Als journalist voor de Deense groep “Frihedens Stemme” ging de Deense politicus Rasmus Paludan afgelopen maart met zijn cameraman en productiemedewerker naar een moskee om te kijken of de moslims het verbod op bijeenkomst respecteren. Een van de moslims dacht dat hij hem ongestraft kon aanvallen.

Migrant: “Jullie Denen zijn beesten, jullie zullen uitgeroeid worden”

  Frankrijk negeert voor het eerst uitspraak Europees Hof om verdachte jihadist uit te zetten
Vorig artikelWalgelijke moord in Wenen: asielzoekers blokkeren reddingsoperatie – patiënt sterft
Volgend artikelItaliaanse viroloog: zorgen over “racisme” verlamde Italië’s response op het Coronavirus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Zo moeten ze aankomen, moslims mogen wel een bijeenkomst hebben, het eigen volk niet, ze mochten hem van mij part morsdood geslagen hebben, grond in en zand erover, opgelost.
  Meteen een paar baardapen errond, wie zijn hier nu de racisten, zij degene die steeds het hardste roepen, dat ze terug naar hun land gaan, daar blijven, en wat in het zand gaan spelen, meer hebben ze daar niet, werken hebben ze nog nooit gedaan, ik spreek uit ervaring, het zijn steeds moslim mannen die voor rotzooi zorgen, en dan maar zeggen dat zij niks gedaan hebben, ik zal ze eens op hun gezicht slaan, kan ik ook zeggen dat ik niks gedaan heb, ze zijn niet meer dan een beetje onkruid, ze hebben niks, kunnen niks, doen niks, weten niks, en dan maar komen klagen, verdelgen, en niet met onkruid verdelger, zwavelzuur.

  • Ik zou je eens verdiepen in wat de Fransen in Algerije hebben gedaan, voordat je dit soort uitspraken doet Of de Amerikanen/Israeliers in Fallujan. 50 % miskramen of gruwelijke geboortedefekten. Google images eens. Overigens is er net een vader, op foto in een tutu, met giga baard, overleden aan kanker. AVicenna, moslim uit Spanje hielp Europa de Donkere Middeleeuwen uit. Leer eerst maar eens wat geschiedenis. En racistisch ben je zeker.

 2. “Nous conquérons l’Europe avec le ventre de nos femmes.”
  Le discours de Houari Boumedienne à l’ONU en 1974, il y a 43 ans est devenue réalité dans la France et presque dans toute l’Europe aujourd’hui.

  “Un jour, des millions d’hommes quitteront l’hémisphère sud pour aller dans l’hémisphère nord. Et ils n’iront pas là-bas en tant qu’amis. Parce qu’ils iront là-bas pour le conquérir. Et ils le conquerront avec leurs fils. Le ventre de nos femmes nous donnera la victoire.

  “We veroveren Europa met de baarmoeders van onze vrouwen.”
  De toespraak van Houari Boumedienne bij de VN in 1974, 43 jaar geleden, is vandaag realiteit geworden in Frankrijk en bijna heel Europa.

  “Op een dag zullen miljoenen mannen het zuidelijk halfrond verlaten om naar het noordelijk halfrond te gaan. En ze gaan er niet heen als vrienden. Omdat ze daarheen zullen gaan om het te veroveren. En ze zullen het overwinnen met hun zonen. De baarmoeders van onze vrouwen zullen ons de overwinning geven.

  Dit is inderdaad 43 jaar geleden
  -Look what they have done to my (Song) Town, Ma- …Melanie 1970-
  Ik ken, leef en werk regelmatig reeds 25 jaar in Zuid Amerika
  Een verademing telkens weer
  Argentinië heeft over een miljoen moslims, Sao Paulo en Rio tezamen over 250 000
  Ik moet de eerste hoofddoek, Hijab of Niqab nog vinden hier, en deze ‘geplande’ dracht bij ons in Europa is hier gewoon onbestaand.
  Dat alleen al zou dus boekdelen moeten spreken
  Boumedienne heeft idd geen windeieren gelegd destijds
  Ik heb terug een appartement in Europa sinds 4 jaar
  Onder mij woont een immigranten/vluchtelingen familie uit de Levant
  Elk jaar heeft een nieuw kind geleverd, en nu zijn ze met 6

  • Tja als je enige kennis gehad zou hebben wat de Fransen in Algerije uitgevreten hebben, dan is een dergelijke uitspraak niet zo vreemd. Slordig van je echter om hem hier zonder in context te plaatsen te herhalen. Algerijnse en Marokkaanse moslims gevraagd door Charles de Gaulle, die ze van alles beloofde, hebben overigens Nederland in WW II bevrijd. Velen in Zeeland begraven. Overigens gezien de algerijnse leiders daarna is de vraag of ze niet net als Zelensky geselecteerd zijn door duistere machten die alles orkestreren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in