Beklemmende taferelen in het hart van Parijs op de prachtige Champs-Élysées boulevard waar 20.000 Marokkaanse voetbalfans tijdens “feestelijkheden” een straatgevecht hielden (LeParisien). Er waren 74 arrestaties.

In werkelijkheid was het een mengeling van postkoloniale triomf en vernedering van een ooit trotse koloniale macht:

“Het geduld van verslagen volkeren is geduld, geen berusting.” -Oswald Spengler

Straatgevechten met de politie – De politie was deels in het defensief

Lille

Straatgevechten in Brussel

Noodverordeningen in Den Haag en Amsterdam

Dit betekent dat mensen die weigeren politiebevelen op te volgen, onmiddellijk worden gearresteerd. Er waren ook rellen in Roterdam en Utrecht.

En steeds weer “Allahu Abar!”

“Jongeren” vallen politiebureau in Antwerpen aan

“We hebben momenteel dienst nadat een groep in het zwart geklede ‘jongeren’ een soort bom naar het politiebureau aan de Sint-Bernardsesteenweg heeft gegooid,” meldt Willem Migom van de Antwerpse politie.

  Schurftepidemie in Duitsland: Migranten besmetten hele regio’s met een parasitaire huidziekte

Ook in Parijs

De Franse hoofdstad wordt overspoeld door feestvierende Noord-Afrikanen. Alles is nog rustig, er zijn veel mensen op straat.

Na WK-zege tegen Portugal: schreeuwende Marokkaanse bendes in België en Nederland

Na de overwinning van de Marokkaanse nationale ploeg tegen Portugal, stroomden de Noord-Afrikaanse fans de straten en pleinen van België op… Er brak een wild feest uit in de Marokkaanse gemeenschap: In Brussel werd een menselijke keten gevormd – zo melden Belgische kranten.

De destructieve choreografie wordt opnieuw herhaald: zingen, feesten, dansen, op auto’s springen, naar politieagenten gooien, plunderen en brandstichten…

Eerst was er alleen maar feest:

Toen: De hel brak los in Brussel

Al snel moest de Brusselse kerstmarkt echter worden gesloten en werd de stemming steeds somberder – zoals Hln.be schreef. De Brusselse politie werd in paraatheid gebracht. De sfeer werd steeds grimmiger.

“Ze wilden ons omsingelen en probeerden de ruit van onze auto in te slaan,” aldus een VTM Nieuws-verslaggever Wim Naert.

Stenen vlogen naar politieagenten. De stemming in Brussel kantelde. Groepen agitatoren scheiden zich af en gaan de confrontatie aan met de politie. Op een dijk, gewapend met stenen en stokken, vallen ze politieagenten aan. De politie reageert met traangas.

  Voormalig hoofd Franse geheime dienst: Massale migratie "bedreigt burgerlijke vrede"

Gelijkaardig in Nederland

Brussel, Antwerpen en Kotrijk vielen. Marokkanen provoceren ook in Nederland:

Marokkaans team gaat op de knieën voor Allah

De culturele zelfmoord en zelfhaat van het ooit christelijke West-Europa wordt overduidelijk door dit contrast: terwijl in Duitsland bijvoorbeeld christelijke symbolen zoals het kruis worden ontmanteld… (in Münster liet de Duitse minister van Buitenlandse Zaken een kruis verwijderen), viel in Qatar het moslimteam op de knieën, met het hoofd tegen de grond, om Allah te danken in het universiteitsstadion in Ar-rajjan na de gewonnen wedstrijd.

Racistische multiculturele rellen ook in Nederland en België

Marokkaanse migranten vielen ook de Nederlandse en Belgische hoofdsteden binnen. Zij gooiden vuurwerk en stenen naar de politieagenten, die de multiculturele menigte met waterkanonnen en traangas probeerden uiteen te drijven.

In Brussel werd op auto’s gedanst, staken ze vuurwerk af en werd de helft van de paramedici gehinderd door migranten. Ze gooiden ook dingen naar bussen en trams. Ook daar begon de politie de

Soortgelijke beelden uit Amsterdam:

Racistische multiculturele rellen in Spanje

Al tijdens de WK-wedstrijd heerste er een onrustige stemming in Spanje, de politie bereidde zich voor… De Spaanse ultra’s hadden al aangegeven dat zij Spanje zouden beschermen tegen multiculturele onrust. En terecht: want na de Marokkaanse overwinning begon een groot racistisch multicultureel feest in het hele land …..

  Volledig open: George Soros orkestreerde massamigratie naar Europa vanaf 2015

Alsof Marokkaanse migranten Spanje letterlijk zijn binnengevallen. Hier zijn enkele van de video’s:

Madrid

Bilbao

Baskenland

Granada

Marokkaanse migranten vierden ook de overwinning van hun team in Granada, Zuid-Spanje. Historisch gezien was Granada het laatste islamitische bolwerk op het Iberisch schiereiland tot de Reconquista.

