Eerder heb ik geschreven over domheid en hoe die verantwoordelijk was voor het gedrag van veel mensen tijdens de covidhysterie. Hoe konden sommige mensen zich zo gedragen dat een grote minderheid er alleen maar vol ongeloof naar kon kijken? schrijft Harry Hopkins.

Domheid is echter slechts een deel van de verklaring. De vraag is waarom de meerderheid van de mensen meeging in het narratief, terwijl een groot aantal meteen of in een vroeg stadium inzag dat de hele zaak fictie was op internationale schaal, gecoördineerd door mensen wier motieven niet in het belang van de mensheid waren.

Als je dit leest dan ben je waarschijnlijk:

* Niet dom.

* Een vrije en onafhankelijke geest.

* Een morele code hebt die van jezelf is en niet beïnvloed wordt door het gedrag van de menigte.

Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog vragen beschaafde landen zich af hoe het mogelijk is dat de Duitse bevolking akkoord ging met de wreedheden van de nazi’s. Natuurlijk deden ze dat niet allemaal en de executie van de jonge oprichters van de ‘Witte Roos’ is daar het bewijs van.

Maar de overgrote meerderheid deed enthousiast mee aan het ene uiterste of kneep een oogje dicht bij het andere. Dit zijn de meest fundamentele vragen over de menselijke psychologie: hoe herkennen we goed van kwaad? Hoe reageren we op het leiderschap (goed of slecht) dat ons ten deel valt als we in een gemeenschap leven? En misschien wel de grootste vraag van allemaal: hoe reageren we als individu als we in ons hart weten dat onze regering tegen de belangen van haar bevolking in handelt? Gaan we mee en houden we ons gedeisd, of verzetten we ons op onze eigen manier?

  De Mythe van de "Pandemie van de Ongevaccineerden

Covid was een proeftuin voor hoe wij als individuen zouden ontdekken wat ons drijft. Het kijken naar tv-documentaires, oorlogsfilms en het lezen van boeken over onze helden zorgt ervoor dat we heldhaftig willen zijn. Zo willen we onszelf graag zien. Hoe kan het dan dat we zo gemanipuleerd kunnen worden dat de overgrote meerderheid, die toch het beste van onszelf wil zijn, zich overgeeft aan basale instincten en lafheid wanneer we op de proef worden gesteld?

Enkele jaren geleden werden in Amerika twee beroemde experimenten uitgevoerd die baanbrekend bleken te zijn in hun bevindingen.

Dr. Stanley Milgram voerde in 1963 een experiment uit waarbij vrijwilligers werden gekoppeld aan ‘leerlingen’ die eigenlijk deel uitmaakten van het Milgram-team. De leerling werd vastgebonden aan een stoel met elektroden aan zijn polsen. Hij moest woordparen onthouden en als deze correct werden herhaald, deed de vrijwilliger niets. Als de leerling echter een fout maakte, moest de vrijwilliger een schakelaar omzetten die hem een elektrische schok toediende. Deze schokken werden steeds erger naarmate er meer fouten werden gemaakt.

In werkelijkheid bestonden de schokken niet en acteerde de man toen hij schreeuwde van de pijn. Maar de vrijwilligers wisten dit niet en 65% van hen ging blindelings door met het opvolgen van hun instructies, waarbij ze schokken toedienden die de man zouden hebben gedood als de elektriciteit echt was. Hoe kon dit gebeuren? Hoe kon de overweldigende meerderheid pijn toebrengen ondanks het geschreeuw van de man?

Helaas bewees dit experiment een zeer verontrustende menselijke eigenschap die het best werd samengevat door Brian Masters in zijn autobiografie Getting Personal, namelijk dat het Milgram-experiment onomstotelijk aantoonde dat fatsoenlijke zielen monsters kunnen worden als ze de kans krijgen.

