Omdat een van deze brieven momenteel viraal circuleert, zijn we op zoek gegaan naar de authenticiteit of de vervalsing van de brief. Als resultaat zijn er maar liefst vier van deze brieven van oktober 2020 tot augustus 2021 opgedoken. Professor Klaus Schwab is zeer verheugd dat de Nederlandse regering onder Mark Rutte zich zo gehoorzaam onderwerpt aan de Grote Reset, bericht Report24.

Het document is te vinden op de website tweedekamer.nl in de downloadsectie. Het bevat vier brieven van professor Klaus Schwab als oprichter en voorzitter van het World Economic Forum WEF. Dit zijn uitnodigingen voor evenementen – gegarneerd met persoonlijke lof voor de voorbeeldige inzet van Nederland voor de Great Reset. Mark Rutte, die rechtstreeks werd uitgenodigd en toegesproken, wordt door het WEF beschouwd als een “Agenda Contributor“, d.w.z. een persoon die bijdraagt aan de agenda van de organisatie.

Zo schrijft Schwab in zijn uitnodiging voor het World Economic Forum 2021:

Deze jaarlijkse bijeenkomst zal de eerste gelegenheid zijn voor leiders uit de overheid en het bedrijfsleven om opnieuw samen te komen, een gezamenlijk herstelpad uit te stippelen en te bouwen aan een veerkrachtigere, hechtere en duurzamere samenleving. De basis hiervoor zal het proces van de Grote Reset zijn, een ongekende mobilisatie van uitvoerbare ideeën uit de actiegroepen, platforms en andere initiatieven van het Forum om de wereld na COVID-19 vorm te geven.

Niet alleen in zijn boek, maar ook in officiële brieven aan regeringen heeft Klaus Schwab de “Grote Reset” niet alleen genoemd, maar ook actief gepromoot en genoemd als basis om de wereld verder vorm te geven. De publieke omroep ORF bijvoorbeeld verspreidt nog steeds opzettelijk de misinformatie dat de “Grote Reset” een complottheorie is.

  Aartsbisschop Vigano: "De vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch"

Schwab schrijft verder – en dit is zijn speciale lof voor Mark Rutte:

Gezien de leidende rol die Nederland op zich heeft genomen bij het sturen van Europa’s herstelinspanningen en de toekomst van Europa, zouden uw perspectieven op het opbouwen van de Grote Reset op mondiaal niveau met de internationale gemeenschap zeer op prijs worden gesteld.

Overigens werd tussendoor ook de pre-commitment organisatie “Global Shapers” genoemd, waarvan onder andere de Oostenrijkse minister van Justitie Alma Zadic (Groenen) lid is.

Aangezien een soortgelijke brief – zonder de genoemde lofuitingen – bekend is uit Australië en gehost wordt op een server van de overheid, kan men de echtheid ervan aannemen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO’s invasie in het zuidwesten van Rusland wordt beantwoord met een muur van staal
Volgend artikelWat Russische ingenieurs kunnen leren van de buitgemaakte “Leopards”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

  • Paal, 500kg hout, touwtje, lucifertje, en op naar Lucifer..

   Nederlanders zijn laffe klootzakken; daarom zit die poot er nog….

   • Juist, landverraad behoort onmiddelijk en op de standaard manier bestrafd te worden. Geen kwartier, alle landverraders naar het schavot.

    Dan aanpassing van de grondwet. Geen psycho- en sociopaten meer in overheidsfuncties. Geen carrierepolitici meer. Een democratisch uit een groep met expertise aangewezen kenniskabinet. Een referendum dat bij falen van een politicus of bestuurder deze onmiddelijk kan verwijderen. Slechts recht op pensioen naar rato, zoals voor de rest van de werkenden. Etc.

