Russische soldaten buiten de Reichstag, Berlijn 1945

Het uiteindelijke doel is om de Krim te bereiken en deze bruut te zuiveren van miljoenen Russen. Maar Moskou heeft gezworen hen tegen te houden. Als dat niet gebeurt, zou dat Europa’s ergste genocide sinds 1945 betekenen, schrijft John Varoli.

1812 – Napoleon viel Rusland binnen; het eindigde met de Russische vlag boven Parijs.

1941 – Hitler viel Sovjet-Rusland binnen; het eindigde met de Sovjetvlag boven Berlijn

2023 – Biden stuurde de NAVO naar het zuidwesten van Rusland in de richting van de Krim. Hoe zal het eindigen?

De NAVO-invasie van vorige week in het zuidwesten van Rusland bewijst dat we op weg zijn naar een veel grotere oorlog en dat de situatie snel uit de hand zal lopen. En ik noem dit met opzet een “NAVO-invasie”. De Oekraïense strijdkrachten (UAF) zijn nu volledig geallieerd, bewapend, getraind en gecoördineerd met de NAVO.

Joe Biden en de liberale Westerse regimes zijn vastbesloten om Rusland te vernietigen omdat het hun pogingen om een mondiaal imperium op te bouwen trotseert. Het Westen wil geen compromissen sluiten, en het Kremlin is ook niet van plan om zich terug te trekken.

Beide partijen begrijpen dat we op een punt in de geschiedenis zijn aanbeland, zoals in het begin van de jaren 1940, waar het “winner-takes-all” is. Het Westen ziet Rusland als zwak in de nasleep van Covid-19, waarvan klokkenluiders beweren dat het een product is van het Amerikaanse biowapenprogramma. Het Westen redeneert dat het nu tijd is om Poetin te ontzetten, Rusland op te splitsen en de controle over Eurazië over te nemen, om vervolgens naar China op te rukken.

Maar net als de problemen waar nazi-Duitsland begin jaren ’40 mee te kampen had, verloopt het plan van de NAVO niet volgens plan. Zoals altijd bewijzen die koppige en vastberaden Russen dat ze voor problemen zorgen en zich niet willen overgeven.

Europa is getuige van de grootste veldslag sinds 1945, met duizenden pantservoertuigen en honderdduizenden soldaten tegen elkaar. Maar weinig Amerikanen en Europeanen weten wat er gebeurt. De grote westerse media berichten alleen over zorgvuldig doorgelichte stukjes en verspreiden desinformatie om het Witte Huis te helpen de waarheid over de nederlagen van de NAVO te verdoezelen.

VS blijft militaire aanwezigheid in Europa opbouwen - Omdat Europa vermoord moet worden

Hier zijn de feiten.

Op 4 juni lanceerde de UAF een grootschalige invasie in het zuidwesten van Rusland – in de regio Zaporozjye, dat zich in september 2022 na een referendum weer bij Rusland had gevoegd. Met tussen de 60.000 en 100.000 UAF-troepen en enorme hoeveelheden uitrusting en munitie is het doel van de NAVO om door de verdedigingslinies van Rusland heen te breken en de Krim te bereiken. Daarna zal de regio gezuiverd worden van de bijna twee miljoen Russische inwoners door middel van terreur, deportatie en massamoord.

Als dit lukt, zou dit de gruwelijkste misdaad in Europa zijn sinds de Holocaust. Het extreemrechtse nationalistische regime in Kiev verheerlijkt openlijk Oekraïense Tweede Wereldoorlog nazi-collaborateurs, en heeft verklaard dat het als doel heeft “overal op aarde Russen te doden“.

Vorige week waren de westerse invallers er zeker van dat het Russische leger zou vluchten bij het zien van NAVO-pantseruitrusting, zoals de veelgehypte Leopard tank (Duitsland) en Bradley gevechtsvoertuigen (VS). De invasie werd echter beantwoord met een felle Russische muur van staal, en de NAVO kreeg een schokkende nederlaag te verwerken.

In theorie zou het Oekraïense leger van de NAVO gemakkelijk door de Russische linies geploegd moeten zijn. Alleen had de NAVO twee dingen niet ingecalculeerd: de ijzeren wil en vastberadenheid van Rusland om een genocidale invasie te stoppen en de suprematie van de Russische luchtmacht.