  Farmaceutische lobby bereidt reeds volgende mRNA vaccinatiecampagne voor

Het Overeenstemmingsexperiment van Asch was van een andere soort, maar ook dit experiment bewees iets dat zeer onthullend en zelfs verontrustend is over de menselijke psyche. Drie mensen kregen vier regels te zien en kregen de vraag welke de langste was. Wederom was één van de vrijwilligers niet op de hoogte van het feit dat de andere twee proefpersonen waren. De langste van de lijnen was altijd duidelijk en het ware antwoord werd nooit in twijfel getrokken, zelfs niet door mensen met een slecht gezichtsvermogen en een beperkte intelligentie. Na een paar rondes waarin ze allemaal het juiste antwoord kozen, begonnen twee van de experimentators een lijn te kiezen die duidelijk korter was dan de langste. In het begin protesteerde de vrijwilliger en wees op de waarheid, maar met aanhoudende tegenwerking van de twee experimentators begon hij al snel in de pas te lopen en de feiten tegen te spreken.

Deze twee experimenten bewijzen dat veel mensen, hoewel niet allemaal, ertoe gebracht kunnen worden om zowel wreed te handelen als om het bewijs van hun eigen ogen niet te geloven.

Is het dan een verrassing dat wanneer een regering haar bevolking wil manipuleren voor welk doel dan ook, dit gebeurt in de wetenschap dat de meerderheid erin mee zal gaan? De afgelopen vier jaar zijn één lang experiment geweest waarbij de bevolking is onderworpen aan de Milgram en Asch testen in het groot. De lockdowns, het dragen van maskers, sociale distantiëring en experimentele injecties hebben de wreedheid laten zien van de meerderheid die pijn en leed toebrengt aan hun medemensen die zich niet willen conformeren. We hebben gezien dat deel uitmaken van de kudde een emotie is die de meerderheid gemeen heeft, ondanks hun real-world ervaringen.

  Hoe en wanneer dokters leerden moorden

Dit essay is bedoeld om jullie, beste lezers, te feliciteren. Ja, je bent in de minderheid, maar als je je niet hebt laten meeslepen door de kwaadaardige machinaties van de afgelopen jaren en je de hele tijd voet bij stuk hebt gehouden, kun je onomstotelijk stellen dat je niet alleen niet dom bent, maar dat je ook deel uitmaakt van de 35 procent van de vrijwilligers die het Milgram-experiment niet zouden voltooien. Je zou ook niet gezegd hebben dat de kortste rij de langste was, alleen maar omdat de meerderheid je dat vertelde. Ik ben er trots op dat ik een van jullie ben en aan de vooravond van Nieuwjaar, nu het tij in ons voordeel keert, aarzel ik niet om te zeggen dat hier de ware, vrijheidslievende mensheid ligt met een grootmoedig hart en de morele moed om trouw te blijven aan onszelf.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Generatie domVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Joseph Ladapo: Pfizer zal OPHOUDEN TE BESTAAN als de volledige waarheid over COVID-19 vaccins aan het licht komt
Volgend artikelDurf je zelfs te kijken? – Voorspelling 2024
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Als ik eerlijk ben denk ik dat ik jaren geleden hetzelfde zou hebben gezegd of geschreven als vele vrienden/familieleden nu doen, denkende: Hoe kun je dat nou zeggen?! Weet je niet beter?

  Ik wil hen daarom niet afvallen in de zin van: daar kun je geen vrienden meer mee zijn. Want ik was vroeger zelf zo. Ik zie de Aarde als een school in Liefde. Sommigen zitten al in een hogere klas dan ik, en anderen zitten in een lagere klas. Dan kun je jezelf er niet op voorstaan dat ‘beter’ bent.

  Het is alleen de kunst om wegen te vinden hen die in lagere groepen zitten op de juiste wijze te begeleiden naar meer inzicht en bewustzijn, zonder hen voor minder of dom te houden. Een goede leraar kraakt leerlingen niet af, maar helpt hen de weg te vinden. En niet altijd door hen te vertellen waar de valkuilen liggen. Soms wel, omdat je niemand in gevaar wilt brengen. Maar soms moet een kind leren door eigen ondervinding dat een kachel heet is. Maar dan ook klaar staan om er zalf op te doen om de pijn te verlichten.

  Zoiets stel ik me voor dat we met mensen omgaan die zich hebben laten misleiden.
  Net zoals we graag begeleid zouden willen worden door leerlingen uit hogere klassen die ons helpen verder te komen in deze school.
  Maar ja… er zijn ook mensen die mij hebben laten vallen, die niets meer met me te maken willen hebben. Die laat ik dan maar. Maar dat valt niet altijd mee. :-).

