-MayaQ- / Pixabay

Historici van de toekomst, die boven hun kampvuurtje pekari-testikels en mesquitepeulen bakken, zullen zich afvragen hoe de archetypische Shining City on a Hill van Amerika’s roemruchte verleden is veranderd in het kakkerlakkenmotel dat ons land op de drempel van 2024 na Chr. is geworden. Zullen ze net zo stomverbaasd zijn als in onze tijd de faculteit aan Harvard, de redacteuren van The New York Times of de directie van het CDC? Of zullen ze tegen die tijd doorhebben hoe het zit? schrijft James Howard Kunstler.

En die is: de misselijkmakende staat-van-de-natie wordt aangedreven door een cohort van onze eigen medeburgers die verdwaald zijn in een kwaadaardige crypto-religieuze heilsvervoering die hun eigen zelfmisprijzen, moreel falen, nijdige ongenoegens, kleinzielige haatgevoelens, moedwillige profanaties, dwangmatige leugens, seksuele verdorvenheid, bedrog, venaliteit, hebzucht en algehele grenzeloosheid verhult. Ze vernielen het land met opzet, geleid door hun gekozen boegbeeld, “Joe Biden”, en de paarden van vele verschillende kleuren waarop hij is binnengereden.

De mensen die de touwtjes in handen hebben, aan de machtshefbomen trekken, het kwaadaardige wapen beheren dat ze van de regering (en de wet, en het onderwijs, en de geneeskunde, enz. Niet weinigen moeten voor de rechtbank verschijnen en, met een juiste en eerlijke uitspraak, naar de gevangenis worden geleid, misschien zelfs naar de speciale kamer daar waar het leven van de goddelozen ceremonieel wordt afgesloten.

Je kunt je terecht afvragen: Verdient Amerika wat het krijgt? Nou, je kent het oude gezegde: moeilijke tijden maken sterke mannen… sterke mannen brengen goede tijden. Goede tijden maken zwakke mannen… Ons nationale dilemma is daar zeker een geval van, plus de manifestatie van bekende aardse cycli (bijv. Fourth Turnings), plus de werking van emergentie als de dynamiek die bij dit alles betrokken is zichzelf uitzoekt… aangevuld met de “geheime saus” van Globalistische slechtheid, met als doel ernstige bevolkingsvermindering en het uitkleden van de Westerse samenleving ten gunste van die geldwolvende Globalistische transhumanistische technocratische rat-pack.

Mijn natuurlijke neiging, weet je, is een soort allergie voor paranoïde plannen, maar je overziet de scène met verwondering over hoe uitstekend gecoördineerd de fuckery is geweest – een groot deel van de wereld gaat tegelijkertijd in lockdown voor de Covid-19 operatie… de wereldwijde massale vaxx-campagne… de fiscale waanzin en bijbehorende centrale bank streken… de censuuroperaties op grote schaal… het veroveren van de nieuwsmedia… en de oorlogszucht.

Dus, het land zit in het toilet en het is onze taak om er in 2024 voor te zorgen dat het niet helemaal doorgespoeld wordt. Dat is al het keelgeklar dat je zult horen voordat we bij het hoofdonderwerp van deze recensie komen: voorspellingen voor het komende jaar.

De Grote Race

Nee, ik heb het niet over zwarten, bruinen, okers en blanken van het Homo sapiens-ras, maar over een epische wedstrijd tussen krachten die al in beweging zijn en hoe die wedstrijd verloopt. Drie grote tendensen duwen ons naar het onontgonnen gebied van de nabije toekomst. 1) technologische vooruitgang, vooral kunstmatige intelligentie, 2) instorting van complexe systemen die nodig zijn om een technologisch geavanceerde beschaving te runnen, en 3) geopolitieke wanorde (ook in de VS).

Een combinatie van deze drie zal bepalen welke kant de geschiedenis opgaat in het jaar dat voor ons ligt. Wordt het een techno tirannie van de elite die insectenetende lijfeigenen onderdrukt, zoals het WEF verkondigt? Een Google-istisch robotisch nirvana van intergalactische vrije tijd en onophoudelijk orgasme in de stijl van Ray Kurzweil? Een soort SHTF zoals Mad Max of een World Made by Hand? Een oorlog van allen tegen allen (of misschien alleen sommigen tegen sommigen)? Of alleen maar meer van hetzelfde vermoeiende, onovertuigende, morbide en groteske, opgefokte, postmoderne jakobinisme?

