Israël ontwikkelt 3D-geprint voedsel – om de natuurlijke vleesproductie te verminderen

2

Vandaag lanceert het World Economic Forum een ​​conferentie over diervrij vlees dat kan worden geprint met 3D-printers, voedsel dat deel zal uitmaken van de nieuwe economie, de “Green New Deal “, en promoot een Israëlisch bedrijf dat de technologie ontwikkelt.

Door zowel de zogenaamde klimaatcrisis als de Coronapandemie hebben de Rockefeller Foundation en het World Economic Forum (WEF) besloten dat de wereld beter moet worden herbouwd. Volgens Klaus Schwab, die in 1971 het WEF oprichtte, zal de wereld na de huidige Coronapandemie nooit meer hetzelfde zijn. Hij schrijft dit ook in zijn boek COVID-19: The Great Reset.

The Great Reset, door verschillende mainstream media zoals The New York Times samenzweringstheorieën genoemd – ondanks dat de oprichter en leider van het WEF, Schwab, de bedoelingen van deze wereldwijde transformatie van samenlevingen, leefstijlen en industriële productie uitvoerig beschrijft – wordt uitgevoerd in het kader van Agenda 2030 en Agenda 21, onder supervisie van de VN.

Het is ook het officiële nationale beleid van de Amerikaanse Democratische leider Joe Biden, de Canadese leider Justin Trudeau en de Britse regering vertegenwoordigd door Boris Johnson, onder slogans als Build Back Better, en The Green New Deal, en Joe Biden’s variant The Biden Deal.

In een artikel dat in juli van dit jaar werd gepubliceerd, te midden van een “dodelijke” Coronapandemie, maakte het (WEF World Economic Forum) reclame voor het Israëlische ontwikkelingsbedrijf Redefine Meat – dat natuurgelijkende vleesingrediënten en met 3D-printers geproduceerde voedselgerechten ontwikkelt – en dat vanaf vandaag het onderwerp zal zijn van een conferentie: Bold Actions for Food Event (“Bold Actions for Food”). Maar het “vlees” is plantaardig.

  Pervers gentechnologisch experiment: Wetenschappers creëerden agressieve "zombiehamster"

Op planten gebaseerde “steaks”, “biefstukken” en andere vleessoorten zijn ontworpen om eruit te zien als hun natuurlijke tegenhangers. Om dit te bereiken moet men de componenten spier, bloed en vet nabootsen, vertelt Alexey Tomsov aan Reuters.

Het hoofd van Redefine Meat, Eshchar Ben Shit Rit, zegt dat zijn bedrijf net als een koe spiervlees kan produceren, maar dan veel efficiënter. Het is veel beter voor het milieu, beweert hij. Bovendien wordt dit vlees tegen veel lagere kosten geproduceerd, zegt hij, zonder te vermelden dat het heel andere actoren zijn dan de boeren die de vleesproductie zullen overnemen en ervan zullen profiteren.

“We kunnen de hele koe maken, niet alleen maar stukken ervan”, beweert Eshchar.

Volgend jaar zal het laboratoriumvlees op “industriële schaal” worden gedistribueerd, maar WEF kondigt ook aan dat het nog even zal duren voordat dergelijk voedsel op grote schaal beschikbaar komt.

Reeds in 2016 kondigde het bedrijf Food Ink (“Food Ink”) aan dat ze hun eerste restaurant in Londen zouden lanceren en dat ze wereldwijd restaurants zouden openen die alleen 3D-geprinte gerechten serveren. Het bedrijf lijkt echter niet precies te zijn gegroeid zoals gepland, te oordelen naar hun eigen website. Maar ze toeren de wereld rond met 3D-voedingsdemonstraties.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelBevestigd: traceerbare microchip kan worden geïnjecteerd met het Coronavaccin
Volgend artikelEnorme bezorgdheid over Covid-vaccinatie: ziekte zou kunnen worden verergerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Nou ik kan niet wachten op de vleesvrije stooflapjes die mijnheer Ben Shit voor ons in elkaar gaat draaien. Onze israelisich vrienden hebbn natuurlijk zoals altijd alleen maar het beste voor met de mensheid, het milieu en onze gezondheid. Hij steekt er vast zijn hele eigen vermogen in en ziet af van een geldelijke beloning. En ik geloof ook dat er geen disclaimers zullen komen over eventuele schadelijke bijeffekten die deze tover-gehaktballen zullen hebben. Iedereen weet dat onze israelische vrienden ons nooit zouden belazeren: daarvoor hebben ze zelf te veel geleden.
    ???????????

  2. Gaan de hoge heren van dat WEF gebeuren en andere hoge globalistische Pieten zélf ook laboratorium vlees naar binnen werken, krekels, wormen… en wat ik nog meer voorbij heb zien komen op internet. Allemaal mooie verhalen voor de mensen die erin mee willen gaan… Ik niet. Dan maar geen vlees, of zelf leren slachten en af en toe op strooptocht gaan haha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in