© zeevveez (CC BY 2.0)

De Britse regering zal iedereen die ernstige bijwerkingen ondervindt als gevolg van het nemen van het Covid-19-vaccin compenseren met betalingen tot 120.000 pond.

Britse functionarissen hebben deze week de implementatie van het Pfizer- en BioNTech-vaccin in verband met een noodsituatie goed gekeurd. Het vaccin is toegevoegd aan de Vaccin Damage Payments Scheme (VDPS), dat in 1979 werd opgericht om het publiek gerust te stellen over de veiligheid van vaccinaties om ziekten als mazelen, pokken en tetanus te voorkomen.

Het Engelse ministerie van Volksgezondheid heeft op donderdagavond toegegeven dat de Covid-vaccins als “voorzorgsmaatregel” aan de regeling zullen worden toegevoegd.

Wetenschappers hebben de ontwikkeling van Covid-19 vaccins versneld, waardoor ze bang zijn voor hun veiligheid, met medicijnfabrikanten die zich vóór de invoering bij de overheid hebben gevrijwaard voor verantwoordelijkheidsaanspraken, meldt de Dailymail.

De Britse VDPS werd in 1979 opgericht en heeft betrekking op slachtoffers van bijwerkingen veroorzaakt door veel voorkomende vaccins, zoals die tegen mazelen, griep, pokken en tetanus. In 2009 is ook het vaccin tegen de H1N1-varkensgriep kortstondig aan de lijst toegevoegd geweest.

In het kader van de regeling hebben personen recht op een bedrag van maximaal 120.000 pond als ze kunnen aantonen dat ze ernstig gehandicapt zijn geraakt als gevolg van een vaccinatie.

De regeling is bedoeld om mensen te ontmoedigen om schadevergoeding te vragen door middel van langdurige en kostbare gerechtelijke procedures, maar wordt bekritiseerd vanwege de bovengrens en de beperkende voorwaarden.

“De huidige regeling is niet echt geschikt voor de huidige situatie. Als zich ongunstige gebeurtenissen voordoen, is de weg naar compensatie te ingewikkeld. Het zou veel beter zijn als de regering een op maat gemaakte regeling voor Covid-19 zou opzetten”, zegt Duncan Fairgrieve van het British Institute of International and Comparative Law.

  Nu kun je zien waarom de vaccins een vergissing waren

Groot-Brittannië zegt dat het de veiligheid van Pfizer en het vaccin van BioNTech zou blijven monitoren nadat het land woensdag als eerste in de Westerse wereld een Covid-19 vaccin heeft goedgekeurd.

De vergunning voor gebruik in noodgevallen omvat echter geen aansprakelijkheidsrecht, in tegenstelling tot een voorwaardelijke goedkeuring verleend door de Europese Unie.

“Er zijn geen veiligheidsproblemen gemeld bij vaccins die zijn goedgekeurd voor gebruik na strenge klinische proeven waarbij tienduizenden mensen betrokken waren, en na een uitgebreide analyse van de veiligheid, kwaliteit en doeltreffendheid van het vaccin door deskundigen van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency. Het vaccin van Pfizer/BioNTech is nu het eerste COVID-19-vaccin dat is toegelaten voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk, en de MHRA zal de veiligheid voortdurend in het oog houden, volgens het Britse ministerie van Volksgezondheid.

“We hebben het volste vertrouwen in de effectiviteit en veiligheid van onze immunisatieprogramma’s. We zullen geen Covid-19 vaccin lanceren tenzij het voldoet aan strenge normen voor veiligheid, effectiviteit en kwaliteit, en is goedgekeurd voor gebruik door de geneesmiddelenregulator. Het Verenigd Koninkrijk heeft een van de meest uitgebreide vaccinatieprogramma’s ter wereld en dit soort verstandige routinematige voorzorgsmaatregelen maken een groot deel uit van onze globale toonaangevende normen op het gebied van veiligheid”, aldus adjunct-hoofdarts voor Engeland Professor Jonathan Van-Tam.