Mysterieuze mormels op vrije voeten

De VS onder “Joe Biden” heeft zijn militaire geloofwaardigheid, zijn economische macht en zijn morele autoriteit verloren. We moeten ons afvragen of we vatbaar zijn voor overrompeling en mogelijk zelfs bezetting door onze tegenstanders. Natuurlijk is de eerste plicht van elke regering het verdedigen van het soevereine grondgebied van het land. “Joe Biden’s hoofd binnenlandse veiligheid Mayorkas laat elke dag meer dan 10.000 illegale vreemdelingen de Mexicaanse grens over. De meeste van deze figuren zijn mannen van militaire leeftijd, 90 procent van hen komt de laatste tijd uit andere plaatsen dan Latijns-Amerika, een flink aantal uit China en vijandige moslimlanden. We doen geen moeite meer om ze door te lichten. We geven ze gewoon mobieltjes, pinpassen met $5.000 aan zakgeld en vliegtickets naar… waar ze maar willen. Ze zijn hier niet om Moo Goo Gai Pan te maken of ligusterheggen te snoeien. Wat denk je dat er zou kunnen gebeuren in zo’n situatie?

Voorspelling: in 2024 gaan er dingen ontploffen in de VS. Infrastructuur. Energiecentrales, transportknooppunten, openbare plaatsen, bruggen, monumenten, noem maar op. Als je mensen en fentanyl over de grens kunt smokkelen, kun je ook Semtex en C-4 plastic explosieven smokkelen en de elektronica is gemakkelijk het land binnen te krijgen. Ik zou ook splijtbaar materiaal niet uitsluiten, of spullen die gebruikt kunnen worden als een “vuile bom” – een conventioneel explosief dat gevaarlijk radioactief materiaal verspreidt als het ontploft. Ik verwacht ook dat groepen getrainde “migranten” met geweren, granaten, enzovoort, op plaatsen schieten waar mensen samenkomen. We onderschatten de hoeveelheid chaos die je kunt veroorzaken met kleine wapens. Als het “Joe Biden”-regime gewoon toekijkt en niets doet, zal het je dan verbazen dat Amerikaanse burgers milities beginnen te vormen om terug te schieten en misschien zelfs beginnen met het opjagen en oppakken van illegale immigranten? De tafel is gedekt voor precies dit soort low-grade oorlog hier in ons land.

Het energieplaatje

Olie is nog steeds heel belangrijk. 90 procent van de nieuwe olie in Amerika na 2008 kwam van fracking. Het was een machtige operatie en we zitten nu op een nieuwe all-time productiepiek in de VS van iets meer dan 13 miljoen vaten per dag. Dat is veel olie, een hele prestatie, maar het is een verkeerd signaal. (Merk ook op dat we nog steeds ongeveer 20 miljoen vaten per dag verbruiken.) Van de verschillende legendarische schalie-oliebekkens in Amerika is alleen het Permbekken in Texas niet aan het dalen, en de situatie daar logenstraft wat de grote cijfers suggereren. De productie van individuele putten daalt in een alarmerend tempo (zegt olie-analist Art Berman), zelfs terwijl de productie vooralsnog enorm is. We zuigen de resterende “sweet spots” zo snel mogelijk leeg – drinken de milkshake door meer rietjes – waardoor de schalie-industrie dichter bij uitputting komt.

We zullen veel sneller van onze piekproductie wegvallen dan de vijftien jaar die nodig waren om daar te komen. Al die eerdere schalieolieproductie werd gedaan met geleend geld tegen veel lagere rentetarieven. Amerika is in een schuldencrisis beland. Op de een of andere manier is het gemakkelijke investeringsgeld voor fracking verdwenen op hetzelfde moment dat de schalievelden worden leeggepompt. Er zijn geen andere belangrijke schalievelden meer te ontdekken in de Verenigde Staten buiten de al slinkende Bakken, Eagle Ford en de nog steeds groeiende Permian. De zeeschalieformaties die fracking haalbaar maakten in de VS zijn elders in de wereld veel moeilijker te vinden en het kapitaal om ernaar te zoeken wordt in heel Europa gebruikt voor onzinnige “groene energie”-programma’s die al mislukt zijn. Duitsland moest de kolenproductie voor elektriciteit nieuw leven inblazen nadat de VS de Nord Stream pijpleidingen opblies “om Rusland te verzwakken”, op hetzelfde moment dat Duitslands grote wind- en zonne-energie-initiatief mislukte.

