Foto: Brittany Colette op Unsplash

Uiteraard ben ik nogal bevooroordeeld en op zoek naar elke trendbreuk, maar volgens mij lijken veel mensen vaak ziek te zijn, schrijft The Naked Emperor.

Nogmaals, ik ben zeker bevooroordeeld, maar het lijken vooral de gevaccineerden te zijn die ziek worden. Niets ernstigs, maar verkoudheid of griepachtige symptomen die wekenlang aanhouden. En dan herstellen ze en na een paar dagen begint er weer een nieuwe lange ziekte.

Ik ken de vaccinatiestatus van de meeste mensen niet, maar van degenen die ik ken, zijn de ongevaccineerden niet of nauwelijks ziek geweest, terwijl de gevaccineerden al aan hun derde of vierde aanval van Covid of een andere ademhalingsziekte bezig zijn.

Dit blijkt ook uit het ziekteverzuim op de meeste plaatsen – winkels, cafés, scholen enz.

Zou ik gewoon meer op ziekten kunnen letten? Zouden de ongevaccineerden zich ervan bewust kunnen zijn dat zij niet ziek willen worden en dat een soort onbewust placebo-effect hen helpt om ziektes te weren? Waren de mensen die zich niet lieten vaccineren over het algemeen fitter? Of lijden de gevaccineerden aan T-celuitputting of ADE?

Zoals ik al zei, ik ben bevooroordeeld en velen van u zullen dat ook zijn. Maar probeer dat niet te zijn en laat me weten wat u ziet in de commentaren hieronder.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroomVolg Frontnieuws op Telegram

  COVID-19 "vaccin" leugens - Grootste vertrouwensvernietiger in de geschiedenis van de mensheid - Steve Kirsch

Lees meer over:

Vorig artikelOpnieuw massaal geweld in Europa na WK-zege van Marokko op Portugal – Maar niet in Marokko (Video’s)
Volgend artikelCOVID Reset: De dag van de afrekening komt eraan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Heel herkenbaar dat de mensen uit familie en vriendenkring steeds verkouden zijn zich niet lekker voelen en lange periodes hebben dat ze hoesten en kort geleden iemand binnen vijf weken twee keer een week lang griep had.
  Griep duurt bij mijn weten maar een paar dagen en komt in mijn geval niet vaker voor dan ééns in de drie jaar zelfs verkouden ben ik niet vaker. Ja u raad het al, een wappie zeker.

 2. Mijn zwager heeft sinds zn depopulatie spuitje elke maand een stevige verkoudheid. Zn cognitie gaat kapot omdat hij weigert een verband te leggen met de spuitjes. De gevaccineerde grijpen ALLES aan om andere verbanden te verzinnen dan de euthanasieprik. Om mij heen hoor ik soortgelijke verhalen over gevaccineerden die constant met verkoudheid/griepjes kampen. Ik deed vrijwilligerswerk en mijn cliënt (35jr) werd destijds onder mijn protest gewoon gevaccineerd, sindsdien heeft hij ineens hele hele heftige hooikoorts en ook maandelijks zwaar verkouden.

 3. Ik ken persoonlijk verschillende mensen die constant ziek zijn na hun spuitjes en booster, en ook die al dood zijn waarbij de dodo direct te koppelen is aan het spuitje.

  Ik hoefg geen complot denker die mij iets vertelt, ik zie zelf prima wat er gebeurd.

  Spuitjes om de weerstand van mensen te breken en mensne tegen elkaar op te zetten, inflatie om hun zekerheden kapot te maken, immigratie om hun leefruimte tot een hell hole te maken, en een oorlog op de stoep die gemaakt is door WEF aanhang om onze wereld compleet af te breken en daarna een “oplossing” te brengen…..slavernij !

  Wat mij betreft mag er deze kerst gehangen worden, versieringen in bomen , ons afval ten toon stellen….

  ….Strange fruity hanging from trees….

