Moslimseksisme: Jonge Franse vrouw op straat mishandeld – was te licht gekleed

4
Fotobewerking via © Mayastar / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Verleden week kwam de 22-jarige studente Élisabeth op straat in Straatsburg in botsing met drie moslims die haar mishandelden omdat ze volgens het trio te veel van haar lichaam liet zien en niet onderdanig genoeg was.

Het was verleden week vrijdag dat de 22-jarige geconfronteerd werd met drie jonge moslimmannen van in de twintig die van mening waren dat haar benen te zichtbaar waren. Een van hen zou hebben gezegd “Kijk naar die slet in een rok”, en toen ze antwoordde met “Heb je een probleem?” werd het trio nog agressiever.

“Jij houdt je bek, jij slet, en je kijkt naar beneden”, zei een van hen.

Vervolgens hielden twee van de moslims haar vast terwijl een derde haar in het gezicht sloeg. Ongeveer 15 voorbijgangers zouden getuige zijn geweest van het incident, maar niemand durfde tussenbeide te komen.

Als gevolg van de aanval hield de 22-jarige vrouw een blauw oog over. Ze vertelt de media dat het nog erger had kunnen aflopen maar dat men zich niet moet laten intimideren en stoppen met uitgaan of niet meer een rok dragen. Tegelijkertijd merkt ze op dat Straatsburg veel gevaarlijker is geworden voor vrouwen.

Begin september werden twee andere jonge vrouwen in Straatsburg getroffen door iets soortgelijks. Ze waren op een uitstapje naar een meer gegaan toen een jonge moslimman op een scooter verscheen.

Toen hij te vervelend werd, deelde een van de vrouwen een oorvijg uit, waarna de man de vrouw meerdere keren in het gezicht sloeg. De vrouw hield aan de mishandeling een breuk in haar oogkas over en kon twee maanden lang niet normaal functioneren.

  13-Jarige jongen verliest gezichtsvermogen 10 dagen na Pfizer Covid-19 vaccin 

Ook deze keer durfde niemand die getuige was van het incident tussenbeide te komen.

“Je hebt niet langer het recht om gewoon nee te zeggen”, zegt haar vriendin.

Beide zaken hebben aandacht gekregen in de Franse mainstream media, maar uiteraard werd nergens iets gezegd over de herkomst van de daders.

Frankrijk’s Eric Zemmour over migranten: We weten van wie de wreedheid komt, ondanks het verduisteren door de media

Vorig artikel11-jarig Duits blank jongetje door asielzoekers het ziekenhuis ingeschopt
Volgend artikelSeattle heeft een veroordeelde zwarte criminele ex-pooier in dienst als alternatief voor de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Langzaam dringt door wat Islam betekend, maar helaas te langzaam. Het is een overheersing door geweld, intimidatie en chantage, een vluchthaven voor pedofielen en sadisten, wat gelijk aangeeft welke soort zichzelf “bekeren”…

    Islam is structurele verkrachting, intolerantie en haat tot de dood erop volgt. Onze dood.

    Wie dat in onze eeuw van informatie techniek nog niet heeft begrepen is onder een steen geboren en eronder gebleven…

  2. en even later wordt ze verkracht door dezelfde , die niet kunnen omgaan met dat vrouwen , vrouwen zijn , sterker als mannen , alleen moeten ze geen volgers zijn van mannen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in