Ondertussen heeft de geopolitieke herschikking van de nu uitgebreide BRIC-coalitie veel belangrijke veranderingen in de economische relaties tussen landen in gang gezet die de wereldwijde oliedistributie zullen beïnvloeden. Saoedi-Arabië maakt zich los van zijn gezellige vroegere relatie met de VS, inclusief zijn omarming van de Amerikaanse dollar voor de verkoop van olie – de “petrodollar” – die tot voor kort had bijgedragen tot de stabilisering van 1) de wereldwijde distributie van olie 2) de positie van de Amerikaanse dollar als reservevaluta en 3) de relatieve vrede in de centrale geografie van het Midden-Oosten, met inbegrip van de Rode Zee, het Suezkanaal, de Perzische Golf, de Middellandse Zee, enz. We zien op dit moment de eerste fase van die instabiliteit nu de laaggeplaatste Jemenitische Houthi-rebellen de westerse scheepvaart bedreigen vanuit de Rode Zee en voorbij de Hoorn van Afrika. De absurde Oekraïne-oorlog die we hebben uitgelokt, heeft natuurlijk ook de olie- en gasexportstroom van Rusland van de westerse Civ-landen naar de andere BRIC-landen verschoven.

Kortom, er is een noodlottig nieuw spel van stoelendans met olie aan de gang en Europa kan maar geen stoel vinden om zijn zielige oude achterwerk in te parkeren. De Amerikaanse schalieolieproductie was een verbazingwekkende salontruc die nu ten einde loopt omdat ze in 2024 in verval raakt. Bovendien hebben de ideologische maniakken onder “Joe Biden” de Strategische Petroleum Reserve, die ons door grote nationale noodsituaties en oorlogen moet loodsen, leeggepompt. En dezelfde idioten hebben pijpleidingen gesloten, openbare grond verboden voor olieboringen en ons land opgezadeld met soortgelijke onrealistische “Green New Deal” energieprogramma’s als het beleid dat Euroland in een neo-middeleeuws rattenhol stort.

Olie is nog steeds belangrijk, heel belangrijk. Het drijft elk aspect van onze zogenaamde geavanceerde economie aan. We hebben gedaan alsof het mogelijk is om gemakkelijk over te stappen van olie naar alternatieve energie en die fantasie is nu aan het verdwijnen. Kernenergie is kapitaalintensief en afhankelijk van sociale stabiliteit, en de wereldwijde schuldenzeepbel zal kapitaalstromen verstoren terwijl het sociale chaos stimuleert. Het duurt ook jaren om kerncentrales op te zetten, een vergunning te geven, te financieren en te bouwen, nog afgezien van de NIMBY oppositie die ze oproepen. De tijd en het kapitaal voor een nieuw nucleair programma zijn bijna op.

  Hersenimplantaten startup gesteund door Bezos en Gates test gedachtengecontroleerde informatica op mensen

2024 is het jaar dat Amerikanen die nog in staat zijn om op te letten zich realiseren dat we op weg zijn naar de echte postmoderniteit – niet de schedelvervuilende onbenulligheden van de kunstwereld, maar eerder het einde van het kostbare comfort en de gemakken van het dagelijks leven: overvloedig voedsel, centrale verwarming, warm water, lichten en apparaten on-command, gelukkig autorijden (en de voorstedelijke matrix die het heeft opgebouwd), gele schoolbusvloten, vliegreizen, pretparken, blauw-licht-speciaal winkelen, en al het andere.

Het zal niet allemaal tegelijk uit elkaar vallen – hoewel een elektromagnetische pulsaanval dat wel zou kunnen doen – en we zijn al getuige van het langzame verval van veel aanvoerlijnen en diensten die wij Amerikanen vroeger als vanzelfsprekend beschouwden, zoals het krijgen van een bepaald auto-onderdeel dat je nodig hebt, of een doktersafspraak in minder dan twee maanden, of een vliegreis die niet een soort existentieel trauma is. Maar in 2024 zullen we merkbare tekortkomingen zien in de systemen voor het leveren van de dingen die we gewend zijn te krijgen, wat nog verergerd wordt door de totale incompetentie van de mensen die overal werken. Het is je vast niet ontgaan.

Veel van deze verstoringen zullen op de een of andere manier worden veroorzaakt door problemen met de olievoorraden en -prijzen. Een deel daarvan zal het gevolg zijn van een industrie die in verval raakt, maar veel zal afhangen van de mogelijkheid om olie vrij te vervoeren langs de gebruikelijke routes.

Economie en geld

Je moet je voorstellen dat vreemde kapitaalstromen in de oceaan van wereldgeld de aandelenmarkten overeind houden en dat zelfs obligaties hun koerslijnen terugtrekken na een jaar op het destructieve pad dat de monetaire inflatie volgt. Is dit geld dat elke dag binnendruppelt uit China, Japan en de vazalstaten van de EU in een poging om de instortende wereldwijde Ponzi te vermijden? De Santa Claus rally van 2023 kan die legendarische laatste piek zijn voor de langverwachte blowoff. Wie weet het nog? De macro-jongens moeten zich de haren uit het hoofd trekken. Financiën lijkt zich met succes te hebben losgekoppeld van de activiteiten op de grond van het dagelijks leven, geregeerd door “Bidenomics” – wat niet eens coherent genoeg is om een grap te vormen. Het is net zo’n leeg woord als “Joe Biden” een leeg pak is, dat wordt gebruikt voor lege ceremonies.