  • Haha. Dat zou misschien een gat in de markt zijn.
   Alternatieve “kerstballen”: een boom vol politici…
   Ik ben niet ondernemend genoeg, maar ik denk dat hier een enorme markt voor zou zijn.
   Denk dat 30% van de bevolking dat wel cool zou vinden en misschien een kwart ervan het echt zou aanschaffen.
   Dan praten we over dik 7% van de gezinnen. Op 7 miljoen huishoudens in NL is dit een serieus winstpotentieel.

 4. Hier een ongevaccineerd gezin, maar zit nu al 3 weken in de ziekenboeg hier. Van het RS virus naadloos over in de buikgriep.. Omdat we door de lockdown vorig jaar minder ziek zijn geweest vanwege gelimiteerd gezelschap zijn we nu vol aan de beurt lijkt het wel.

  • RS Virus? Ook zo’n broodje aap. Trap er nou niet in mensen. Als julllie zo ziek zijn klopt er iets niet, dat is niet normaal. Ga op zoek naar de echte oorzaak, wat eten en drinken jullie, hoeveel straling worden jullie in huis, op werk of school aan blootgesteld, wonen jullie bij industrie of snelweg? Er is vanalles waar je ziek van kan worden, maar niet van verzonnen “virusjes”.

   • Maakt niet uit wat het dan wel is feit dat zelfs met vitamines en mineralen ik alsnog fiks zieke kids heb. En al die omstandigheden die je aandraagt zouden moeten zorgen dat we het hele jaar ziek zouden zijn en dat is niet het geval.

    • Er heerst een erge griep en rs en buikgriep. Ongeacht hier platte aarde bewonderaars ook lezen🙈. Ben blij dat ik tot hiertoe overgeslagen ben. Ziek zijn is het best te voorkomen🙌Met zuurstof, vitamine c ester, serrapeptase en nac , bakingsode drinken. Dat zijn eigenlijk de enige die goute beesjes en onrust in je lichaam snel afvoeren en doden.

  • Hier ook hoor, niet gevaccineerd en toch regelmatig verkouden de laatste tijd. De kleinkinderen nemen het steeds mee. Ken ook genoeg mensen die wel gevaccineerd zijn maar die mankeren niks. In iedergeval niet van wat ik lees over Amerika Australië enz.

 5. Grappig. Ik niet geprikt. Ik was vaak verkouden, maar dat volgens mij had meer te maken met het werk; dag in, dag uit de hele dag door in en uit koelcellen en vriescellen, die eindeloze wisselingen in temperatuur doen een mens niet echt goed.
  Januari griep gehad die corona werd genoemd. Hersteld, (mbv ivermectine) en sindsdien tot nu ook geen verkoudheid meer gehad.

 6. @ellis.
  Sheding kan ook een rol spelen, onderschat dit niet.
  Familie die pas geboosterd was, zonder dat we het wisten, hier een uur binnen geweest.
  Dag nadien had ik last van een soort migraine achtige hoofdpijn en misselijkheid, wat mij nog nooit was overkomen.
  Mijn echtgenote kreeg in die week opstoot van haar spierziekte. Echt geen toeval dit, we vernamen later van andere familie over dat geboosterd zijn.

  • Ik heb niemand in de buurt die geboosterd is, allemaal ongevaccineerd gelukkig. Mss de leraars en juffen op school wel, dat de kids het daarvan meekrijgen? Anders zou ik het echt niet weten.

    • Ik had shedding bij mezelf bij toeval ontdekt bij de biophotonen therapeut. Op dat moment had ze niet de middelen om mij te resetten. Ongeveer een half jaar later wel.

   • En wat ook nog opmerkelijk was is het volgende.
    Mijn komboucha zwam was de week ervoor nog goed, maar na dit bezoek bemerkte ik geen werking meer ervan.
    En effectief begon ze af te sterven, in 25 jaar dat ik zelf de thee maak is het de eerste keer dat ze na een week te werken plots afsterfde.
    Toeval?

