Helm tegen Corona en hoe de mensheid langzaam maar zeker krankzinnig wordt

3
1470
© NE1-helmet

Door de voorgeschreven restricties van westerse regeringen blijft Corona ons onder controle houden. Vanaf het begin werden mondkapjes ter discussie gesteld, dat ze ons zouden beschermen – ongeacht de vele kritische stemmen over de overdraagbaarheid en de vraag of ze ons überhaupt tegen iets kunnen beschermen, maken inmiddels gezichtsmaskers en absurde, soms dure uitvindingen onze wereld steeds surrealistischer.

Uitgerust met Bluetooth en luidsprekers presenteert de anti-Corona helm NE-1 zich op deze manier (bron: fabrikant).

 • NE-1 Helm combineert gezichtsbescherming met masker.
 • De helm heeft een gepatenteerd filter, Bluetooth, luidsprekers en een soort      airconditioning.
 • Het maakt de lucht voor 95 procent vrij van verontreinigende stoffen en virussen.

Als u in tijden van een pandemie aan de veilige kant wilt staan, grijp dan niet naar het mondkapje, maar naar het high-tech masker. De experimentele anti-Corona helm uit Texas, bekend als NE-1, springt in deze niche.

Mensen blijven vergeten dat we een immuunsysteem hebben en dat het ons beschermt tegen virussen. In plaats daarvan worden “uitvindingen” voor bescherming alsmaar dwazer en deze helm zou tot slechts 95% beschermen, blijft dus nog ruimte over voor nog meer absurditeiten. En wie zou hebben vermoed dat mensen eind 2020 daadwerkelijk zouden overwegen om dergelijke helmen te kopen en dat anderen er geld mee zouden willen verdienen?

Een andere fabrikant wiens product in stijl nog “geavanceerder” is:

Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de “Great Reset”

Giftige mondkapjes gemaakt in Chinese schoenenfabriek: lijmen, bindmiddelen, formaldehyde en aniline
Vorig artikelNano-gen vaccin klaar: Duitsland bereidt zich voor op massale vaccinatie
Volgend artikelBritse politie registreert meningen van kinderen – verzamelt verklaringen in een register
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Met zo iets sloop je juist je hele immuunsysteem.
  Net zo als dat oneindig je handen wassen met allerlei wazige troep.
  Niet voor niks komen er zoveel soorten allergie voor, die bestonden vroeger helemaal niet.
  Met de minste vorm van aanraking zijn dit soort mensen al ziek.

 2. Even serius zijn die mensen gestoord of iets we leven niet op de maan … als die uitvinder van die helm even ze wekker wil aan zetten .want die is diep aan het slapen. Als je zoiets maak dan heb jij geen benul wat er echt aan de hand is . Het wordt tijd dat jullie wakker worden en niet naïef zijn voor de waarheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in