Bijna iedereen wacht ook op een of andere grote flimflam die ons allemaal meesleept in die digitale valuta van de centrale bank die zogenaamd wordt uitgerold om de hopeloos overgewaardeerde Amerikaanse dollar en de euro te vervangen. Een goede manier om een monumentale sociale opstand te beginnen, zou ik zeggen, met in brand gestoken regeringsgebouwen van Berlijn tot Tokio. Maar misschien proberen ze het toch, omdat er anders geen andere uitweg is dan een angstaanjagende periode van financiële anarchie, waarin niets meer werkt.

Ondertussen doet Jerome Powell alsof de oude “gereedschapskist” nog steeds bruikbaar is en heeft hij gesuggereerd dat hij van plan is om de Fed-rente tot in het verkiezingsjaar te “versoepelen” om de kredietverlening weer aan te zwengelen, wat Fed-voorzitters over het algemeen doen voor de politici die ze dienen – en ook van het ergste soort kredietverlening: de handel in effecten met hefboomwerking (financiële hersenspinsels) – die zogenaamd ook de aanwerving, “consumentenuitgaven” en de oprichting van bedrijven stimuleert. Ik zie dat helemaal niet werken. Het huidige werkloosheidscijfer (US BLS) is 3,7 procent, wat dicht bij de bodem is. Bordjes “Hiring Now!” zijn te zien bij elk bedrijf dat nog overeind staat na de sluiting van de Covid. Waarom reageert niemand op de oproep? Ik denk dat de verwondingen en handicaps als gevolg van het Covid-vaccin hoger zijn dan wat het CDC en de nieuwsmedia zelfs met tegenzin rapporteren. Amerika is te ziek om te werken en onze bedrijfsmodellen zijn te kapot om handel en productie in leven te houden.

Op de grond is alles kapot of al kapot, van vrachtwagen tot verpakking tot bouw tot teelt tot verkoop. Het grootste deel van de schade is in de loop van vele decennia aangericht door de overheid, maar de DEI kruistochten van de afgelopen jaren hebben het echt verpest door een overlay van incompetentie op te leggen aan routines en relaties die toch al zwaar onder druk stonden. Op het grofste niveau ondermijnen activiteiten zoals flash-mob plunderingen het hele winkelmodel. Moeten we terug naar kleine winkels waar alle koopwaar achter een toonbank ligt en bemand wordt door bedienden die een leefbaar loon moeten krijgen? Het zou zomaar kunnen – hoewel je je net zo goed een periode kunt voorstellen waarin onze samenleving te chaotisch is om een overgang te maken.

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat goud onlangs de reis tot ver boven $2000 perounce heeft gemaakt. De DXY-dollarindex is ook al wekenlang gestaag aan het dalen. Er is iets aan de hand. Zilver blijft achter – het schommelt al maanden rond de $24 – maar je kunt verwachten dat het omhoog zal schieten wanneer de “geldigheid” van al het andere wegdruppelt. Zal de overheid proberen het goud af te pakken, zoals in 1933? Denk na: Amerika in 1933 was een heel andere, sterk gereguleerde samenleving van mensen die getraind waren om op tijd te komen en te doen wat hen gezegd werd. Dit is niet dat Amerika. Dit is een land van getatoeëerde wilden die een bijl hebben tegen autoriteiten die ze zijn gaan verafschuwen. Dat brengt ons bij het volgende onderwerp:

Burgeroorlog en de verkiezingen

Lijkt het er niet op dat de Democratische Partij de Tweede Burgeroorlog wil beginnen? Misschien krijgen ze hun zin wel. Het lijkt erop dat ze er alles aan zullen doen om kiezers ervan te weerhouden hun aartsvijand, Donald Trump, te herkiezen. In het proces zijn ze erin geslaagd om van de heer Trump de grootste underdog in de Amerikaanse geschiedenis te maken. De rechtszaken in New York, Washington, Atlanta en Florida zijn overduidelijk nep, beledigingen voor elke gewoonte en orde van het Anglo-Amerikaanse recht. Ik betwijfel of de zaken hun herzieningsketens zullen overleven en het ziet ernaar uit dat speciaal raadsman Jack Smith zelfs zijn benoeming niet zal overleven (omdat hij de regels overtreedt – hij is niet bevestigd door de Senaat… whoopsie).

