Na de schokkende overwinning van Marokko op de Spaanse nationale ploeg op het WK voetbal op dinsdag, hebben Marokkaanse fans opnieuw geweld ontketend in verschillende landen, waaronder Spanje, Frankrijk, Italië, België en Nederland, bericht Remix.

De scènes van chaos markeren de derde keer dat Marokkaanse fans in geweld uitbarsten na een WK-overwinning, waarbij de eerste twee keer vorige maand al tot afkeuring leidden.

Video’s van de rellen van gisteravond zijn verspreid over social media, onder meer van het account van de Italiaanse minister van Vervoer Matteo Salvini, die schreef: “Marokko schakelt Spanje uit, dus ze ‘vieren’ in Milaan… Ik hoop dat de verantwoordelijken worden geïdentificeerd en alle schade vergoeden.”

Critici wijzen op de inmiddels wekelijkse taferelen van massale onrust van Marokkaanse fans als een voorbeeld van het falen van het multiculturalisme, waarbij deze fans niet alleen voor een rivaliserend nationaal team juichen, maar ook actief hun eigen steden vernielen.

Marokkaanse fans die feest vierden in een aantal Spaanse steden draaiden uit op geweld, zoals in Bilbao, waar op meerdere video’s te zien is hoe fans door de straten tekeergaan.

Fans staken ook auto’s in brand in de Spaanse stad Reus, volgens berichten van BNN Spanje.

In Huelva, een stad in Andalusië, raakten Marokkaanse fans en Spaanse fans voor de wedstrijd al slaags.

Het wijdverspreide karakter van de rellen, ook buiten Spanje, onderstreept de mate van animositeit die sommige Marokkanen voelen voor de Europese landen waar ze wonen. Het Nederlands elftal heeft nog niet eens tegen Marokko gespeeld, maar fans in het land gaan de strijd aan met de oproerpolitie in Amsterdam, net als na de overwinning van Marokko op België.

Ook in Den Haag was er chaos op straat, met fans die politievoertuigen aanvielen in de Schilderswijk.

In Frankrijk zag de stad Lille hoe Marokkaanse fans brand stichtten en de politie met vuurwerk aanvielen. De oproerpolitie reageerde door de feestvierders aan te vallen in een poging hen uiteen te drijven en de rust te herstellen.

Fans in de Franse stad Nice schoten ook pistolen in de lucht, blokkeerden straten en terroriseerden bewoners.

  De mensheid onder de 500.000.000 houden? - Anonieme Stonehenge-achtige "Georgia Guidestones" verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van "behoud"

“Zijn we nog steeds in Frankrijk? Trams geblokkeerd, politie aangevallen en auto’s in brand gestoken. Dit is het resultaat van de overwinning van Marokko in de straten van Nice! Nultolerantie tegen deze criminelen die onze wetten tarten!” schreef Les Republicans politicus en voormalig presidentskandidaat Eric Cotti op Twitter.

Brussel, de hoofdstad van België, werd ook getroffen door massale rellen na de overwinning van Marokko op Spanje, waarbij fans politievoertuigen aanvielen. België heeft een van de grootste Marokkaanse populaties in Europa, meer dan 500.000 in een land van 11,5 miljoen.

Zoals eerder gemeld, werden België en Nederland vorige maand getroffen door grootschalige rellen na de overwinning van Marokko. Videobeelden van deze eerdere incidenten zijn hier te zien.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Wereldbeker rellen doen Nederland en België schudden: Marokkaanse supporters vieren overwinning door auto’s in brand te steken en politie te confronterenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom Oekraïne zijn NAVO-bondgenoten de schuld moet geven van de nederlaag bij Bakhmut
Volgend artikelHet Westen is verdoemd, zegt de realistische professor op het gebied van buitenlands beleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

138 REACTIES

 1. Het zijn niet de feestvierende voetbalfans die boel zoeken.

  Dit is een aparte groep uitschot dat uit is op een lekker knokpartijtje.

  • Het laat maar weer eens zien hoe wij Nederlanders worden mishandeld door die linkse smeerlappen en Rutte, gaan wij vreedzaam demonstreren of de boeren worden wij genadeloos in mekaar geslagen en met scherp op ons geschoten, maar wat het ergste is wij de arbeiders van NL mogen de rekening betalen of wij al niet genoeg voor dat uitschot betalen.
   Maar natuurlijk het ligt nooit bij dat tuig het zijn altijd de andere die elke morgen naar hun werk gaan zodat zij ook te eten hebben en niet te vergeten ook nog onze woningen, maar ja wij zijn een schaapjes volk laf en verraders maar boven dien bang en laf. Linkse noemen Wilders een slecht persoon voor onze democratie en de Marokkanen fijne mensen, snappen jullie het nog????????.

 2. Je oogst wat je zaait. Marokkanen zijn geen slaafse Hollanders.
  politie doe helemaal niets, hier zouden de boeren en de rest van Nederland een voorbeeld aan kunnen nemen. Weg met deze SSpolitie. en WEF regering die ons kapot maken!!!

