Een vrouw die niet-naaktbeelden deelde van een man die haar seksueel aanviel op een trein in Frankrijk, zegt dat haar post werd gecensureerd door Facebook, om haar zodanig te beletten haar aanvaller te openbaren.

In de video ziet men het slachtoffer zitten tegenover een man die van buitenlandse afkomst lijkt te zijn.

Backup:

De man staart naar de vrouw terwijl hij zijn genitaliën wrijft voordat hij uiteindelijk zijn spijkerbroek openritst en probeert haar been en schoen te grijpen, schrijft Europe Infowars.

De vrouw vertelt de man herhaaldelijk dat hij moet stoppen en duwt zijn handen weg.

“Een ‘verwarde man’ (zo zeggen ze dat toch tegenwoordig?) viel me aan en raakte zichzelf voor mijn neus aan. Compartimententrein, lege trein en geen controleur aan de horizon.

Ik publiceer deze video niet met plezier, ik weet dat het niets zal opleveren en dat hij nooit gevonden zal worden, maar ik wil alleen maar wijzen op een echt en dagelijks probleem: het is tegenwoordig niet meer veilig om een vrouw te zijn!

Gelukkig verdedigde een man me toen ik uit de trein stapte en duwde hem letterlijk tegen de muur. Duizendmaal dank aan hem. Zo goed om de perverseling te zien afbrokkelen voor een man, een echte man.

Lief Frankrijk…. zorg voor jullie meiden.

PS: voor de simpelen van geest die zich afvragen waarom ik niet van zitplaats ben veranderd…. wat moet ik doen als de trein leeg is en er niemand in de buurt is? Verhuizen naar een andere coupé en verstoppertje spelen met het risico dat het nog waanzinniger wordt dan het al is? – Een 26 september 2020 in Frankrijk. Trein TER 17491 Marseille Saint-Charles – Nice.”

Kort na het delen van de post – waarin ze de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF), evenals president Emmanuel Macron en minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin had getagd – werd de video van de vrouw gecensureerd door Facebook voor het schenden van “Community Standards for Sexual Acts”.

  Eric Zemmour: BLM rellen tonen overeenstemming tussen Antifa en migranten

“Zichtbaar de waarheid openbaren en de dagelijkse aanvallen op vrouwen in Frankrijk in 2020, gaat tegen de normen van Facebook in.

Wat een mooie aanmoedigende boodschap aan idioten en perverselingen! Ga door, val aan, verkracht, moord, alles is toegestaan in Frankrijk, maar vergeet niet een mondkapje te dragen…!”, schreef de vrouw in een vervolgpost.

Het is onduidelijk of de autoriteiten het gebeuren op dit moment onderzoeken.

Schuimbekkende met mes zwaaiende moslim verbergt zijn haat niet voor niet-moslims

Vorig artikelErdogan: “Jeruzalem behoort tot Turkije”
Volgend artikelTerreur ‘specialiste’ rechtvaardigt nieuwe Charlie Hebdo aanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Iets met onbalans tussen testosteron en hersencellen?
  Ik ken een homo die niet aan z’n trekken komt en graag op de zitplaats van deze dame had willen zitten.

 2. Rijksoverheid group.

  Facebook kan beginnen met de desinformatie van de Rijksoverheid site mbt mensen die geen mondkapje kan dragen. Het gaat om de discriminatie van de OV RET mbt mensen die geen mondkapje kan dragen.

  Dop de site van de Rijksoverheid een link naar Iderin om biJ de handige uitzonderings kaart te komen. Die men kan uitprinten om de conducteur of boa te latten zien. Volgens dat info kan je bijvoorbeeld met de tram en metro dat uitzonderingskaart laten zien en wat uitleg geven aan een conducteur

  Ga dat vragen aan de RET en word je verteld dat het niet waar is. De reden dat de RET geeft is dat het alleen een advies is van de ministerie maar ze zijn wel in overleg daarover. Neem ik aan wachtend op bevel juni 2020.

  Kijk terug in de tijd naar juni 1942 wat gebeurde met een andere group gediscrimineerd mensen die verboden waren om gebruik te maken van oa de RET/ OV. Op bevel natuurlijk. Dat is is van de geen desinformatie groep.

 3. Wat me wel op valt is dat, in geval de dader een Nederlander is, hij bij zijn voornaam wordt genoemd maar als het om een immigrant gaat hij een Amsterdammer, man uit Zoetermeer o.i.d. wordt genoemd maar niet gelijk als de Nederlander Mustafa. B of zoiets. Ook wanneer een een vrouw wordt lastig gevallen zullen ze nooit zeggen dat het om een moslim gaat maar om een verwarde man of met plaatsnaam aanduiding. Wanneer een moslima aangevallen wordt door een westerse vrouw dan wordt het geloof er opeens wel bij vermeld. Heel dubbel allemaal het is allemaal bedoeld om geen haat te kweken jegens immigranten maar ik denk dat ze het tegenovergestelde bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in