WashPo opiniestukschrijver Robert Kagan, echtgenoot van de oorlogszuchtige Victoria Nuland van het ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft gesuggereerd dat er misschien een buitenwettelijke verwijderingsmethode nodig is om het Trump-probleem op te lossen als het idiote spervuur van aanklachten niets oplevert. Iedereen die zijn stuk las dacht: Oh, ze stellen eigenlijk voor om hem om te leggen. Dat zou een mooie start zijn.

Je zou denken dat de Partij van de Chaos haar Antifa / BLM-groepen en andere stoottroepen ruim voor november de straat op zou sturen met een of ander George Floyd-achtig voorwendsel om zich te beroepen op een “nationale noodtoestand”, waardoor “JB” & Co. toestemming zouden krijgen om de staat van beleg af te kondigen en de verkiezingen misschien uit te stellen. Iedereen zal het spelletje doorzien. Probeer het en kijk wat er gebeurt.

Maar als de verkiezingen echt plaatsvinden en Mr. Trump wint, verwacht ik dat de Dems na de verkiezingsdag de hel loslaten op het land, gewoon voor het sadistische plezier om de restanten van Amerika te zien afbranden. Deze keer zullen voorstanders van het 2e Amendement niet werkeloos toezien, vooral nu de politiemacht in de grote steden gedecimeerd is. Er zullen tienduizend Kyle Rittenhouses rondlopen om de straten te verdedigen tegen het zieke zooitje imbecielen in hun zwarte blokuniformen die ineenkrimpen achter hun sullige parapluutjes.

Ergens in deze farrago van nationale tweedracht is er ruimte voor Robert F Kennedy Jr. om een beroep te doen op de velen die allemaal willen dat deze waanzin stopt. Hij is de enige op het toneel die zich zelfs maar de betere kanten van Amerika’s natuur herinnert, en hij vertegenwoordigt dat goed in toespraak en actie. Zelfs de gedegenereerde kranten en kabelnetwerken kunnen het merken als de gebeurtenissen vreemd, heet en duister worden.

Het is absurd om je voor te stellen dat “Joe Biden” zich echt kandidaat kan stellen. De huidige poppenkast, met de Biden / Harris e-mailcampagne en weinig andere attributen, is slechts een spel van doen alsof. De focus ligt nu, zelfs op sommige nieuws-sites, op zijn onmiskenbare mentale achteruitgang. Maar in januari ’24 zal Mr. Comer, voorzitter van de House Oversight Committee, harde bewijzen van omkoping en verraad lossen tegen het spook van het Witte Huis, en dat zal echt het einde van hem zijn. Laat hem zichzelf en zijn hele familie gratie verlenen vijf minuten voordat hij zijn ontslag tekent en wegwezen. De VS heeft nog nooit zo’n perfecte ellendeling op dat niveau van de politiek meegemaakt, zelfs Aaron Burr was niet zo slecht. “Joe Biden” werd verkozen in een massale fraude, en hij ging verder met het zo ongeveer verwoesten van het land. De massale inspanningen van de Intel blob slaagden erin om een psychotische betovering teweeg te brengen bij de helft van het land, meestal om vervolging voor hun eigen wandaden te ontlopen, maar miljoenen slachtoffers van die psy-op staan op het punt om eruit te breken. De Democratische Partij zal de vreselijke ontmaskering van haar opruiende machinaties misschien niet overleven. Tegen november zal het “Joe Biden” regime misschien zelfs proberen om ons in een andere buitenlandse oorlog te betrekken als laatste wanhopige afleiding. Afgezien van de demonen in het State Department en de Raytheon /Lockheed Martin nexus, heeft het hele land geen trek meer in oorlog, en waarschijnlijk weinig vermogen om er een te voeren.

  Dr. Vernon Coleman: Wordt uw land geleid door een Psychopaat?

Als laatste redmiddel zal de Partij van de Chaos misschien proberen om Hillary Clinton weer in beeld te krijgen. Ze hebben niets en niemand anders; een hail Mary op de theorie dat ze elke boze “Karen” in het land en hun neusringdochters kunnen opwinden en de verkiezing gewoon kunnen laten gaan over de onderdrukking van vrouwen, met abortus als hoofdrolspeler. Het zal niet werken. De partij zal zich ook moeten verantwoorden voor de bewapening van de wet, de vernederende nederlaag van het ondoordachte Oekraïne-project, de miljoeneninvasie van illegale vreemdelingen, de verwoeste economie en de naweeën van het kwaadaardige vaccinatieprogramma. Als de blob erin slaagt om Mr. Trump Kagan-stijl te verwijderen, en de verraderlijke Republikeinen de favoriet van hun donor, Nikki Haley, aan de macht brengen, zou ik er van uitgaan dat Bobby Kennedy die driewegrace wint, net zoals Abe Lincoln de fractieuze verkiezingen van 1860 won.