   • Wat zijn wij toch goede mensen laten onze staatkast leeg roven geven onze huizen en vrijheden en ons cultuur op om het tuig te vrede te stellen wat de linkse landverraders graag willen, jullie linkse ratten VVD’ers en christelijke partijen ons land vernielen en over dragen aan de criminelen van het WEF en Bilderberggroep en wat te denken van al dat tuig hier ons land binnen komen , en maar roepen dat Wilders en Baudet foute mensen zijn , roep maar maar het zijn een ieder geval geen landverraders maar die op het huidig kabinet gestemd hebben zijn net zo een criminelen als Rutte met zijn links tuig, jullie zijn bezig je eigen ondergang te regelen lafaards .

  • @Discobol

   Hoeveel agenten heb jij al omver getrapt?
   Hoeveel auto´s heb jij al opgeblazen?
   De beste stuurlui staan altijd aan wal.

  • precies! marokkanen begrijpen tenminste hoe je met tuig, genaamd agent wat wef agenda VRIJWILLIG uitvoert, omgaat. die laten zich niet muilkorven, hun kds vergiftigen met gifprik en vrijheid en mensrechten afpikken. 100% verschil met hollandse jeugd wat zich slaafs tot slaaf van t nazi wef systeem laat maken.zoals de hollandse bakker die liever failliet gaat vor gasrekeing (terwijl gas onder zijn voeten ligt en gratis!!)dan zijn recht halen bij juiste prive adressen, of bij tuig van gasunie wat de fuhrer volgt in uithongeren landgenoten,

   • Als het zo is wat je zegt zijn het wel nog altijd onze spullen wat ze vernielen maar wat die tuig van de moslims doen zijn onze spullen aan het vernieuwen aan het vernielen maar dat durven ze niet in eigenland dat vergeet je maar even verrader er bij te vertellen, kut VVD’er.

 3. En het zullen dan ook de mocros zijn die dit land op zijn kop zullen zetten als wefslaaf rutte doorgaat met alles door onze strot schuiven wat niet deugd. Dit roep ik nu al twee jaar. Niet de wappies maar mocros die ons zullen verlossen van de wefslaven zoals vvd en d66. Ik heb gezien in mijn stad wat ze met een groepje van 20 kunnen aanrichten wekenlang 10 me bussen en 100 derden mensen vierkant in hun smoel uitlachen en voorblijven, auto’s in brand steken grote onrust en branden veroorzaken. Ze hebben heel mijn wijk veranderd en alle gaten dicht gemaakt zodat de mocros nergens meer door kunnen om te vluchten. Natuurlijk een lachertje , knipdraadschaar en wat houten palen weghalen en ze beginnen weer van voor af aan. En gelijk hebben ze. Ik roep al twee jaar dat ik blij ben dat zij de opstand in nederland zullen beginnen en niet die laffe wappies die met peace op de dam staan,maar harde gasten die nergens voor terug deinzen en nadat nederland voor kakken is gezet straks als de grote opstand begint en rutte is afgezet, mogen ze terug gaan naar land van wortels. 😉maar zolang zijn ze nodig te tolereren om landelijk onrust te stoken. Wees er maar zeker van dat ik 100% gelijk krijg over paar jaar. De enige schrik die wefslaaf rutte moet kennen zijn de mocros. Ik heb hier gezien wat ze kunnen en durven ,laat staan als die landelijk gaan samenhokken……..daar is geen agentje of me tegen opgewassen en maar goed ook. Uiteindelijk moeten we van rutte en zijn wefslaven kabinet vanaf. En ik vind het niet erg dat mocros daar voor zullen zorgen. Ik voorspel dat zij uiteindelijk nederland zullen laten vallen en daarna moeten de blanke leeuwen opstaan anders worden we een moslim land. Ik weet dat ik hierin mijn gelijk nog zal krijgen. Deze voetbal is een klein ventieltje dat opengaat,maar een fractie van wat ze echt kunnen arangeren als het er op aan komt, hun tamtam werkt snel en effectief. Zie wat ze kunnen ongeorganiseerd op een voetbalavond, dus rutte maak je borst maar nat en andere gelijk macronie enzo….

   • @ Klare Kijk (Dus dit moslim tuig zal u redden ?)

    Zelfs het lezen is voor sommigen moeilijk. Van jou zal het niet komen. klare kijk

    • Uiteindelijk moeten we van rutte en zijn wefslaven kabinet vanaf. En ik vind het niet erg dat mocros daar voor zullen zorgen.

     Leest u eens wat beter discobolletje

     • Die ‘mocro’s’ zijn geen moslimtuig. Zijn geen moslims. Ze spugen op de Koran. Al doen ze net alsof ze gelovig zijn omdat ze daar de westerse wereld mee op de kast krijgen.
      Vandalen, meer zijn het niet. Ze zien niet eens dat ze hun broeders en zusters benadelen.
      Lees de Koran er maar op na, alles wat zij doen mag niet. Zoals zij tekeer gaan als wilden.

     • 100 procent eens u ziet het goed. En de antichrist nogmaals zit niet in het Vaticaan. Met deze naam zul je er straks achter komen dat je het goed mis had. Het woord is er duidelijk over..

