President Obrador van Mexico vertelt het publiek: “We moeten voorzichtig zijn, want het is duidelijk dat de farmaceutische industrie winst wil maken. En wil graag altijd vaccins blijven verkopen voor iedereen”. “We moeten weten of vaccins nodig zijn of niet.”

In opmerkingen eerder deze week zei de Mexicaanse leider dat zijn regering nog steeds wacht op de wetenschappelijke gemeenschap om de voordelen van het vaccineren van minderjarigen aan te tonen.

“We moeten voorzichtig zijn, want het is duidelijk dat farmaceutische bedrijven winst willen maken… en vaccins willen blijven verkopen voor iedereen.

Maar we moeten prioriteiten stellen; we moeten weten of ze nodig zijn of niet.

We moeten niet ondergeschikt zijn aan Big Pharma die ons dicteert… ‘we hebben een 3e dosis nodig’, ‘we hebben een 4e dosis nodig’, ‘we moeten kinderen vaccineren’…”

In een toespraak over hetzelfde onderwerp beweerde staatssecretaris van Volksgezondheid Hugo López-Gatell dat er “geen wetenschappelijk bewijs” was dat de injectie “essentieel” is voor minderjarigen.

Backup:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

Wreed en schokkend - Agenten in Londen gebruiken aanvalshonden tegen betogers die tegen vaccinpaspoorten zijn

10 REACTIES

 1. Mexico is een groot belangrijk land. Een president daar die zijn gezond verstand gebruikt hebben we hard nodig in deze wereld! Nu maar hopen dat hij voor zijn volk blijft staan i.p.v. onze leiders die overduidelijk voor de eigen carrière gaan.

 2. Deze man wordt:
  A: Vermoord
  B: Ziek
  C: Afgezet
  D: Sterft plotseling
  E: Verdwijnt onzichtbaar

  Dit laat Big Pharma niet gebeuren!!!!!

 3. Positief geluid en nu maar hopen dat het aanslaat. Maar…. 3 Afrikaanse presidenten die tegen het who verhaal ingingen zijn nu dood. Alle 3. Alleen die 3. Andere Afrikaanse presidenten niet. Het enige land op het westelijk halfrond, Haïti, waar nog niet van vaccineren sprake was, is nu dood. 1e comment van witte huis betrof niet zijn moord, maar wij gaan binnen 3 dagen vaccinaties verschepen naar Haïti. May the force be with jou mexican president . Het is weliswaar iets te laat want het gaat niet alleen om de kinderen maar om iedereen. Maar toch. Good luck.

 4. Uitstekende man. Hij gaat niet dood, dat zou teveel opvallen. Bovendien is de timing van zijn diplomatieke afhoudende uitspraken heel goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here