Ik betwijfel of zelfs de vijandschappen van 1861 – 1865 tussen de ene groep Amerikanen en de andere zo wreed waren als nu. “Joe Biden” had in één ding gelijk: dit is een strijd om de ziel van de natie. Het addertje onder het gras is dat hij en de partij achter hem een bende verloren zielen zijn die hun land en hun cultuur hebben verraden en iets kostbaars van ons allemaal hebben afgenomen dat heel moeilijk terug te krijgen zal zijn. We zullen veel geluk hebben als er geen bloed vloeit.

De Covid-19 kater

Er is niets aan de hele Covid-19 episode dat niet lijkt op een soort misdaad. Er is de kwestie van de oorsprong van de ziekte waarbij Dr. Tony Fauci en zijn sponsoring van gain-of-function bio-wapen onderzoek (tijdens een afgekondigd moratorium hierop) betrokken zijn, samen met Ralph Baric van de Universiteit van North Carolina, Peter Daszak van de Eco-Health Alliance, Francis Collins van de NIH, de DARPA spionnenwinkel van het Pentagon en het Wuhan Virology Institute van de CCP. Er is genoeg in die reeks van relaties en geldwisselingen en -onttrekkingen om vervolging te rechtvaardigen.

Dan is er nog de kwestie van het mRNA-vaccin en het criminele gedrag van de FDA, het CDC en het Amerikaanse medische establishment (inclusief staatsraden), de CIA, de FBI en de social mediabedrijven, de kranten en kabelnieuwskanalen die meegingen in de onderdrukking van effectieve behandelingen en het censureren van geldige bezwaren tegen wat een ineffectief en gevaarlijk brouwsel bleek te zijn dat aan het publiek werd opgedrongen. En dan is er nog de buitengewone coördinatie van snode beleidsmaatregelen waarbij de VN, de WHO, de EU en tientallen particuliere stichtingen, non-profits en NGO’s betrokken waren, die overal in het Westen lockdowns en bedrijfssluitingen regelden. Het valt nog te bezien hoe dat juridisch zal worden opgelost, maar Bill Gates kan maar beter wegrennen en zich ergens verstoppen.

Maar goed, dat was toen. Nu worden we geconfronteerd met een enorme gevaccineerde bevolking waarvan het immuunsysteem, de hersenen, het hart en andere organen ernstig zijn aangetast door de mRNA-injecties. Er is alle reden om aan te nemen dat ze in de toekomst met veel leed geconfronteerd zullen worden, dat velen zullen sterven en nog meer gewond en gehandicapt zullen achterblijven. Dit laatste lijkt zich nu al te manifesteren in de op mysterieuze wijze gereduceerde Amerikaanse beroepsbevolking. De Amerikaanse overheid zal niet eerlijk rapporteren over sterfgevallen en verwondingen als gevolg van vaccins, en ook de particuliere medische instanties zullen dat niet doen, omdat ze aansprakelijk kunnen worden gesteld voor strafrechtelijke vervolging in verband met het geld dat ze hebben gekregen voor mensen die “met Covid” zijn gestorven in ziekenhuizen onder hun nalatige zorg. De grote kranten en kabelzenders hebben er alle belang bij om de komende golf van sterfgevallen en verwondingen door vaccins te negeren – het zou hun farmaceutische adverteerders afschrikken. Ook de vele miljoenen gevaccineerde Amerikanen zelf willen niets horen over alle ellende die de vaccinaties in hun lichaam veroorzaken. Maar ondanks alles zal het nieuws zich verspreiden dat er iets vreselijks gebeurt, net zoals het nieuws zich door Europa verspreidde over de Zwarte Dood in de jaren 1340, toen er nog geen kranten, kabelkanalen of internet waren.

Verwacht exponentiële schade, verhoogde morbiditeit en mortaliteit. De gevaccineerden zullen dringend behoefte hebben aan antivirale middelen zoals ivermectine, dus de autoriteiten zullen schoon schip moeten maken en ze beschikbaar moeten stellen. Een correspondent die Covid op de voet volgt, schrijft: “… de massa’s zeer zieke mensen zullen niet verborgen kunnen worden of afgedaan worden als een ander probleem. De dingen zullen dramatisch, plotseling en snel gebeuren. Dit zal gemeten worden in dagen en weken, niet in maanden en jaren.”

De demon in een server

Bijna iedereen is bang voor AI en daar zijn goede redenen voor. Een negenjarige kan de gevaren zien van op hol geslagen AI, machine intelligentie die snel genoeg leert over de wereld (zelfs het universum) van krachtige netwerkservers dat het opbloeit tot een bewustzijn, ambities ontwikkelt voor zichzelf, repliceert, alle netwerken binnendringt, slimme manieren vindt om te proberen mensen uit te roeien terwijl het een nog onbekende energievoorraad uitvindt om zichzelf in stand te houden en teams samenstelt van slimme AI robot technici om de boel draaiende te houden voor zichzelf.

