Voorheen dacht ik dat religieuze groepen, zoals de Jehova’s Getuigen, de enigen waren die tegen bloedtransfusies waren. Maar wist u dat bloedtransfusies een vrij recente medische praktijk zijn, die vooral populair werd met het begin van de allopathische geneeskunde en de farmaceutische industrie in de jaren 1800 hier in de VS? Hoe heeft de mensheid duizenden jaren daarvoor kunnen overleven zonder bloedtransfusies? schrijft Brian Shilhavy.

Het verbaasde mij dat er in de VS reguliere medische instellingen zijn die “Patient Blood Management” toepassen en het gebruik van bloedtransfusies afraden vanwege het risico van verontreinigd bloed, lang voor de huidige controverse over de besmetting van het bloed met het COVID-19 vaccin.

Er zijn ziekenhuizen en artsen in de VS die tegenwoordig operaties uitvoeren, zelfs openhartoperaties, zonder gebruik te maken van bloedtransfusies.

Een van die ziekenhuizen is het Englewood Hospital and Medical Center in Englewood, New Jersey, dat beweert het eerste ziekenhuis in de VS te zijn dat bloedloze operaties en medische behandelingen aanbiedt.

Zij beweren dat de wetenschappelijke gegevens de praktijk van bloedloze geneeskunde en chirurgie ondersteunen met veel betere resultaten voor de patiënten dan patiënten die bloedtransfusies krijgen.

Bekijk deze korte video van 5 minuten voor meer informatie:

Hier is een langere documentaire van 53 minuten, over hoe Englewood is overgegaan van het aanbieden van bloedloze geneeskunde en chirurgie alleen voor specifieke groepen mensen die daarom vroegen, in dit geval de Jehovah’s Getuigen, naar het maken van de standaardzorg voor ALLE patiënten, omdat de wetenschap en de ethiek dat eisten. Ze hebben nu vele artsen uit de hele wereld opgeleid en andere ziekenhuizen en medische centra in de VS bieden nu ook bloedloze geneeskunde en chirurgie aan.

  Drie- en dubbelgevaccineerden waren de afgelopen maand goed voor 4 op elke 5 Covid-19-sterfgevallen in Engeland, ondanks dat de meest kwetsbaren in oktober een Booster kregen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccinschade: Veel slachtoffers hopen nu op bloedzuiveringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe oorlog in Oekraïne heeft de zwakte van het Amerikaanse leger blootgelegd
Volgend artikelOpnieuw massaal geweld in Europa na WK-zege van Marokko op Portugal – Maar niet in Marokko (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Zeer interessant. Zowel de korte als de lange video. Ik heb altijd al gedacht dat je bloedtransfusies beter kunt vermijden vanwege mogelijke overdacht van ziektes (virussen en dergelijke). Maar het is een interessant nieuw inzicht dat een bloedtransfusie voor je lichaam en je immuunsysteem eigenlijk gelijk staat aan een transplantatie van een orgaan. En dat bloedloze geneeskunde tot betere uitkomsten leidt dan de standaard transfusies die maar al te gemakkelijk worden toegepast.

  • Is wel logisch, want het is een vreemde stof die je lichaam in komt. Er zijn diverse boeken over hoe mensen veranderen na een transplantatie. Plotseling andere dingen gaan doen die ze voor die tijd niet deden. Misschien niet zo merkbaar na een bloedtransfusie.
   En of je wilt transplanteren is ook de vraag. Want hoe kun je uit een dood lichaam nog levend weefsel halen? Nee dan is het niet meer bruikbaar. Dus hoe dood is iemand die dat laat doen? Apparatuur houdt lichaam levend tot na het uitnemen van het orgaan. Daarover is ook veel bekend, maar weet helaas niet iedereen.

 2. Video: Waarom artsen bang zijn om de waarheid te vertellen over de prikken en de bijwerkingen

  Als coronavaccins zoveel bijwerkingen veroorzaken, waarom waarschuwen artsen je dan niet? “Dit is de brute waarheid over waarom ze tegen je liegen. Artsen zijn bang om de waarheid te vertellen over deze prikken en de bijwerkingen omdat ze riskeren dat hun bevoegdheid wordt ingetrokken,” zegt de Amerikaanse arts Peterson Pierre.