  • Allereerst wil ik Mark Rutte bedanken voor zijn inzet om het Nederlands volk te vernederen en uit te roeien ons land en onze kinderen over te leveren aan de elite van het WEF en Bilderbergroep. Je moet eker een VVD’er zijn omdat te begrijpen het grootste deel van de VVD’ers komen uit een groot crimineel nest maar dat weten wij al meer dan 50 jaar maar kijk eens naar hun aanhang dat zij gecreëerde monsters die zich hebben laten hersen spoelen en zij gaan geloven in de sekte die Mark Rutte heet en ja zij zijn mede plichtig aan al die boven genoemde feiten en stemmers van de VVD en vergeet a.u.b. niet Kaag met haar corrupte rechters waar ik weer even mee te maken heb gehad een levend voorbeeld en een kopie van Kaag zo diep zit dat tuig geworteld in de misdaden.
   Nee en ik ga niet meer vragen wordt nou eens wakker en vecht voor jullie vrijheid en je familie en kinderen want laf zijn is geen optie meer.

   • Dat wisten we al langer maar nu is het geen theorie meer, niets van mijn theorieën blijft overeind omdat ze allemaal waar blijken.

    Bleef het maar theorie dan zouden we deze ellende niet kennen van dat kleine clubje ratten.

 1. Rutte is DUS EEN LANDVERRADER……..
  Dat wordt met deze brieven wel bewezen.‼️‼️‼️
  Bij wie is hij nu in dienst.
  Werkt hij voor Nederland of voor het WEF dit kan niet samengaan, omdat wij als bevolking daar niet over hebben gestemd……
  Wie betaald hem nu……….
  Welk mandaat heeft hij voor deze “ smerige bezigheid, het dienen van het WEF van de bevolking……
  Hij kende toch het boek van Klaus Schwab niet……… dat was dus keihard LIEGEN OM DEZE BAAN VOOR KLAUS SCHZWAB TE KUNNEN BEHOUDEN……❗️
  WETTEN VAN EEN NON GOUVERNEMENTELE ORGANISATIE BOVEN DE EIGEN WETTEN STELLEN, en werken voor een NIET GEKOZEN ORGANISATIE DIE LANDEN WILLEN OPHEFFEN IS HOOG VERRAAD😡‼️

  WIE KAN DEZE MAN STOPPEN……

  HIJ MAAKT NEDERLAND KAPOT‼️‼️

  • Nederland is al dood wat nog rest is het klootjes volk tegen mekaar uit te spelen en dat lijk hem ook nog te lukken maar ja ons volk zijn lafaards en de militaire sluiten zich graag daar bij aan net zoals de politie is veel makkelijker om klootjes volk in mekaar te slaan en daarvoor krijgen zij een streepje erbij.

 2. Het was al langer een publiek geheim dat niet of nauwelijks werd opgepikt dat Nederland 1 van de 3 overbevolkte landen buiten Japan en Haïti een voortrekkersrol werd toebedeeld om de Great Reset uit te rollen, Rutte is de (Manchurion Candidate) nuttige idioot die deze gruwelijke taak op zijn smalle schouders heeft genomen, ten volle tevredenheid van zijn Satanische meester Schwab.

  Wij staan erbij en kijken ernaar.

 3. De ‘stiefzoon’ van Schwab, Rutte, slaat op de vlucht, en geen land wil hem assiel verlenen!
  Zo zal alles terugslaan op deze onmensen.
  Boemerang, tsunamie, hun strand is onveilig geworden!

 4. Mark Rutte en de andere WEF leden zouden de doodstraf moeten krijgen omdat ze beleid uitvoert van een buitenlandse organisatie. De laatste onnodige lockdown kun je in dat licht zien. Ze slopen expres Nederland met de Green Deal, waar de rekening van gaat naar de volgende generatie

  • Ja maar de rechters en het openbare ministerie politie en zelfs jullie koning , even niet de mijne.
   Zij hebben al hun eed die ze hebben afgelegd met handen en voeten kapot getrapt, maar nu is het maar wachten op de regel rechte aanval naar het gewone volk het is een kwestie van tijd.

   • De laatste keer hebben rutte en kaag de eed niet afgelegd , dat hoefde niet omdat ze gewoon doorgingen .
    Moet ik eens proberen ; een VOG nodig voor mijn werk ,ontslag krijgen ,en na 4 maanden weer opnieuw gesolliciteerd,
    Wedden dat ik een nieuw VOG nodig heb .