Volgens de details van de regeling moet iemand die in aanmerking komt voor de belastingvrije betaling van 120.000 pond minstens 60 procent arbeidsongeschikt zijn.

Slachtoffers zullen een claim moeten indienen en op basis van waarschijnlijkheden moeten aantonen dat er een verband bestaat tussen het vaccin en hun handicap.

  Globalistische volgende zet in het marxistische draaiboek: de ongevaccineerden uitbannen zoals Hitler de Joden uitbanden

Claims zullen moeten worden ingediend via het Ministerie van Werk en Pensioenen.

Café kan drankvergunning geweigerd worden – te dicht bij de moskee gelegen

Vorig artikelMoslimterrorisme werkt: leerkrachten durven geen Mohammed cartoons te vertonen na onthoofding leraar in Frankrijk
Volgend artikelPfizer’s CEO “niet zeker” of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wanneer is het ernstig om een vergoeding te krijgen?
  Niet dat niet je er iets aan hebt als je eindigd als een plantje.
  Is ernstig wanneer je er een manke poot aan over houd of pas als je in een rolstoel terecht komt.

 2. 60% is een relatieve norm. Een verpleegster met een 24/32 uren contract zal na het verlies van handen en voeten mogelijk nog niet 60% arbeidsongeschikt zijn, een chirurg die zijn kleine teen en vier vingers kwijt raakt mogelijk wel.
  De verpleegster betaald voor de chirurg, want deels arbeidsongeschiktheid houd in dat je een deel van je inkomen verliest maar nog steeds iets kan verdienen, enkel het precentage van je oude loon tegenover de restverdien capaciteit word geteld.

  De verpleegster zonder handen en voeten kan nog steeds geld verdienen met pijpen en loempias likken dus goed voor misschien 500/600 per maand eigen verdienste. Dus als haar oude loon 1200 was en nu likt ze in theorie 600 per maand bij elkaar dan is ze maar 50% arbeidsongeschikt.
  De chirurg zal echter met 8000 per maand bij hetzelfde restverdien model ( pijpen en loempia’s likken) met 600 per maand slechts een verdien rest capaciteit hebben van misschien 15%… dus arbeidsongeschikt voor 85%….dus alsie is bijverzekerd tegen inkomens verlies komt er bij hem 8000 per maand binnen, zonder pijpen of likken. De verpleegster krijgt 600 en mag voor de rest bij de sociale dienst aankloppen, die dan tot bijstands niveau aanvullen….ze moet dan wel “participeren”, in haar geval dus loempia’s likken en pij….nou ja, het zal wel duidelijk zijn wat het probleem is.

  De een kan volop profiteren van de betaalde premie en de ander betaald voor de kat en zijn/haar viool….er kan dus worden betaald voor een wettelijke verzekering waar iemand nooit gebruik van kan maken maar de betalingsplicht blijft.
  Kwestie van hoog genoeg in de apenboom zitten ….

  Advies zoals ik vind dat het werkt bij arbeidsongeschiktheid en een kut inkomen de rest van je leven: slacht iets af….

 3. De zgn. europese regeringen zijn in werkelijkheid in oorlog met de souvereine burgers.
  Zij willen ons dood hebben. Zoals het duurder maken van voedsel, extra belasten voor drinken van water, belasten voor het genieten van zonneschijn en vooral zwaar belasten voor alle die vrij willen leven.

  Er is nog steeds een de-populatie oorlog aan de gang: De Cult (elites) tegen de burgers.
  Houdt vooral de EU-mevrouw uit Brussel in de gaten. Zij maakt gevaarlijke plannen en sprongen tegen ons en wij, europese schapen sukkelen gewoon door en doen er niets tegen!
  Tot nu toe zijn IMO alleen de Boeren in opstand. Zij zien duidelijk de dreiging van hun bestaan zeer bedreigd wat in de plannen van het EU monster is opgenomen de boeten de nek om te draaien en de Big Business de boerenbedrijven over laten nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in