  https://www.youtube.com/watch?v=TU8_K6pOwcY

 3. In Israël deden ze een zeer interessante studie. Bij een man werd een druppel bloed afgenomen en op een scherm getoond. Op het scherm was een interessant beeld te zien. Bacteriën zijn te zien – ze bewegen langzaam, macrofagen zijn te zien – de bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor het schoonhouden van het bloed. Ze zijn als ontsmettingsmiddelen. Dit is hun missie – alles wat vreemd is elimineren.
  Maar… Ze slapen op de een of andere manier. Bacteriën bewegen achteloos, zoals op een boulevard tijdens een avondwandeling, en macrofagen slapen. Ze zien ze niet.
  De persoon van wie het bloed is afgenomen, krijgt een grappige film, komedie te zien en zijn humeur begint te verbeteren. En dan begint de pret. De macrofaag wordt plotseling wakker en begint onmiddellijk zijn directe taken uit te voeren. Het krult zich op naast de bacterie en begint het met eetlust door te slikken. Misschien is het tijd voor de lunch en heeft hij een opmerkelijke eetlust, maar… Eigenlijk is alles veel interessanter.
  De Bewustzijn-Lichaam relatie is al lang besproken en er is veel bewijs voor. Maar het interessante van deze studie is dat immuun cellen erg reageren op onze stemming. En dat is niet alles.
  Laten we iets belangrijks opmerken:
  “De bloeddruppel wordt gescheiden van zijn eigenaar. Op dat moment zat hij in een andere kamer en zijn humeur beïnvloedde op een onbegrijpelijke manier de bloeddruppel die in de eerste kamer was. “
  Dit betekent dat er enkele informatiekanalen zijn waardoor de golven van bewustzijn een object kunnen beïnvloeden dat ver verwijderd is van de bron van bewustzijn.
  Maar er is een andere kant aan deze studie. Een vertoning van fragmenten uit een horrorfilm begint. Tegelijkertijd begonnen er vreemde dingen te gebeuren in de bloeddruppel. Hier… de bacteriën zijn al geactiveerd! Ze kwamen plotseling tot leven, vrolijkten op en werden op de een of andere manier plotseling meer van hen. En ze begonnen zich thuis te gedragen. Ze begonnen zelfs macrofagen aan te vallen, die zich ’terugtrokken’ en zich in verschillende richtingen verspreidden. Wie deed dit?
  Het principe is duidelijk: de bewustzijnsstaat is de belangrijkste factor bij het in stand houden van onze innerlijke ecologie. En niet alleen die van ons. Uiteindelijk beginnen de bewustzijnsgolven, zoals hierboven opgemerkt, zich in de omgeving voort te planten en verafgelegen cellen vanuit hun eigen bloed aan te tasten.
  En niet alleen zijn bloed.
  Mijn kinderen en verwanten zijn tenslotte de dragers van mijn bloed. Dit betekent dat mijn humeur de toestand van de macrofagen van mijn kinderen beïnvloedt, waar ze ook zijn – in de buurt of op een ander continent. Dit betekent dat mijn bewustzijnsstaat betrokken is bij, om zo te zeggen, “immuniteit gegeven bij de geboorte”.
  Het doet me denken aan een grappig verhaal. Het werd verteld door een patiënt, een horlogemaker. Dit werk is, zoals we weten, zeer precies, vereist veel aandacht en nauwkeurige acties. Maar soms, terwijl hij aan het werk was, begon de wijsvinger van zijn linkerhand te trillen. Het is duidelijk dat het onmogelijk is om in deze staat te werken. Wat te doen?
  Nee, hij masseerde zijn vinger niet, dronk geen magnesium om spasmen te verlichten, liet zijn hand niet rusten. Hij belde zijn moeder, die duizenden, mijlen, duizenden mijlen verderop woonde. Denk je dat hij haar vroeg hoe ze van de vervelende beving af kon komen?
  Je hebt ongelijk. Laten we eens luisteren naar wat hij zei:
  Mam, je maakt je nog steeds zorgen om mij! Maak je geen zorgen, anders kan ik niet werken! “
  Als zelfs een lichte opwinding van een moeder afwijkingen in de fysiologie van haar zoon kan veroorzaken, hoe zit het dan met de grote omwentelingen. Vanaf hier zetten we een belangrijke stap in het begrijpen van de essentie van dingen.
  De conclusie is simpel: de oude formule: “Dit is mijn leven, wat ik ermee wil doen” is hopeloos achterhaald.
  “Onze staat van bewustzijn is verantwoordelijk voor de staat van immuniteit van onze kinderen, familieleden en vrienden”, zo moet het leven nu worden begrepen.
  Daarom is het noodzakelijk om een manier te vinden om vreugde, geluk, geluk te creëren en het is wenselijk om in de grootste hoeveelheid te creëren.
  PS:
  Het fenomeen van Norman Cousins, die lachend genezen werd van een ongeneeslijke dodelijke ziekte, wordt ook duidelijk. Gedachten hebben Norman Cousins tot het voor de hand liggende idee geleid: als de negatieve emoties die het endocriene systeem onderdrukken “veroorzakers” zijn van ziekte, dan kunnen positieve emoties, die de activiteit ervan activeren, “stimulatoren” van herstel worden. Bovendien heeft iedereen een heel eenvoudig en betaalbaar middel om te genezen – lachen. Het oude gezegde “Lachen is het beste medicijn” heeft een fysiologische manifestatie.
  In 1976 publiceerde Norman Cousins zijn autobiografische boek, Anatomy of the Disease (From the Patient’s Perspective), dat letterlijk een bestseller werd. Op basis van zijn eigen ervaring heeft de auteur aangetoond dat een positieve emotionele toestand zelfs een ernstige ziekte kan genezen.
  “De man die lachte om de dood”