 5. Och, het is maar een praatclubje. En rutte heeft het boekje van klauSS SSchwab niet eens gelezen. En Wim Voermans zoekt altijd nog naar de nuance. Dus waar maken we ons druk om? De nederiglander interesseert het geen ene moer. Nsb’ers will be nsb’ers. Als nederland maar een leidende rol kan voeren, dan is het goed voor die idioten in den haag. Niet in staat om hier ook maar 1 probleem op te lossen, maar wel een grote bek over de grote internationale vraagstukken.
  De great reset komt er niet. The great resist wel. Dat beloof ik.

  https://www.wyniasweek.nl/sigrid-kaag-veelgevraagd-bij-de-club-van-schwab/

  • Wim Voermans is hoogleraar Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Leiden (UL) en heeft net als zijn collega’s in den lande sinds de afkondiging van de coronaplandemie op 11.03.2020 consequent de andere kant op gekeken en zijn kaken stijf op elkaar gehouden. De drie lockdowns, avondklok & spoedwet vielen blijkbaar in vruchtbare aarde bij dit heerschap en natuurlijk zijn collegae.
   Bilderberg-fossiel Victor Halberstadt was trouwens ook verbonden aan de UL.

 6. WIE KAN DEZE MAN STOPPEN? Zeer goede vraag. Zeer dikke proficiat aan alle Nederlanders, zo’n onmens blijven dulden en nog ervoor betalen ook , is niet te snappen.

  • Mensen zijn onwetend omdat het volk niet wil kijken en luisteren naar de realiteit.
   Leven in een gecreëerde bubbel van leugens, is zoveel fijner.
   Maar de waarheid zal hen inhalen, als het allemaal te laat is om hun eigen hachje te redden.

 7. Zouden er ook bedankbrieven bestaan van echte NL-ers aan M. Rutte, wellicht uit Groningen of omgeving. De influencers gaan nu hard aan de slag om wat tegengas te produceren (tegengas in nu in prijs verlaagd). Vergeet niet om de z.g. echte brieven te antidateren, anders val je weer door de mand.

 8. Landverraadster Kaag van D666 kreeg ook zo’n brief… en dan zijn er nog wel en paar andere volksverlakkers zoals PvdA’er D. Samsom bv. en natuurlijk onze allerhoogste hypocriet, Volgevreten-Franske T.

  Het is aan “het volk” om te laten zien hoe en wat zij zelf met hun “vrijheid” en “democratie” willen bereiken, maar meebuigen met de fascistische diktators zal echt niet helpen hun corruptie te stoppen. De laconieke NL-ders krijgen de meest criminele roverheid die ze maar willen tolereren. De slapende meerderheid zal het voor de anderen verpesten, zoals de geschiedenis ons steeds weer laat zien.

  Daarom zal het eerst nog veel erger moeten worden voordat de gehypnotiseerde schaapjes gaan beseffen wat er gaande is. Helaas zullen de deuren van het slachthuis dan wel zijn dichtgegooid… Daar zijn deze NWO/WEFascisten het wel over eens met elkaar!

 9. Mark Rutte zit niet gekozen door het volk op de positie van min pres….ik ken niemand die op deze schoft wil stemmen…kent u een VVD stemmer?

  Mark Rutte werkt voor het WEF en de belangen van het WEF zijn tegenstrijdig met die van ons als volk.

  Omdat hij niet legitiem op zijn positie zit kun je hem niet van verraad als min pres beschuldigen, maar wel als Nederlandse burger die onze samenleving ondermijnd en ons als volk verraad. Hij is dus in vreemde dienst van een ons vijandig gezinde organisatie….waarom is deze vent niet als terrorist opgepakt?

  Kamervragen !!!

  Volkswoede? [punt is dat we allemaal alleen zitten te frustreren….dat is onze zwakte in strijd tegen een systeem van kruipers en opportunisten. Het voordeel is dat een organisatie die in verzet is kan worden aangepakt, en zo ook een organisatie die anderen onderdrukt en tracht tot slaaf te maken…..

