President.gov.ua / Wikimedia / (CC BY 4.0)

De EU zal een bepaalde vorm van relatie met Rusland moeten opbouwen als het conflict in Oekraïne voorbij is, heeft demissionair premier Mark Rutte gezegd.

Rutte bracht donderdag een bezoek aan Finland voor gesprekken met president Alexander Stubb en premier Petteri Orpo over Europese veiligheid, waaronder militaire bijstand aan Oekraïne. Stubb vertelde later aan verslaggevers dat Rutte waarschijnlijk de volgende secretaris-generaal van het door de VS geleide militaire blok zal worden, meldt Reuters.

“Op dit moment is Rusland natuurlijk onze grootste tegenstander, en we moeten ervoor zorgen dat Oekraïne wint…” verklaarde Rutte op een persconferentie na zijn ontmoeting met Orpo, bericht RT.

“Rusland zal niet weggaan… en we moeten op de langere termijn een vorm van relatie met Rusland vinden,” zei hij, eraan toevoegend dat “het op dit moment heel moeilijk is om te voorzien hoe dat zal uitpakken.”:

De huidige secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, beëindigt in oktober zijn tweede termijn en de vertrekkende Nederlandse premier is naar verluidt de voorkeursopvolger, omdat hij naar verluidt de steun heeft verworven van de lidstaten van het blok. Volgens de NAVO-regels moet de secretaris-generaal “bij consensus” worden gekozen, wat betekent dat Rutte de steun nodig heeft van alle leden van het blok.

Sommige NAVO-landen, met name Hongarije, hebben zich echter consequent verzet tegen het standpunt van het blok over het conflict in Oekraïne, met het argument dat het dichter bij een oorlog met Rusland komt. Premier Viktor Orban waarschuwde deze week ook voor een “oorlogspsychose” in de EU over het Oekraïneconflict.

Ondanks zijn grieven meldden Nederlandse media deze week dat Orban dichter bij steun voor Rutte komt, omdat hij blijkbaar de verzekering heeft gekregen dat Hongarije geen troepen naar Oekraïne hoeft te sturen of het conflict met Rusland hoeft te financieren.

  In ommezwaai stuurt Biden raketsysteem naar Oekraïne - en geeft nucleaire waarschuwing aan Rusland

Stoltenberg benadrukte deze week dat Oekraïne toestaan om doelen in Rusland aan te vallen met door het Westen gedoneerde F-16 gevechtsvliegtuigen geen escalatie van het conflict zou betekenen en de NAVO geen partij in het conflict zou maken.

Moskou heeft gewaarschuwd dat door het Westen gesteunde langeafstandsaanvallen op Russisch grondgebied wel degelijk neerkomen op rechtstreekse deelname van het Westen aan het conflict en dat Rusland zich het recht voorbehoudt om op zijn beurt te reageren.

Rusland ziet het conflict als onderdeel van een door de VS geïnitieerde proxyoorlog tegen Rusland, gezien de toenemende militaire aanwezigheid van de NAVO in Oekraïne, en beschouwt de intentie van het militaire blok om Kiev uiteindelijk het lidmaatschap aan te bieden als een groot nationaal veiligheidsrisico.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF-Schwab brieven aan Mark Rutte opgedoken: Nederland geprezen voor vooruitgang Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël stemt in met een wapenstilstand… zolang het kan blijven vechten
Volgend artikelVolledige toespraak van Poetin: BRICS, NAVO-uitbreiding en voorwaarden voor vredesbesprekingen in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. De Europese politici zijn nog ranziger dan de Amerikanen.
  De Amerikanen zijn van nature slecht en dat weten de Russen maar de Europeanen zijn van die meedraaiende parasieten die alle kanten op kunnen buigen.
  Europa hoopt natuurlijk dat ze na deze oorlog weer gewoon gas kunnen kopen van Rusland maar ik hoop echt dat de Russen beseffen dat Europa hen kapot had willen maken en daarom hoop ik dat de Russen zich voor altijd Eur Aziatisch zullen voelen en de binding met Europa zullen breken omdat Europa een onbetrouwbare partner bleek te zijn.
  Neem nu dat debacle met de Northstream pipeline,Amerika blaast het op en de Duitsers hebben dan nog het lef om Rusland de schuld te geven terwijl ze net als iedereen weten dat de Amerikanen erachter zaten,kijk dan ben je nog een grotere rat dan de rat die de aanslag heeft gepleegd.