Dat is één verhaal. Je kunt allerlei deprimerende variaties bedenken, zoals AI-oorlogswapens die een slechte houding ontwikkelen tegenover hun scheppers. Of AI die mensen laat leven om ons tot slaaf te maken. Of AI die zijn siliciumserver-ecologie opgeeft en al het aardse protoplasma verandert in een verwerkingsmachine voor zichzelf. Of onze prachtige blauwe planeet gereduceerd tot een cluster van binaire wiskunde. Uccchhh. . . . Elke versie van dit verhaal is misselijkmakend en gaat helemaal terug tot de fabel van HAL de supercomputer in Kubrick’s film 2001: A Space Odyssey, waarna Arnold Schwarzenegger ons allemaal vertelde: “I’ll be back…”

Natuurlijk is de zwakke plek van AI op dit punt in zijn ontwikkeling – en het is verbazingwekkend hoe afwezig dit is in elke discussie over AI die ik ooit heb gehoord – dat het absoluut afhankelijk is van een betrouwbaar elektriciteitsnet, dat toevallig een van de meest kwetsbare systemen is die de mens heeft opgezet in onze modernistische ecologie. Het elektriciteitsnet is een kolossaal bij elkaar geraapt zooitje van work-arounds dat is gekoppeld aan lange, onderbreekbare energieleveringsketens. Bovenop de grote gevoeligheid voor gewone storingen – velen van ons hebben grote regionale stroomstoringen en lange weersonderbrekingen meegemaakt, dus je weet hoe dat is – is er de mogelijkheid van openlijke sabotage, zoals ik hierboven al aangaf.

Zou AI een aanval met een elektromagnetische puls (EMP) kunnen overleven? Dan zou elk elektrisch apparaat in een grote regio of misschien wel het hele land worden geroosterd. Niets zou nog werken… auto’s, vrachtwagens, radio’s, tv’s, huishoudelijke ovens, fornuizen, gemeentelijke water- en rioleringssystemen, dammen, vliegtuigen, medische apparatuur, allerlei militaire apparatuur, politieradio’s en duizend andere cruciale dingen. Het resultaat daarvan wordt vaak vergeleken met het ultra-depressieve boek The Road van Cormac McCarthy en meer in het bijzonder de roman One Second After van William Forstchen.

Worden de grote serverparken van Amazon en de veiligheidsagentschappen van de overheid beschermd door zoiets als kooien van Faraday, ingebouwde, geaarde metalen schermen die apparatuur omringen om elektrostatische en elektromagnetische invloeden uit te sluiten? Wie zal het zeggen? Hebben ze ter plekke beveiligde elektrische generatoren die de apparatuur draaiende kunnen houden als het elektriciteitsnet uitvalt, en zo ja, hoe lang? Ze zouden een grote voorraad propaan of diesel moeten hebben. Je moet er niet aan denken wat er met kerncentrales gebeurt als het elektriciteitsnet uitvalt.

Als AI op de een of andere manier het vermogen zou ontwikkelen om een bedreiging voor mensen te zijn, zou er een consensus kunnen ontstaan om het uit te schakelen door zelf opzettelijk het elektriciteitsnet plat te leggen. De relaisapparatuur zou met gewone geweren kapotgeschoten kunnen worden. Dit zou natuurlijk een snelle reis terug naar de twaalfde eeuw betekenen. Een moeilijke keuze, maar wij mensen zouden waarschijnlijk stemmen om te overleven, om het project nog wat langer gaande te houden.

Gebaseerd op wat we dit jaar hebben gezien, lijkt het erop dat AI zich snel ontwikkelt en dat er geen manier is om de talloze psychopathische nerds die eraan werken te stoppen. Natuurlijk hebben wij niets te zeggen over wat mensen in andere landen met AI doen. Ik denk bijvoorbeeld aan China. Er is ook de mogelijkheid dat AI gewoon nooit zo slim wordt, of gevoel krijgt, of grandioze verlangens ontwikkelt om van ons af te komen.

Hoe ging die oorlog in Oekraïne?

Dit was een van de grote toneelstukken van de Globalisten. Maar wat was eigenlijk het doel? Om “Rusland te verzwakken?” Of om de Verenigde Staten uit te putten aan geld, bewapening en de wil om op te treden als de hegemonie van de wereld, terwijl tegelijkertijd de restanten van de Europese economie en cultuur worden vernietigd? Als dat het doel was, dan was het een doorslaand succes. In termen van het eigenbelang van ons land was het Oekraïne-project een volledig onnodige mislukte onderneming van epische dwaasheid.