  • Na onze geboorte zijn we vrij tot de programmering begint.

   We worden allemaal ingelijfd in de satanische sekte, sommigen worden niet goed geprogrammeerd en worden wakker.

   We zitten in een sekte, heb medelijden met de slachtoffers die het nog niet zien. Pas op voor ze, want ze zijn gevaarlijk zolang ze nog in de sekte geloven. Maar ooit waren wij in meerdere of mindere mate allemaal lid van die sekte.

   Alles is liefde tot er angst is. Onze (met angst) gehersenspoelde medemensen hebben liefde nodig om hun angst (ego/programmering/hersenspoeling) te overwinnen.

  • Mooi geschreven Wim.
   Ik was wellicht niet de beste “leraar” in mijn ijver om mijn buren en vrienden te waarschuwen voor de hete kachel.
   Maar die felheid kwam ook door de mate van bedrog en misdaad die uitgerold werd. Onbevattelijk eigenlijk.
   Aan een brave buur heb ik het eens uitgelegd met de vergelijking dat ik hen naar het kanaal zie stappen, de verdrinking tegemoet. Wat moest ik volgens hem dan doen ? Ik heb hem gezegd dat ik toch in de weg MOEST springen, gezien de waarschuwingen van Sucharit Bhakdi en andere (in mijn lezing) integere artsen.
   Die strijd is gestreden, het spul gaat er niet uit. Ik kan enkel hopen dat vele brave burgers placebo hebben gekregen.
   Tegen iemand die me zei dat die hele coronadiscussie nu toch voorbij is, heb ik moeten zeggen dat die voor vele waarheidssprekers helemaal niet voorbij is. Er moeten vele rekeningen vereffend worden met beleidsmakers en hun trawanten, die hier wetens, willens hebben aan meegedaan. Onvergeeflijk, punt.

 2. We moeten ons er van bewust zijn dat wij de parasieten zijn in de ogen van de overheid…. dat ze ons ( eigenwijze wakkeren) als eerste moeten ruimen kan je op je vingers natellen….Ze weten nu exact wie die personen zijn die zich niet hebben laten prikken denk maar aan bv QR code rivm ect… WIJ gaan zeker niet bij die 500 miljoen zitten als het aan hun legt. Dus moeten wij altijd waakzaam zijn. Door waakzaam te blijven en altijd een paar stappen vooruit te denken in de denkwijze van deze reptielen….. Ze zullen een manier gaan vinden om ons op te ruimen misschien door verplichte prikken denk maar aan de who deal…. Dus we moeten ons terdege van bewust zijn van permanente uitsluitingen (QRcode) of in heropvoedingkampen waar we nooit meer uitkomen…..We zijn er nog lang niet……

    • Dat is zo, maar werden we tijdens de Corona onzin die afgeremd door de andere 70% als er dus een “natuurlijk” verloop hebben wordt het percentage hinder een stuk minder, ik hoop nog steeds op de guillotine

   • Precies Rommelaar het was een intelligentie test. And many have failed !!!
    Gewoon een gedachte de vaxxies zitten vol met graphene en nano troep draai de 5G los en ze vallen allemaal dood neer, wie hou je over ??? De mensen met gezond verstand. Ik weet het niet maar het zou kunnen…

   • Van mij krijgt dat tuig helemaal niks…..en daar zal ik niet de enige in zijn. Als ik gedwongen zou worden, maak ik er een eind aan.
    We zijn hier niet voor het eerst. Volgende keer beter.
    De hel heb ik al gezien. Ga ik niet voeden.
    Dus ben ik een nutteloze eter.

    Dat brok Harari-viezerikkerij komt overigens niet ver meer. Ze mogen weg proberen te kruipen in hun stinkholen (aangestuurd door angst) maar ook daar komt een eind aan.

  • Ik zie dagelijks de meest belachelijke onlogische dingen gebeuren, zo erg dat ik niet geloof dat dit leven echt is. Volgens mij zit ik (en jullie?) in zoń virtueel programma en als het programma afgelopen is dan wordt je wakker(ergens anders).

