Verschillende jonge migranten hebben bewust een reddingsoperatie voor het Weense Donauzentrum geblokkeerd. De 60 jaar oude Weense man, die tijdens het winkelen in elkaar stortte, stierf kort daarna.

Reddingsoperatie opzettelijk geblokkeerd

Toen de politie donderdag op de plaats delict aankwam, probeerden reeds de beveiligingsbewakers de jongeren op afstand te houden, zodat de hulpverleners voor de 60-jarige konden zorgen, meldt het Oostenrijkse nieuwsportaal Wochenblick. Een bewaker vertelde de politie dat de jonge migranten de toegangsweg voor de reddingsdienst hadden geblokkeerd.

Ze hadden met opzet voor de toegangsweg gestaan met hun armen over elkaar om de reddingsoperatie te blokkeren. Alsof dat nog niet genoeg was, blokkeerden de migranten ook de rolstoelhelling om te voorkomen dat de 60-jarige man, die al met de dood worstelde, werd opgehaald. Dit werd ook bevestigd door de bestuurder van de ambulance.

Gezochte crimineel opgepakt

Tijdens de identiteitscontrole konden de plaatselijke ambtenaren een gezochte misdadiger arresteren. De 16-jarige Bosniër werd in hechtenis genomen. Het staatsburgerschap van de jongeren, die naar verluidt allemaal tussen 15 en 18 jaar oud zijn, kon in sommige gevallen niet worden opgehelderd. Ze ontkenden de beschuldigingen. De patiënt is donderdag in het ziekenhuis overleden.

Oostenrijkse lerares verbreekt haar zwijgen: “Cultuurstrijd in het klaslokaal” – Hoe de islam de school verandert

  Oostenrijk stelt Covid-19 vaccins verplicht voor alle burgers van 18 jaar en ouder
Vorig artikelBLM relschopper steekt zichzelf in brand terwijl hij probeert historisch gebouw in vuur en vlam te zetten
Volgend artikelMoslim valt Deense politicus aan – moslim krijgt pak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Surinamer
    Zo maar opsluiten kost geld en dan zitten ze tussen anders soortige criminelen waar ze van kunnen leren. Ik ben voorstander van een type Guantanamon bay oplossing waarbij de Moslims een dieet van kale rijst en varkensvlees krijgen en de afrikaanse versie van criminelen alleen zomerkleren het jaar door. Deporteren kan alleen als ze niet de NL nationaliteit hebben. Het NL rechtssysteem is voor mietjes maar omdat deze figuren al snel een heiligenstatus van hun soortgenoten krijgen is het nuttig hen tot in het diepst te beledigen. Tot slot stel ik voor om kamerleden die zo graag NL belasting geld uitgeven tbv immigranten een verplichte bijbaan als gevangenbewaarder te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in