   • De meeste van hen hebben nog nooit een Koran gelezen en in de moskee komen ze ook niet meer. Maar liever hen dan jouw zieke, gestoorde opmerkingen. Marokkanen en Algerijnen die NL kwamen bevrijden, vechtend voor Charles de Gaulle, liggen in Zeeland begraven. Ziek wordt ik van mensen zoals jij die denken alles maar te kunnen zeggen, terwijl ze zelf te dom zijn om zelfs maar te begrijpen wat er in de Sunni Koran geadviseerd wordt. Nog minder weten dat Wahabi Islam, gesticht door de Jood Wahab, de islam in Indonesie bijna in zijn geheel heeft overgenomen en dat in Rotterdam ook geprobeerd heeft.

   • Lees de koran, maar dan wel de vertaling van prof. dr. Kramer. Dit is namelijk de enige vertaling in het Nederlands , die niet beïnvloed is door de takiyyah, die de koran zodanig veranderd, dat ze niet of minder agressief hegens iedere niet (ware) moslim/islam is.
    Leuk bedacht dat de
    Marokkanen ‘ons zullen bevrijden’. Dacht het niet. Iedere niet moslim/islam is voor hun gelijk en of je nu Rutte hert is Jansen, dat maakt geen verschil.
    Vergeet niet de hadith daarbij te lezen, die zij als enige ware leer/uitleg van de koran zien (zgn door Mohammed uitgesproken).

    Wellicht dat je dan wakker wordt en ziet voor welke gevaren alle landen staan, zodra zij een meerderheid/front weten te vormen. Vele landen zijn ons voorgegaan en zij kennen maar 1 vrede: de gehele wereld onder de sharia = volledig onder de wet van de koran……
    Maak je borst maar nat en ook Kaag en alle D666-ers, die de islam nu omarmen. Zij gaan er als net zo hard aan.
    Oow, wacht….. Is Kaag niet gehuwd met een islamitische terroristenleider…. ?

    Doe je huiswerk….

     • Volgens de Islam zijn honden onrein. De Hadith zijn de verzamelingen Islamitische verhalen van uitspraken van de profeet Mohammed. Daarin staat onder andere dat wanneer er een hond in huis is er geen engelen binnen zullen komen. Vanuit dat verhaal is ontstaan dat honden onrein zijn.

      Hoepel op
      De moslims ontwijken mijn hond als de pest (en maar goed ook)

      • Beste klare kijk, de mocro’s waar ik het over heb werken voor een drugskartel.oligards in hun eigen vakgebied. Die krijgen middelen om het land omver te gooien als het nodig is en nee ik vind dat niet erg. Waarom denk je dat rutte in zijn broek schijt van mocro’s . Omdat deze gasten voor n8ks en niemand terug deinzen moet ik even onze arrogante pedo aanhalen die op klaarlichte dag in zijn smoel en rug werd geschoten. En dat de dader trots daar op is. Onderschat de mocro gemeenschap niet , die gaan heel ver om hun goederen veilig te stellen. Iedereen weet als je een aanrijding hebt met een mislim dat het binnen paar minuten zwart ziet van het volk om je heen. Die tam tam is nel en effectief. Ik voorspel jou dat zij degene met ballen zijn die dit land beginnen omver te gooien en laten wankelen. Een drugskartel laat niet over zich heen lopen zoals rutte dat probeert te doen. Kijk is naar mexico ……denk je dat het hier in nederland anders is. Drugs gaat om miljarden en mocros zullen er alles aan doen om die zorgvuldig opgebouwde industrie sinds de jaren 80 onder controle te houden. Een voetbalwedstrijd of oudejaarsavond hier in mijn stad dat binnen een uur volledig uit de hand loopt en agenten en me te kakken zet geeft al aan wat ze kunnen veroorzaken. Als ze alles moeten inzetten val jij omver met je grote waffel. Zo een organisaties gooit een land met gemak omver en rutte weet dat, dus hij zal wel flink wat dealtjes met oligards uit de drugsbuisnes hebben gesloten. Via via via natuurlijk. Wake up nederland is een drugsparadijs.

       • Voor een deel kan ik u volgen.
        Het probleem is dat de islam West Europa zal overnemen en niemand zal hun tegenhouden. Dat is dus ook wat de psycho elite wil. Moslims zijn brave volgertjes als west europa onder sharia wetgeving zal vallen.

        • Na 2030 niet meer dan worden ze allemaal vakkundig terug geshot en geen reclame spotjes meer met een witte en een zwarte die late kindjes heeft. 🥳na 2030 zijn wij de goeien aan de macht en dan is het gedaan met queers enzo….😶‍🌫️

        • Het probleem met u is dat u Moslims verward met mushriks (mensen die partners maken met de Almachtige, afgoderij), en samen met de ongelovigen van de mensen van het boek zijn dat de slechtste creaties en eindigen ze in de Hellevuur als ze door doorgaan.

         Marokkanen, Turken, Irakezen, Iranezen, Afghanen, Nederlanders etc etc. Helaas zijn de meesten van hun geen Moslims maar mushriks. Net zoals Katolieken, Protestanten, Orthodox Christenen etc etc geen echte Christenen zijn maar ook mushriks.

         De echte Moslims kun je met je handen tellen, net zoals de echte Christenen. We zijn stil en bestuderen onze boeken. En we leveren onze aandeel in de maatschappij. En we verwerpen de tekenen van De meest Barmhartige niet.

