Screenshot YouTube

Afgelopen vrijdagavond hebben linkse relschoppers de Bijbel en de Amerikaanse vlag in Portland in de Verenigde Staten in brand gestoken, meldt Ruptly.

Terwijl de vlag en de Bijbel in as veranderden, scandeerden de marxisten “fuck Trump”, wat te horen is in de onderstaande video.

“Nu zijn ze overgegaan naar de boekverbrandingsfase. Ik ben er vrij zeker van dat ANTIFA niet echt staat voor waar ze zeggen dat het voor staat. Misschien moet je gewoon het anti-gedeelte van hun naam verwijderen en dan is het perfect.”

Volgens burgerjournalist Ian Miles Cheong werd een hele stapel Bijbels in brand gestoken.

Een aanval op het politiebureau bleef echter uit, ondanks het feit dat de federale troepen die president Donald Trump naar de stad heeft gestuurd geleidelijk aan worden teruggeroepen.

VS: Zwarte gemeenschappen zinken in chaos  – BLM vernietigt hun wereld

  Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren
Vorig artikelMMA-fighter doet afstand van zijn titel – wil niet vechten tegen andere moslims
Volgend artikelMoslims rijden jonge vrouw aan en slepen haar 800 meter mee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Boekverbranding ? Doet mij denken aan gebeurtenissen in Duitsland tijdens de aanloop naar WO-II. Tóen deden het de racisten/fascisten en nu wéér !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in