 7. Vorig schooljaar waren er in de klas van mijn dochter slechts een paar leerlingen die niet gevaccineerd waren tegen Covid-19. Ik heb begrepen van mijn dochter dat alle ingespoten leerlingen om de haverklap opnieuw ziek waren en thuis moesten blijven. Mijn dochter had nergens last van.
  De echtgenoot van een vriendin van mijn vrouw overleed aan een hartinfarct en beroerte een paar maanden na het nemen van de klonterprikken van Pfizer. Ik heb van zijn weduwe begrepen dat de artsen beweerden dat er geen verband geweest zou zijn met de prikken; waar de bloedklonters wel door veroorzaakt werden wisten ze niet te vertellen.
  Één van mijn schoonzoons heeft onder dreigementen van zijn werkgever de spuit genomen. Hij kreeg dagenlang hoofdpijn, en hij is sindsdien vaak ziek.
  Enkele van mijn familieleden zijn ingespoten, en we hebben helaas moeten constateren dat bij al deze ingespoten familieleden (eigenlijk zonder uitzondering) hun geestelijke gezondheid sterk achteruit gegaan is. Ze hebben allemaal een soort van verbeten fanatisme over zich gekregen, en er valt eigenlijk niet meer normaal met ze te praten. Ik maak mij uiteraard ernstig zorgen om hun gezondheid, en we weten nog niet wat de lange termijn effecten voor ze zullen inhouden.

 8. In mijn omgeving zijn mensen ook vaker en langduriger ziek. De verbetenheid die Arie noemt, zie ik bij sommige mensen ook, maar ook dat het gezicht verandert, lijkt bozer te worden.

  • Wel jammer dat ik nu al 6jr van mn leven opoffer om mensen wakker te maken. Ik heb alles opgeofferd, vakanties, uitjes, luxe. Ik heb bijna alle familie en vrienden verloren aan deze waanzin. En nu blijkt dus dat ik net zo goed een zombie had kunnen zijn, dan had ik nog 6jr plezier gemaakt ipv mezelf zo diep in te lezen en mezelf zo diep te informeren. Jammer… hopelijk zal blijken dat ik me niet voor niks volledig heb ingezet in een poging om de schapen om me heen te redden. En wat nu…??? Wachten op het einde??? Weerloos tenonder gaan terwijl ik mezelf in meditatie en gebed rustig houdt??? De bijbel is geschreven door de kwade krachten die ons dit allemaal aandoen. De bijbels zit in ons. Door de 1ste 2 geboden na te leven komt de bijbel vanzelf tot je.

   1. Houdt van God en alleen van God.
   2. Houdt van iedereen zoals je van God houdt.

   Leef volgens die 2 regels en je wordt de liefde die God is. Pfff… wat een situatie in de wereld. Leugen en waarheid is niet meer van elkaar te scheiden. Alleen liefde/God kan ons nog redden.

   • Ik ben er al 20 jaar mee bezig, zelfde resultaat. Het enige wat je m.i. nog kan doen op dit moment is zorgen dat je de komende jaren overleeft waarna we hopelijk nog eens wat moois kunnen opbouwen met de resterende mensen. Ik heb een prepper server op Discord waar je gerust een kijkje mag komen nemen; https://discord.gg/gK3ztBJ9 (invite is 7 dagen geldig)

 9. Bij mij op ’t werk lijken (het is een perceptie) vooral de oudere medewerkers vaker ziek te zijn, boven de 50, 1 naaste collega, rond de 60, was vroeger nooit ziek, is nu een wrak na de 2de booster prik. Hij is boos dat ie zo vaak beroerd is maar legt absoluut geen verband met de prikjes. Als ik ook maar de lichtste toespeling probeer ontsteekt hij in woede, echt heel fel, ik heb hem eerder nog nooit zo kwaad gezien. Ik denk dat ie het zelf wel weet maar het niet wil horen, te groot ego. Hij weet dat ik niet gevaccineerd ben, al 3 jaar niet ziek geweest en is waarschijnlijk ook jaloers. Ik hou m’n mond naar hem over de prikjes.