  • De regering voert het beleid maar het volk kan wel sterk laten blijken dat ze het er niet mee eens zijn maar in Duitsland zie ik weinig tegenstand en dus is dat volk medeplichtig!

   • Er zijn natuurlijk altijd voor en tegenstanders maar het Duitse volk was echt een van de eerste die in opstand kwam mede door Stefan Hockertz, Wolfgang Wodarg, Sucharit Bhakdi, Bodo Schiffman. Er stond gelijk een hele serie video’s op Youtube van hun maar zijn allemaal verwijderd. M.a.w. door de censuur kwam niets naar buiten net als hier en een groot deel van de wereld. gr, marco

   • U bent niet geheel op de hoogte van wat er zich in Duitsland allemaal afspeeld.
    De meeste mensen verzetten zich wel degelijk tegen de huidig zittende politiek en er zijn wekelijks protesten in alle grote steden van Duitsland.
    Maar daar wordt door de mainstream geen aandacht aan besteed, nu zeker niet met de EK.

 2. Dag Europa, verziekt door EU-wanbeleid, wanbeleid van regeringen, (usa) oorlog in Oekriland, veel teveel schulden, immigratiewanbeleid, klimaatwaanzin, CO2 idioterie, WEF bende invloed, deindustralisatie, WHO invloed, mislukte energietransmissie, krankzinnig woke gedoe, ontevreden gewone bevolking.
  Wat moet Rusland met zo,n krakkemikkig West Europa, dat overeenkomsten schendt, overeenkomsten niet nakomt, oorlog wil escaleren en totaal politiek niet te vertrouwen is.
  De toekomst van Rusland ligt naar het Oosten (China) en het Zuiden (Brics) en totaal niet meer naar het Westen.
  En dan wil hij nog afspraken gaan maken? Je gelooft toch zeker zelf niet dat Rusland na het Minsk 1 en 2 debacle daar nog intrapt en ook nooit meer het Westen kan en zal vertrouwen.
  Dag stom Europa, had de yankees eruit geflikkerd, had een eigen koers / beleid ontworpen en had tijdig samenwerking met Rusland gezocht. EN op een faire manier handel gedreven en samen gewerkt. Maar dat mocht natuurlijk niet van uncle Sam.
  En de usa schoothondjes in Brussel en in de westeuropese regeringen wisten het toch zo goed. Nee dus en nu begint het eindspel van de westeuropese welvaart, de armoede sluipt al volop binnen. Agenda 2030 stond ( en staat nog steeds) bij de wanbeleidmakers toch zo hoog in de Agenda.
  Dag Europa, dag pleuro! Arm volk dat zulke incompetente lijers (geen leiders) heeft.
  Het gewone volk is, zoals altijd, de L.L.

 3. Mark Rutte… tja… de giftige punt van de speer waarmee het koningshuis Nederland heeft gedood. Die punt wil nu met Rusland praten. Mark, de slangenolie verkoper. Ga maar goed in de schijnwerpers staan Mark, maak Nederland maar helemaal kapot, want als je met Rusland dialoogt zoals je met ons doet, dan gaat de beer los. Stelletje clowns, de satanisten hebben duizenden jaren altijd de zwakke massa onderdrukt, nu borrelt een kritieke massa op die ze in de geschiedenis nog nooit tegenkwamen, ze dachten dat wij geen kans maken, omdat ze altijd overwicht hadden, maar de rollen draaien zich om.

  Tenzij Poetin bij de club hoort, heeft de club een heel groot probleem. Het zaak dat elk wakker mens de vijand gaat boycotten en dwarsliggen en uitwijken en ontwijken. Demonstreren heeft geen zin, maar als de miljoenen wakkeren zich allemaal individueel gaan verzetten door QR codes te weigeren en supermarkten te ontwijken en betalingen uit te stellen en bank apps te verwijderen… dat heeft de impact die we willen. Het is niet zichtbaar, maar achter de schermen stort de bankwereld in als wij de QR code weigeren. Want terwijl iedereen druk is, dwingt de abnamro mij al voorzichtig dat ik alles met de app en QR codes moet doen. Dus als je niet braaf een spionage/surveillance telefoon hebt, dan ga je een probleem krijgen zodra ze alles met QR codes gaan doen. Het is ze met cojona niet gelukt, maar banken douwen de QR code gewoon door… en dat brengt ze alsnog bij het digitale speelveld waar ze ons willen opsluiten.