  …een organisatie zoals de PPV word geïsoleerd en de individuele leden worden door andere individuen continu in meer en mindere mate ( volle maan, vallen van het blad) bedreigd en lastig gevallen, ook hun gezinnen. De daders, vaak groen “terroristen tuig” links of Pedo Vereniging Duivels Aanhang, komen ongestraft weg omdat hun medestanders justitie en rechtspraak beheersen….dus je recht op vrije meningsuiting en politiek vorming is kapot door lui die juist op die fiets hun terreur plegen….

  Als bewindslieden werken voor ene organisatie die ons vijandig is dan moeten die lieden zo snel mogelijk worden verwijderd van hun posities en zelfs de zeggenschap over ene verdomde goudvis worden verboden.

  We kijken letterlijk naar onze eigen ondergang door deze lieden hun gang te laten gaan, en ze worden beschermd ook nog, iets wat een vorm is van medeplichtigheid als het om volks verraad gaat.

  de opties voor de burger zijn afwachten in aftakeling tot de dood erop volgt, de spullen pakken en vertrekken, of in actief stil verzet gaan en de kankercellen van het WEF welke geplaats zijn in ons land per stuk in alle rust verwijderen uit het geheel.

  Je kan geen locomotief stoppen met je handen, je kan wel de rails los maken, links en rechts schroefjes verwijderen en draadjes kort sluiten….je bent niet machteloos, je mist nog het beeld van wat je allemaal wel kan. Ze zijn bang voor de volkswoede, maar hun arrogantie is groter dan die angst.

  De respectloosheid waarmee de regering en hun uitvoerende organen de burgers behandeld is groter en sterker…de anonimiteit van die “medewerkers” is de factor die arrogantie en minachting in de hand werkt.
  Er is geen binding meer met mensen als je vanuit ene centraal call center iemand te woord staat, soms in een taal die voor Nederland moet doorgaan maar zelfs iemand van dezelfde origine niet kan bevatten….

  Er zijn enorme budgetten om terroristen en ander tuig ons land in te slepen en te vertroetelen, er is niets om mensen die slachtoffer worden van een dusdanig beleid een uitweg te bieden….het zal een ei worden waart je in mag plaats nemen, naar Canadees voorbeeld.

  We zitten in een stille genocide, Mark Rutte werkt daar actief aan mee en zijn smerige kutgrijns op de voorpagina van wat dan ook is goed voor een kut ochtend en een klote middag. Ik zie liever een wetenschappelijk bewezen gezwel opengesneden in mijn ontbijt dan zijn etterkanker kop op een scherm. Zo ziet dus een volgroeid nageboorte eruit.

  De boeren zijn ook behoorlijke eikels, je kunt op je vingers uitrekenen dat door een deel uit te kopen voor ene meerprijs de rest word afgeknepen zodra de groep klein genoeg is. Als de boeren enigszins slim zijn leggen ze het land totaal plat voordat het zomerreces begint, want dan zijn de heren en dames volksvertegenwoordigers onbereikbaar….een blog met al hun vakantie adressen en avonturen zou mooi zijn, kan het volk zien welk soort ons de ellende oplegt en een mooi moment om hun CO uitstoot te controleren.

  We mogen nog even uitrazen op internet, maar ik zie de censuur steeds groter worden en het is gewoon overduidelijk dat er een onderdrukking aankomt die nooit eerder in de geschiedenis is gezien….en die heel veel levens gaat kosten.

  Wij die alles hadden kunnen zijn, wij zijn niets door dat we niets deden.

  “Never in the history of human life have so many been fucked over by so few…” vrij naar W. Churchill door Duchesne

  • Wow! Lucht je ❤️, dat lucht op!

