FENIXX KLASSIEKEN

Als journalist voor de Deense groep “Frihedens Stemme” ging de Deense politicus Rasmus Paludan afgelopen maart met zijn cameraman en productiemedewerker naar een moskee om te kijken of de moslims het verbod op bijeenkomst respecteren. Een van de moslims dacht dat hij hem ongestraft kon aanvallen.

Migrant: “Jullie Denen zijn beesten, jullie zullen uitgeroeid worden”

Lees de afscheidsbrief van Darko voor Zweden – het gezin Darko heeft genoeg van het multiculturalisme

3 REACTIES

  1. Zo moeten ze aankomen, moslims mogen wel een bijeenkomst hebben, het eigen volk niet, ze mochten hem van mij part morsdood geslagen hebben, grond in en zand erover, opgelost.
    Meteen een paar baardapen errond, wie zijn hier nu de racisten, zij degene die steeds het hardste roepen, dat ze terug naar hun land gaan, daar blijven, en wat in het zand gaan spelen, meer hebben ze daar niet, werken hebben ze nog nooit gedaan, ik spreek uit ervaring, het zijn steeds moslim mannen die voor rotzooi zorgen, en dan maar zeggen dat zij niks gedaan hebben, ik zal ze eens op hun gezicht slaan, kan ik ook zeggen dat ik niks gedaan heb, ze zijn niet meer dan een beetje onkruid, ze hebben niks, kunnen niks, doen niks, weten niks, en dan maar komen klagen, verdelgen, en niet met onkruid verdelger, zwavelzuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here