In feite een ongelooflijk schandaal: de contracten tussen de EU en de grote farmaceutische bedrijven, met wiens vaccins de wereldbevolking sinds kort wordt geïnjecteerd, zijn praktisch taboe en kunnen niet eens door het publiek worden gelezen, laat staan aangevochten.

Maar zelfs hooggeplaatste volksvertegenwoordigers – namelijk de leden van het Europees Parlement – mogen slechts een vluchtige blik op de verdragen werpen, en dan nog alleen onder bizarre veiligheidsmaatregelen die meer doen denken aan een slechte film dan het hoogstgeplaatste parlement van Europa.

De vaccinfabrikant Curevac heeft de leden van het Europees Parlement nu toegang verleend tot de 60 pagina’s tellende contracten. Maar de leden van het Europees Parlement moeten hun mobiele telefoons overhandigen voordat ze de leeszaal binnengaan. Ze mogen uitsluitend alleen komen, assistenten zijn niet toegestaan. En ze hebben slechts 45 minuten om de 60 pagina’s van het contract tussen de EU en de vaccinfabrikant te bestuderen – dat betekent: niet eens één minuut voor elke pagina. Ook zijn alleen handgeschreven notities toegestaan.

Maar de kroon op de geheimzinnigheid: de belangrijke formuleringen van het document kunnen niet eens door de prominente leden van het Europees Parlement worden doorgelezen. Ze zijn zwart gestift. Transparantie ziet er anders uit. Het vertrouwen van de bevolking in de Coronavaccinatie zal onder deze omstandigheden waarschijnlijk niet toenemen.

Europese Commissie wil “Corona-desinformanten” bestraffen

  Europees Parlement stemt voor geheimhouden Pfizer-contracten
Vorig artikelNa de censuur – Amerikaanse internetprovider blokkeert Facebook en Twitter
Volgend artikelWetenschappelijke studie van het prestigieuze British Medical Journal stelt de werkzaamheid van Covid-vaccins in vraag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Als je zo iets laat lezen aan de voorstanders van dat vaccin, zetten ze dit soort info gewoon weg als verzinsels en complot theorie. Niet waar dus.
  Ik heb dan ook geen enkele medelijden meer met de mensen die er iets aan over houden.
  Ze weigeren gewoon om dit soort info te lezen. Daar ben ik nou wel achter.
  Dan komen ze er maar zelf achter ook wie er gelijk heeft.
  Het is dan geen onwetendheid meer, maar het gewoon weg ontkennen van feiten.
  Hoeveel bewijs je ze ook laat zien en lezen. Ze willen het niet weten.

 2. Ein Reich, ein Volk, ein FÜhrerin: Adolfina Merkel…

  Mensen die vaccinatie kiezen hebben voor zelfmoord op afbetaling gekozen.

  Nou nog iemand die die staafjes die ze voor testen geruiken eens in een goed lab laten onderzoeken; ik vertrouw het voor geen meter dat ze zo dicht bij je hersens gaan rotzooien.

  Of–in geval van Linksen: zo dicht bij lege ruimte.

  • Een watten staaf diep in je neus schijnt gebruikelijk te zijn om boerderij dieren zo in te enten, zo als koeien.
   Niemand weet of dit niet gebruikt wordt op deze manier bij mensen.

   En mijn broertje had er wekenlang een barstende koppijn aan over gehouden.
   Hoe het afgelopen is weet ik niet, ik spreek ‘m nauwelijks.
   Zit in het leger dus moest hij wel en hij volgt elk order braaf op.

 3. Onvoorstelbaar. Deze kwieten van parlementsleden, die normaal de Europese wetten stemmen, laten zich zelf de wet voorschrijven door enkele grote pharma bedrijven.

  Waarom stemmen deze parlementsleden geen wet dat deze contracten verplicht openbaar moeten zijn en online moeten gezet zodanig dat ze door alle burgers kunnen ingezien worden…?

  Onvoorstelbaar. Met zulke parlementsleden, die ons (beweren te) vertegenwoordigen, gaan we ver komen. Deze debielen zijn hun vet betaalde wedden, pensioenen en onkostenvergoedingen helemaal niet waard.

 4. Wat de bevolking zien, als leiders van regeringen en/of parlementsleden zijn stuk voor stuk acteurs. Die een verplichte opgedragen script moeten volgen. Alles is al van te voren door hogerhand beslist. Iedere acteur die afwijkt van het script zal van het toneel podium gehaald worden. In de volksmond betekent dat hij/zij moet aftreden. De acteurs moeten de bevolking met list en bedrog suggereren dat alles democratisch gaat van waar zij mee komen. Daar helpt de reguliere media in de vorm van staats propaganda hard aan mee, om de illusie hoog te houden voor de bevolking. Dit is niet alleen met dat mRNA vaccin, dat gaat met alles. De werkelijke macht ligt bij de extreme grote internationale coöperaties zoals Black Rock. Deze bezit alleen al meer dan de helft van de wereld.

 5. Maar ze zullen zelf ook aan hun einde komen dat illegale corrupte tuig wat ze Black Ratten noemen wat ze bezitten zal mij een worst wezen als al dat stinkende illegale zwendelzooi rioolratten als stof zal verdwijnen overal zal jacht worden gemaakt op ongedierte wat uitgeroeid zal worden als stekende wespen en alles zal branden en zij zullen niets meer bezitten zoals die Nazi SCWAB zelf zit te verkondigen uit zijn muil komt maar wel blij zult zijn alles zal vernietigt worden door de grootte massa!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in