Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

Jonge mannen die de hartaandoeningen myocarditis of pericarditis ontwikkelen na Covid-vaccinatie zijn ‘uiterst zeldzaam’ volgens de Britse drugswaakhond. Dit is niet waar, zegt de vooraanstaande Amerikaanse cardioloog Dr. Peter McCullough, en zelfs als het waar was, is het geen troost als je als een van de ‘zeldzame’ gevallen bent die met een hartontsteking in het ziekenhuis belandt, zoals de 21-jarige zoon van Amanda Hartnetty, schrijft Sally Beck.

“De term ‘zeldzaam’ wordt nu wel versleten. Mijn zoon werd in augustus in het ziekenhuis opgenomen, twee dagen na zijn tweede Moderna-prik. Hij was er al een week toen een verpleegster hem vertelde: “Er is net weer iemand van jullie binnengekomen met myocarditis na het vaccin en hij is 29.” Ik vraag me af hoe zeldzaam het echt is?”, zegt ze.

Volgens Dr. McCullough is het aantal gevallen van hartontsteking in de VS in vier maanden tijd met 21.000 procent gestegen en treft het voornamelijk jonge mannen.

“In juni 2021 zei de Centers for Disease Control (CDC) dat er 200 gevallen van myocarditis waren. In oktober hadden we 10.304 gevallen. Dit aantal is schokkend,” zegt hij.

Amanda’s jongste zoon, 22, die niet bij naam genoemd wil worden, werd op 19 augustus opgenomen in het Hillingdon Hospital, Uxbridge, met ondraaglijke pijn op de borst.

Amanda, 57, uit Noord-Londen, die in de klantenservice werkt, zegt:

“Hij en zijn vriendin waren op bezoek geweest bij de universiteit waar hij net zou beginnen, en hadden daarna bij een vriend overnacht. ’s Ochtends reden ze terug en hij had ongelooflijke pijn in zijn armen, hij had tintelingen in zijn vingers en zijn borst voelde heel zwaar aan. Toen voelde hij zich ziek en rillerig en begon over te geven. Hij zei dat zijn borst voelde alsof hij uit elkaar werd gerukt.

Hij had geen idee wat er mis was, en ze dachten dat hij misschien voedselvergiftiging had. Ze gingen terug naar haar huis waar ze 111 belde. De telefoniste maakte een afspraak voor hem in het ziekenhuis voor een uur en daarna zaten ze uren op de Eerste Hulp.

  Bullous pemphigoid: 78-jarige man krijgt gruwelijke huidaandoening één dag na tweede Pfizer mRNA injectie, overlijdt drie maanden later

Van cruciaal belang is dat het ziekenhuispersoneel zijn troponinegehalte heeft gemeten en toen ze de resultaten kregen, waren die zo schokkend dat ze dachten dat ze het mis hadden. Troponine is een eiwit dat de hartslag regelt. Het normale niveau voor een 21-jarige is minder dan 14 ng/l (nanogram per liter), maar dat van hem was torenhoog. Het niveau van mijn zoon was 7.000 en op zijn slechtst steeg het tot 25.000,” zegt Amanda.

“Dit kan wijzen op een hartaanval, maar bij hem werd myocarditis vastgesteld, wat vergelijkbare symptomen heeft als pijn op de borst, kortademigheid en vermoeidheid, omdat zijn elektrocardiogram (ECG), waarmee het hartritme wordt gecontroleerd, in orde was. In zijn ontslagbrief wordt bevestigd dat het vaccin de oorzaak was: “myocarditis secundair aan vaccinatie tegen Covid-19”.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, kan een hartstilstand veroorzaken en kan dodelijk zijn. Het is ernstiger dan pericarditis (ook in verband gebracht met het vaccin), wat een ontsteking is van de zak rond het hart. Myocarditis wordt ofwel door een virus veroorzaakt – zo kan SARS-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt, dit veroorzaken – of het is auto-immuun, wanneer uw lichaam zichzelf aanvalt. Vaccins zijn ontworpen om het immuunsysteem te provoceren, dus het is heel goed mogelijk dat er een onverwachte immuunreactie optreedt, maar de NHS weet weinig over vaccinatie als oorzaak van myocarditis en poeh-poeh is vaak het verband.

Hillingdon maakt deel uit van het Harefield Hospital, dat een gespecialiseerde hartafdeling heeft, dus gelukkig was Amanda’s zoon op de beste plaats om de beste zorg te krijgen, maar in eerste instantie wilde het ziekenhuispersoneel niet de mogelijkheid overwegen dat de Covid-prik van Moderna zijn problemen had veroorzaakt.

“Hij verbleef een week in het ziekenhuis, maar zelfs toen hij vorige maand werd ontslagen, was zijn huisarts zich niet bewust van het verband. Hij probeerde de huisarts uit te leggen dat zijn problemen waren veroorzaakt door de vaccinatie en zij had er nog nooit van gehoord. Dat is de reden waarom ik me nu uitspreek, want dit is een bijwerking die gewoon niet bekend is. Het was zo’n schok om te verwerken. We wisten er niets van, en het was niet met hem besproken voordat hij zijn prik kreeg.

