Covid-19 injectie goedgekeurd voor leeftijdsgroep 12-15 jaar – maar de gezondheidsautoriteit wil geen verantwoordelijkheid nemen

© Freepik

Gisteren werd bekend dat de Medicines Healthcare and Products Regulatory Agency (MHRA) het vaccin van Pfizer heeft goedgekeurd voor Britse kinderen van 12-15 jaar. Dit besluit valt in dezelfde week waarin 93 Israëlische artsen hun regering hebben geschreven om hen te smeken geen Covid-19-vaccins bij kinderen te gebruiken. Israël is het testlaboratorium geweest voor het Pfizer-vaccin en het enige land ter wereld waar klinische proeven van fase 4 worden uitgevoerd. Fase 4 is de fase na het op de markt brengen, nadat goedkeuring is verleend, schrijft conservativewoman.co.uk.

“Wij zijn van mening dat zelfs niet een handvol kinderen in gevaar mag worden gebracht door massale vaccinatie tegen een ziekte die voor hen niet gevaarlijk is…

Bovendien kan niet worden uitgesloten dat het vaccin op lange termijn schadelijke gevolgen zal hebben die op dit moment nog niet zijn ontdekt, onder meer voor de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid…

De steeds meer heersende opinie binnen de wetenschappelijke gemeenschap is dat het vaccin niet kan leiden tot kudde-immuniteit, daarom is er momenteel geen “altruïstische” rechtvaardiging voor het vaccineren van kinderen om risicopopulaties te beschermen”, schreven de artsen.

MHRA-chef Dr. June Raine is het daar niet mee eens en zei: “We hebben de klinische onderzoeksgegevens zorgvuldig bestudeerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het vaccin Pfizer/BioNTech Covid-19 veilig en effectief is in deze leeftijdsgroep en dat de voordelen van dit vaccin opwegen tegen de risico’s”.

Om twijfelaars gerust te stellen voegde ze eraan toe: “We hebben een uitgebreide strategie voor veiligheidstoezicht ingevoerd om de veiligheid van alle in het VK goedgekeurde Covid-19 vaccins te bewaken en dit toezicht zal ook de leeftijdsgroep van 12-15 jaar omvatten”.

Dit is hetzelfde systeem dat de fatale bloedstolsels als gevolg van het AstraZeneca-vaccin heeft gemist en pas heeft gereageerd nadat 18 landen het hadden opgeschort. De MHRA zei toen dat het AZ-vaccin ongeschikt was voor iedereen onder de 30, en veranderde dat later in onder de 40, maar de dood van BBC-presentatrice Lisa Shaw, 44, en moeder van drie kinderen Tanya Smith, 43, zette grote vraagtekens bij dat advies.

Mainstream media: Niet vaccinaties veroorzaken hartaanvallen bij kinderen, maar videospelletjes

Ik heb persoonlijk gesproken met de familie van Lucy Taberer, 47 jaar, ook een moeder van drie kinderen, die een pijnlijke en beangstigende dood stierf na een reactie op het AstraZeneca-vaccin. Haar overlijdensakte bevestigt dat de beroertes en bloedstolsels die in haar hersenen terechtkwamen en haar doodden, uitsluitend werden veroorzaakt door de AZ Covid-prik.

Haar partner Mark Tomlin, die vanwege de Covid-beperkingen zijn verloofde niet kon bezoeken en troosten toen ze nog leefde, was door het ziekenhuis uitgenodigd om afscheid te nemen. Hij zei: “Ze schakelden de machines voor levensondersteuning uit en ze overleefde het nog ongeveer tien minuten. Ik hield haar hand vast en bleef tegen haar zeggen: “Ik hou van je, doe dit niet, kom alsjeblieft naar huis”. De begrafenis van mevrouw Taberer was op 4 mei, de datum waarop het paar van plan was volgend jaar te trouwen.

Er is veel bijval voor het besluit van de MHRA om tieners toe te staan het vaccin te nemen, voornamelijk van de BBC, maar vooraanstaande deskundigen adviseren met klem om voorzichtig te zijn.

“Er zijn ethische redenen om te denken dat het voorbarig zou zijn om het uitrollen van het vaccin uit te breiden tot mensen onder de 16 jaar.

Ten eerste is het nog niet duidelijk dat Covid-vaccins in het beste belang van kinderen en jongeren zijn. Een vaccin kan in iemands belang zijn als het voordeel opweegt tegen de eventuele bijwerkingen.

