Het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft zojuist officieel drie kortere video’s over “ongeïdentificeerde vliegende objecten” vrijgegeven die eerder door een particulier bedrijf zijn uitgebracht. De video laat horen hoe piloten geïmponeerd reageren op hoe snel de objecten bewegen.

Een stem vraagt zich af of het een drone zou kunnen zijn.

De video’s begonnen te circuleren in december 2017, maar pas nu zijn ze officieel vrijgegeven. Toen vertelde een van de piloten die de ongeïdentificeerde objecten in 2004 had gezien, aan CNN dat hij niet kon uitleggen hoe ze zich op die manier konden verplaatsen.

“Toen ik dichterbij kwam… versnelde het naar het zuiden en verdween in minder dan twee seconden”, zei gepensioneerde US Navy-piloot David Fravor. Het was extreem abrupt, als een pingpongbal die van een muur stuitert. Het raakte en ging recht de andere kant op.

Het Pentagon verklaart waarom ze de film nu uitbrengen.

“Om eventuele misvattingen van het publiek op te helderen over de vraag of het beeldmateriaal dat in omloop was echt was, of dat er meer in de video’s zijn”, aldus Pentagon woordvoerster, Sue Gough.

Hier zijn de video’s:

Voorheen had het Pentagon een programma om ongeïdentificeerde vliegende objecten te bestuderen. Het programma was actief tussen 2007 en 2012, maar eindigde toen andere zaken een hogere prioriteit kregen.

Luis Elizondo, de voormalige manager van het stopgezette programma, vertelde CNN in 2017 dat hij persoonlijk gelooft dat er “overtuigend bewijs is dat we niet alleen zijn”.

Senator Harry Reid, die het programma opstartte, twitterde nadat het Pentagon de films had uitgebracht.

  Links lacht en juicht om de moord op een Trump-aanhanger
Vorig artikelGaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’s
Volgend artikelBashiri, 29 jaar, heeft onafgebroken verkracht sinds hij naar Zweden kwam – aanklager: “Ik wil hem uitwijzen, maar het is niet mogelijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Op zielsniveau komen we overal vandaan, zelfs van andere melkwegstelsels.
  We verbinden ons met een (op deze planeet) menselijk lichaam.
  Of er ook daadwerkelijk ‘fysieke’ wezens zijn van andere planeten die hier rondlopen, ik weet het niet.

 2. Toevallig heb ik een paar uur geleden , een paar video’ s gezien en gelezen op YouTube . Heel interessant en informatief!
  Misschien wat voor jullie?
  Vriendelijke Groet
  Toos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in