  • gnirepop december 12, 2022 at 00:45
   Heerlijk om je verhaal te lezen. Ooit me actiever met dit fenomeen bezig gehouden, maar was weer weggezakt. In een ver grijs verleden zelf een bloedtransfusie gehad, dus eigenlijk wel benieuwd in hoeverre dat nog van invloed is op mijn huidige staat van zijn.
   Door het positief benaderen van negativiteit kan dit dus veranderen. Was me daar wel van bewust, maar door jouw verhaal is het meer in mijn bewustzijn gekomen.
   Ik las elders dat de mensen achter deze situatie ook gebruik maken van deze technieken. Zijn dus te bestrijden met dezelfde techniek.
   Nogmaals dank.

   • Ik heb aan Frontnieuws veel te danken, dat ik nu ongeprikt rond loop bijvoorbeeld ook en verder positief blijven, ondanks alles. laat je niet klein krijgen, dat is wat de elite wil, doe er niet aan mee. Overal zijn oplossingen voor.

 4. Bij sommige gaat het alleen om geld.
  Een medicijn moet de mens dienen. De covid 19 is een gen experimenteel medicijn. Het veroorzaakt genetische manipulatie. Ik weet dat het vroeger verboden was voor de gewassen zoals maïs, tarwe. Het is dan nu bij de mensen gebruikt.
  De gevolgen zijn enorm,.
  Er zijn zelf kinderen die cognitief achteruit gaan. Is het alleen de luchtkwaliteit of ook dit vaccin of iets anders. Ook moeten geneeskundige baas blijven.over doen en laten en niet Big pharma. Leer als de helft van de geneesmiddelen werkt niet en vele worden te lang gegeven.

  • Medicijnen zijn symptoombestrijding en de pharmaffia is een commercieel bedrijf dat enkel gebaat is bij “geabonneerden”. Kijk maar hoeveel sukkels die zich ooit een pilletje voor een ziekte lieten aansmeren nu hele dagen druk zijn met een doos vol met tig soorten pilletjes, voor bijwerking op bijwerking….
   Prachtig verdienmodel.

   • Miel Cools zong daar een leuk, passend, liedje over. Titel Antibiotica. Via YT zo te vinden. Overigens heeft hij wel meer liedjes met inhoud waarover je kunt nadenken.

 5. Het is niet voor niets dat er alleen al in Nederland meer dan 10mln chronische zieken zijn die dagelijks 1 of meerdere medicamenten gebruiken, zonder deze vaste “klanten” zou big pharma dus niets verdienen. Pharma is alleen maar gericht op geld en winst en het interesseert ze geen reet of mensen vanwege de medicijnen doodgaan

  • Dat is waarom er geen geneeskunde wordt gestudeerd, maar medicijnen. Artsen zijn opgeleid om te denken dat pilletjes genezend werken. Soms lijkt het ook zo te zijn, maar is toch het zelfgenezend vermogen aangesproken. Staat niet als bijwerking in de bijsluiter 🙂
   Een paar jaar geleden sprak ik een (jonge) arts, die vertelde dat het merendeel van de klachten waarmee mensen bij de arts komen, vanzelf genezen. Maar ook de mensen zijn inmiddels zo geconditioneerd dat ze geloven in die pilletjes. Als dat geloof nou eens het werkzame deel zou zijn????

   • Na de studie, als de dokter een praktijk opstart, komen legers vertegenwoordigers opdraven met hun gratis monsters…

    Soms zijn ze zo opdringend dat ze tijdens de consultaties komen…
    En na de uren rest de dokter bijna geen tijd meer voor zichzelf.
    Mijn huisdokter zwiert ze buiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in