Gewoon een klein prikje – en het beeldschone 18-jarige meisje stierf

16
Foto: Camilla Canepa, 18-jarig vaccinatieslachtoffer uit Italië

Het Italiaanse dagblad Corriere Della Serra meldde donderdag: de 18-jarige Camilla Canepa is op 25 mei met het vaccin van AstraZeneca tegen COVID-19 ingeënt. Na zeven dagen lijden stierf de jonge vrouw, die meerdere hersentrombose had opgelopen, na een spoedoperatie aan een hersenbloeding. Een 34-jarige vrouw ligt nog op de intensive care. Zij had ook meerdere hersentrombose opgelopen na haar AstraZeneca vaccinatie. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak, maar dat helpt de getroffenen niet echt, bericht report24.news.

Wanneer een jongere sterft die zijn hele leven nog voor zich had, vol hoop en vreugde, vol dromen en verwachtingen, is dat een tragedie, niet alleen voor de mensen om haar heen, maar voor de samenleving als geheel. Mensen met medeleven krijgen tranen in hun ogen bij het zien van de foto van de jonge vrouw die zich, net als vele anderen, in goed vertrouwen heeft laten vaccineren. Er kon niets gebeuren, de vaccins waren getest en veilig. Het voordeel zou veel groter zijn dan de schade. Er zouden slechts zeer zelden ernstige bijwerkingen zijn. Al deze argumenten worden opgediend aan iedereen die blindelings vertrouwt op wat politici en de gekochte media hen voorschotelen. Sommigen betalen hun vertrouwen met hun leven – een vreselijke bijwerking die niet ongedaan kan worden gemaakt.

Vreselijk verhaal van lijden, verkeerde behandeling

Het lijdensverhaal van de jonge vrouw uit het kleine stadje Sestri Levante is schokkend. Nadat zij op 25 mei met het middel van AstraZeneca was ingeënt, begon zij last te krijgen van verschillende symptomen, met name een toename van hoofdpijn. Bovendien was er een sterk overdreven gevoeligheid voor licht. Op 3 juni ging zij naar de eerste hulp van het Lavagna ziekenhuis om onderzocht te worden. Er werd een CT-scan gemaakt, maar er werden geen afwijkingen gevonden. Ze werd naar huis gestuurd. Twee dagen later kwam ze terug op de eerste hulp met ernstige motorische stoornissen. Deze keer werd er bij haar een hersenbloeding geconstateerd. Verscheidene verstoppingen (tromboses) hadden zich in de bloedvaten van de hersenen gevormd. Er werd een spoedoperatie uitgevoerd om te helpen. De bloeding, die veroorzaakt kan zijn door een gescheurd bloedvat, resulteerde in een verhoogde inwendige druk in de schedel. De artsen hebben verschillende bloedstolsels verwijderd, maar de operatie kwam te laat. De jonge vrouw overleed op 9 juni in het ziekenhuis.

  Franse student wordt 10 dagen na vaccinatie met AstraZeneca dood aangetroffen - Familie: "Hoe het zit met het vaccin?"

Levenslustige jonge vrouw keek uit naar een “vrije” zomer

Vrienden en kennissen zijn sprakeloos, de familie kan het niet geloven. Naar verluidt was zij bezig met de voorbereiding van haar afstuderen en keek zij erg uit naar de “vrije” zomer. Ook in dit opzicht is er veel indirecte druk op het publiek. “Laat je vaccineren en je bent vrij!” – maar tegen welke prijs? De 18-jarige Camilla was erg blij dat ze de vaccinatie had gekregen. “Voor de familie, voor haar dierbaren en voor haarzelf”, schrijft de Corriere Della Serra. Nog maar een paar dagen geleden droomde ze van de zee, de universiteit en het volleybalkampioenschap voor vrouwen. Ze was een uitstekende speelster, gevreesd door haar tegenstanders en een drijvende kracht voor haar team. De finale van de play-offs, die op 10 juni had moeten plaatsvinden, werd uit verdriet uitgesteld. Jammer genoeg, brengt dat Camilla ook niet terug tot leven.

