In een toespraak in het parlement richtte Ravier, lid van Marine Le Pen’s National Rally partij, zich op globalistische beleidsmakers die hij beschuldigde van “het toestaan van de dood van de identiteit van Fransen”, terwijl ze hen proberen te hersenspoelen om te geloven dat “immigratie een kans is voor Frankrijk”.

Ik geloof niet in de theorie van de ‘Grote Omvolking’. Eigenlijk ben ik overtuigd van de realiteit, zei Ravier.

Hij haalde statistieken aan die aangeven dat heel weinig migranten ooit werk vinden en dat daardoor de meeste migranten leven van de Franse belastingbetalers.

Familieherenigingen, vervagende grenzen, positieve discriminatie bij personeelswerving, de sociale dienst, de asielwetten, de nep minderjarigen maar de zeer echte volwassen illegale migranten – u hebt alle voorwaarden gecreëerd voor een echte migratie-onderdompeling. Dus migratie is een kans, maar voor wie? Zeker niet voor onze landgenoten!

Die honderden gebieden in het hele land die buitenlandse enclaves zijn geworden, zijn zones van niet-Frankrijk, waar de haat tegen alles wat Frans is zich verspreidt als een spoor van ontvlamd buskruit, voegde hij eraan toe, verwijzend naar de vele no-go zones.

Ravier onderstreepte hoe de elites die multiculturalisme en diversiteit als “sterke punten” verdedigen, nooit de economische, culturele of fysieke gevolgen van hun keuze ondervinden.

Onze wetten, onze cultuur, onze identiteit, onze savoir-vivre, onze knowhow, onze vrijheden – in het bijzonder die van vrouwen, zoals seksuele en religieuze vrijheden – worden verworpen, bestreden, om ook te worden vervangen door de klappen van een militante islamitische etnoculturaliteit.

De Fransen zijn het zat. De Fransen hebben er genoeg van. Veertig jaar lang hebben ze zich ingespannen; ze hebben toegestemd in offers om anderen te ontvangen, en wat hebben ze daarvoor terug gekregen? De ontwikkeling van een ondraaglijk anti-Frans, anti-blank, antichristelijk racisme.

Ravier eist dat de wetgevers zich bij het Franse volk verontschuldigen voor alle schade die ze hun hebben berokkend als ze een catastrofale terugslag willen voorkomen.

Verontschuldig je door een nationale voorkeur vast te stellen op alle gebieden – in het herstellen van de grenzen, in het instellen van quota, niet voor immigratie, maar voor deportatie. Verontschuldig je door de immigratiestroom om te keren, zei Ravier.

Als u uw verderfelijke ideologie niet afzweert, zal Frankrijk u in het gezicht van het nageslacht vervloeken.

Ravier is sinds 2014 senator van Bouches-du-Rhône. Hij is ook de burgemeester van de 13e en 14e arrondissementen van Marseille.

  "Grote Vervanging": Grieks Orthodoxe kerk aangevallen door asielzoekers

Over Marseille vertelde Ravier in een interview aan TVL: “De historische mensen van Marseille worden vervangen omdat er een zeer hoog geboortecijfer in de noordelijke wijken is en immigratie de stad blijft overspoelen”.

De statistieken van het Ministerie van Binnenlandse Zaken zijn één ding, de realiteit van de onveiligheid is iets anders. Ook al zijn de [immigranten] nederzettingen minder talrijk, de drugshandel ondermijnt de stad als geheel, aldus Ravier.

 

Volgens hem worden kinderen geboren in de noordelijke wijken beschouwd als “Frans door de wet van de bodem, maar het zal snel veranderen” als er hervormingen worden aangenomen.

Hij haalde statistieken aan die aangeven dat heel weinig migranten ooit werk vinden en dat daardoor de meeste migranten leven van de Franse belastingbetalers. “Ik geloof niet in de theorie van de ‘Grote Omvolking’. Eigenlijk ben ik overtuigd van de realiteit”, zei Ravier.

Die honderden zones in het hele land die buitenlandse enclaves zijn geworden, zijn zones van niet-Frankrijk, waar de haat tegen alles wat Frans is zich verspreidt als een spoor van ontstoken buskruit, voegde hij eraan toe, verwijzend naar de vele no-go zones.

De stad is “in gevaar omdat ze niet de middelen krijgt” die nodig zijn om het probleem aan te pakken. Er zijn te weinig “politieagenten op straat, rechters die veroordelen, gearresteerden, en wetshandhaving die de grenzen beschermt en migranten buiten de deur houdt”.

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen

Vorig artikelRellen in Weens asielzoekers Corona-noodkwartier
Volgend artikelNathalie maakt kennis met de culturele verrijking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in