   • Keizer december 30, 2023 Bij 09:26
    Haha! Ik herken dat gevoel. Maar er is helaas geen ontsnappen aan Vader Tijd en ook niet van de planeet. De aaneenschakeling van ‘herinneringen’ waar dit leven feitelijk uit bestaat wordt vanzelf gewist en dan weer wat anders. Gelukkig maar. Anders zou je het niet volhouden.

    • Hoi Immortal,

     Er is, wat mij betreft, overtuigend bewijs dat niet bij iedereen de herinneringen worden gewist. De medische universiteit van Virginia heeft 2500 kinderen geidentificeerd die dingen uit hun vorige leven weten https://med.virginia.edu/perceptual-studies/our-research/children-who-report-memories-of-previous-lives/

     Heel wat van die dossiers staan op het internet. Zoek maar eens op ”childeren remembering previous lives”. Echt bizar.

     Ook is er een studie gedaan onder 500 mensen die dood zijn verklaard en om onbekende redenen weer tot leven zijn gekomen. Ongeveer 25% verklaarde dat ze in een soort hel terecht kwamen en +- 75% dat ze in een soort hemel kwamen. Tevens konden ze vertellen wie in de kamer waren (toen ze al officieel dood waren) wat ze deden en wat ze hadden gezegd. Helaas ben ik die link kwijt en kan m zo snel niet vinden.

     Hoppel dit aan CERN (de deeltjesversneller) die hebben aangegeven te zoeken naar andere dimensies wat de snaar theorie die die voorspeld en je krijgt een heel bijzondere blik op leven en dood.

     Groeten,
     Hugo

     • Hugo december 30, 2023 Bij 15:59
      Inhetmeer december 30, 2023 Bij 16:42
      Beste Hugo, beste Inhetmeer, ja dat is interesssante materie, niet…? Ik zal eens kijken. Hier nog eentje voor jullie, die ik al eens eerder gepost heb:
      https://www.nderf.org/index.htm
      Door mensen die een extreem trauma meemaakten, bijna dood. Een kennis van mij had ook zoiets meegemaakt, en hij zei Jesus gezien te hebben, die hem weer terugstuurde. Hij beweert dat het echt was toen hij bijna doodgegaan was bij een hartaanval. Hij heeft sinds die tijd geen twijfel meer. Kan zijn dat de hersenen gaan trippen of zo… ik weet het niet, maar ik heb zelf ook heel veel aparte dingen meegemaakt en bezoek en berichten van doden gehad. Bedankt voor de tip over CERN.

      • Hi Immortal,

       Het is zeker interessant spul en bedankt voor de link. Ook graag gedaan qua CERN. Bijzonder is dat voor hun hoofdkantoor er een beeld van Shiva staat. Shiva is de vernietiger van werelden.

       Zelf heb ik een buiten mijn lichaam ervaring gehad. Er stond een tracktor met 1.5m3 natte aarde stil op mijn enkel en reed er in zijn achteruit weer vanaf (betonnen plaat er onder). Ik keek op mezelf neer en was heel vredig terwijl ik lag te schreeuwen van de pijn.

       Dit totdat ik op een bloemenkar werd gehesen om me naar een dokter te brengen. Terug in mijn lijf en de pijn was daar.

       Ik hou het daar maar bij.

       Groeten,
       Hugo

 3. Tja, ben mijn leven lang al tegen de stroom geweest en erg gevoelig voor uitspraken als: maar iedereen doet dat.
  Ik heb dus nooit een oude Golf of Kadett gekocht voor teveel geld.
  Ipv een nieuwe auto heb ik ergens een oude garage gekocht en werd uitgelachen maar heb nu een kans om in de toekomst van een klein pensioen rond te komen in een klein huisje ver weg van grote steden.
  Een boel mensen denken dat een wiel rolt omdat het een wiel is, ik denk dat een wiel rolt omdat het rond is net als veel andere objecten en je dus niet per se een wiel nodig hebt om íets te bewegen. (Dit is symbolisch bedoeld)

 4. Heel goed !!!
  ER IS GEEN VERVANG-MIDDEL VOOR ZELFSTANDIG NADENKEN !!!
  En, kwam net de mooie spreuk tegen : “Al denken we verschillend, onze hang naar vrijheid is de zelfde”.
  Hoop doet leven.
  We zullen wel moeten.