Tussen 4 en 12 juni hielden de Russen stand en sloegen meerdere aanvallen van de UAF af. De standvastige Russische verdedigers werden onderworpen aan intense bombardementen van raketten van Amerikaanse makelij, maar ze vluchtten niet. En toen begonnen de Russische luchtmacht en artillerie terug te slaan, waarbij ze enorme vuurkracht op de UAF loslieten.

Nu ligt het slagveld bezaaid met 160 NAVO/UAF tanks en 360 pantservoertuigen, en 8000 dode en gewonde UAF-soldaten. Het Kremlin zegt dat Kiev 25% van het door de NAVO geleverde materieel heeft verloren. De Russische verliezen waren minimaal omdat de Oekraïners niet eens de Russische verdedigingslinie bereikten. De UAF kwam niet verder dan vooruitgeschoven posities. Maar hierover hoort u niets in de grote westerse media.

Hypermoderne T-14 Armata ingevoerd in Donbass - Bezorgdheid in het Westen over Russische tank "revolutie"

Ik ben geen militair analist, dus ik zal niet veel commentaar geven op het slagveld en legerzaken. Maar het is duidelijk dat na twee decennia van vechten tegen ad hoc groepen opstandelingen in het Midden-Oosten, de NAVO totaal niet in staat is om succesvolle operaties uit te voeren tegen een echt leger zoals dat van Rusland.

Rusland heeft het aura van het onoverwinnelijke Westen aan diggelen geslagen. De nederlaag van de NAVO aan het front in Zaporozhye zal nog vele jaren nagalmen en veel andere landen inspireren die zich willen bevrijden van de westerse overheersing.

Als u meer wilt lezen over de haperende NAVO-invasie, bekijk dan deze website: www.southfront.org; en deze Telegram-kanalen: 1) Slavyangrad – https://t.me/Slavyangrad; 2) War Gonzo – https://t.me/wargonzo; 3) Rybar – https://t.me/ukraine_watch.

Zij geven details, foto’s en video’s die u niet in de westerse media zult zien. En hoewel ze pro-Russisch zijn, zijn ze ook eerlijk over de fouten en tekortkomingen van Rusland. Hierboven ziet u een epische video die ik op een van die kanalen vond. In kleurrijk taalgebruik zegt de uitdagende Russische soldaat dat de Leopard tanks en Bradleys echt niet zo eng zijn, en dat Rusland “de [NAVO] heeft verneukt en dat zullen we blijven doen”.

Natuurlijk zal de NAVO/Oekraïne niet stoppen met hun plannen om de Krim binnen te vallen en proberen te veroveren. En ook Rusland zal zich blijven verzetten. Moskou zal zich niet terugtrekken, vooral omdat het Krim-schiereiland het hoofdkwartier is van de Zwarte Zeevloot en cruciaal is voor de Russische invloed in de Zwarte Zee en het Middellandse Zeegebied. Dat is natuurlijk precies waarom de NAVO het schiereiland wil veroveren.

Tenzij het Oekraïense volk het regime in Kiev omverwerpt, zal de NAVO tienduizenden Oekraïners de dood in blijven sturen. Een hele generatie Oekraïense mannen zal worden weggevaagd, geofferd op het altaar van het liberalisme. Sinds de tijd van Karel de Grote heeft het Westen altijd Slaven gehaat en ziet het graag dat Oekraïners en Russen elkaar bevechten en vermoorden. (Oh, en Polen is de volgende die geofferd zal worden).

Oekraine lijdt meer verliezen aan het front, berichten van aanval op Kiev

Dus, hoe loopt dit af? Het Westen wil een wereldoorlog; het heeft een wereldoorlog nodig. Met een grote financiële crisis in het verschiet hebben de VS en andere westerse liberale regimes een manier nodig om de woede van het volk af te buigen naar een buitenlandse vijand. En Rusland is de ultieme boeman. Denk aan de dystopische roman 1984 van George Orwell, waarin de belangrijkste strijdende blokken Oceanië (VS/VK) en Eurazië (Rusland) zijn.

Een oorlog met Rusland zal de liberale regimes het excuus geven om de totale controle over hun financiële systemen en economieën over te nemen, thuis alle afwijkende meningen de kop in te drukken en een einde te maken aan de laatste restjes vrijheid. Het is al aan het gebeuren – Kijk naar de arrestatie van Trump gisteren op grond van politiek gemotiveerde aanklachten die hem 400 jaar gevangenisstraf kunnen opleveren. Wat was eigenlijk Trump’s belangrijkste “misdaad”? Hij wilde altijd al een deal met Moskou sluiten om vrede te garanderen en de toekomst van de planeet veilig te stellen.