Barcelona

In Huelva botsten de Marokkanen en de Spanjaarden tijdens de wedstrijd:

Via unser-mitteleuropa.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Massaal geweld in Europa na WK-zege van Marokko op Spanje – Maar niet in Marokko (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBloedloze geneeskunde en chirurgie: De argumenten tegen bloedtransfusies
Volgend artikelConstant ziek – Pandemie van de gevaccineerden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Dit is toch bewust, al decennia. ook alle moslimaanslagen zoals in dat theater in 2015. Die zanger van die metalband viel t die avond op dat security nagenoeg niet bestond en een nooduitgang open was waardoor die zogenaamde terroristen naar binnen konden. Wonderbaarlijk sinds corona geen aanslagen meer, dit gebeurde in de jaren 70 ook. die leden van rote armee fraction moesten dood in hun cel want die wisten teveel.die werden bewust ingezet om in de westerse samenleving onrust te creeeren, we waren teveel aan t genieten en in harmonie aan t leven.

  • De Rafleden werden vermoord door de Duitse overheid.
   Zij zetten de Duitse overheid en staat voor schut.

   In de periode waarin we nu zitten, zou een goed georganiseerde en goed bewapende RAF heel erg goed voor NL zijn.
   Stel je voor: Rutten, Klaver, Jetten, Kaag, de Jonghe zouden er niet meer zijn……..een hemelse droom, die gevolgd zou kunnen worden door de blijvende afwezigheid van Willempie en familie……

   Dat zou een fantastische toestand zijn…

 2. Ik ben een blanke man van middelbare leeftijd.
  Volgens de woke agenda op en top racist dus.
  Maar ik vind, dat wij ‘racisten’ iets kunnen leren van deze murken.
  Sta op voor wat je waard bent, laat je zien en horen.
  Ga niet de straat op met boe en bah.
  Maar breek die tering zooi helemaal af.
  Dus ik zeg, dankjewel voor het goede voorbeeld.

  • @Henri,

   Beste,

   Kijk…….dit geluid wil ik nu zo graag horen…..

   Deze slingerapen geven ons een VOORBEELD….

   ZO MOET HET EN NIET ANDERS…….

   En geloof me op mijn woord…..20.000 personen…….deze zijn gewoon losgeslagen achterlijken met het IQ van een vlieg +3…..

   Wat dacht u als dit een strak georganiseerde Colonne is welke overal op het juiste moment met de juiste middelen inclusief gasmaskers (waar men dan wel mee weet om te gaan) wordt ingezet……

   Criminele bende stront wapens laten inleveren en daarna doorzetten…….kwestie van hooguit een aantal dagen…..over en sluiten voor het WEF in mijn land!

   Dit krijg je echter niemand aan het verstand gebracht….en het is niet eens moeilijk te begrijpen……maar de meesten om me heen denken nu al dat deze hele shit van de afgelopen 3 jaar over is en zijn alweer bezig met het plannen van reisjes naar ik weet niet waar……

   Wat een onnozelheid!
   Ik sta achter uw statement en ik ben al wat ouder…….maar zal er als het tijd is zijn en graag vooraan……moet alles zien……de neergang….ze laten kruipen en ondertussen zelf hier en daar een onverwachte trap tegen geven….vuil vies achterbaks tuig dat het is….

   Maar wie weet….ben én blijf bezig……nu nog steeds achter de linies…..maar dat zal niet zo blijven….al moet ik het alleen doen….fuck them all…..de klappen zullen hard gaan aankomen….ben daar maar zeker van…..

   Groet,

   Gladiator

   • Helemaal met jullie eens !!(Henri)(Gladiator) Vreedzaam is nog nooit ergens goed voor geweest. Zachte Heelmeesters Maken Stinkende Wonden.

    • De enigste revoluties die ooit gewerkt hebben zijn georkestreerd door de elite zelf. Jullie maken geen schijn van kans. Zeg me eens met welke wapens jullie gaan vechten ? Stenen en vuurwerk ?

     Denken jullie echt dat ze dit moslim tuig niet de baas kunnen als het echt moet ?

     • Waar rede stilzwijgt, begint de knuppel te slaan.

      Nou begrijp ik sommige dingen niet; ik heb twee keer jaren terug eenmocro (in een groep) een knal voor zijn kop gegeven.
      Denk je dat die groep wat doet? Nee hoor, als ze risico zien pissen ze in hun broek.

      note: een keertje toen zo’n geval in de 4 minuten stilte met ee radio zat te klojes; andere keer toen ze het voorwiel van een fiets dubbel trapten.

