Nano-gen vaccin klaar: Duitsland bereidt zich voor op massale vaccinatie

8
1496
© Universal Studios, NBCUniversal (Public Domain)

Serieuze analisten merken op dat er in Duitsland geen sprake is van overmatige sterfte. Dit weerhoudt het Duitse regime er echter niet van om nu al een groot aantal vaccinatiecentra in de verschillende deelstaten op te zetten met als doel de controversiële massaprogramma’s met het nano-gen vaccin al medio december te starten.

Het vaccin van Biontech / Pfizer is een nano-gen vaccin dat zeer controversieel is omdat het in zeer korte tijd is ontwikkeld en in zijn structuur verschilt van oudere bestaande vaccins. Frontnieuws heeft ook bijwerkingen gemeld bij verschillende testpersonen die ernstig gekwetst raakten toen ze het vaccin uitprobeerden en een aandoening kregen die blijvend kan zijn.

Ondanks dit en de wijdverbreide protesten in het hele land en de kritiek die is geuit door geprofileerde gezondheidsdeskundigen in het land, bereidt het Duitse regime zich nu voor om te proberen een overweldigende meerderheid van de bevolking het vaccin te laten inenten. Van een individuele gezondheidswerker wordt verwacht dat hij ongeveer 100 vaccinaties per dag kan uitvoeren, en de financiering van de centra komt van de federale overheid samen met de deelstaatregeringen.

Gisteren nog heeft Frontnieuws gemeld dat het VK groen licht heeft gegeven voor hetzelfde vaccin en iedereen die ernstige bijwerkingen ondervindt als gevolg van het nemen van het Covid-19-vaccin zal compenseren met betalingen tot 120.000 pond. Hamburger Morgenpost schrijft dat de eerste Coronavaccins momenteel in Duitsland het goedkeuringsproces ondergaan en dat de voorbereidingen voor het opzetten van grote regionale vaccinatiecentra al in volle gang zijn. Met name in Hamburg worden volgens de krant de bekende beurshallen omgebouwd tot een centrum voor massale vaccinaties.

16 Amerikaanse deelstaten volgen nu de wetenschap - stoppen lockdowns en mondskapjesplicht

Volgens de krant voldoen de hallen aan de eisen van de Duitse senaat met goede transportverbindingen en grote ruimtes voor degenen die wachten op de vaccinatie. De lokale gezondheidsautoriteiten zijn van mening dat er honderden vaccinaties per dag moeten kunnen worden uitgevoerd, en er wordt ook verwacht dat de Duitsers de gevestigde vaccinatiecentra voor een zeer groot deel actief zullen bezoeken.

Officieel hebben de autoriteiten nog niet aangekondigd waar ze de grote vaccinatiecentra precies zullen opzetten, maar wat wel duidelijk is, is dat het om puur logistieke redenen een centraal gelegen plaats zal zijn.

Aangezien het vaccin van het bedrijf Biontech permanent gekoeld moet worden tot min 70 graden, zullen de vaccinaties centraal plaatsvinden via de verschillende centra en niet via reguliere gezondheidscentra of huisartsen, wordt verder gerapporteerd. De Duitse strijdkrachten zouden ook betrokken zijn bij zowel het transport als de opslag.

Bejaardentehuizen en verpleeghuizen zullen worden beheerd door “mobiele vaccinatieteams” en het plan is dat risicogroepen en medisch personeel eerst gevaccineerd worden samen met politie, brandweerlieden, leraren en artsen.

Volgens de Duitse arts Rolf Hömke zullen kinderen in eerste instantie niet worden ingeënt, althans niet in Hamburg. Dit komt omdat het vaccin alleen op volwassenen is getest. De autoriteiten zullen er ook actief op aandringen dat de bevolking zich laat vaccineren, hoewel het niet duidelijk is of er op dit moment in het land dwangmaatregelen in werking treden als ze weigeren.