  Demonstreren haalt niks uit, maar als de wakkeren allemaal de QR code weigeren, dan loopt hun plan spaak.

       • Je moet de QR code gebruiken om je bankzaken te regelen. Dan kan je die QR wel saboteren, maar dan kan je nog steeds geen bankzaken doen. We moeten die rotzooi weigeren.

        Maargoed… de meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer. Poetin moet onze energie voorziening en het internet maar platbombarderen, want het is voor de meesten te moeilijk om te zien hoe en waar ze zich kunnen verzetten.

        Het is heel simpel… wij zijn met miljoenen en we moeten ons gaan gedragen als te grote vierkante wielen die een trap op moeten rijden. Wordt de patient van 500kg die met geen enkele spier meewerkt.

        • ik heb zelfs geen ‘smart’phone, en mijn bankzaken regel ik toch zonder moeite –
         en zoveel mogelijk cash…

 4. Dat is alleen voor de bühne in een poging zijn navo baantje veilig te stellen. Ik hoop dat ze hen volledig onder het tapijt vegen. En goed aanstampen. De misdadiger

 5. Verdeel en Heers
  Verwarring zaaien
  Verleiding en misleiding dit is wat Mark doet
  Lijkt geloofwaardig voor de ‘ niet kenner’
  We geven hem het voordeel van de twijfel*

  NOOIT AAN BEGINNEN !

  Mark kan een kaartje sturen met zijn vraag,
  Of hij daarop antwoord krijgt , valt nog te bezien. Zelfs hier moet men niet intrappen!

  de pijpleiding wist Mark vanaf, mogelijk wil men tijd rekken , voor hun schema .

  • ‘aardige’ mensen, in NSB tijden.
   Ze ‘ geven je het gevoel van een warm bad, je zou het als naastenliefde kunnen interpreteren, onschuldige oogopslag, zachte slijmzinnen ;
   Ramen openzetten voor verversing lucht wegwezen ( ermee)
   deze kant en de andere kant, overrulen, intimideren, stemverheffing, tot schelden
   Trachten je uit je tent te lokken .

   • Kwam de informatie van deze mafklapper .. dat er ‘ vliegen ‘ insekten waren als spion ?
    Ze zijn knettergek , is gebleken
    Met MH 17 , 2014 kleurtjes revolutie , corona, “ je doet het voor oma” pijpleiding
    Nu een dialoog , kom nou !
    Met Mark zijn geheugen gaat dat bij voorbaat niets worden.

 6. Rusland breekt door. In het laatste stuk hierboven staat dat.

  En dat naar leugens stinkende stuk stront uit de mestberg van Eu en Navo wou Poetin gaan vertellen hoe het verder moet?

  Ik zou er om lachen als het niet zo stonk…….maar die stank waait straks wel weg, als de mestberg wordt geruimd.

  God, laat dit overgaan.

  • Ik heb die toen ook gezien. Maar volgens mij wist hij niet eens wat er precies gezegd werd. Stond erbij als een glimlachende mandarijn. Maar toen Rutte nog in de jongerenbeweging zat. (Nog te vinden op YouTube) Was hij al voor het verlagen van de grens met seks kinderen naar 14 jaar en seks met dieren moest ook gelegaliseerd worden, dat dit normaal was. Dus toen had hij ook al zo’n ziekengeest. Dat er toen der tijd een pedofielenpartij in de regering NL kon bestaan . Terwijl dit bij de wet verboden was heb ik ook nooit kunnen begrijpen. De hoogmoedswaanzin van deze man is enorm, een narcist eerste klas. Een dementen persoon wanneer het hem uitkomt. Nergens enigerlei actief geheugen aan, als het hem uitkomt.