 5. Ik sta er niet zo in zoals u. Ik ben veelal de afgelopen 4 jaren als stront behandeld, uitgesloten en benadeeld omdat ik mij niet liet vaccineren en daar ook een luid uitgesproken mening over liet horen. En ja hier zaten helaas ook familieleden bij.
  Zelfs hedentendage merk ik nog de intense afkeuring van collega’s omdat ik niet mee heb gedaan. Ik heb geen wapen tegen hun hoofd gehouden en hen gedwongen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de keuze van hen om zich te laten vaccineren. Dus in die zin ga ik ook niet de goede, lieve vrede bewaren omdat zij de realiteit niet onder ogen durven te komen ondanks dat dit het pad is wat zij bewandelen. Van 2020 t/m medio 2023 mochten we niks zeggen en nu de waarheid steeds verder uit de beerput komt moeten we ook maar mild zijn. NEE! Je hebt een foute beslissing gemaakt, dit is hoe het voelt. Deal with it.
  En wees niet bang, er zit nog steeds warmte, liefde, gezelligheid en vreugde in mij, alleen zullen ik dat met hen die dit verneukt hebben niet meer delen.

  • Zeer goed. Bij ons ben je welkom. Ik vertel al sinds de eerste prikken tegen degenen die een spuit wilden halen of al gekregen hadden dat ze op weg waren naar een versnelde dood. Meerderen van hen zijn nu ziek en ook al enige overleden. Ze durven er niet meer over te beginnen. Domheid kent geen tijd.

 6. “…hoe herkennen we goed van kwaad?”

  Dat is een kwestie van ons bewustzijn. Het bewustzijn van de mensen die tijdens de reis van de ziel op de wereld zal moeten leren en groeien om te kunnen kiezen tussen goed en kwaad. De opdracht van G*D is om ons bewust te worden van de werken van het goede en de werken van het kwaad. Kies je voor de kwaadwillende haat en destructie, of voor de goedwillende liefde en creatie. Dat is de ware opdracht voor ieder, hier in deze levende hel op aarde.

  Ik wens alle wakkere, denkende, kritische mensen een voorspoedig en gezond 2024.

  • Bedankt Gerard en zeker alle andere mensen op deze site ieder van ons met zijn up en downs het wordt ons zeker niet gemakkelijk gemaakt, langs de andere kant krijgen we meer en meer steun van het goede het zuivere soms met een knipoog van hunentwege soms met een zucht van geduld omdat we het niet van de eerste keer begrijpenof daar een andere mening over hebben want tja we blijven mensen van vlees en bloed in deze hel van een matrix. Laatst nog een voorspellende droom gehad over een tsunami die de duisteren gaan bewerk stellen en ook heel eigenaardige gevormde wolken en beste reaguurders ik hoop dat ik volkomen verkeerd daarover ben we zullen zien

 7. Achteraf kunnen we onze collectieve (on-)schuld nog altijd wel ‘afkopen’ met: “Wir haben es nicht grwusst”. Want er is geen enkele reden om ‘trots’ te zijn. Toen niet en nu niet.

  Ook grote, repressieve totalitaire systemen begonnen ooit in een notendop van onvrede, vanuit de elementaire (cyclische) behoefte aan een rechtvaardige ‘System Change’.

  Na Hitler, Mussolini. Hirohito en Stalin zijn we – aan het graf van onze laatste ideologie, het kapitalisme – weer terug bij af en dreigt een herhaling van de verschrikkingen in een nog veel groter formaat.

  Kunnen/willen we dat afwenden, dan zullen we elkaar niet voortdurend de maat moeten nemen op basis van verschillen en tegenstellingen, maar dan moeten we ons voordeel (proberen te) doen met onze overeenkomsten én onze ervarimngen uit het verleden.

  • De man van staal hoort niet echt in dat rijtje thuis, als je begrijpt met welke erfenis hij na slechts enkele jaren revolutie en bolsjewisme werd opgezadeld. Op details had hij het beter kunnen doen, maar in grote lijnen was zijn handelen nodig om het souvereine land te redden.