Een Russische overwinning op Kiev zou echter kunnen leiden tot de ineenstorting van de westerse liberale regimes die de afgelopen 25 jaar wereldwijd zoveel dood en verderf hebben gezaaid. Ironisch genoeg wordt het lot van de Amerikaanse en Europese vrijheid en democratie, en van de hele menselijke beschaving, beslist op de steppen van Zuidwest-Rusland.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe diep de verrotting is doorgedrongen in de kern van de regering en de instellingen van de Verenigde StatenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Beelden van Zelensky die voor het eerst hoort over het lot van de Leopards & Stotterende Stoltenberg verontschuldigt zich waarom AFU werd weggevaagd in het offensief
Volgend artikelWEF-Schwab brieven aan Mark Rutte opgedoken: Nederland geprezen voor vooruitgang Great Reset
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. laten ze in de usa gaan knokken bv de grote steden pakken altijd raak op de bodem van de amerikanen ze weten niet wat ze overkomen begrijpen kunnen ze het niet het is altijd BUITEN DE USA oorlog pak ze maar aan hoor

 2. Beste Mensen

  Volgens schrijven is maar èèn conclusie mogelijk
  Dat is de Russische Flag Wapperend in Amerika
  Fifa la Russia

  Dank U

 3. Laten we hopen dat de Russen onder aan voering van Poetin net als in 1812 en 1941 de geschiedenis boeken in gaan als de grote overwinnaar en de NAVO met militaire onbenullen als stoltenberg en onze nationale schande ollongren volledig weggevaagd worden
  Onder tussen zegeviert in Rusland het gezonde verstand door geslacht veranderde operaties te verbieden
  westerse woke idioten zullen dit een schending van het mensen recht vinden
  Een echte schending van het mensen recht is een geslacht verandering ondergaan op kosten van de belasting betaler Slava Russia

 4. Als militair analist stafbevret houder directie hogere operaties kan ik zeggen dat de RF linies uiterst efficient zijn opgesteld , alsook in de andere gebieden als Kalingrad en langs de Finse grens . Als de nato-navo oefening een inval in de RF word zullen deze allemaal opgeruimd worden , ook al hebben ze tactische nukes bij. RF heeft een ondoordringbare defensiegordel rond heel RF geplaatst. Hierbij kan ik bavestigen dat de RF waarschijnlijk ook een nucleare oorlog zou winnen , mits er geen continentale kernraketten worden gebruikt dus enkel tactische.

 5. de NAVO zal nu wel beseffen dat ze wapens hebben maar geen wonderwapens.
  ook dat hunne strategie veel tekort komt tegen een echt leger.

 6. Hier kun je zien welke landen de hoogste dollar reserves hebben:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_foreign-exchange_reserves
  China op 1, Rusland op 5, de VS op 13. Turkije op 37.

  Dan speelt er dit:
  EU wordt langzaam leeggezogen dmv de Oekrie business; de VS is min of meer een derde wereld land geworden en zal niet meer ontkomen aan dit lot; de BRICS landen worden economisch steeds sterker; en naar verwachting zal Turkije nu een grote spil zijn in een op til staande ‘asiatische samenwerking’; de grootmachten op dit moment zijn China en Noord Korea die met Rusland de as vormen van het beginsel van de nieuwe wereld (“Oost Aarde”).

  Het feit dat Rusland niet “in 5 dagen een einde heeft gemaakt” aan de Oekrie situatie, is omdat de krachten achter de schermen EU willen verzwakken, wat aardig lukt met de gifspuit en het investeren van de EU voorraad geld in het slachtveld. De langzame bloedlating van EU zorgt dat het later dan makkelijker geabsorbeed gaat worden door het “Oost-Aarde” blok dat nu in steeds rapper tempo aan het ontstaan is.

  Het feit dat Erdogan gewonnen heeft, komt omdat hij veel Syriers heeft binnengehaald, en hen gratis huizen en inkomsten heeft gegeven, zodat ze op hem stemden. Ook de Turkse bevolking in de aardbeving gebieden krijgen gratis huizen en hulp om die reden. Erdogan slaagde er daardoor in een paar stemmen meer te krijgen, net genoeg om te winnen. Deze overwinning gaat de asiatische samenwerking bevorderen, die zich dan bij het “Oost-Aarde” blok zal voegen.