         Wat u zegt over west-Europa zal niet bewaarheid worden met de wil van Allah, want de sharia wet bestaat niet. Is maar een leugen, we hebben de Boek van Allah tot onze beschikking. Dat is genoeg voor ons voor Leiding.

         Vertel eens als jullie waarachtige Christenen zijn, wij accepteren de Tien Geboden van jullie boeken. Ze komen van Allah. Geopenbaard aan Mozes vrede zij met hem, als Leiding.

         Waarom zou west-Europa niet overgenomen kunnen worden door de Christenen, met de Tien Geboden gehanteerd.

         Ik bedoel, wij Moslims hebben daar geen problemen mee, we juichen dat alleen maar toe. De shariawet zal ook voor ons een probleem worden. Kijk al naar Perzië en Afghanistan met hun zogenaamde sharia. Kijk hoe ze gestraft worden door Allah.

         Vertrouw niet op mensen dat ze de wef gaan omver laten vallen.
         Maar vertrouw op De Almachtige en wees zelf de verandering.

         Maar maak niet dezelfde fouten als jullie voorvaderen. Zorg dat jullie het op de goede manier doen. En begin bij Gebod nummer 1;

         – Vereer geen andere goden naast de Heer.

         Is dat niet wat echte Moslims doen?

         Fijne avond iedereen

         God zij met ons

  • Jaren geleden zat ik vaak op GeenStijl en merkte dat ik, door hun hetze tegen Marokkanen en moslims, anti moslim werd.
   Gelukkig ten halve gekeerd ipv ten hele gedwaald.
   Sinds de coronacrisis en de woke-gekte ben ik positiever over moslims gaan denken en ben het op veel punten met ze eens.
   Dus wie weet bekeer ik me nog eens.

  • Greet december 7, 2022 at 12:32

   Juist, als er een serieuze opstand uitbreekt (daar twijfel ik aan) dan hebben we hen nodig.

   Daarentegen zijn er in Marokko géén rellen want dan worden relschoppers de moeder gebeukt, Mocro politie weet er wel raad mee, het zal wel met een sisser en een kniebuiging van het WEF regime aflopen.

   • Maar wij hebben hier wel nazie politie zij slaan alleen Nederlanders in mekaar die voor hun vrijheid demonteren en ook nog geweld loos zonder wapens, ja een paraplu of een bordje met een tekst op dat is levens gevaarlijk .

   • Hoi Fenixx! Oh, sorry, vergissing … Hallo Feniks. Goh, de tijd vliegt.

    N.B. De enige kniebuiging zal zijn dat dit artikel wellicht het op dit moment meest gelezen artikel over Klauss SSchwab zal verslaan.

 4. Als Marokaan kun je bijna ongestoord een halve stad afbreken, terwijl je als cojonacriticus ongevraagd bezoek krijgt vd Gestapo. Verschil moet er zijn…

 5. Ergens begrijp ik wel jouw reactie beste Greet maar help mij dan om te begrijpen waarom de sluizen helemaal open staan om meer en meer van die gasten binnen te laten terwijl alles bomvol geraakt het kraakt langs alle kanten . Dus volgens mij is het een pokerspel van de regering langs de eene kant willen ze van ons af om om dan onontwikkelde goedkope slaven te hebben die naar hun zullen luisteren maar zoals bij een pokerspel waarvan de regering hun hele kapitaal als inzet heeft gezet is het een zeer gevaarlijk spelletje

  • Psychopaten willen chaos en dan controle. Wat snapt u niet ? Denkt u echt dat ze dit tuig niet de baas kunnen als het echt moet ?

  • Omdat alle staatschaapjes een vaccin / euthansie spuitje hebben gekregen en ook de geboorten ver achterblijven. Ze moeten toch ergens hun slaven / arbeiders vandaan halen. Maar volgens mij zijn juist die buitenlanders die geen vaccin laten zetten. Die denken tenminste nog na.

   Dat overheidstuig dacht wel even Rusland opnieuw te slopen, samen met de VS/ NAVO, maar de eerste berichten zijn nu toch wel vredesonderhandelingen vanuit de EU. De eerste vette scheuren zijn er al, maar ik betwijfel of Rusland nog aan de onderhandelings tafel wil komen zitten, want ze hebben te veel leugens te horen gehad de laatste 20 jaar. BTW Poetin had in 2114 al toestemming om in te grijpen in Oekraïne, maw in het Kremlin zitten veel hardliners die waarschijnlijk al genuked zouden hebben

  • Deze mensen graven de kuilen voor glasvezel, plaatsen zonnepanelen, bezorgen de maaltijden , pakketjes en boodschappen, plaatsen slimme meters, zagen alle bomen om voor bio-centrales. Alles waar de westerling zich te goed voor voelt of fysiek te zwak is maar wel nodig is voor onze digitale gevangenis.