   Maar als we nu naar de komende regering kijken, krijg ik alweer een heel vies gevoel van binnen. Hier wordt volgens mij gewoon Agenda 2030 voortgezet.

   ik heb de QR code ook niet en ik betaal zoveel mogelijk contant.

   Alles wat er gebeurt in NL aan storingen is volgens mij ook een voorop gezet plan. Ook de wateroverlast die door het niet functioneren van zogenaamd het Hoogheemraadschap is alleen maar bedoeld om de mensen nog meer geestelijk en financieel de afgrond in te helpen.
   Het weer dat continu gemanipuleerd wordt. Zodat de gewassen in de grond weg rotte. Het is toch te gek voor woorden dat het Rode Kruis ingezet moet worden om alle doorstromingen voor de roosters schoongemaakt moeten worden. Hier waar ik woon staat op de dijk het water ook enorm hoog. Maar het afvoeren hiervan gebeurd niet, het stijgt alleen maar. Maar als ik de bewoners aan die dijk hierover aanspreek van wat ze ervan vinden, hebben ze het zelf niet eens door hoe hoog het water er staat. Weet niet waar hun ogen zitten. Merk wel dat ik steeds meer met zombies aan de praat raak. Nergens over nadenken wat er in NL precies gebeurd. (Wereld) Soms denk ik weleens, wel lekker rustig voor je geest om je zo dom te houden. En net te doen of er helemaal niks aan de hand is. Deze mensen zijn heerlijk slaafs wat ze niet eens doorhebben. Het is toch te gek voor woorden dat je nu nog je winterjas!!!!! kan aantrekken. We zitten half juni.

    • Ik kan me zomers in de ’60er jaren herinneren dat de lagere school in juni een week gesloten werd vanwege het extreem warme weer. En dat was aan de kust waar het over het algemeen gemiddeld koeler is. De luchten waren diepblauw en de overvliegende DC-8 en B-707 passagiersvliegtuigen maakten mooie witte condensstrepen die na zo’n 10-20 vliegtuiglengten verdwenen waren, opgelost, weg.

     Nu is het zelfs in zuid-west Frankrijk nat en koud. Een paar jaar geleden moest daar op 22 juni de houtkachel weer aan want het vroor hier bijna…, deze week moesten we ook weer bijwarmen.

   • @merel…
    ‘Merk wel dat ik steeds meer met zombies aan de praat raak. Nergens over nadenken wat er in NL precies gebeurd.’

    Wij hebben alles op de voet gevolgd terwijl de meeste mensen wegkeken, daardoor snappen ze nu helemaal NIKS van wat er gaande is. En omdat de overheid en hun netwerk normaal hebben gemaakt wat niet normaal is, zijn mensen helemaal de weg kwijt. Ondertussen DENKEN die mensen zelf dat ze heel goed weten hoe de wereld werkt. Ze zitten letterlijk in een psychose en tot de sekteleider (politiek/media) zegt wat ze moeten denken, denken ze helemaal niet. En hun eigen waarneming gebruiken ze niet omdat ze hebben geleerd om de data blind te geloven en als de media niks zegt over geoengineering, dan bestaat het niet… kijk maar naar onze vriend Djennis. Wonderbaarlijk dat hij een groot deel van de agenda’s doorziet, maar dat hij geoengineering constant weglacht. Mensen die de data heilig geloven, geloven dat het 40 graden is omdat hun telefoon of de weerman dat zegt, het pak sneeuw vsn een meter dik negeren ze en terwijl ze de voorruit van hun auto krabben, maken ze domme grappen om de waarheid niet binnen te laten komen.

    Je bent niet alleen merel… ik herken wat je zegt. Ik sluit een filmpje bij van een kanaal waar misschien wat energie van krijgt.

    https://youtube.com/watch?v=1QgGPuv4MSM

 7. Die droplul is een nazi grootste misdadigers zitten in Rutte en co corrupte bende landverraders tribunaal en ophangen die klootzak als eerste.

 8. Zal wel niet geplaatst worden, maar wat haat ik deze pedofiel en wat zou ik graag met hem in een Kamer opgesloten zitten………………..

 9. Rusland is NIET ONZE TEGEN STANDER rutte dat ben jij en de EU VK USA EN HET ZG VRIJE WESTEN en hoe kan een leugenaar nou gelijk hebben markje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in