In de deelstaat Sleeswijk-Holstein zullen de massa-vaccinaties vanaf medio december beschikbaar zijn. Nedersaksen wil ook tot 60 centra van dit type oprichten en elk centrum zal verantwoordelijk zijn voor het vaccineren van ongeveer 150.000 mensen. Hetzelfde is gepland in Mecklenburg-Vorpommern en de steden Rostock en Schwerin. De hoop is dat er minstens 5.000 dagelijkse vaccinaties zijn.

Covid-19: bewijs van globale fraude

In Berlijn is Albrecht Broemme de coördinator van de vaccinatieklinieken en daar zullen volgens het plan dagelijks 20.000 vaccinaties plaatsvinden. De massale vaccinaties moeten tussen 9 en 19 uur plaatsvinden en in elk vaccinatiecentrum moeten 250 mensen met het vaccinatieprogramma werken.

Volgens Broemme zal “iedereen die een vaccinatievergunning heeft” de burgers van Duitsland gaan vaccineren, dat wil zeggen niet alleen artsen, maar ook verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers.

De coördinator is van mening dat de autoriteiten goed voorbereid zijn op het uitvoeren van de massa-vaccinaties en eigenlijk alleen maar wachten tot de vaccindoses worden afgeleverd en in de spuiten kan worden getrokken.

Velen aarzelen over de uitgebreide massa-vaccinaties, waaronder professor Thomas Mertens, die van mening is dat er geen langetermijnonderzoeken zijn naar de veiligheid en effectiviteit van de komende vaccins. Verder is hij van mening dat er meer langetermijnstudies nodig zijn om het risico op ernstige bijwerkingen tot een minimum te beperken.

“We hebben nog nooit eerder een vaccin verwerkt dat nog niet is goedgekeurd”, constateert hij.

Het genvaccin dat nanodeeltjes bevat is namelijk niet eerder getest in meer conventionele lange termijn studies, waardoor veel mensen zich zorgen maken over toekomstige bijwerkingen.

Het is ook opmerkelijk dat er in Duitsland geen sprake is van een overmatige sterfte als gevolg van het Coronavirus. Als men bijvoorbeeld vergelijkt met het griepjaar 2015, waren er toen merkbaar meer Duitse sterfgevallen dan nu in de loop van het jaar. En dit zonder dat de burgers gedwongen werden tot sociale afstand, quarantaine en diverse beperkingen.

Evaluatie sterfgevallen Duitsland Corona 2020: Tot november precies het gemiddelde van de voorgaande jaren

Regelmatig hebben er grootschalige massale protesten tegen de Corona-repressie in Duitsland plaatsgevonden, waar tot 20.000 mensen deelnamen aan spontane demonstraties om een einde te eisen aan de beperkingen en om hun vrijheden en rechten terug te krijgen.

Studie: Chemische stof die penissen doet krimpen, gevonden in mondkapjes

De demonstraties hadden toestemming van de politie, maar sloeg hard toe toen men van mening was dat de demonstranten niet genoeg “afstand” van elkaar hielden. In plaats daarvan werden vreedzame demonstranten gearresteerd, met waterkanonnen bestookt en weggesleept door de Duitse oproerpolitie.

De olifant in de kamer: de dodelijke griepepidemie van 2017/2018

8 REACTIES

  • ‘De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de aarde en zijn waarschijnlijk mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen.

   De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan longen en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen.’

   https://petities.nl/petitions/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu

   NanoTech:

   Climate Engineer David Keith wants you dead – Dec 2015 / Is shading the Earth from the sun a solution to climate change?

   https://www.youtube.com/watch?v=bpo2vDEotYs

  • Als je nu eens een stereke magneet tegen die spuit dan zijn die nano deeltje toch kapot omdat het om metalen microchips gaat en dan zie je het ook meteen

 1. 90% van de moffen moet dood vind Aldofina Merkel.
  Denk positief: zijn we gelijk van de moslims daar af…

  Wacht even: moslimsmogen geen vaccinatie; mogen niks vreemds in hun lichaam; behalve de togus van de imam……dus geen vaccin en geen chip.
  Hoe wordt
  dat nu???????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here