  • Das de lompigheid van rutte, hij is nl een slaaf van klaas schwaab en doet alles wat deze beste domme man hem zegt te doen, simpel omdat de euro geklapt is in 2018 en dat mag niemand weten, want die smerige eurofielen in brussel zijn met miljarden weg en willen niet dat ze onthoofd worden als slapend nederland en belgie frankrijk duitsland wakker worden en beseft hebben dat de pensioenpotten leeg zijn. Dan krijg je een grote bankrun en koppen die moeten rollen. Aangezien geen enkele eurofiel verantwoording wil dragen voor zijn haar zakkengraaien hebben ze hitler klaas schwaab de macht gegeven om zijn vierde revolutie door de strot te schuiven, wat in wezen een lachertje is. Te beginnen met de covid expres te laten ontsnappen in wuhan , lockdowns 1,5 m afstand. Al die achterlijke regels zijn er om jou te ontvreemde van jouzelf zodat jij niet meer gezond kunt nadenken over dat jou pensioenpot is leeggeroofd en jij geen inkomen hebt straks. En omdat dat niet helemaal voldoende zal zijn om de hardnekkige tegenstanders af te leiden hebben we de soros clan die ervoor zorgt dat er moslims in blanke landen moeten binnenstromen om er zeker van te zijn dat jij geen klompen molen identiteit meer kan genieten. Zwarte piet moet weg en alles wat te maken heeft met jou als hollander. En jij krijgt het gevoel dat een zwarte hier de dienst mag uitmaken die niet eens nederlands spreekt. Dat is dus wat ze willen bereiken jou ontvoeren uit je eigen vel en jou denken en handelen verstoren.
   Rutte staat toe dat nederland word afgebroken tot aan de grond toe omdat het een laffe vent en homo is die geen haar op zijn tanden heeft en waarschijnlijk chantabel. Ergens tussen gezeten wat strafbaar is zeker. Dus ja die moslims mogen van mij via hun drugskartel het hele nederlandse systeem breken en een revolutie aan de gang slingeren. Laat hun het vuile werk maar doen. Want dat hebben we nodig, laffe wappies op de dam staan zwaaien naar willem engelen gaan geen zooien aan de dijk zetten, mocros met ballen wel. En na 2030 shotten we alles weer buiten wat soros heeft binnen gerijft. Zonder pardon, omdat dan de macht aan ons is. In mijn geval pleit ik even, de baby niet met het badwater weggooien.

 6. Aanpakken en terug versturen naar Marokko. Dat is de slechte immigratie beleid in Spanje dat alles kapot maken het is vol met troep uit Afrika, south amerika, Roemenië en enz en de zwakke rechtssysteem die niet werkt.

 7. Ik hoorde van een Marokkaanse vriendin dat er in Marokko al mensen uit hun huis gezet worden, in het kader van de great reset. Alleen in de steden, op het platteland durven ze nog niet te komen. Ik sluit me bij wat Greet hierboven schrijft aan.

 8. Ik zag niemand neerstorten bij het voetballuh. Waren ze niet gefuckzineerd dan? En Moroco moest toch winnen? En wat moest dat voorstellen met het paraderen van die kinderen op het veld? En wat moest dat voorstellen al die kerels met hun reten in de lucht? Rare zooi alles bij elkaar… sport heet dat.

  • Jammer. Meestal deel je een mening die ergens op gebaseerd is. In NL nam de cohesie af toen de kerken leeg gingen lopen. Calvijn Protestantse kerken zijn eigenlijk naam was Cohen. WS vermoordde hij Maarten Luther toen die het plan doorkreeg. Onze Keltische voorouders gedwongen zich te bekeren tot het christendom. en tegelijkertijd een genocide van Keltische stammen. Daarna gedwongen zich Germaanse stammen te noemen. Terwijl Germania een hele kleine staat was ten noorden van Parijs. aan huursoldaten gegeven door Roomse Caesar, die zelf altijd trouw bleef aan de oude Romeinse goden. In Dtsl worden zelfs de Friezen als germaanse stam benoemd. Friezen de eerste bewoners van NL kusten, de rest moeras, kwamen van elders. WS na het zinken van Doggerland. 120 m zeeniveau verschil. Ooit heette West Europa Afrika. Onderzoek bewijst dat multiculturele maatschappijen de cohesie nog meer doet afnemen. dus ipv je antagonisme, haat kun je beter je eigen frequentie/vibratie verhogen en vriendelijk leren zijn tegen iedereen hier. Wat itt Denemarken met Syriers vermoed ik dat hier niemand weg gaat. Ook al zijn er veel moslims die naar islamitische landen emigreren. En verder zijn mijn NL oorsprong medelanders in mijn wijk heel vaak hele nare mensen.

    • @ Antichrist Zit in´t Vaticaan https://www.blckbx.tv/binnenland/mobiele-eenheid-wil-meer-niet-dodelijke-wapens-kunnen-inzetten

     En hoe verklaar je dan al dat geweld tegen vreedzame demonstranten, die totaal geen kwaad in de zin hebben, en alleen hun stem laten horen. Waar niet normaal geweld tegen gebruikt word, door deze zelfde gasten. Praat geen poep jullie. Schieten op een jongen van 16. levensgevaarlijke honden loslaten op mensen. Met Paarden over mensen heen rijden. En wat zie je bij de voetbal rellen. Die sukkels doen helemaal niets, vergeleken bij. Zitten jullie samen met die zwijnen van de politie, ME en romeo’s in het team ofzo??

