Trump: Tien jaar gevangenisstraf voor anti-blanke linksen die standbeelden vernielen

5
572

Anti-blanke linksen in de zogeheten Black Lives Matter-beweging die deelnamen aan de sloop van standbeelden worden veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. Dit wordt door de Amerikaanse president Donald Trump op Twitter aangekondigd.

Twee van de Amerikaanse federale politie-instanties, de FBI en de US Park Police, onderzoeken gezamenlijk het vernielen van standbeelden en monumenten in het land van de afgelopen weken. Veel vandalen zijn gearresteerd en tientallen anderen die op film werden vastgelegd toen ze deelnamen aan de antiblanke massavernietiging worden gezocht.

Volgens de Amerikaanse wetgeving is vernieling aan staatseigendommen een misdrijf dat wordt bestraft met tien jaar gevangenisstraf, waar de Amerikaanse president op Twitter op wijst. Hij helpt de politie de daders te vinden door de opsporingsberichten van de vandalen op social media te verspreiden.

Aanhangers van de antiblanke-beweging geloven daarentegen dat de vandalen helden zijn die iets afbreken wat zij beschouwen als symbolen van onderdrukking en racisme. Vaak zijn de doelwitten van het vandalisme standbeelden van generaals en officieren die tijdens de burgeroorlog voor de zuidelijke staten hebben gevochten, maar minstens zo vaak worden ook monumenten van blanke wetenschappers en schrijvers door de vernielingszucht van de cultuurmarxisten getroffen.

Veel linkse stemmen geven de president ook de schuld van het feit dat meer dan 2,5 miljoen Amerikanen zijn besmet met het Coronavirus en meer dan 120.000 doden in Covid-19 zijn gevallen. Zij zijn van mening dat Trump een moordenaar is die gestraft moet worden voor het niet stoppen van de verspreiding van het virus, en dat dit een dringender probleem is dan het achtervolgen van de beeldenstormers.

Black Lives Matter uit stad verjaagd

Trump: "Anarchistisch"-bestuurde steden krijgen geen geld meer

5 REACTIES

 1. George Orwell, onder andere bekend door zijn boek ‘1984’ zou zelf een Freemason / insider zijn geweest ..
  10 januari 1984 – The United States and the Vatican establish full diplomatic relations.
  Correlatie?

  Who Is Mystery Babylon The Great – Mark Woodman – John Wycliffe – 28/06/2020
  (O.a. een aantal interessante bloedlijnen.)

  https://www.youtube.com/watch?v=tibo_uVM8os

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here