© Universal Studios, NBCUniversal (Public Domain)

Serieuze analisten merken op dat er in Duitsland geen sprake is van overmatige sterfte. Dit weerhoudt het Duitse regime er echter niet van om nu al een groot aantal vaccinatiecentra in de verschillende deelstaten op te zetten met als doel de controversiële massaprogramma’s met het nano-gen vaccin al medio december te starten.

Het vaccin van Biontech / Pfizer is een nano-gen vaccin dat zeer controversieel is omdat het in zeer korte tijd is ontwikkeld en in zijn structuur verschilt van oudere bestaande vaccins. Frontnieuws heeft ook bijwerkingen gemeld bij verschillende testpersonen die ernstig gekwetst raakten toen ze het vaccin uitprobeerden en een aandoening kregen die blijvend kan zijn.

Ondanks dit en de wijdverbreide protesten in het hele land en de kritiek die is geuit door geprofileerde gezondheidsdeskundigen in het land, bereidt het Duitse regime zich nu voor om te proberen een overweldigende meerderheid van de bevolking het vaccin te laten inenten. Van een individuele gezondheidswerker wordt verwacht dat hij ongeveer 100 vaccinaties per dag kan uitvoeren, en de financiering van de centra komt van de federale overheid samen met de deelstaatregeringen.

Gisteren nog heeft Frontnieuws gemeld dat het VK groen licht heeft gegeven voor hetzelfde vaccin en iedereen die ernstige bijwerkingen ondervindt als gevolg van het nemen van het Covid-19-vaccin zal compenseren met betalingen tot 120.000 pond. Hamburger Morgenpost schrijft dat de eerste Coronavaccins momenteel in Duitsland het goedkeuringsproces ondergaan en dat de voorbereidingen voor het opzetten van grote regionale vaccinatiecentra al in volle gang zijn. Met name in Hamburg worden volgens de krant de bekende beurshallen omgebouwd tot een centrum voor massale vaccinaties.

  Een 10-punts inleiding over waarom de mRNA Covid injecties anders en riskanter zijn dan andere vaccins

Volgens de krant voldoen de hallen aan de eisen van de Duitse senaat met goede transportverbindingen en grote ruimtes voor degenen die wachten op de vaccinatie. De lokale gezondheidsautoriteiten zijn van mening dat er honderden vaccinaties per dag moeten kunnen worden uitgevoerd, en er wordt ook verwacht dat de Duitsers de gevestigde vaccinatiecentra voor een zeer groot deel actief zullen bezoeken.

Officieel hebben de autoriteiten nog niet aangekondigd waar ze de grote vaccinatiecentra precies zullen opzetten, maar wat wel duidelijk is, is dat het om puur logistieke redenen een centraal gelegen plaats zal zijn.

Aangezien het vaccin van het bedrijf Biontech permanent gekoeld moet worden tot min 70 graden, zullen de vaccinaties centraal plaatsvinden via de verschillende centra en niet via reguliere gezondheidscentra of huisartsen, wordt verder gerapporteerd. De Duitse strijdkrachten zouden ook betrokken zijn bij zowel het transport als de opslag.

Bejaardentehuizen en verpleeghuizen zullen worden beheerd door “mobiele vaccinatieteams” en het plan is dat risicogroepen en medisch personeel eerst gevaccineerd worden samen met politie, brandweerlieden, leraren en artsen.

Volgens de Duitse arts Rolf Hömke zullen kinderen in eerste instantie niet worden ingeënt, althans niet in Hamburg. Dit komt omdat het vaccin alleen op volwassenen is getest. De autoriteiten zullen er ook actief op aandringen dat de bevolking zich laat vaccineren, hoewel het niet duidelijk is of er op dit moment in het land dwangmaatregelen in werking treden als ze weigeren.

In de deelstaat Sleeswijk-Holstein zullen de massa-vaccinaties vanaf medio december beschikbaar zijn. Nedersaksen wil ook tot 60 centra van dit type oprichten en elk centrum zal verantwoordelijk zijn voor het vaccineren van ongeveer 150.000 mensen. Hetzelfde is gepland in Mecklenburg-Vorpommern en de steden Rostock en Schwerin. De hoop is dat er minstens 5.000 dagelijkse vaccinaties zijn.

  Franse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om "shedding" bijproducten op anderen af te geven

In Berlijn is Albrecht Broemme de coördinator van de vaccinatieklinieken en daar zullen volgens het plan dagelijks 20.000 vaccinaties plaatsvinden. De massale vaccinaties moeten tussen 9 en 19 uur plaatsvinden en in elk vaccinatiecentrum moeten 250 mensen met het vaccinatieprogramma werken.

Volgens Broemme zal “iedereen die een vaccinatievergunning heeft” de burgers van Duitsland gaan vaccineren, dat wil zeggen niet alleen artsen, maar ook verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers.

De coördinator is van mening dat de autoriteiten goed voorbereid zijn op het uitvoeren van de massa-vaccinaties en eigenlijk alleen maar wachten tot de vaccindoses worden afgeleverd en in de spuiten kan worden getrokken.

