Abrien Aguirre is een gecertificeerd ergotherapeut die onlangs naar buiten trad met zijn kennis over het werken in 3 COVID-units in Hawaii, twee daarvan zijn “isolatie units”. Hij verklaart dat hij in de grootste verpleeginrichting van Oahu werkt, waar hij met de bejaarde bewoners werkt, schrijft Healthimpactnews.com.

Hij werd geïnterviewd door een groep die bekend staat als “Hawaii Free Speech News.”

Zijn getuigenis werd opgenomen tijdens een recent openluchtprotest bij het Hawaii State Capitol in Honolulu.

Hij begint zijn getuigenis met te zeggen dat de media een verkeerd beeld geven van wat er gebeurt met gehospitaliseerde COVID-patiënten. Hij stelt:

De mensen die naar de COVID-afdeling zijn overgebracht, hadden geen COVID. Zij testten positief met de PCR test, maar de meesten van hen waren asymptomatisch en leden alleen aan hun reeds bestaande aandoeningen.

Hij legt uit hoe mensen met terminale ziekten op de COVID-sterfgevallenlijsten werden gezet, wat volgens hem “complete fraude” is.

Ze hebben de experimentele injecties met Moderna mRNA in zijn instelling ingevoerd, en hij zegt:

Ik heb 32 bejaarden zien overlijden direct na inname van het Moderna vaccin. Niets van dat alles wordt besproken op het nieuws. Het past niet in hun narratief.

Ik heb meer mensen zien overlijden aan het vaccin, dan ik in COVID-units heb gezien.

Hij legt uit dat hij 5 maanden heeft gewerkt als “revalidatiedirecteur” in een verpleeginrichting en hij zag dat de factureringsafdeling zijn therapeuten medische diagnoses liet veranderen van bijvoorbeeld longaandoeningen in COVID vanwege de hogere vergoedingen. En dit gebeurde zelfs met gevallen die niet alleen asymptomatisch waren, maar soms hadden ze niet eens een positief PCR testresultaat voor COVID.

Recent interview met advocaat Reiner Fuellmich: "De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd"

Het is gewoon fraude op elk niveau.

De heer Aguirre verklaart dat hij contact heeft opgenomen met politici om deze fraude aan de kaak te stellen, met inbegrip van de gouverneur van Hawaï, en hun reactie is stilte. Niet één van hen heeft gereageerd.

Zijn laatste advies in het interview:

Mijn advies aan mensen: als je ouderen ziek zijn, je oma, je overgrootmoeder, je moeder, stuur ze dan niet naar een verpleeghuis. Ze zullen geen adequate zorg krijgen.

Behandeling zal hen worden onthouden. Ze zullen gedwongen worden om de hele dag een mondkapje te dragen, en sociale afstand.

Ze zullen depressief worden en zelfmoord willen plegen. Want dat is wat ik zie in onze faciliteiten.

Deze getuigenis van Abrien Aguirre is een van de meest vernietigende interviews die ik ooit heb gezien. Iedereen zou een kopie van deze video naar zijn “gekozen” ambtenaren moeten sturen, want het medische systeem is nu door en door corrupt geworden.

De heer Aguirre heeft niets te winnen, en veel te verliezen door naar buiten te treden, zijn carrière en mogelijk zelfs zijn leven op het spel te zetten om deze vernietigende informatie naar buiten te brengen.

Aangezien politici medeplichtig zijn aan deze moorden en misdaden, is het onwaarschijnlijk dat zij er iets aan zullen doen.

Maar door hun misdaden aan het licht te brengen, vooral diegenen die beweren dat zij “gewoon hun werk doen”, kunnen wij ervoor zorgen dat zij zeer zeker ter verantwoording zullen worden geroepen voor deze moorden en misdaden tegen de menselijkheid.

Wetenschappelijk onderzoek: lockdown kost alleen al in de Verenigde Staten één miljoen levens

Er is geen plek in de hel te heet voor waar de meeste van deze mensen zullen eindigen.

Dit is van het Rumble-kanaal, en het staat ook op het Bitchute-kanaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS-Apotheker onthult bijsluiter JOHNSON & JOHNSON COVID-19 ‘vaccin’ – De inhoud slaat allesVolg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

 1. Ik weet niet of dit addergebroed ooit
  Zal boeten voor hún misdaden tegen de menselijkheid.want de absolute wereldmacht zit hier achter.De Rockefellers,Rotschilds,soross besos Gates en noem maar op.

  • zaak dus om eerst dit ongedierte te op te ruimen.
   de kop van de slang enzo.
   stel me zo voor dat er al milities samengesteld worden met dit doel.

 2. Goeie gast dat hij zich zo uitspreekt. Zo hoort het. Zag elke boerenl*l in de straat dit filmpje maar, dan heb je dezelfde dag wereldwjjde opstanden en is de hoax zo voorbij.

 3. De haat loopt steeds verder op door de machteloosheid tegen het onrecht en de vermeende bewaking van de gezondheid.
  Diegenen die eigenlijk de “hoeders” zouden moeten zijn, zijn nu de handlangers en medeveroorzakers van alle ellende. Men zoekt steun maar wil (nog?) geen gebruik maken van de machtsmiddelen die de anderen wel zonder schromen gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here