Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 13, en werd voor het eerst op 8 februari gepubliceerd.

Er duiken steeds weer afschuwelijke berichten op over bejaarden die in verpleeghuizen sterven. Maar wat nog enger is, is dat de meeste sterfgevallen bij deze ouderen zich voordeden nadat zij waren gevaccineerd.

Volgens de website Actualidad RT, die zich baseert op informatie van Cadena SER, zijn in de afgelopen week 761 bejaarde bewoners van verzorgingstehuizen overleden nadat zij, voor het merendeel, enkele doses van het vaccin van Pfizer en Moderna hadden gekregen.

Dat is het ergste aantal sterfgevallen sinds april vorig jaar. Maar zij zullen blijven beweren dat het vaccin geweldig is en dat er geen enkel probleem is, zij zullen de mensen blijven aanmoedigen zich te laten vaccineren.

Enkele van de meest dramatische situaties hebben zich voorgedaan in de residentie Novo Sancti Petri, in de gemeente Chiclana, in de provincie Cádiz (in het zuiden van het land). 22 ouderen zijn overleden door een uitbraak van het Coronavirus die minstens 79 inwoners en 24 werknemers heeft geïnfecteerd. De infecties begonnen een paar dagen nadat stagiaires en medewerkers de eerste dosis van het vaccin tegen Covid-19 hadden gekregen.

Iets soortgelijks gebeurde in het bejaardencentrum El Salvador, in Lagartera, een gemeente van Toledo, iets meer dan 150 kilometer van Madrid. Daar werden, nadat de eerste dosis van het serum tegen het Coronavirus was toegediend, bij een uitbraak alle bewoners op één na besmet; negen van hen stierven, allen met reeds bestaande aandoeningen.

  Lufthansa moet vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld, Corona is het niet

Een andere uitbraak in het bejaardencentrum Vitalia Parque Alcosa in Sevilla heeft geleid tot een totaal van 62 bevestigde infectiegevallen en de dood van 15 bejaarden.

Realiseert u zich dat deze dramatische gebeurtenissen zich voordoen met vaccins en dat niemand er iets van zegt, in feite blijft men mensen aanmoedigen om zich te laten vaccineren en zelfs de meeste gezondheidswerkers blijven hen aanmoedigen om dit te doen.

Het is verschrikkelijk dat we getuige zijn van deze tragedie en dat de maatschappij waarin we leven niet opstaat. Ze brengen het leven van onze oudjes in gevaar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Opnieuw een Spaans verpleegtehuis dat na het vaccineren van zijn bewoners doden (22) te betreuren heeftVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse begrafenisondernemer: Er is een toename van 600% in trombotische sterfgevallen dit jaar – “Het bloed verandert in lijm”
Volgend artikelFabrikanten van Covid-vaccins bezorgd dat asielzoekers hen kunnen aanklagen na bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Spanje, gingen vroeger veel ouderen heen ivm warmte e.d. om nog te genieten van je resterende jaren…
  was nog in die tijden dat je rente op je spaargeld kreeg, die rente is al een tijdje naar nul of zelfs betalen voor, zo betaal je nu ook voor je leven in Spanje als je denkt daar nog ff te kunnen leven/genieten van je spaarcenten.

  diep triest en we zijn er nog lang niet vanaf, ze stoppen pas als ze echt worden gestopt (niet een halt) en het volk niet meer meedoet.

  • Tja, en dat wil er nou juist bij de meeste mensen maar niet ´in’.
   Ze denken dat met alles braaf doen wat er wordt gedicteerd ze hun ‘vrijheid’ terug krijgen.
   Bovendien wijzen vandaag de dag velen naar een kleine groep als de zogenaamde ‘schuldigen’ aan de ‘ramp’.
   Wat ze vergeten is dat morgen zijzelf de ‘schuldige’ kunnen zijn als dat in de doctrine zo uitkomt.
   Als zich een ‘ramp’ voltrekt en ‘machthebbers’ komen met een zogenaamde ‘verlossing’ dan zou je je drie keer achter de oren moeten krabben voordat je erin stapt.

   • Hoi Dobby,

    Ik heb een paar regels in mijn leven. Eentje daarvan is dat ik niets, maar dan ook niets geloof wat de overheid verteld behalve als ze iets heel krachting ontkennen. Dan geloof ik dat als zijnde de waarheid (dat wat zijn ontkennen is waar)

    Groeten,
    Hugo

 2. Dit is volkomen verklaarbaar. In het verleden ( voordat er ooit Covid was) hebben farmaceuten ook gexpirimenteerd met dit soort mRNA vaccins.
  Dit werkt goed d.w.z. Er werden antistoffen opgewekt.
  Maar toen de proefdieren ( nu bij deze vaccins overgeslagen ) na een tijdje opnieuw besmet werden met een soortgelijk virus gingen ze allemaal dood.
  Het is te vrezen dat dit nu bij mensen ook gebeurt. ( Kijk naar de vele oversterfte!)

  Het Spike eiwit, maakt wel antistoffen tegen Covid 19 ( zeer tijdelijk) maar doet dit op z’ on dominante manier dat het officiële natuurlijke immuunsysteem gedeeltelijk of soms helemaal vernietigd wordt.
  De T helper en de T killer cellen in ons eigen immuunsysteem zijn kapot gemaakt door het Spike eiwit. Deze cellen we nodig hebben om een onnozel verkoudheidje onschadelijk te maken zonder deze cellen kan ieder huis tuin en keuken infectietje dodelijk verlopen.
  Mogelijk is het omicron virus z’on virus. Redelijk, onschuldig maar activerend voor het Spike eiwit dat dan op hol slaat met dodelijke gevolgen. Dit is dan het ADE syndroom of een cytokine storm.

  Vermoedelijk heeft onze regering deze info uit Amerika ontvangen want daar verwachten ze per week 15.000 overlijdens, ten gevolge van de vaccins. ( Dit is een uitgelekt rapport, in handen van de Britse daily mail )
  Dr Zelenko uit Amerika noemt het zelfs genocide!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in