Kinderen worden veel minder ernstig ziek van het coronavirus dan volwassenen. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar het betekent wel dat het evenwicht tussen de voordelen en de risico’s van vaccins moeilijk te beoordelen is. Tot dusver zijn de proeven met de Covid-vaccins geruststellend, maar in die studies is het vaccin slechts aan ongeveer 3000 jongeren (tussen 12 en 17 jaar) gegeven. Ze zijn niet groot genoeg om zeldzame voorvallen te identificeren. We weten bijvoorbeeld niet of er een risico bestaat op ernstige bloedstolsels bij jongeren die een Covid-vaccin krijgen. Als er een risico is, kunnen we gewoon nog niet zeggen of dat risico groter of kleiner is dan het risico dat jongeren lopen door Covid-19″, zei Professor Dominic Wilkinson, consultant kinderarts en hoogleraar medische ethiek aan de Universiteit van Oxford.

Peer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap

Hij voegde eraan toe dat het, gezien de beperkte voorraad vaccins wereldwijd, onethisch is om het vaccin hier te geven aan mensen met een zeer laag risico, terwijl er anderen overzee zijn met een veel hoger risico om te sterven.

“Bij besluiten over een ruimer gebruik bij tieners moeten de voordelen en risico’s en de ethische kwesties die bij het vaccineren van kinderen een rol spelen zorgvuldig tegen elkaar worden afgewogen. De eerste berichten over myocarditis bij jonge mannen moeten goed worden onderzocht en houden misschien geen verband met het Pfizer-vaccin, maar ze zijn een waarschuwing dat we ons niet moeten overhaasten bij het nemen van deze beslissingen”, verklaarde professor Russell Viner, hoogleraar gezondheid van adolescenten aan het University College London.

Professor Adam Finn, hoogleraar kindergeneeskunde aan de universiteit van Bristol (lid van het Gemengd Comité voor Vaccinatie en Immunisatie), zei:

“De belangrijkste vraag die nu moet worden beantwoord is of het werkelijk nodig is kinderen te immuniseren om hen tegen de infectie te beschermen, of dat het vaccineren van alleen volwassenen voldoende zou zijn om de verspreiding van de infectie onder controle te houden, zoals in Israël is gebeurd, en om verdere verstoring van hun opvoeding en sociale ontwikkeling te voorkomen”.

Maar Dr. Raine maakt zich geen zorgen. Ze zei: “Een uitbreiding van een vergunning wordt alleen goedgekeurd als aan de verwachte normen voor veiligheid, kwaliteit en effectiviteit is voldaan”.

Het is nu aan het Gemengd Comité voor Vaccinatie en Immunisatie (JCVI) om te adviseren of deze leeftijdsgroep zal worden gevaccineerd in het kader van het uitrolprogramma.

Worden we de dood ingejaagd?

In feite heeft Raine de lont aangestoken en houdt hij zich nu op de achtergrond. Als het misgaat, is dat niet haar verantwoordelijkheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ziekenhuis vraagt patiënten alleen langs te komen indien “absoluut noodzakelijk” – zit vol met “gevaccineerde Covid-patiënten”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan!
Volgend artikelDNA als data opslag: nieuwe Microsoft-technologie maakt deel uit van COVID-19 vaccins
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Wanneer gaan de oprichters gevaccineerd worden.of staan zij boven het Volk en.zijn superieur ras …met satan trekjes of kloonen shit .ik vind dat als je nadenkt over dit alles dat in elk land der 2 miljoen killers als eerste gevaccineerd moeten worden , die zorgen voor deze Shit mondlap, 1,5 m.,enz …o.dat ze omgekocht worden met geld uit de geboortetrust van alle Nederlanders .gelukkig zijn der 55% goed bij hun hpofd en volgen de zieke shit van de elitaire privaat banken niet op met testen en gif spuiten voor Ontvolking , Ben je wel gek genoeg om de spuit te nemen besef dan dat je nergens aan kan kloppen voor hulp wat die goorlappen hebben zig ingedekt met de gore elite shit hier in Europa .ziek.,zeer en de dood als je in de leugen trapt van WA en rutte ,dan ben je goed gek.

 2. En nog steeds niet, eist de zogenaamde oppositie, dat de verifieerbare genetische code, foto of isolaat van dit zogenaamde covid 19 virus word bekendgemaakt.
  Hallo Baudet, Wilders, waarom word er niet gereageerd !!!!!!!

  • Volgens mij is Baudet de enige die het juist hier over heeft.
   Die doet niet anders dan aangeven dat wij zwaar in de zeik genomen worden.
   Op widers hoef je niet te rekeken, die heeft het alleen over blijven vaccineren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in