Moslims rijden jonge vrouw aan en slepen haar 800 meter mee

Opnieuw choqueert een wrede migrantenmisdaad Frankrijk. Een paar weken geleden werd een Franse buschauffeur door moslims doodgeslagen omdat hij hen vertelde dat ze beschermende mondkapjes moesten dragen in een bus. Nu is een 23-jarige vrouw in Lyon  door twee moslims in hun auto met opzet omvergereden terwijl ze haar hond uitliet. De misdadigers: Youcef T. en Mohamed Y.

Buschauffeur die passagiers zonder mondkapje weigerde tot de dood toe mishandeld

Verpleegster 800 meter met de auto meegesleept

Volgens ooggetuigen reed de auto op 19 juli in de stad Lyon (een hoog percentage immigranten) doelbewust op de 23-jarige verpleegster en haar hond in. De jonge vrouw werd zo ongelukkig aangereden dat ze 800 meter (!) door de auto werd meegesleept, een arm verloor en uiteindelijk door de verwondingen overleed. Ook de hond overleefde de vermoedelijke terreuraanslag niet.

De 21-jarige chauffeur Youcef T. werd kort na het misdrijf in hechtenis genomen wegens “doodslag”, aldus het Openbaar Ministerie van Lyon. Zijn bijrijder, de 19-jarige Mohamed Y., werd aangeklaagd “voor het niet bijstaan van een persoon in gevaar” en onder gerechtelijk toezicht vrijgelaten.

Moslims zouden niets hebben gemerkt

De twee moslims vertelden de politie dat ze op een feestje met 40 mensen waren geweest. Daarna reden ze weg, waarbij een van hen een hond aanreed op weg naar huis. Youcef T. beweert dat hij “in paniek” raakte nadat de eigenares van de hond agressief werd en zowel zijn vriend als hemzelf aanviel. Youcef T. reed toen weg van de plaats delict en reed toen weer de jonge Française aan die voorheen haar hond uitliet.

Argenteuil: "We verbranden de kerk van de kafirs"

Geen van beiden zouden hebben gemerkt dat ze de vrouw 800 meter met de auto meesleepten. Ooggetuigen meldden daarentegen dat de vrouw nog steeds in staat was zich te vermannen, waardoor de “chauffeur toen bewust begon te versnellen” terwijl hij haar achter zich aantrok.

Drie uur nadat de verpleegster werd gedood, gaven Youcef T. en zijn passagier zichzelf  bij de politie aan en gaven toe de vrouw te hebben gedood, maar beweerden niet te hebben gemerkt dat ze haar bijna een kilometer hebben meegesleept. Bloedalcoholtesten waren op beide negatief, aldus Unser Mitteleuropa.

Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

4 REACTIES

  1. Vuile smerige gore laffaards ?. Vastbinden, zwaar martelen en scalperen dat geteisem, en vervolgens met bijtend zuur overgieten. Laat ze maar lijden voordat ze sterven.

    Lieve lieve vrouw, rust zacht, rust in vrede ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here