  • Simon@ Ik heb het zelfde als jij, dat mensen heel vel reageren als je zegt een verband te zien. Ik zeg dan altijd: wat triggert jou zo dat je zo vel reageert? zeg het me! meestal komt er dan niks meer uit.

  • ja en naast boos gedrag snel ge-irriteerd en niet meer helder kunnen nadenken ook nog eens snel vermoeid en vooral slecht in het verkeer..das gedrag van de meeste gevaccineerden

 10. Ondertussen.. Ik kan me de video nog heugen waar Bill Gates met een grijns op zijn gezicht zei: ‘Wait till the next one.’ Laten we niet vergeten dat vlak voor het uitbreken van Covid-19 ook een soortgelijke simulatie werd uitgevoerd met dezelfde spelers.

  ‘De Wereldgezondheidsorganisatie, Johns Hopkins en Bill Gates hebben zojuist weer een pandemiesimulatie uitgevoerd: dit keer is het virus dodelijker en richt het zich op kinderen’

  ‘Het Johns Hopkins Center for Health Security werkte samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en de Bill and Melinda Gates Foundation om ‘Catastrophic Contagion’ uit te voeren, een oefening om een ​​wereldwijde pandemie te simuleren die dodelijker is dan het coronovirus en vooral gevaarlijk voor kinderen.’

  Bill Gates was aanwezig.’
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/world-health-organization-bill-gates-john-hopkins-just-conducted-another-pandemic-simulation-time-virus-deadlier-targets-children/

 11. Hier idem dito, als 1,5 jaar niks dan zieke mensen en begrafenissen. Ben blij dat ik gezond verstand heb en bedankt heb voor de gifprik. Ik zie hier mensen vier tot vijf x op een jaar ook in de zomer griep hebben.tja…….en ziektes krijgen waar ik nog nooit eerder van had gehoord in mn 55 jaar.
  Eigen schuld dikke bult…had ze genoeg gewaarschuwd.

 12. hevvy shit man….en ik dacht dat ik gelukkig was met gratis porno sites, sterke drank en Motorhead….het kan dus nog een trapje hoger….

  vraagje: ooit overwogen de schepper vast tegemoed te reizen…..persoonlijk heb ik niks met al die “religies” uit het midden oosten, al dan niet gefuseerd met een bloeddorstige doods sekte.

  I don’t need no blind belief
  I don’t need no comic relief
  I don’t need to see the scars
  I don’t need Jesus Christ Superstar
  Don’t need Sunday television
  Ya bet your life I don’t need religion
  Let me tell ya something else
  I don’t need no time for prayer
  Don’t save no knee-pads for me up there
  If your head’s alright
  Ya don’t need binoculars to see the light
  Ya don’t need no miracle vision
  You bet your life you don’t need religion
  Lemmy-vision!
  I don’t need no Santy Claus
  And I don’t believe in fairies no more
  I don’t need to go to confession
  I’m already trying to fight depression
  I don’t need no exorcism
  Bet ya life I don’t need religion

 13. “niet ziek willen worden en dat een soort onbewust placebo-effect hen helpt om ziektes te weren”

  Daar ben ik van overtuigd. We hebben nog “oude” krachten die latent aanwezig zijn en die we vergeten zijn, de wil is sterk.

 14. Hier loopt ook iedereen te kuchen, maar ja, het regend dan ook veel de laatste tijd. Ik zelf ben een aantal dagen geleden een beetje grieperig gewsst maar dat was binnen anderhalve dag alweer over. De eigenaresse van het huisje wat ik huur is niet gevaccineerd en is kerngezond. Haat buren daarin tegen zijn sinds het begin van de zomer al constant ziek. Ook nu lopen zij weer te hoesten en te proesten. Zij zijn volledig gevaccineerd.
  Grappig vind ik wel dat nu bijna niemand meer een mondvod draagt en veel mensen lopen te kuchen. Ik stond laatst bij een kiosk, en daar waren verschillende mensen aan het kuchen. Niemand nam daar aanstoot van. En dat terwijl vorig jaar, als je ook maar iets kuchte, mensen opzij sprongen alsof je radio actief afval was of zo. Mensen zijn zo vreemd… Ik heb een Chinese vriend hier. En als ik afgelopen jaar met hem over straat liep dan waren er veel mensen die ons aankeken en angstig hun mondvodje voor hun gezicht trokken. Ook in de super liepen mensen uit het gangpad weg als wij er aan kwamen. Wij hebben daar beiden hartelijk om gelachen! Zoveel domheid!

