De misdaden tegen de mensheid die de farmaceutische gigant Pfizer heeft begaan tijdens de hele coronavirus “pandemie” zou wel eens de ondergang van het corrupte bedrijf tot gevolg kunnen hebben.

Dit is de mening van Dr. Joseph Ladapo, gezondheidsminister in Florida, die verklaarde dat zodra de volledige waarheid over wat Pfizer heeft gedaan bekend wordt, dit een ramp voor het bedrijf zal betekenen, schrijft Ethan Huff.

“Ik denk dat wanneer de echte schade volledig in kaart is gebracht, ik eerlijk gezegd niet zeker weet of we nog wel een Pfizer zullen hebben,” verklaarde Ladapo. “Ik denk niet dat het er nog hetzelfde uit zal zien. De schade die deze vaccins hebben aangericht … Dit zal helaas de geschiedenis ingaan als een zeer triest punt in de geschiedenis.”

Het publieke imago van Pfizer is dramatisch verslechterd sinds het begin van 2020, toen waarschijnlijk maar weinig Amerikanen de naam Pfizer kenden als iets meer dan het zoveelste radertje in het wiel van Big Pharma. Nu zijn Amerikanen woedend nu hun vrienden en familieleden lijden, en in sommige gevallen sterven, als gevolg van de mRNA (modRNA) “vaccin” serie van het bedrijf.

Vaccin- en pandemiemoeheid of massale afwijzing van farmaceutisch vergif?

Het excuus van de mainstream media waarom Amerikanen in toenemende mate verdere Pfizer “boosters” voor COVID afwijzen, is dat mensen lijden aan “vaccin- en pandemiemoeheid”. De waarheid is dat mensen het zat zijn om voorgelogen te worden door de farmaceutische en vaccinindustrie.

“De mainstream media bestempelen dit als ‘vaccin- en pandemievermoeidheid’, maar het gaat er waarschijnlijk meer om dat mensen bang worden,” meldt Revolver over de kwestie.

  Israël wordt het eerste land ter wereld dat de 3e COVID-19 injectie eist voor reeds gevaccineerden

“Met al deze meldingen van plotselinge sterfgevallen onder gezonde, waarschijnlijk gevaccineerde mensen wereldwijd, wie kan het ze kwalijk nemen? Het is dan ook geen verrassing dat het aantal Amerikanen dat in de rij staat voor vaccins en boosters is gekelderd.”

De kwestie komt tot een hoogtepunt nu de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) weer een nieuwe Pfizer COVID-19 “booster” injectie promoot. Op 12 september drong de CDC er bij iedereen in Amerika van zes maanden en ouder op aan om de prik te halen, maar sindsdien hebben nog maar weinig mensen hem gehaald.

Het lijkt erop dat het Amerikaanse publiek niet langer geïnteresseerd is in wat dan ook dat te maken heeft met COVID, inclusief velen die aanvankelijk in de leugen trapten maar sindsdien wakker zijn geworden en hebben ingezien dat de zogenaamde “pandemie” een wereldwijde genocide-operatie was in een zeer dunne vermomming.

Om terug te komen op Florida’s topdokter, Ladapo gelooft dat Pfizer nu in feite in “bedrijfseindigende” problemen kan komen door alle beweringen over DNA-vervuiling in de mRNA-flacons van het bedrijf. Een andere toenemende zorg is het groeiende aantal “turbokankers” onder de “volledig gevaccineerden”.

Oncoloog en kankeronderzoeker Dr. William Makis behoort tot het groeiende aantal artsen dat zegt dat hij persoonlijk getuige is van een toename van turbokankers onder zijn patiënten.

“Hoe je het ook bekijkt, het wordt steeds duidelijker dat het Amerikaanse publiek, samen met de rest van de wereld, misleid werd over deze ‘pandemie’ en het vaccin,” berichtte Revolver verder over de zaak.

  Dr. Füllmich verklaring vanuit de gevangenis - "Hun kaartenhuis stort in"

“Er lijkt een groeiend gevoel te zijn dat mensen als [Tony] Fauci en anderen ter verantwoording moeten worden geroepen voor wat velen zien als een schaamteloze oplichterij en een grove vorm van machtsmisbruik. Het zou niet verrassend zijn als sommige hoge pieten bij Pfizer voor de rechter zouden staan. Hoewel de moderne geneeskunde in zoveel opzichten een wonder is geweest, is het ook duidelijk dat sommige mensen in de Big Pharma-scene hun morele kompas zijn kwijtgeraakt aan hebzucht.”

Wat zal er van Pfizer worden in 2024 en daarna?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer zet 43 miljard dollar in op een wereldwijde explosie van ’turbokanker’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn geval van oorlog: Amerikaanse troepen hebben maar voor drie weken genoeg langeafstandsmunitie
Volgend artikelMoedige, onafhankelijke lezers – ik ben zo trots dat ik een van jullie ben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. ophouden te bestaan betekent niet zo veel, oppakken.
  en berechten voor hun misdaden en opsluiten , dáár hebben we wel wat aan.
  anders gaan die gasten gewoon verder met een ander naampje

 2. Dat betekent dan dat de slachtoffers of hun nabestaanden decennialang kunnen gaan procederen alvorens hun gelijke en een aalmoes te krijgen, net als dat voor de Softenon slachtoffers het geval is. De naam van dat farmabedrijf was al in de vergetelheid geraakt lang vooraleer het procederen afgelopen was.