Kinderen en tieners lopen geen risico op COVID-19!

Weet u zeker dat u uw kinderen wilt laten vaccineren? Denk nog eens goed na over de voordelen en risico’s, want de kans om tussen de leeftijd van 12 en 18 jaar aan COVID-19 te overlijden is bijna nul. Er is niet één statistiek in de wereld die iets anders zegt. Informeer ook iedereen die overweegt zijn kinderen te laten vaccineren. Voor de vaccinatie kun je er nog over nadenken, daarna is het misschien te laat. Degenen die echt niet van vaccinatie kunnen worden afgehouden, zouden op zijn minst hun D-dimeers voor en na moeten laten bepalen. Dit onderzoek is ten laste van de ziektekostenverzekering of moet met 10 euro per stuk worden betaald. Het kan levens redden, omdat het aantoont of er in het lichaam bloedstolsels zijn gevormd.

  De gezondheidsautoriteit CDC liegt tegen de wereld over de veiligheid van Covid-19 vaccins; ze doden 15 mensen voor elk 1 leven dat ze redden

Immunoloog verandert in shock van mening

De Italiaanse immunoloog Manetto Bassetti, die eerder een fervent voorstander was van het vaccin van AstraZeneca en critici beschuldigde van “psychose”, is nu geschokt van gedachten veranderd. Hij heeft de hoge gezondheidsraad CTS gevraagd te beslissen of het vaccin in het algemeen uit de handel moet worden genomen. Meer bepaald twijfelt de deskundige nu aan vectorvaccins.

Vergeet dat nooit: Factcheckers hebben bloed aan hun handen!

Wat er ook gebeurt in de komende maanden en jaren, denk altijd terug aan degenen die de berichtgeving over bijwerkingen van vaccins bestempelden als nepnieuws, misleidend of vals. De medewerkers van de zogenaamde “factcheckers” hebben bloed aan hun handen en zullen de rest van hun leven met dit schuldgevoel moeten doorbrengen. Hier is een recente “factcheck” door de George Soros mede-gefinancierde “Correctiv”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om onderzoekers te arresteren, te vervolgen en te executeren die kinderen gebruiken voor medische experimenten met COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKinderoffers en bedrog in de tijd van de Covidianen
Volgend artikelDuitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ja , de beerput gaat open…nu nog meer mensen.op staan….maar vele zullen dit bericht niet lezen.omdat het ze niet interesseert en de regering vertrouwen hierop , dat is de grootste fout die de gevaccineerde maken…vertrouwen in een regering er is een Ontvolking bezig vd hoge elite zooi en in de jaren 1941 al opgezet in de constructie van Hitler,s Boek Mein Kampf …wat daar in staat gebeurt nu..2021 , bewust met de 193 landen.omdat de EU de macht wil hebben . De EU lijers die over ons hun stapte met een slappe Rutte van 62% Nederlanders die dit niet wilde . En nu met de Media en verrotte bedrijven ,multinationals en journalisten hier aan mee doen ,2 miljoen. Verraders om deze verrotte overheid te helpen ontdoen van 9 miljoen Nederlanders in de planning met de angstmedia in hun kielsoog ,de hufters .
  Ouderen , gehandicapten en cronischezieken om brengen.met een virus die muteert dus er is geen middel om dit tegen te gaan , je lijf het laten uit zieken en met medicijnen opbeuren MAG niet vd WEF WHO killers ..omdat het Ontvolkings plan moet doorgaan vd rijkere shitzooi door hun.patenten vd ..medisch experiment codvod 19 false flag oefening aanslag op de bevolking ….mensen.met bijkomende ziektens vd Longen , de Obesitas , die xijn het eerste aan de beurt om verdelgd te worden omdat ze niet toevoegen in het leven ..wie zijn hun omdat ze veel poen hebben ,wie zijn hun eigenlijk de labbekakken WA ,Bea ,Rutte , Dissel ,Mengele ,Kaag en de rest vd Hufters al 1,5 mnden zeiken over een verschrikkelijk virus wat gewoon een griep is vanuit je Neusverkoudheid , een Vaccin te geven wat niet onderzocht is
  Om mensen opte ruimen omdat ,dat Tuig denkt dat ze de baaz zijn ..op de aarde wasr wij allemaal Vrij leven .
  En waar wij het uit maken wat wij willen en niet dit tuig .de Elite en overheid met hun regels om ons in de fictie te plaatsen om hun Rente vd leningen om te zetten in de Belasting .zo neppen ze ons met alles vanuit hun oplichting ,hun vermogen komen uit onze geboortetrust vandaan , en wij het volk moeten vanuit o ze salarissen.het nog een x ophoesten .stop met belasti g betalen , en boetes want je bestaat nl niet …