     • Twee verschillende dingen Discobol.
      ´De vijand van mijn vijand is mijn vriend´, ligt iets genuanceerder en niet zo simplistisch als hier door een aantal mensen wordt gesteld.

        • Ze beseffen nog niet eens dat de elite de Islam EXPRES hier naartoe gehaald heeft…
         Nu denken ze dat de islam hun zal redden van De WEF kliek…Wat een grap. Zo dom zijn die psycho elites niet

        • Ze beseffen nog niet eens dat de psycho elite de islam EXPRES hier naartoe gehaald hebben voor een reden… En diezelfde islam (denken ze ) zal hun nu moeten redden van de WEF kliek ??????????

        • Barbara Lerner Spectre …
         Jewish rabbi´s …
         ´Islam is onze bezem om Europa schoon te vegen …´

         Aardig overigens om te zien dat hier mensen over de vloer komen die ook de minder oorlogszuchtige ´wappies´ willen uitmoorden.

         Zag wat titels voorbij komen op FN omtrent Oeki´s die Oeki´s ter doodbrengen. De Zio´s lachen zich helemaal kapot. Zijn er al vlaggetjes te koop met daarop: ´Mocro´s welkom´? Want de oorlogszuchtige ´wappies´ gaan na hun acties de bezem erdoor heen halen. Wanneer het niet om te huilen was, was het inderdaad om je kapot te lachen. Afijn.

     • Discobol december 7, 2022 at 15:41

      Juist, mocht het echt de spuigaten uitlopen dan maakt Eurogendfor er snel een eind aan, net zoals de corona rellen in Rotterdam 1 dode en 1 zwaargewonde demonstrant door kogels uit een Eurogendfor wapen.

   • On-beste Gertrude, wat een hoop aannames maak je weer en wat ben je weer aan het vitten. Het lijkt wel of je daar je ‘vibratie van verhoogt’? Ik ga normaal niet in op vitterig gedoe, maar jij doet het zo vaak dat het nu wel tijd is om je billenkoek te geven en in de hoek te zetten. Ouwe zuurpruim… Ik had het over voetbal, en niks anders. Waar heb jij het over? Bovendien reageer je nooit op verzoeken voor meer informatie die ik wel eens plaats nav jouw contributies hier. Ik verzoek je bij deze om mij van af nu links te laten liggen als je niks vriendelijks te zeggen hebt. Je bent bijzonder eigengerechtigd, afkrakend en ondermijnend, en dat staat mij als vredig mens niet aan. Jouw gevit en onnodige aanvallen verpest de goede sfeer hier op FN. Begrijp je me goed? Ik wens dus geen commentaar meer van je op mijn contributies. En leer verder je eigen uitspraken eens te onderbouwen – ‘doe je huiswerk’ zoals je zelf graag beveelt. Gertrude, whoever you may be, take good care of yourself and your vibations.

 9. Ik zou de marokaanse ploeg naar huis sturen…zo zal men leren het marokaanse relschoppende tuig een lesje te leren..de goeie moeten het dan maar met de slechte bekopen…dit hele gedoe heeft immers toch niets meer met sport te maken..enkel met geld, geweld en ontwrichting van gemeenschappen zo blijkt…

 10. Er wonen meer dan 500000 Marokkanen in Nederland 0,1% kan zich niet gedragen en iedereen gaat weer vol op het orgel. Zal me niks verbazen dat politie zelfde tactieken gebruikt als tegen de boeren en wappies. Dat zo’n romeo even een spiegel eraf trapt. En beetje vuurwerk na een overwinning was in 90s heel normaal.

 11. de vraag die gesteld zou moeten worden is welke subliminale boodschappen zaten er in die tv uitzendingen verborgen. En die Marokkaanse jeugd heeft meestal nooit een Koran gelezen, gaan niet of nauwelijks naar de moskee en voelen zich in dit land zwaar gefrustreerd en terecht. Van oudsher opgegroeid in een tirannieke cultuur hebben ze al eeuwenlang de boodschap genegeerd in de Sunni Koran dat ze de plicht hadden/hebben elke tiran te verdrijven.

  • Laat me niet lachen trudje. U praat gewoon de islam goed en snapt er zelf geen reet van
   In mijn stad gaan ze wel allemaal naar de moskee en doen mee aan de ramadan
   Hoepel op met je goedpraterij

   • Jij gaat nog mee in verdeel en heers. Ga met ze in gesprek en je komt erachter dat je veel met ze gemeen hebt. Meer dan met de domme bubbelbewoner die totaal geen weet heeft wat voor spel er wordt gespeeld. Zij zouden ons westerling moeten haten en toch valt dat mee.

   • @ Klare Kijk (In mijn stad)(In mijn stad) dat zie ik je al een paar keer schrijven. Heb je aandelen ofzo, ben je een smeris, stadswacht. In Mijn Stad.

 12. Ik heb het idee dat het regime dit uitlokt om ons tegenover elkaar op te zetten. We weten hoe het regime werkt. Vele hebben het niet eens door en doen direct aan verdeeldheid zaaien. Ik denk dat het precies is wat ze willen. Ik weet als geen ander hoe politie, ME en romeo’s werken.

  • @ Dutch warrior >>(Ik denk dat het precies is wat ze willen. Ik weet als geen ander hoe politie, ME en romeo’s werken.)