 8. Een kleine correctie : bij Milgram verschuilden zich veel deelnemers achter de professor (die kon het weten, en als hij zei druk op het knopje daar heb je voor getekend en anders krijg je ook niet betaald, dan gaf dat de deelnemers een uitweg voor hun geweten).
  Verschuilen achter een hoger persoon, in dit geval een professor. Kan ook een politicus zijn of een leraar, iedereen die net de goede argumenten heeft om je achter te verstoppen.

  En bij Ash gaat het om groepsdruk, je wil er niet buiten vallen. Voelt je ongemakkelijk als je niet het gangbare narratief volgt. Kijk naar hoeveel mensen aanvankelijk zeiden dat ze op de PVV gestemd hadden. Zelfs Hiddema zei : als ik niet onafhankelijk was zou ik ook uitkijken om daar voor uit te komen.En hoeveel mensen durven nu in de pauze van hun werk te zeggen dat het westen niet de goeden zijn. Dan moet je van goede huize komen want je wilt toch niet met de rug aangekeken worden de rest van de dag?

  Tja, niet iedereen is zo moedig. Niet iedereen wil veel op het spel zetten.
  Denk aan hoe je was als kind. Op het schoolplein hadden er twee slaande ruzie. Je koos partij en hielp een van de twee. Een week later hadden de twee vrede gesloten en jij had nog altijd een probleem.
  Daar leer je van.

  • de professor (die kon het weten, en als hij zei druk op het knopje daar heb je voor getekend en anders krijg je ook niet betaald, dan gaf dat de deelnemers een uitweg voor hun geweten)

   Misschien zagen ze het als een compleet belachelijk verzoek en hadden ze door dat de professor een spelletje speelde. Had ik het risico genomen, dat nooit. Je kan er alles op los laten maar het lijken me vrij nutteloze experimenten. Daarom hebben ze het nu eens in het echt gedaan? COVID was een test, een experiment en er is feitelijk nooit om gelogen. Ben benieuwd wat de bevindingen zijn.over 75 jaar mag je het weten.

  • Hielp altijd de zwakste, en noodgedwongen droogde in de dagen daarna alle wraak zoekende meeheulers ook af. Na school of sport nooit op tijd thuis. Moest altijd eerst door een cordon van heulende schijtebroeken die klaarstonden met een nieuwe, nog “sterkere” klootzak…, ehh, slachtoffer.

   Dank je wel, Willem Buchel, voor de goede lessen.
   Gifkikker

 9. voltooien. Je zou ook niet gezegd hebben dat de kortste rij de langste was, alleen maar omdat de meerderheid je dat vertelde

  Dat had ik 1 keer door de vingers gezien dat ze me beflikkerde, maar de tweede keer was ik gaan lachen. Ik zit zeker in Bananasplit. Rot op met je spelletje hiervoor zit ik geen vrijwilligerswerk te doen.

  • Over covid is wel degelijk gelogen.
   Er werd wel degelijk gedreigd als je je niet liet inenten.
   Maar zoals gewoonlijk is achteraf de actieve herinnering weg, of was het niet zo bedoeld.
   Gelukkig is er weinig aan de hand met mijn actieve herinnering.

   IK ben geen voorstander van spelletjes of rollenspellen of iets dergelijks.
   Dat is makkelijk werken voor hen die via trainingen hun brood verdienen.
   Nep, niet echt. Gewoon even meespelen en dan naar huis, iedereen blij.
   En verder verandert er helemaal niks.
   Maar ik weet niet of die experimenten nutteloos zijn.
   Mensen kunnen en masse meedoen of en masse afhaken en toch allemaal om andere redenen.
   Het gaat er m.i. ook om hoe snel je in de penarie kan komen te zitten en er alleen voor staat.
   Wie helpt je, wie niet. Allemaal om andere redenen vermoed ik.
   Het is niet goede mensen vs slechte mensen.
   Dat is veel te makkelijk.
   Als je dat bedoelt dan zijn de experimenten inderdaad weinig zeggend.

   • Over COVID is in de Staatscourant niet gelogen heeft er altijd gestaan dat het experimentele gentherapie was. Dus er is niet gelogen, er is je wat anders wijs gemaakt. Dat is geen liegen, daar ben je zelf bij. Maar die dader ligt op het kerkhof.