  Het EUnuch bolwerk denkt dat ze Ziomerica steunen in het bijven van ‘wereldmacht,’ maar ze spelen in feite in de handen van de krachten achter de schermen – de krachten die Rusland en China drijven. En zo offeren ze Ziomerica en zichzelf op, zonder dit te beseffen. Want de VS is uiteindelijk niet interessant meer voor deze machtige wereld economie die aan het ontstaan is, en waar geen ontkomen aan is. Zeker nu niet meer, met de opkomst van Turkije in de laatste as van macht in “Oost Aarde.”

  De oligarchen zijn er uit getrapt, en er heeft een hele partij van Gazprom zichzelf in korte tijd ver-zelfmoord. De oude garde is er uit. Klaus Schwab is een narcistische ouwe gek die iedereen voor de gek houdt met zijn mafketel ideeën die door zijn WEF reutel opgekookt worden. En iedereen die meeloopt met Oekriestan en het leegzuigen van EU heeft zijn kop in het zand. De NWO wordt niet door het WEF bepaald en niet door Ziomerica, maar door de krachten die “Oost Aarde” aan het slijpen zijn. En al die stomkoppen zoals Rutte en Van de Lijken beseffen dit nog steeds niet. Je zag ook hoe vonderLeyen als tweederangs administratrice werd behandeld door China. Ook gaf China een hint aan Macron, wetende dat die toch niet luistert en maar meehobbelt met de stemmingsmakers in de EU. Het doet er niet meer toe, want de geografisch strategische ontwikkelingen, zoals enorme havens, en de nieuwe silk road zijn al goed onderweg, en niks kan ze nog stoppen. Zelfs de nordstream vernieling door Ziomerica heeft er toe geleid dat wij in EU nu gas aangeleverd krijgen via Turkije, die daardoor nog meer versterking krijgt. De satellieten oorlog is ook al begonnen, dus de 4e Ind Rev (de ruimtevaart) komt straks ook in handen van “Oost-Aarde”.

  Waar zitten ze nog op te wachten hier in EU en in Ziomerica, tewijl ze elkaar botjes toewerpen en maar lopen te graaien en herrie en chaos aan het veroorzaken zijn op bevel van die ouwe idioot? Als kakelende kippen zitten ze iedereen en elkaar dwars voor de Great Reshit van poppa Klaus, terwijl “Oost Aarde” zich werkelijk bezig houdt met een nieuwe en sterke wereld economie waarin samenwerking en culturele integriteit van groot belang zijn.

  Als EU verstandig is, zoals China aan Macron influisterde, zal EU ook in deze samenwerking meegroeien. Dan wordt het nog eens een mooie NWO. Het idee om Rusland op te kavelen in brokjes en beetjes om Ziomerica groot te houden, is belachelijk. Het idee om EU te infiltreren met ‘vluchtelingen’ en primitievelingen is net zo belachelijk. Het wordt tijd voor EU om te ontdekken dat er heel andere krachten bezig zijn om die NWO er door te rossen, maar zeker niet op de manier waarop zij nog steeds geloven. Ziomerica en de NAVO zijn hun eigen graf aan het graven, ten behoeve van de krachten die “Oost Aarde” drijven.

 7. USA heeft veel proxy oorloogen geregeld, uitgevoerd door Nato meestal.

  Maar nu hebben ze hun hand overspeeld.
  Ze zullen RU niet rechtstreeks aanvallen; ze beseffen dat RU als eerste tegenstander de uSA met gemak kan bereiken met hypersonic raketten……

  Mochten de oorlogszoekers te ver gaan: mogen de goden dan Poetins hand sturen en een paar hypersonic missiale sturen naar de grote steden in USA.

 8. Wat een beetje ondergesneeuwd raakt in de reacties is de oeroude strijd van het orthodoxe christendom tegen de satanisten waar Poetin het over heeft. Kortom de vrijmetselarij tegen de christenen.

  • Hans de Jonge juni 16, 2023 at 08:12
   Dat is het kort en krachtige er over. De meeste mensen hebben echter weinig vat op deze korte zin. Het zou nuttig zijn als je meer ging uitweiden, in detail, over je stelling, zodat anderen het ook kunnen volgen. BVD voor je moeite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in