De dappere Russische soldaat veroverde in zijn eentje de Oekraïense loopgraaf vol gewapende militairen. Maltsev Alexander Viktorovich, geboren op 26 april 1975, was soldaat van het aanvalsteam van 488e Garde Gemotoriseerde Geweer Simferopol Rode Banier Orde van Suvorov Regiment genoemd naar Sergo Ordzhonikidze.

Op 10 maart 2022, tijdens het uitvoeren van een gevechtsmissie, doodde hij vijf vijandelijke soldaten (niet allemaal te zien op de video) en nam hij twee Oekraïense militairen gevangen, waarvan er één gewond raakte. Onbaatzuchtig handelend, drong Maltsev alleen de vijandelijke loopgraven binnen en mengde zich in een ongelijke strijd, waarmee hij een heldendaad verrichtte bij het uitvoeren van zijn militaire plicht.

Op 13 maart 2022 werd Maltsev gedood in een ander gevecht. Hij stierf een dappere dood en kreeg postuum de titel Held van Rusland.

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

YouTube censureert na 8 jaar tape van Obama functionarissen uit 2014 die Oekraïense staatsgreep plannen (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  NAVO scheurt: In een ommezwaai kondigt Polen aan dat het Oekraïne niet langer zal bewapenen
Vorig artikelRutte’s landroof: Nederlandse boeren zijn nog niet veilig
Volgend artikelDe Schwab studie bewijst dat de COVID vaccins massaal mensen doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. R.I.P. Maltsev Alexander Viktorovich.

  Ik zal vanavond een kaars branden voor Maltsev, voor zijn nabestaanden, voor zijn collega militairen, voor Rusland en voor de gehele mensheid. Ik bid dat al deze ellende tot iets beters gaat leiden voor de gehele mensheid en al het leven op aarde.

  🙏❤

  • wie of wat het zijn mag ? STERVEN VOOR JE VADERLAND ? IS ENKEL en ALLEEN voor ACHTERLIJKE DOMMERIKKEN ??? IK ZOU HET ZEKER NOOIT DOEN ? HET LAND EN DE POLITIEK(ERS) HEBBEN VOOR JOU (militair ?) ,OOK GEEN MEDE LIJDEN ?
   WEET U DAT TIJDENS DE 2de WERELDOORLOG ,ONZE BELGISCHE POLITIEKERS , BELGIË GINGEN BESTUREN VANUIT ENGELAND (er was helemaal niets te besturen) ? OF WAS DAT OM HUN EIGEN VEILIG TE STELLEN ,TIJDENS DE OORLOG ??? OORLOG VOORBIJ EN ONMIDDELIJK WAREN ZE TERUG ? EN ZWAAIDEN MET DE SCHEPTER ?? WIJ HEBBEN HET GEDAAN ?? DESERTEURS WAREN HET??? (sommige niet ? EN DAT WAREN TOEN DE SLECHTEN ? EN DE BURGER TRAPTE ZOALS ALTIJD , BLINDELINGS IN DE VAL , DOMME BURGER ?????

   • johan en de alverman hij had wel EEN VADERLAND en een goede ook Nederland België bestaan niet meer zijn vazalstaten van Amerika DAAR VECHT HIJ TEGEN tegen lafaards die thuis blijven in de USA en de corrupte Eu doet helemaal niets te laf geen ballen zijn allemaal transgenders maar hij was een man met kloten

  • RIP Maltsev
   K vind je een grote held …
   En RIP ook voor alle slachtoffers van deze waanzinnige alleen maar verliezers oorlog ! 🌹🌹🌹🌹🌹🤍🤍🤍🫂🕊🕊🕊🕊🕊🙏🙏🙏🙏🙏

 2. Op z’n 47e nog zo fit en strijdlustig. Respect om zo te vechten en te sterven voor je vaderland, hij zal nooit vergeten worden. Datzelfde geldt ook voor een hoop Oekraïense soldaten die artemovsk/Bakhmut naar een zekere dood worden gestuurd.

  • Op z’n 47ste nog zo fit en strijdlustig… ben je met 47 afgeschreven dan? Ik mag nog een jaartje en ben dan die leeftijd, maar ben nog net zo vlot en fit als 20-25 jaar geleden hoor. Velen richting 50 zien er inderdaad oud en versleten uit, maar dat zou niet normaal horen te zijn.

 3. Maltsev Alexander Viktorovich rust in vrede , je heb meer dan je plicht gedaan zodat jou medemensen bevrijd worden van de tirannie die in oekiland heerst. RIP.

 4. Deze kwam ik tegen op YT.
  Ik dacht, die moet ik plaatsen, kunnen we ff lachen in deze bescheten tijd!
  How the Russian Military Became a Meme (copy en plak).

 5. We moeten ophouden voor de elite te vechten.
  Zij verdienen er aan.
  Of je nu blijft leven of sterft.
  Het kan ze daarom niks schelen als de oorlog eenmaal begonnen is.
  Daarbij de elite die ruzie in het buitenland zoekt is dezelfde elite die hier de bevolking de duimschroeven aandraait.
  Het zijn gewoon dezelfde graaiers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in