  Israël bedenkt zich: annuleert bestelling COVID-19 vaccin van AstraZeneca

We zijn zo blij dat zijn vriendin 111 heeft gebeld. Wie weet wat er gebeurd zou zijn als ze dat niet had gedaan? Een verpleegster vertelde me dat ze echt ongerust waren, en dat ze hem niet wilden vertellen hoe ongerust ze waren.

Als jongste van vier broers en zussen was hij een fitte, gezonde jongeman die drumde in een rockband, werkte in een restaurant en een magazijn en voor de lockdown van afgelopen maart graag bij de RAF wilde. Hij is nu zo verzwakt dat hij niet meer kan sporten en hem is geadviseerd om in ieder geval tot januari geen zwaardere dingen dan een wandeling te doen. De meeste dagen heeft hij een middagdutje nodig. Drie maanden later blijkt uit een MRI-scan dat zijn hart nog steeds ontstoken is, wat in strijd is met het advies van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) dat “de gevallen meestal mild zijn als ze zich voordoen,” zegt Armanda.

Jonathan Engler, een bio-medisch ondernemer die rechten en medicijnen heeft gestudeerd en een fase III klinische proef heeft ontwikkeld voor een medicijn tegen hartfalen, zegt:

“Als je myocarditis hebt gehad, moet je permanent in de gaten worden gehouden en loop je het risico later in je leven een hartziekte te ontwikkelen.

De British Heart Foundation, onze belangrijkste liefdadigheidsinstelling op het gebied van hartgezondheid, zegt dat als de schade ernstig is, je misschien een harttransplantatie nodig hebt.”

Amanda zegt: “Een vraag die noch het ziekenhuis noch de huisarts konden beantwoorden, is wat er gebeurt als hij Covid oploopt. Ze zeiden dat ze het niet weten omdat ze de gegevens niet hebben. Ik vroeg ook of er blijvende schade zou zijn en het beste antwoord dat ze me kunnen geven is “hopelijk niet”.

  Hoe zal de volgende "crisis" eruit zien? Met de COVID-manie die uitdooft, heeft het establishment een andere distractie nodig

Intussen doet haar zoon het rustig aan en probeert hij niet aan de toekomst te denken: “Hij moet bètablokkers nemen om zijn stemming te stabiliseren, zodat zijn hartslag niet verhoogd wordt,” zegt ze.

Amanda’s vier kinderen hebben allemaal hun kindervaccinatie gehad, net als haar drie kleinkinderen. “Ik ben niet tegen vaccins,” zegt ze. Maar ze maakt zich zorgen over de snelheid waarmee de Covid-vaccins werden geïntroduceerd en het gebrek aan langetermijngegevens.

Zij kreeg haar eerste vaccin van Oxford/AstraZeneca op 1 maart van de nu beruchte partij met nummer PV46671 en kreeg een ernstige bijwerking. Er zijn nu 11 mensen bekend die slechte reacties hebben gehad op die batch.

Amanda, die geen gebruik maakt van social media, was zich er niet van bewust dat er een probleem was met die specifieke partij, totdat we met haar spraken. Ze zegt:

“Ik was zo ziek daarna; ik moest overgeven voordat ik thuis kwam van de operatie. Het was direct een echte griep, geen opeenstapeling zoals je normaal krijgt als je je een paar dagen niet lekker voelt. Ik had rillingen en trillen en een vreselijke hoofdpijn. Ik had het gevoel dat mijn hoofd in de mist was en ik wilde alleen maar slapen. Zo was ik een week lang, en het duurde weken voor ik beter was.”

Ze vulde een Yellow Card rapport in voor de MHRA over haar zoon, maar niet over zichzelf.

Ze zegt:

“Ze stuurden veel vragen terug, zoals “gebruikt hij drugs?”, ze vermeldden alles behalve wat er in de prik zat.”

“Mijn boodschap is dat mensen moeten uitkijken voor deze bijwerkingen. Ze zijn ons niet verteld voordat we onze prikken kregen, dus ik vraag me af hoeveel anderen ervan op de hoogte zijn.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempelVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKudde-stommiteit: De gefabriceerde Covidcrisis, het op genen gebaseerde mRNA “vaccin” en de toppen van rijkdom en macht
Volgend artikelHoe vaccinhysterie een totalitaire nachtmerrie kan ontketenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Hoe definiëren ze tegenwoordig “uiterst zeldzaam”?
    Ik beodel “zeldzaam” is een uiterst subjectieve term, dus ik zou eens even willen weten welke definitie ze handhaven.

  2. Myocartis mild? Je blijft de gevolgen daarvan levenslang meedragen, het verhoogt de kansen op hartaandoeningen op latere leeftijd en zal voor velen betekenen dat ze de rest van hun leven moeten uitkijken met sporten en bewegen.
    Griep kan mild of ernstig zijn, maar daarvan hebben veruit de meeste mensen geen levenslange gevolgen te verdragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in