 3. Toch apart dat de politie met geen enkel probleem 100.000 gele hesjes in bedwang houdt door traangas, overal gericht op ogen te schieten en handen op te blazen door lichte handgranaten tussen vreedzam demonstranten te gooien. In Nederland hetzelfde verhaal. Onschuldige mensen aftuigen en helemaal slopen en als beesten behandelen… en dit soort crimineel reltuig gaan ze in de schilderswijk vrolijk mee staan dansen. Omvolking. JE ZAL MAAR BIJ DE POLITIE WERKEN EN JE MEDELANDERS TOTAAL VERRADEN. Alle politie agenten zijn onmenselijke lege hulzen. De politie heeft laten zien dat ze de aller aller allergrootste verraders ooit zijn.

  • @ Naam:* >> (JE ZAL MAAR BIJ DE POLITIE WERKEN EN JE MEDELANDERS TOTAAL VERRADEN. Alle politie agenten zijn onmenselijke lege hulzen. De politie heeft laten zien dat ze de aller aller allergrootste verraders ooit zijn.)

   Mijn hele leven al een hekel aan de smeris gehad, ze hebben mij nog nooit goed nieuws gebracht. Mijn opa waarschuwde er mij al voor, gasten in een uniform moet je voor uitkijken. Zelf is hij en zijn familie verraden door de politieNSB in de tweede wereld oorlog, verraden. De geschiedenis herhaald zich, ze doen hetzelfde als 80 jaar geleden. Heulen met de vijand. Fuck The Police

 4. Heeft niets.met afkomst van doen maar door incest en religie een.meerderheid zo der menselijke intuïtie waar normen en waarden op zijn gebaseerd. Als ze zich zo verschillend gedragen dan is een andere aanpak noodzakelijk. Veroordelen in Marokko dubbel paspoort ontnemen en uitzetten. Zoals in vele landen het geval is

   • Hier in Portugal worden ze tegengehouden aan de grens. En wie wel binnen mag heeft 3 maanden de tijd om een woning en werk te vinden en anders moet je hier weg. En bovendien heeft dat tuig geen trek o hier te blijven, want hier geen uitkering en gratis zorg en huisvesting. Iedereen heeft hier dezelfde rechten als de Portugezen. Niemand krijgt hier een betere behandeling omdat zij ‘zielig’ zijn. Red je jezelf hier niet, dan heb je hier niets te zoeken.

 5. Zullen we dan maar aan de kant van regimes en politie gaan staan? Mij niet gezien. Ze willen verdelen. Weet hoe het werkt met deze regimes. Dat maken wij al 3 jaar mee. Dus laat je niet verdelen en trap et niet in

  • @Dutch warrior,

   Beste,

   Ik heb er ooit gestaan echter dit zal nooit meer gebeuren maar dat wil niet zeggen dat ik niet vind dat dit zooitje geruimd moet worden en snel ook……net zoals de politie én het regime…..neem aan dat dit duidelijk is en anders is het dat nu!

   Groet,

   Gladiator

 6. Goedzo mocroland laat maar zien waar de regeringen in europa echt bang voor moeten zijn. En begin je vanaf nu in te zetten om de regeringen dwars te bomen met de boeren hier in nederland. 💪dank u. We hebben jullie hulp hard nodig straks als de onrust begint. Blijkbaar zijn ze van jullie heel bang, dus voortaan graag bij alle demonstraties in nederland aanschuiven die tegen het etablissement zijn.👍💪

 7. @Druif
  Ik neem aan dat Jetten het mannetje is in zijn homo relatie. 🤣
  Moet wel want als homovrouwtje kun je geen baard (nou ja veredeld schaamhaar) op je ponum laten groeien . Het is een apart zooitje . 😏

 8. Als men nu nog steeds niet snapt dat de enige hoopvolle oplossing bootcamps zijn (heropvoedingskampen) voor dit soort primitieve, gewetenloze beesten, dan geef ik de hoop op.
  Ik bedoel dus voor allochtone en autochtone recidiverende jeugdige relschoppers.
  Het zal jouw auto maar zijn waar je hard voor gewerkt hebt, waar die apen op staan te dansen.

 9. Allemaal georchestreerd deze acties.

  1. Door de op macht belust, hongerige Lijpies die regeren in Europa en VS niet voor niets met opzet grenzen openzetten voor wie wil komen.
  2. Denk dat mensen aardig gebrainwashed zijn om dit te doen: ellende zaaien .
  3. In Nederland heb ik geen Marokkaanse problematiek gezien voor dit gebeurde.
  Marokkanen en andere culturen doen het , waar ik ervan zie, in Nederland prima. Voorbeeld voor Nederlanders ipv andersom .
  Waar Nederlanders voor de spuitbus staat, gaan de Marokkanen koken of naar de moskee . Slim volk dus.

 10. Marokkanen worden niet opgevoed. Als ze 4 jaar zijn, worden ze op straat getrapt.Als zeouder worden en schade maken: de ouders zijn onaantastbaar.
  Naar school of goed nederlands: onzin. Op straat krijg je meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in