Het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft zojuist officieel drie kortere video’s over “ongeïdentificeerde vliegende objecten” vrijgegeven die eerder door een particulier bedrijf zijn uitgebracht. De video laat horen hoe piloten geïmponeerd reageren op hoe snel de objecten bewegen.

Een stem vraagt zich af of het een drone zou kunnen zijn.

De video’s begonnen te circuleren in december 2017, maar pas nu zijn ze officieel vrijgegeven. Toen vertelde een van de piloten die de ongeïdentificeerde objecten in 2004 had gezien, aan CNN dat hij niet kon uitleggen hoe ze zich op die manier konden verplaatsen.

“Toen ik dichterbij kwam… versnelde het naar het zuiden en verdween in minder dan twee seconden”, zei gepensioneerde US Navy-piloot David Fravor. Het was extreem abrupt, als een pingpongbal die van een muur stuitert. Het raakte en ging recht de andere kant op.

Het Pentagon verklaart waarom ze de film nu uitbrengen.

“Om eventuele misvattingen van het publiek op te helderen over de vraag of het beeldmateriaal dat in omloop was echt was, of dat er meer in de video’s zijn”, aldus Pentagon woordvoerster, Sue Gough.

Hier zijn de video’s:

Voorheen had het Pentagon een programma om ongeïdentificeerde vliegende objecten te bestuderen. Het programma was actief tussen 2007 en 2012, maar eindigde toen andere zaken een hogere prioriteit kregen.

Luis Elizondo, de voormalige manager van het stopgezette programma, vertelde CNN in 2017 dat hij persoonlijk gelooft dat er “overtuigend bewijs is dat we niet alleen zijn”.

Senator Harry Reid, die het programma opstartte, twitterde nadat het Pentagon de films had uitgebracht.

Onvergeeflijk: Man sterft aan hartstilstand nadat VS ambulancepersoneel weigerde het gebouw te betreden vanwege "Covid-19 wet"

1 REACTIE

  1. Op zielsniveau komen we overal vandaan, zelfs van andere melkwegstelsels.
    We verbinden ons met een (op deze planeet) menselijk lichaam.
    Of er ook daadwerkelijk ‘fysieke’ wezens zijn van andere planeten die hier rondlopen, ik weet het niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here