 2. Factcheckers zijn tuig van de riggel, anonieme gasten.

  In t dagelijkse leven zonder enige vorm van betekenis,

  Censureren nu wat hun werkgever betaalt.
  Hersenloze en zonder besef van historie , maatschappij en patronen in de geschiedenis markeren DE factcheckers.

  Het zijn de online criminelen die online mensen in elkaar slaan totdat de digitale dood erop volgt.
  Schandalige mensen die zichzelf te relevant vinden…

 3. factcheckers en schuldgevoel.
  dat is gewoon komisch

  en ik snap waarom ‘gewone’ mensen hun vingers niet durven branden met werkelijk commentaar op buitenissige informatie maar factcheckers en dus vaak de ‘gewone’ media, en schuldgevoel lol

  Ik kwam vandaag ook zo’n us newsitem tegen over dat magneet gebeuren.
  ..als je diverse boodschappen van alledaagse mensen via soc.media niet wenst te geloven, okay
  maar, met officiele sceptici, hun argumenten en het podium dat ze soms krijgen ..die lachen ons gewoon uit omdat ze weten dat veel mensen niet nadenken. Echt, met gebakken lucht en een glimlach, meer is niet nodig.
  Factcheckers lachen in hun vuistje.
  (Semi-)autoriteit met debunk/factcheck argument (los van de inhoud of zelfs onderwerp) geeft volume aan een discussie, hop! xx% semi-geinteresseerden haakt af.

  En niet om flauw te doen (en ik denk werkelijk dat bijv. rond corona en injectie FN heel wat mensen heeft bereikt en wellicht ook wat heeft bespaart)
  ..hoe lang zijn of waren fenixx, FN en diverse andere blogs al bezig? Hoeveel theorieen zijn inmiddels achterhaald of hebben ondanks vermeende onwerkelijkheid meer substantie met het vorderen van de tijd?
  Zelfs met internet en haar censuur en de tegenoffensieven van belangengroepen was er lange tijd (ca. 1988-2008) hoop dat de h.l.haux of tenminste de serieuze-revisie-non-proleten de kamp over het onrecht aan het winnen waren, niks is minder waar.

 4. en

  ..niks is minder waar
  en de slachtoffers van het vertrouwen en de misleiding,
  het is vreselijk.
  En ik bedoel dus ook dat FN en div andere sites en manifestaties heel veel mensen helpen maar, de machinerie achter de ellende draait gewoon verder en heeft daar NUL probleem mee.

  nog even een voorbeeld
  CIDI, van Haga en FN; antisemtisch en how-to-be-hitler!!
  Hoef je niet verder na te denken en iedereen die de site wil lezen of van Haga volgt zijn; of dom, of verwerpelijk, of allebei.
  Inhoudelijke discussie?
  Uitkomst: Voor gesloten.

  • lichte correctie: je kan natuurlijk mea culpa roepen, afstand nemen van ‘fouten’ en de hulp van factcheckers vragen/accepteren, dan blijf je het gecorrigeerd volgen waard.

 5. Oh, wat was de sportwereld opgeschrikt door een appelflauwte van een stervoetballer.
  Er vallen elke dag tig mensen vanwege hartfalen, niemand die zich erover druk maakt.
  Over scheve verhoudingen gesproken.
  Ik laat het hierbij, ga tijdreizen.
  Verder wens ik iedereen een lang en gelukkig leven.
  https://www.youtube.com/watch?v=0TMs_iIwRAc

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in