 3. Bill Gates was een weldoener in zijn eerst bezit van miljarden vanwege zijn unieke uitvinding en iedereen prees hem omdat hij aan veel goede doelen meedeed Niemand sprak een kwaad woord over hem Maar hij ging toen in de farmacheutische industrie en dat bracht nog meer miljarden in het laatje Hij begon in Afrika waar teveel mensen werden geproduceerd door injecties gratis ter beschikking te stellen maar dat liep verkeerd af en hij werd eruit geknikkerd Maar het leed was dan al geschied en Afrika belande in diepe armoede vooral voor de inheemse bevolking Daarna zijn de schapenkudde in Europa en USA hem gaan volgen dooreen ziekte te verspreiden die Covid 19 werd genoemd die onbekend zou zijn in de medische wereld!??? Iedereen dacht dat ze er dood aan gingen en gingen met grote getale anti corona spuiten laten zetten zonder daar bij na te denken…. De gevolgen daarvan worden steeds meer zichtbaar en oversterfte in geheel USA Canada en Europa is een feit Phizer wordt nu beschuldigd daarvan Maar uiteindelijk zijn het de afnemers van die spuiten het zelf schuld door angst en eigen belang dat,,, dat waar is en de oversterfte een feit is geworden Bill Gates wilde dat! Europa/EU vult nu die oversterfte aan met heel veel mensen uit de derde wereld en verdoezeld zo hun misdaden aan de mensheid die ze met QR codes hebben gedwongen om de anti covid spuiten te nemen met die verstande dat ze beloning overal binnen mochten De wappies werden dat ontnomen en moesten buiten staan….

  • Bill Gates heeft NOOIT iets goeds voor de wereld gedaan. Niet voor de soft- of hardware, niet met welk ander bedrijf of organisatie dan ook. De schoft heeft menige veelbelovende technologie van soft- en hardwarebedrijven om zeep geholpen middels rechtzaken, oneerlijke concurrentie, omkoping, hostile takeovers, diefstal en spionage, misbruik van de media en ga zo maar door.

   Deze handige schoft zag zelfs kans om criminele giganten zoals IBM om de tuin te leiden en een loer te draaien, en het bleef niet bij enkel dat bedrijf.

   Na het op deze manier vergaren van miljarden en veel invloed is hij direct doorgegaan met de plannen van zijn (voor-)ouders. Eugenetica (eugenics). Niets meer, niets minder.

   Opknopen dit ondier.

 4. zolang de orde diensten politie en justitie deze bankieren-politici blijven beschermen.

  gebeurt er niets.

  mag duidenlijk zijn dat alle wetten zijn overtreden die overtreden hadden kunnen worden.
  en gezappig nederland denkt alleen maar aan zn toeslagen en zn subsidies.
  handje op houden en wegkijken.

  walgelijk land walgelijke in stemmers

 5. Binnen afzienbare tijd zal dus de wereldbevolking drastisch afnemen.
  Alleen de verstandige mensen die zich niet hebben laten vaccineren blijven over.

  Wat is het probleem?

 6. Wij wachen tot de grote vissen vallen in de grond van Biden tot Macron, de koninginen families en de grote elites van Soros tot B Gates. Wij zullen zien hoeveel van die vallen of dat klopt aan het eind van 2024.

  • Bio Labs- Is er meer aan de hand met het Oekraïne/ Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken? US bio labs in Ukraine ( Is There is More To The Ukraine/ Russia Conflict Tha Meets The Eye? ) Moderna Covid Vaccin ingredient: Vergif “SM-102-Niet voor Menselijke of Veterinair” Het SM-102 veiligheidsinformatieblad beschrijft deze cemische zware Gif stof als “niet voor menselijk of Veterinair Gebruikk” doe eens een onderzoek !!!!!

 7. Wie zich verdiept had in het verleden van pfizer zag dat ook al voor 2020 dat dit bedrijf een uiterst dubieus imago had ,het omkopen van artsen en wetenschappers en het toevoegen van stoffen aan medicijnen zodat mensen er verslaafd raakten was aan de orde van de dag.
  Maar bovenal het verzwijgen van bijwerkingen ,dit wetende in combinatie met een verrotte en niet te vertrouwen roverheid dan moet je toch wel gek zijn om je mouw op te stropen.

 8. The phizer papers met bijwerkingen en alle doden staan al maanden online en ze zijn er nog steeds en draaien nog steeds topwinst dus dit verhaal gaat helaas niet op.

 9. De “eigenaren” zullen hiervoor vast wel een oplossing hebben bedacht. Ik zag al onder een andere naam verder gaan.
  Ze zullen zich dit verdienplaatje niet laten ontgaan vrees ik.

 10. Dit moet onmiddellijk gestopt worden, er zijn al ruim 24 Miljoen mensen gedood door het gif!!
  De verantwoordelijken van The Great Reset moeten opgepakt worden voor alle Misdrijven die zij gepleegd hebben Met Voorbedachte Rade!
  Zij zullen moeten verschijnen voor het Tribunaal, waar zij zware straffen opgelegd kunnen krijgen, zij zullen Niet Politiek Onschendbaar zijn!
  Hup de cel in allemaal💪🔥🌍

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in