 15. Mijn moeder is ondertussen al voor de 4de keer ziek niet van covid maar gewoon ziek en ervoor was het buikgriep🙄die vaccins maken het afweersysteem kapot vraag dat maar is aan Geert Vanden Bossche.de rest van mijn familie zijn ook gevaccineerd en die zijn ook al 3keer ziek gewees sins het begin van de covid uitbraak.
  Zelf ben ik op 4jaar tijd efkes(3dagen) licht ziek geweest en dat was dan nog voor covid en 0keer gevaccineerd

 16. Op de scholen vallen leerkrachten continue uit. M’n kinderen zitten er vaak zat om thuis. Uitval en geen vervanging. M’n collega’s gevaccineerd, ik heb ze zich allemaal horen excuseren wanneer ze de prik gingen halen, om de haverklap ziek. M’n oudste dochter, dubbel gevaccineerd niet opvallend vaak ziek maar moet vrijdag naar de dermatoloog omdat er opeens een gezwel uit een gaatje voor een piercing groeit. Het zou littekenweefsel zijn dat maar blijft groeien. Ik maak me zorgen om dat laatste.

 17. Dat ziek zijn overkomt niet alleen gevaccineerden. Ik ben echt van mening dat door de spuiten van COVID en griepvaccins er ziekten de wereld in worden gebracht. Mijn kleindochter bv zit op een schooltje waar docenten en veel ouders geprikt zijn. Die worden dan ziek en geven het ook door aan de ongevaccineerden. Weliswaar zijn gevaccineerden ernstiger ziek en hebben allemaal heel vreemde kwalen. Ik weet nu ook van drie mensen om mij heen die overleden zijn door de spuit. Waar kanker is teruggekomen etc. Maar wij worden met griepachtige verschijnselen zeker niet overgeslagen.

 18. Geloof is oorlog
  Geloof is onderdrukking
  Geloof is oordelen over anderen en noem maar op, lazer op met je geloof het brengt alleen maar ellende.