    • Oeps Gijp, waar/wanneer. Wil ik mensen wel eens laten zien.
     Vandaag 2 mensen gesproken die, ondanks dat ik hen al veel had verteld, zich toch hebben laten prikken. En raad eens, ja vanaf de dag dat ze geprikt zijn behoorlijk ziek, heftige verkoudheid. Aanbod info ontgiften is niet zo welkom geloof ik. Hebben echt niet in de gaten wat er speelt. We gaan wel zien hoe dit gaat lopen.

 10. van iedere school die je maar kan bedenken gestuurd, geen enkele diploma (op de veter-strik-diploma na) … en NIET dom genoemd worden. nou, da’s nog eens een compliment. Dankjewel hoor. iedereen hier ook de beste wensen.

  • Omdat je de veter-strik-diploma hebt gehaald ;-). Een prestatie op zich, want tegenwoordig kiest de jeugd liever schoenen met klittenband of instappers zoals Uggs.

   Ook ik wens iedereen een goede jaarwisseling en vooral een goed voorbereid en gezond 2024 toe.

  • Is me bijna ook gelukt. 😉 M’n vader was ook van een dozijn middelbare scholen af gegooid. Scholen houden niet van vrijdenkers.

   Beste Wensen, Joe

 11. Lachen zeg. Covid was geen ‘intelligentie test’. Verder, door wie gegeven? En wat was de uitkomst? De spuit gaat toch gewoon nog door? Wat een larie om dit een intelligentie test te noemen. Het was een groot experiment om het menselijk bewustzijn te leren beheersen en alle physiologische processen die met de levenscyclus te maken hebben. Ga toch eens kijken naar de troep die in die spuit zit. Waar het op neer komt is dat het kuddedier niet in staat is zelfstandig te denken en te doen. Hij verlaat zich op anderen, en vooral diegenen die hij als autoriteit over zichzelf heeft aangesteld, om zijn levenspad te bepalen. En als jij in de weg staat, dan spuugt hij op je. Zo simpel is het. Wegblijven van de kuddedieren, dat is het beste, want die zullen nooit veranderen. Dat heb je kunnen zien de laatste 3 jaar of zo.

   • Casse december 30, 2023 Bij 20:13
    Dat kun je zeggen. Ik vind het zelf meer een illusie, met ogenschijnlijke keuzes, dan een ’test’. Verder best wel lekker om het mee te maken, ondanks alles. 🙂

    • Zo hebben we ook eens een verzetje toch? Of het leven een intelligentietest is weet ik niet, je moet wel vaardigheden hebben om de idioten te ontwijken.

     Maar het mooie was met Corona, toen wilde de idioten ons ontwijken en mochten we de kroeg niet meer in terwijl ze zelf in die kroeg 1,5 meter van elkaar af moesten zitten. Gevaccineerd en al.
     Veel gekker wordt het niet zou je zeggen. Maar ze deden het wel. En de kroegbaas de prijzen maar omhoog jagen. Die klootzakken hebben nog nooit meer wat aan me verdiend, behalve die keer dat ik ze nodig had om voor de regen te schuilen.

 12. Dit stond in een oud boek van de rat rockenfeller uit de jaren 70 Immortal. Mijn computer is een paar maanden geleden overleden anders kon ik de link hier plaatsen.

  Daar staat zoiets in als ” Er zijn te veel domme mensen op aarde en die vermenigvuldigen zich maar waardoor er een onleefbare wereld ontstaat en het is niet mogelijk om elke individu een intelligentie test af te laten nemen. Oplossing
  breng een “virus” in de wereld en breng een vaccin uit en de domme mensen betalen dan zelf voor hun eigen genocide”

  Dus het is wel degelijk een intelligentietest. De rest wat je zegt klopt helemaal. Ik ga vanmiddag een even spitten of ik dat stuk weer kan vinden als het vind zal ik het plaatsen.

  • boertje december 30, 2023 Bij 13:35
   Verdomd als het waar is… Wel gek dan dat ze een heel continent overslaan waar behoorlijk gefokt wordt. Maar het is zeker waar dat voornamelijk domme mensen er op af gingen als vliegen op de stront. Ik zocht ook nog even naar het boek, maar kon alleen dat document van Mei 2010 vinden, de scenario’s van de Rockefeller Foundation.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in