   Maar er word ze ook geen strobreedte in de weg gelegd, politie, ME en romeo’s .
   Ze voelen zich oppermachtig. Maar er zijn oplossingen die dat zo maar kunnen veranderen.
   Verder kan je er weinig over zeggen (Schrijven)

  • Onderschat dat volkje niet. Wake up dude. Nederland is een drugskartel land in handen van mocro’s die heel vergaan om hun handel veilig te stellen. Binnenkort zul je hier meer over vernemen. Ik vermoed dat er een drugsoorlog aan de gang is die zich naar nederland verspreid en ook hier zul je afrekeningen gaan zien, kopstukken. Mark my words……..wanneer een land zwak en labiel word is het in gevaar voor drugskartels. En die zijn er al van de jaren 70 hier opgezet door moslims. Die geven die macht nooit meer af. En binnenkort heb ik een sterk vermoeden dat er in amsterdam enzo weer kogels gaat regenen zoals een paar jaar terug. Nederland is zwak op dit moment. Kijk naar mexico hoe het daar tekeer gaat. Wij lossen die ruzies na 2030 op door alles te legaliseren op een nette manier. Minder crime en meer tevredenheid.

   • @greet
    Alle grote criminaliteit is door de overheid geleid 😉

    Dat jij nu denkt dat die mocro’s ons even zullen redden is op zijn minst naïef. Als het ze zou lukken de boel te stoppen nemen ze het over en ben jij noch ik vrij…

    Dit is allemaal zo gepland en grote criminelen zijn gewoon overheids agentjes die al jaren de boel bang moeten maken. En wij moeten geloven dat criminaliteit heel groot is en we daar ook veel belastinggeld voor nodig hebben.

    Alles is gescript, ook dit en denk maar niet dat daar een oplossing in zit. Want jij doet ook verder niets en verwacht dat de mocor’s het voor ons gaan oplossen. Precies wat ze willen dat je denkt en wederom zelf niets doet.

 13. Er vanuit gaande dat de verhouding man/vrouw ook bij de Marokkanen 50/50 is…
  Wat doen die marokkaanse meiden eigenlijk? Ik bedoel ze zijn vast blij met de overwinning van ‘hun team’ maar om het land in de hens te steken, dat gaat die dames toch ook te ver?
  Kom op dames uit de Rift, sta eens op en hou die jongetjes eens in toom!

 14. We hebben allemaal kunnen zien hoe de politie optrad bij de corona demonstraties, keihard op vreedzame burgers inrammen en uitlokken (Romeo’s), ze hadden er lol in, ‘lekker wappies rammen’ noemden ze dat.

  Nu, Mocro’s voelen zich toch al gediscrimineerd door de politie en de ME werkt vaak als een rode lap op een stier.
  Plus nog wat uitlokking, al dan niet door hun aanwezigheid, en er ontstaan rellen.

  • Ja, het viel me op hoeveel Marokkanen er mee liepen in de demonstraties. Eenheid en ´broederschap´. Geweldig om te zien !!! Geweldig ook om mee te maken dat die Marokkanen opkwamen voor degenen die in elkaar werden geslagen door de polizei en de romeo´s en dat ze zelfs die honden eraf durfden te trekken en de ehbo doos opentrokken om al die heidenen te verzorgen. Ja, blij dat ze erbij waren. Zonder hen had het allemaal nog veeeeeeeeeeeel erger kunnen aflopen.

   Slaap lekker en ga je maar snel bekeren tot deze prachtige geloofsstroming …

   • Klopt.
    Nu je het zegt, geen Marokkaan gezien destijds bij de demonstraties.
    Moeilijk moeilijk moeilijk, toch maar niet bekeren dan.

    Hoewel voor mannen zijn er wel wat voordelen te behalen.
    Je mag je vrouw slaan.
    Mag met meer vrouwen trouwen terwijl ze geen moslima hoeft te zijn.
    Geen kleding voorschriften, gewoon in trainingspak en Nikes.
    Alle erfenis opstrijken.
    Eigenlijk zo vrij als een vogeltje.

 15. Nou ME en romeo mietjes, waar zijn jullie dan? Smerige sulletjes. Buiten dat, gewoon met scherp schieten op die relschoppers en een statement maken. Wég met dat schoftentuig.

 16. Je moet bij marokanen een onderscheid maken tussen Berbers en Arabieren.
  “Berbers”betekent barbaren; en die werden 2000 jaar terug als primitief beschreven.
  Dat is de rotzooi die Marokko dumpte naar NL in de jaren 60-70.
  Net als ratten, moet niet kwaliteit een streven zijn bij hun, maar kwantiteit– het zij zo.

  het algemene probleem: de jongens worden niet opgevoed, maar als ze 4 zijn al op straat getrapt.
  Ze weten ook dat ze nooit aangepakt worden; nederlanders zijn bang voor “discriminatie”.

  Veel mocro’s zijn hoertjes voor mannen; zoals Fortuyn zei: geef ze een beurt en deporteer ze daarna.
  Mag ook zonder die beurt.