 19. Nou jongens, dan ik ook nog maar een keer in–helaas voor alle kwade krachten !–nog steeds hetzelfde verhaal hoor ! Heb een zeer bedenkelijke medische voorgeschiedenis : als baby dysenterie en zware medicatie, als puber later petit mal/absences, 10 jaar lang absentol en luminal dagelijks moeten slikken–dus behoorlijk gedrogeerd–, vervolgens tot m’n 50e godzijdank veel gesport maar wel alles gevreten wat verkeerd was, alles wat te zoet, te zout, vol verkeerde vetten en geraffineerde en bewerkte rotzooi zat..Toen zwaar artrose in nek geconstateerd, waar ze dus in feite nog steeds niet veel mee kunnen..Boos geworden, alles gaan bestuderen over voeding en leefstijl in relatie tot deze kwaal en in feite–maar dat ontdek je dan vanzelf–tot álle kwalen ! Voedingspatroon volledig rigoureus omgegooid naar alles wat wél gezond was en is –beweging en zo had ik al genoeg–zo rond 1999.. Nu sinds vorige maand 73 jaar, heb al 22 jaar nog geen griepje of serieuze verkoudheid o.i.d. meer gehad en leef al die tijd al zonder één pil of andere medicatie of wat voor vaccinatie ook en inmiddels ook al 20 jaar zonder één supplement ! Die heb ik de eerste paar jaar haast allemaal uitgetest, maar ben daar toen helemaal mee gestopt : bij écht gezonde voeding en leefstijl en niet abnormaal slechte omgeving heb je nog steeds geen enkel supplement nodig ! Niet intrappen, is gewoon na alle medicalisering weer de nieuwe leugen en goudmijn.. En dan nog even dit : ben alleenstaand, doe/háál al mijn boodschappen zelf, kom overal, raak alles en iedereen zonder schrik aan, knuffel wie ik wil van elke leeftijd en dat alles ook gedurende de hele corona-covid hoax al, nog nergens ook maar zo’n waardeloos nietsdoend dan wel ziekmakend zombiemasker opgehad…Wel ’n paar keer flinke ruzie over gemaakt, luchtte heerlijk op ! Gezegd dat ze dood konden vallen en maar gauw de prik moesten halen.. Is toch niet de béste aanpak, dat niet..En (andere) ouwe lullen hebben meermaals naast mij op zo’n straatbankje hun longen uit hun lijf zitten hoesten en rochelen..Dan klop ik ze ’n keer op de rug en vraag vriendelijk of het wel gaat..! Haha ! Maar even terzake : alle kennissen van mij die niet geprikt zijn hebben geen abnormale klachten en ikzelf dus nog steeds niet en sch…. op alle nieuwe schrikverhalen waar ze weer nieuwe angst mee willen creëren…Wat niet wegneemt dat het schorem alles zal blijven proberen om ook de sterken met goede weerstand ziek te maken…Dus we blijven oppassen en scherp ! Amen !

 20. O ja, toch nog wel even van belang : toen die artrose geconstateerd werd 22 jaar geleden middels een róntgenfoto was dat naar aanleidng van zenuwpijn, kon met een arm echt niets meer.. Toen ik mijn voedingspatroon rigoureus aangepast had verdween die pijn binnen een goede maand….en is nóóit meer teruggeweest… Kan nu nog steeds ook zware klussen doen.. Alleen bij heel grote stress voel ik heel in de verte dat ik moet oppassen… Heb zo’n 1,5 jaar geleden uit nieuwsgierigheid nog eens een röntgenfoto laten maken.. Uitslag : distantie tussen de wervels nog steeds praktisch niets op die plaats maar in exacte cijfers ook níets vergerd, exáct tot achter de komma precíes hetzelfde !! Meestal wordt een aandoening tussen je 50e en 70e eerder érger…Ik had het proces dus gewoon totaal gestópt.. Helaas ook niet echt herstel, echte verbétering… Dát zou volgens de betreffende huisarts toen ook vrijwel onmogelijk wereldnieuws zijn geweest.. Zijn verdere commentaar : “Weet niet wát je aan het doen bent, zie jou verder nooit, maar blijf daar vooral mee bezig !” Waarvan akte !

  • Heel herkenbaar dit. Mijn cholesterol was jaren geleden niet te meten, omdat het te goed was (via vingerprik), toen vroeg de arts ook wat ik deed. “anders eten” zei ik. Het kan ook zijn dat het “te goed”is, dan kun je een lage bloeddruk hebben, maar dat was niet het geval.

 21. Wat een fantastisch verhaal!
  Petje af voor zoveel initiatief.
  Ben ik nu wel benieuwd wélk ” dieet” je volgt.
  Of is het gewoon : alles met mate en alles bio?
  Of..geen zuivel en vlees?
  Een ontzurende manier van leven…

  • Ik plak hier gewoon mijn eerdere reactie op Hendrikus, die ik ook nog op zijn emailaccount dat hij vermelde een en ander gestuurd heb…:
   Reactie op Hendrikus n.a.v. ‘Vaccinspijt, de massa’s beseffen dat ze een fout hebben gemaakt en…’

