© Hakan Nural op Unsplash

Het zal de fabrikanten van Covid-19 vaccins niet verbazen dat er ernstige en chronische gezondheidsschade ontstaat door het injecteren van hun synthetische ziekteverwekkers, en hun producten, menselijk bloed, organen en weefsels overspoelen met biljoenen giftige spike-eiwitten overspoelen. Wanneer het menselijk lichaam in deze ernstig gecompromitteerde staat van shock en verdediging wordt gebracht, wordt het erg moeilijk om een ziekte af te wenden, vooral ziekten die zeer overdraagbaar zijn, zoals de Covidgriep, schrijft S.D. Wells.

Vandaag de dag zijn de Covid-19 vaccins de meest dodelijke “behandeling” die iemand kan krijgen, omdat ze de Covid-varianten sterker maken en de overdracht voor de gevaccineerden slechts met minder dan één procent terugdringen. Tot zover de kudde-immuniteit theorie. Die tijd is voorbij. Met andere woorden, het is NIET bewezen dat de vaccins infectie of overdracht voorkomen, dus wat voor nut hebben ze überhaupt?

Wat iedereen nodig heeft – een ervaren, eerlijke arts die de gevaren van Covid-19 vaccins uitlegt.

Dr. Merritt blaast het alarmsignaal dat het “Golfoorlog Syndroom” in werkelijkheid het squaleen was dat in het experimentele “noodgebruik” antraxvaccin gebruikt werd. Squaleen, wanneer geïnjecteerd door vaccin, veroorzaakt een permanente neurologische ziekte. Nu vind je squaleen in bepaalde griepvaccins, en de vaccinindustrie verbergt de snode naam ervan en noemt het nu MF-59. Niemand wist het toen, maar we weten het nu. Het is tijd om wakker te worden en kennis te nemen van de ingrediënten in de Covid-19 vaccins en de chaotische, chronische schade die zij toebrengen aan het menselijke vasculaire en immuunsysteem.

Dr. Merritt legt uit hoe naïef mensen zijn om vrijwillig deel te nemen aan dit experimentele, niet-goedgekeurde genetische experiment, uitgevoerd onder het mom van vaccinatie, met de mRNA en eiwit ladingen injecties die de dieren in de dierstudies hebben gedood. Laat dat even bezinken.

  EU-parlementsleden roepen op tot vrijheid, beëindiging van lockdowns, censuur en discriminatie

Als je in de medische industrie werkt, kun je je niet uitspreken over de gevaren van vaccins of je riskeert je subsidies, baan en medische licentie te verliezen.

Iedereen die weet heeft van vaccinfraude en gezondheidsschade moet zijn mond open doen en “wegwezen” uit de doofpot van de verraderlijke industrie, ook al voel je je gevangen. Loop weg. Zoek een andere baan of carrière als je moet, want alles staat op het spel, niet alleen je baan, maar ook je gezondheid en je levensonderhoud, en dat van je eventuele kinderen. Er is geen “grijs gebied” meer met vaccins. Of je neemt ze en lijdt onder de gevolgen voor je gezondheid, of je weigert je te laten injecteren met experimentele, bloedklonterende injecties en blijft “mens”.

Ook veel deskundigen op het gebied van infectieziekten herhalen nu de leugens die de farmaceutica heeft geschreven, ook al hebben ze zelf geen enkel onderzoek gedaan naar wat ze zeggen. Dit omvat het promoten van mondkapjes, sociale distantie, lockdowns en spike-eiwit injecties.

De “pseudo-realiteit” is logisch voor de leken, de patiënten, zoals Dr. Merritt uitlegt, en dat is de reden waarom zo vele miljoenen mensen bezwijken onder dit dodelijke massamedische experiment dat bekend staat als Covid “vaccinatie” (de injecties zijn niet eens echte vaccins, maar gewoon genetische agentia).

We leven allemaal in een “virus vissenkom” en de mondkapjes en gentherapie injecties helpen ons niet ons te verdedigen tegen virale infectie of overdracht. Het virus wordt niet verspreid door mensen die op elkaar hoesten of niezen, maar door minuscule sub-microscopische deeltjes die overal in onze omgeving worden verspreid, ongeacht mensen die hun mondkapjes dragen en de sheeple die biljoenen spike-eiwitten in hun bloed hebben die virale ziekteverwekkers nabootsen. Dat doet er allemaal niet toe, en geen enkele arts, wetenschapper of verpleger in de “publieke praktijk” is hier goed over opgeleid, of zou het durven uitspreken als dat wel het geval was.

Forced vaccines are a Holocaust-level crime against humanity

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 ongecensureerd: deskundigen over de komende dreiging (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

  Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat farmaceutisch bedrijf 'bewijs' had dat wijst op een 'verhoogd risico op myocarditis' na Covid-19-vaccins in het begin van 2022
Vorig artikelDit is het Verzet: Canadese verpleegsters lopen weg, Amerikaanse studenten lopen weg, Griekse dokters protesteren, Aussie Truckers blokkade & meer
Volgend artikelBritse gezondheidswerkers verlaten massaal de sector nadat ze te horen kregen dat ze zich moesten laten vaccineren of ontslag nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Frobtnieuws, wanneer brengen jullie nou eindelijk eens de waarheid. Er is geen besmettelijk”virus”. Hou nou toch eens op met onzin verkondigen.

  2. Wat hij zegt, ” ‘gewone’ genetische agentia,” is kort door de bocht, maar dat is niet het punt van zijn verhaal. Heel weinig stoffen die ontwikkeld worden door de pharma’s voor de gezondheid van de mens, gaan de markt op. Het duurt ook jaren voordat het duidelijk is of een stof wel voldoet met de minste bijwerkingen en dus het vertrouwen van het volk kan winnen. Om aanvankelijk te verzwijgen dat de covid “vaccinatie” eigenlijk een experiment is, was dus heel verscheppelijk. En nog verderfelijker was het om dit experiment onder het mom van een “pandemie” de mens in te spuiten. Daarnaast is het ook je eigen verantwoordelijk om iets in je bloed te laten spuiten. Echter, de meeste mensen willen er gemakshalve een blindelings vertrouwen op na houden, ongeacht wat er verkocht wordt: regering, broodje aap, auto’s, statines, chemo, hele behandelingsprotocollen, en nog veel meer. Als dat blinde vertrouwen van ze wordt verstoord door anderen die zich af vragen of een bepaald goedje wel goed is voor je, dan worden ze heel boos. Het woord “virus” is al voldoende om dat blinde vertrouwen aan te wakkeren. Of die virus echt wel bestaat doet er niet toe voor ze. Hoppa, spuit er in! En zo worden mensen genaaid voor het grote geld. Dit artikel laat duidelijk zien dat dit niet de eerste keer is dat mensen zo op de korrel genomen worden onder valse voorwendsels, en dat ze ingespoten worden met giftige stoffen onder het mom van. Het laat zien dat ook dit covid “vaccin” duidelijke shit is die niks te maken heeft met een virus, of wat dat ding ook moge zijn. En zo wordt iedereen’s gezondheid misbruikt door de pharmaboeren. En daarnaast laten mensen zich misbruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in