Velen aarzelen over de uitgebreide massa-vaccinaties, waaronder professor Thomas Mertens, die van mening is dat er geen langetermijnonderzoeken zijn naar de veiligheid en effectiviteit van de komende vaccins. Verder is hij van mening dat er meer langetermijnstudies nodig zijn om het risico op ernstige bijwerkingen tot een minimum te beperken.

“We hebben nog nooit eerder een vaccin verwerkt dat nog niet is goedgekeurd”, constateert hij.

Het genvaccin dat nanodeeltjes bevat is namelijk niet eerder getest in meer conventionele lange termijn studies, waardoor veel mensen zich zorgen maken over toekomstige bijwerkingen.

Het is ook opmerkelijk dat er in Duitsland geen sprake is van een overmatige sterfte als gevolg van het Coronavirus. Als men bijvoorbeeld vergelijkt met het griepjaar 2015, waren er toen merkbaar meer Duitse sterfgevallen dan nu in de loop van het jaar. En dit zonder dat de burgers gedwongen werden tot sociale afstand, quarantaine en diverse beperkingen.

Evaluatie sterfgevallen Duitsland Corona 2020: Tot november precies het gemiddelde van de voorgaande jaren

Regelmatig hebben er grootschalige massale protesten tegen de Corona-repressie in Duitsland plaatsgevonden, waar tot 20.000 mensen deelnamen aan spontane demonstraties om een einde te eisen aan de beperkingen en om hun vrijheden en rechten terug te krijgen.

  Weinig zwangere Zweedse vrouwen nemen vaccin - vrouwelijke verpleegkundigen worden gedwongen hun mond te houden

De demonstraties hadden toestemming van de politie, maar sloeg hard toe toen men van mening was dat de demonstranten niet genoeg “afstand” van elkaar hielden. In plaats daarvan werden vreedzame demonstranten gearresteerd, met waterkanonnen bestookt en weggesleept door de Duitse oproerpolitie.

De olifant in de kamer: de dodelijke griepepidemie van 2017/2018

Vorig artikelVaccin-bijwerkingen “betekent dat het lichaam goed reageert”
Volgend artikelHelm tegen Corona en hoe de mensheid langzaam maar zeker krankzinnig wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • ‘De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de aarde en zijn waarschijnlijk mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen.

   De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan longen en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen.’

   https://petities.nl/petitions/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu

   NanoTech:

   Climate Engineer David Keith wants you dead – Dec 2015 / Is shading the Earth from the sun a solution to climate change?

   https://www.youtube.com/watch?v=bpo2vDEotYs

  • Als je nu eens een stereke magneet tegen die spuit dan zijn die nano deeltje toch kapot omdat het om metalen microchips gaat en dan zie je het ook meteen

 1. 90% van de moffen moet dood vind Aldofina Merkel.
  Denk positief: zijn we gelijk van de moslims daar af…

  Wacht even: moslimsmogen geen vaccinatie; mogen niks vreemds in hun lichaam; behalve de togus van de imam……dus geen vaccin en geen chip.
  Hoe wordt
  dat nu???????

 2. Bijna twee jaar later, en heel diep in de shit gezonken. Het is 100% bewijs dat de psychopaten parasiteren op de debielenkudde, en dat de debielenkudde zich gretig laat be-parasiteren. Waarom de psychopaten die stomoren nou willen uitroeien, terwijl ze er zo goed aan kunnen verdienen, is een raadsel. Wat gaan ze zonder die domme kudde doen? Moeten ze de Snuggerati dan ook uitroeien? Wat blijft er over? –> een handjevol duivelse Inteelters die nog nauwelijks met verstand kunnen praten, en een hoop verstrande duivelse Illuminati (die allesbehalve verlicht zijn), plus een duivelse space industry die ook naar de kloten is gegaan omdat het nooit kan lukken ook al gooien ze er miljarden uit de pharmawinsten tegen aan en vernielen ze het luchtruim en het klimaat op Aarde er mee. Wat er overblijft is niet die glorieuze Aarde met azuren rivieren en blauwe luchten en schone eilandjes waar die viezerikken uit hun neus gaan vreten, maar een zwaar vervuilde planeet die in elkaar getrapt is door gulzigheid, en waar zielige hoopjes ellende doelloos rondstrompelen, onder een verduisterde hemel, zonder zicht op een toekomst, zonder hoop, zonder vreugde, zonder geluk, zonder zonneschijn, zonder helder water, zonder normale nakomelingen, zonder ook maar enig besef van wat het is om mens te zijn. Het wordt een totaal goddeloze rotzooi, waar alleen de Aarde nog de verschoning kan doen. En dat zal dan nog een tijd duren voor er weer een nieuw creatuur ontstaat die van dit paradijs mag genieten. Het roofmens kan helaas niet genetisch uitgeroeid worden en zorgt er voor dat alles naar de verdommenis gaat. Het ene roofmens gaat dood, en het andere roofmens wordt geboren. Ze lopen onder ons. Het is al sinds mensenheugenis zo, bijna elke 50 jaar moet er eoa roofmens weer ergens de boel verstoren en opruien en kapot maken en de meeste debielen doen altijd mee. Eerst was het met paard en wagen en vuur en schilden, en alleen maar hier en daar, maar nu is het met technologie en globaal. Deze keer krijgt het roofmens het voor elkaar; dankzij de bijzonder vruchtbare combinatie debielenkudde-psychopatenleiders. Applaus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in