   Stuur je mogelijk nog wat. Even voor hier ook zo bondig mogelijk, dat ook anderen er misschien nog wat aan hebben…
   1) Koop alles in ieder geval, maar zéker je groente en fruit biologisch (of onbespoten en zonder kunstmest geteeld uit eigen moestuin of vrije natuur…) Professoren Burke en Potter, ontdekking v.d. ‘salvestrolen’ in kader kankeronderzoek jaren ’90.. Dit is een hóófdpunt !!
   2) Vlees, sowieso niet te vaak, 1 à 2 x p/wk meer dan genoeg, en dan als éven mogelijk vlees van wíld !! Zelfs béter dan biologisch (omega 3 vetten etc.).
   3) Vis (vétte), vooral in de winter ruim voldoende (omega3, vit. D), liefst zo rauw mogelijk ook, dus haring met uitjes, gerookte makreel, gerookte haring, gerookte zalm, garnalen etc. Pak vis nóóit van kweek, altijd uit zee (of redelijk schone meren/rivieren) gevángen (staat op de etiketten).
   4) Begin ‘s-morgens met alléén fruit en/of rauwkost..Als niet genoeg vult stevige banaan erbij..
   Dan vervolgens 1 à 2 uur niets.
   5) Dan een overwegend eiwit (vlees,vis,ei,noten,soja etc.)maaltijd en een overwegend koolhydraten (brood, pasta’s enz.)maaltijd maken en die op verschillende dagdelen nuttigen..Geadviseerd de overwegend eiwittenmaaltijd -s-middags te pakken, zo mogelijk….Óveral mag rauwkost bij gegeten, wordt zelfs geadviseerd, in ieder geval een behoorlijke portie over de hele dag genomen, liefst behoorlijk gemengd, gevarieerd…
   6) Check zo goed mogelijk wat gezonde oliën en vetten zijn via internet en anderszins..Vettten, olieën (=vet in vloeibare vorm) moeten, zijn zeer gezond, maar wel de goede. Vooral ook even check welke je wel en niet mag verhitten (voor bakken etc.) Goede vetten maken niet vet !! Pak alles óngeraffineerd. Ook suiker en zout trouwens; die sowieso zo weinig mogelijk….
   Veel van het hierbovenstaande al geadviseerd in de bestseller jaren 80/90 ‘Een leven Lang Fit’ van Diamond.
   7) Probeer ‘Het Bloedgroepdieet’ , van Carel Hoffman, arts, te pakken te krijgen (ook niet duur, tweedehands of nieuw). Achterin een prachtige lange lijst waar je meteen makkelijk kunt zien welke voeding voor jouw bloedgroep al dan niet goed, slecht of neutraal is volgens deze arts en degenen die dit als eersten bestudeerden. Wij menen dat veel inderdaad klopt… Je kunt zomaar je leven lang iets lekker vinden en veel naar binnen werken dat voor je bloedgroep ram verkeerd is en dan niet begrepen klachten oplevert…
   8) Regelmatig behoorlijk intensieve inspanning fysiek, geadviseerd dagelijks toch wel minimaal ’n half uur–wandelen, fietsen, hardlopen, anderszins sporten enz.–,langer mág uiteraard, liefst in buitenlucht (als niet te slecht)… Zowel duursport als krachtsport (vaak onderschat m.n. door vrouwen maar goed voor stevigheid botten en tegen osteoporose etc. !!) is goed voor je lijf (en brein trouwens). Overdrijven hoeft nooit uiteraard. Alles met mate duurt ’t langst. Rudolf

 22. Waarom de zeoliet premium en niet de zeoliet Med?
  Ik weet het allemaal niet meer. Wij slikken al maanden nac met zink. Maar we worden denk ik zo vergiftigd door al die sukkels dat we gewoon fucked zijn mijn dochter (11) is nu al 4 weken ziek. Flink ziek . Borst neus holtes hoesten en ik al 3 weken .
  Ik ben zeker niet geprikt maar mijn psyche is ook niet zo best. Snel geïrriteerd en boos. Al die informatie , als je helemaal wakker bent is TE VEEL voor een mens
  En al die zorgen. En zo moe .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in