   Ik kan die pias ook niet meer luchten of zien, zum kotsen.
   Feit is dat we erbij staan & kijken, ook ik. 😔
   Ik denk dat het linksom of rechtsom geen zin meer heeft, we gaan als lemmingen op de afgrond af.
   Ze hebben alles in hun zak: fabrikanten, logistiek, handel, banken, media, politie & rechtbanken. Sinds “recht zo die gaat” Rita Verdonk is gewipt door Demmink, is het afgelopen met NL.

   En ook al rommelen BBB (lees: Monsanto), Wilders of Baudet nog wat aan voor de bühne: es macht kein Flaus aus. De (ongekozen) EU legt collectief zijn soevereiniteit in handen van WHO en het is abgeliebt. We gaan weer terug naar “Befehl = Befehl” en we hebben niks geleerd van het verleden.
   Als iets die CV-19 farce heeft opgeleverd, is het wel dat ik de bruinhemden op afstand kan ruiken.

   Wat ik doe?
   – ik help zoveel mogelijk mijn naasten / lokale gemeenschap
   – ik boycot / frustreer zoveel mogelijk het “systeem” / vooral digitaal
   – ik graaf me in en wacht af tot ik uitgesloten word
   – ik bid tot God dat ik de kracht heb om te volharden

   Hoogste tijd dat de bezem erdoor gaat en daarbij gaan spaanders vallen, linksom of rechtsom.

   • …nou heb ik de mazzel dat ik bijna 60 aantik, richting de dood. dus eigenlijk weinig meer te verliezen, misschien wat sneller dood dan gepland maar allee, er is geen angstbeeld meer over en ook de rem qua fatsoen is grotendeels weg….ik zie niet anders meer in overheid en politiek dan misselijk gedrag en laffe acties….de woede groter dan ooit tevoren. Nee, als leven in slavernij de optie is dan is sterven als vrij mens het grootste goed….

    Roept u maar en ruimen zal het zijn !

 10. Jezus dit valt me rauw op mijn dak. Maar ik heb geen argumenten om het te ontkennen.

  Maar we zijn niet verloren. Maar we liggen wel onder vuur. Er vechten meer mensen dan je denkt.

 11. Kunnen we die Schwab niet provocersn? Kijk, hij wil de Bijbel verbieden. Daar volgt niks op. Als we nou hem zover klrijgen dattie de Koran goddeloos noemt en wil verbieden….10 tegen 1 dat er wel iemand een fatwa uitspreekt–en dan is het probleem zo opgelost.
  Dan gaan insecten hem opvreten.

  Als je zijn graf dan opzoekt: dat is waar de wormen kotsend de grond uitkomen.

  • Zou hij echt de bijbel willen verbieden?
   Niet dat het mij iets uitmaakt.
   Volgens mij is het een demente provocateur!
   Zijn soldaatjes als de moderne Seyss-Inquart, de Sieg-Griet, de Provo Etter (Rob Jetten) en Jesse Klaver vorm het gevaar, volgens mij.
   En Guy Verhofstadt!

 12. Die rutte,kaag,en ollongkreng zijn “geselecteerd” door de bilderberg groep (niet door kiezers,stemfraude) Hun opdracht,nederland en de nederlanders slopen.Het WEF heeft geen macht en komt niet voor in de machtspyramide.Het WEF is een bliksemafleider van de bilderberg groep,die staan bijna bovenaan in de machtspyramide.Die klauSS schwab is een bilderberger,net als zijn leermeester henry kissinger ook een bilderberger.Het oranje nep koningshuis zit vuistdiep in de bilderberg groep.

 13. Mensen wij zijn verloren en ik geeft onze nederlaag toe, en hoe dat komt wij zijn met te weinig echte Nederlanders ons volk bestaat uit meerderen kruisingen van geloof haat en ander bloed wat door hun adderen stroomt. Gemengd bloed wel te verstaan.

 14. Rutte is een landverrader, omdat hij het WEF boven onze democratie plaats. Hij hoort daarom thuis in Scheveningen. Stem dit soort tuig weg, stem FvD.

 15. Pedofiel Moordenaars landverraders Rutte en co mogen gelijk worden gestopt en vastzetten voor landverraders genocide ect geld stelen fraude ect.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in