Vaccin-bijwerkingen “betekent dat het lichaam goed reageert”

4

Het farmaceutische bedrijf Moderna kondigt in verband met haar Fase 3-proef aan dat de meest voorkomende bijwerkingen van hun vaccin vermoeidheid en pijn in spieren, gewrichten en hoofd zijn, evenals zwelling op de plaats waar de injectie is gegeven. In Fase 1 ondervond meer dan de helft van de deelnemers aan de klinische studie van Moderna bijwerkingen, volgens een artikel dat in juli in de New England Journal of Medicine werd gepubliceerd. In Pfizer / BioNTech’s Fase 3 studie van hun vaccin werd de waarschijnlijkheid van vermoeidheid gemeten op 3,8 procent en voor hoofdpijn op 2 procent.

Volgens deskundigen zal het publiek meer weten over welke bijwerkingen kunnen worden verwacht wanneer de Amerikaanse Food and Drug Administration haar onderzoek van de informatie van beide vaccins Fase 3-proeven heeft afgerond en deze informatie openbaar maakt. Verwacht wordt dat dit niet eerder dan 10 december zal plaatsvinden. Verschillende artsen beweren dat deze bijwerkingen niet alleen normaal zijn, maar ook een teken dat het lichaam positief reageert op het vaccin. Melanie Swift, die aan het hoofd staat van het vaccinatieplan in de Mayo Clinic, vertelt aan het dagblad USA Today:

“Het feit dat je pijn hebt betekent niet dat het vaccin niet werkte of niet effectief was. Het betekent alleen dat je lichaam reageerde zoals het hoort. Het is belangrijk om beide doses in te nemen, anders was de eerste dosis zinloos”, zegt ze.

Deskundigen zeggen dat eventuele bijwerkingen meestal optreden tijdens de eerste zes weken na een vaccinatie. Ze weten echter niet wat de effecten op de lange termijn kunnen zijn, en zullen het pas weten als ze jarenlang gevaccineerde mensen hebben bestudeerd.

  Dr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!

Noch Pfizer, noch Moderna verklaren dat zij ernstige aanwijzingen hebben gehad dat hun vaccin gezondheidsrisico’s met zich mee zou brengen. Als er een negatief effect was opgetreden, dan zouden de proeven volgens Swift waarschijnlijk zijn onderbroken. Dit gebeurde bij Johnson & Johnson, toen een van hun deelnemers een onbekende ziekte opliep en de proeven tijdelijk werden stopgezet, net als bij AstraZeneca, waar bij een van de deelnemers neurologische problemen werden vastgesteld.

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

Vorig artikelWelke vermeende samenzweringstheorieën zijn nog niet werkelijkheid geworden?
Volgend artikelNano-gen vaccin klaar: Duitsland bereidt zich voor op massale vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Hebben we het helemaal verkeerd begrepen.
  Het is dus juist goed als je bijwerkingen hebt.
  Anders moeten ze je nog een keer inspuiten, net zolang tot je wel bijwerkingen opmerkt.

  Mijn ouders hadden zich om laten praten voor een griep prik, die kunnen ze dus net zo goed weer over doen.
  Ze hebben er niks aan over gehouden als bijwerking. Dus werkt het niet.

 2. ‘Geen verplichting’ wordt in het Westen stiekem tòch een verplichting: Groot Brittannië en Canada hebben maatregelen aangekondigd tegen alle mensen die zich niet tegen Covid-19 laten vaccineren. De Canadese staat Ontario denkt aan een reisverbod en/of een gebod om altijd mondkapjes te dragen. De speciale Britse minister voor Covid-vaccinaties, Nadhim Zahawi, zei te verwachten dat cafés, restaurants, bioscopen en stadions van alle bezoekers een bewijs van vaccinatie gaan eisen. De ‘track&trace’ app zal hiervoor waarschijnlijk worden uitgebreid tot digitale vaccin-ID, en overal verplicht worden gesteld.

  Overheid doet het niet zelf, maar dwingt samenleving tot uitsluiten weigeraars
  ‘Vaccins worden niet verplicht,’ is overal in het Westen uit de monden van politici, ook Nederlandse, te horen. Overheden hoeven Covid vaccinaties echter niet zelf direct verplicht te stellen, omdat ze vervoerders, bedrijven, winkels, werkgevers en (zorg)instellingen ertoe aanzetten om ongevaccineerden straks strenge beperkingen en verboden op te leggen.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/groot-brittannie-en-canada-leggen-indirecte-vaccinatieverplichting-op-volgt-nederland-ook/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in