Voor het slot werd maandagavond een 11-jarige jongen aangevallen en mishandeld door verschillende “Zuidelijke jongeren” [Duits politiek correct geleuter voor “Naffers”, red.]. De politie onderzoekt op verdenking van gevaarlijk lichamelijk letsel en is op zoek naar getuigen.

Rond 18.00 uur liep de 11-jarige jongen vanaf de Residenzstraße over het voorplein van het slot. Een groep andere jongens verbleef daar. Uit deze groep werd de 11-jarige eerst door één van hen aangevallen en daarna ook door de andere jongens geslagen. Het slachtoffer werd op de geslagen en verder geschopt. Toen een tot nu toe onbekende fietser zich ermee bemoeide, vluchtten de daders naar de Bielefelder Straße in de richting van de Hatzfelder Platz. De moedige fietser is ook weggegaan. De zwaargewonde jongen is naar huis gevlucht. De moeder waarschuwde de politie en bracht haar zoon naar een ziekenhuis waar hij moest worden opgenomen. De verdachten zouden er mediterraan [Noord-Afrika, Naffers dus, red.] uitzien en ongeveer 1,65 meter lang zijn. Een jongen was blond, de anderen hadden zwart haar. In de groep voor het slot zou ook een rolstoelgebruiker aanwezig zijn geweest, meldt Politikstube.

De politie vraagt de onbekende fietser en andere getuigen die aanwijzingen kunnen geven over de verdachten om 05251/3060 te bellen.

“Ali” valt passerende blanke vrouw aan met slag op haar hoofd

Omdat ze niet zelf willen schoonmaken: sanitaire catastrofe in Duits vluchtelingenhuis

3 REACTIES

  1. Kennis+ moraal brengt welvaart.

    Dus wat doen we? We halen kuddes figuren die onder het niveau van apen staan binnen om onze maatschappij te verpesten. Links heeft stemmen nodig. Rechts wapens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here