 17. Een “kleine” kanttekening bij een eerder (van vandaag) geplaatst artikel ; de beslissende hoofdrol die “een bepaald volkje” speelde in die Holodomor wordt er (“standaard”) totààl weggelaten. (wat mij weer “iets” zegt over de eigenaren achter die site zeg maar)

  Maar goed, om deze zéér nalatige lacune op te vullen heeft u ondergetekende hè ?

  http://desip.igc.org/holo_lysson.html
  http://www.savethemales.ca/001863.html
  https://rense.com/general86/realholo.htm

 18. I*n Marokko niet: logisch; daar zouden ze een x aantal stokslagen vopor de moskee krijgen.
  Ook het bewijs dat wij (west europa) ze veel te zacht hebben behandeld.

 19. In Frankrijk bieden wij initiaties naar volwassenheid. We werken o.a. met het verschil tussen kindpsychologie en volwassen mannen-psychologie. Keer op keer kun je zien waar onze naties staan (politiek/economisch/samenlevend) in onderstaand kader. Wij, van De Natuurlijke Tijd in Hennezel, Vogezen, zien ook bij onze initianten steeds meer gebrek aan backbone om door de paar challenges hier heen te komen. Het is bijzonder zorgwekkend allemaal. Zie hieronder de verschillen tussen jongens- en volwassen mannen psychologie. Het mag duidelijk zijn dat er vele jongetjes zijn in ene volwassen lichaam… Warme groet Indi

  Jongens psychologie

  Ik ben het centrum van het universum en ik heb voortdurend erkenning nodig
  Andere mannen zijn competitie en ik wil de beste zijn
  Ik zal voor altijd leven
  Ik neem geen verantwoordelijkheid voor mijn daden
  Ik word geleefd door mijn emoties
  Ik wil een moeder

  Gezonde mannen psychologie

  Ik maak deel uit van het universum en ik zal doen wat ik denk dat juist is
  Ik werk samen met andere mannen en de kracht wordt gebruikt voor het welzijn van de gemeenschap
  Ik ben sterfelijk en zal eens dood gaan
  Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden
  Ik kan omgaan met mijn emoties
  Ik zoek relaties met het vrouwelijke buiten mijn moeder

 20. Weer een mooi voorbeeld van die zieke Islam cultuur!

  Indonesië criminaliseert seks buiten het huwelijk – zal ook van toepassing zijn op toeristen – verbiedt ook het tegenwerken van “staatsideologie”

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/indonesia-criminalizes-sex-outside-marriage-will-apply-tourists-also-bans-opposing-state-ideology/

  Indonesië is een zeer geweldadig land (jegens het volk) betreffende de Islam (uit naam van de islam).

  https://www.jihadwatch.org/

  https://thereligionofpeace.com/

  Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

 21. Hmm…. dus bij de volgende demo identificeren we allemaal als marokkaanse voetbalsupporters en kunnen we doen wat we willen. Inclusief vredig demonstreren zonder rotzooi te maken ;).

 22. Gij zult zeker vinden, dat de hevigsten in vijandschap omtrent de ware geloovigen, de Joden en de afgodendienaars zijn, en gij zult zeker vinden, dat zij onder hen, die het meest er toe overhellen, vriendschap met de trouwe geloovigen te sluiten, diegene zijn, welke zeggen: wij zijn Christenen. Dit komt, omdat er priesters en monniken onder hen zijn, en omdat zij niet van hoogmoed vervuld zijn.
  Quran Surah Al-Ma’idah – 82

 23. Je zal bijna bang worden van de Marokkaantjes!
  Bijna,..
  Ik blijf ze slmmm 🙂 genoeg inschatten, dat ze weten wie ze met rust moeten laten!

 24. De gehele EU is ingenomen door arabische en Afrikaanse emigranten die na de verovering van de blanken destijds is ingenomen en vernietigd….. het is jammer dat de indianen niet hebben overleefd om de blanken in het westen terug te laten betalen wat die veroverd hebben omdat speculanten iets slimmer waren met het land van goud en zilver toendertijd Het optreden TEGEN de veroveraars van EU de landen is een groot slappe zakken zooitje die ons nu zouden moeten beschermen……….. Ja zelfs Kaag en ,,,,FLIKKER,,,,RUTTE EN ZIJN KONTENKRUIPERS gaan hun verontschuldigingen aan bieden in de koloniale gebieden van Nederland toen ze die mensen allen als slaaf hebben verhandeld voor vele honderden miljarden guldens Terwijl de moderne kolonisten die nu van die EU landen vrije toegang krijgen de culturen laten vernielen en dat gewoon als een incident beschouwen Ook Spanje potugal en veel andere slappejanussen,en zakken laten dit toe,,,,,,en slaan de relschoppers niet in elkaar en zetten ze het land uit!!!omdat ze zich gebonden hebben aan een corrupt Europees parLement DIE ZELFS SMEERGELDEN AANNEMEN!!!!!!!!!! Dus hoezo EU EN WEF!!!!!! De jeugd dan,,,,,,die feesten zuipen en op vakantie gaan en erover opscheppen dat ze er naar toe gaan of meedoen in gesprekken onderling en vinden deze ontwikkelingen van hun ondergang normaal en reppen zich niet tegen deze slappe zakken zooi die alleen maar zichzelf verrijken door wetten te maken die in hun voordeel zijn of worden……………………….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in