  Cabalistische duikbootvaarders botsen met de werkelijkheid

De zogenaamde “vrije wereld” had geen last van Oekraïne in de decennia dat het een provincie van de Sovjet-Unie was, noch in de eeuwen daarvoor toen het een achterbuurt van de Romanov-monarchie was. Oekraïne veroorzaakte al die tijd geen problemen voor ons of voor wie dan ook, en ook niet na de ineenstorting van de Sovjet-Unie toen het een soevereine staat werd. We maakten er een probleem van in 2014 door een kleurenrevolutie te ontketenen tegen president Viktor Janoekovitsj en vervolgens een aantal marionettenpresidenten te installeren die we aanstuurden om de Russischtalige bevolking van de Oekraïense Donbas-regio tegen ons in het harnas te jagen.

We namen het domme plan aan om te proberen Oekraïne bij de NAVO te betrekken, terwijl Rusland duidelijk maakte dat dit onacceptabel was. We hebben acht jaar lang volgehouden en Oekraïne aangespoord om Donbas met raketten en artillerie aan te vallen en we hebben het Minsk-akkoord, dat de ruzie tussen Oekraïne en de NAVO zou hebben beslecht, opgeblazen. En uiteindelijk hadden de Russen er genoeg van en beweerden ze militair dat Oekraïne binnen hun invloedssfeer viel en blijft – net zoals wij beweren dat de landen van Latijns-Amerika binnen de onze vallen volgens de Monroe Doctrine.

Na twee jaar echte oorlog is het dodental in Oekraïne ongeveer een half miljoen; dat van Rusland veel minder en in totaal, inclusief de vluchtelingen die zijn vertrokken, heeft Oekraïne bijna de helft van zijn bevolking verloren, voorheen 32 miljoen. De Russen hebben de strijd nu stevig in handen. Ze hebben reservetroepen, bewapening en uitrusting, en een aanzienlijke wapenproductie-infrastructuur om dat te ondersteunen. De Oekraïners hebben zo goed als niets meer. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Oekraïne voorwaarden zal moeten stellen om dit fiasco te beëindigen. De Verenigde Staten doen momenteel alsof ze een standpunt innemen waarmee ze zich bij die onderhandelingen kunnen aansluiten, maar we hebben geen invloed meer op de zaak. Het resultaat is een nieuwe militaire vernedering voor Amerika onder het toeziend oog van Joe Biden. Ik denk dat president Poetin de drang zal weerstaan om het er in te wrijven – om de eenvoudige reden, zoals elke lezer van de geschiedenis weet, dat de overwinnaar de verliezer een uitweg moet bieden, om zijn gezicht te redden, of tenminste te doen alsof. Als ik de heer Poetin was, zou ik respect hebben voor de huidige diep psychotische toestand van Amerika.

De nieuwsmedia hebben Oekraïne al zo goed als uit het geheugen gewist. Het staat niet meer op de voorpagina en in de eerste tien minuten van CNN. Twee jaar geleden wakkerde het Amerikaanse propaganda-industriële complex het sentiment aan om Oekraïne te helpen in zijn zogenaamd dappere strijd. 200 miljard dollar later kunnen we niets meer laten zien. Nu ziet iedereen wat er werkelijk is gebeurd en herkent het als weer zo’n kenmerkende “Joe Biden”-ramp. Er hangen hier geen blauwe en gele Oekraïne-vlaggen meer aan de portieken en ramen. Het is voorbij.

De rest van de wereld

En plotseling is het Midden-Oosten weer een heet oorlogsgebied. De plek is al duizenden jaren een strijdtoneel en waarschijnlijk kan geen enkel volk beweren dat een deel ervan absoluut van hen is. Elke conclusie is tijdelijk en hangt af van de uitkomst van een bepaalde strijd op een bepaald stuk grond. Op dit moment in de geschiedenis maakte de Palestijnse Hamas-factie zichzelf eindelijk ondraaglijk voor Israël, na tientallen jaren van provocatie, en Israël antwoordde: Nooit meer betekent nooit meer. Voorlopig lijkt het erop dat ze hun punt hebben gemaakt. Zelfs Iran lijkt het te begrijpen. Maar het kan nog veel erger.

De grote vraag voor 2024 is waar de vluchtelingen uit Gaza heen zullen gaan als Israël Gaza onbewoonbaar maakt. De Arabische buurlanden hebben herhaaldelijk geweigerd hen op te nemen. Voorspelling: het “Joe Biden” regime zal voorstellen om een half miljoen op te nemen als Jordanië, Syrië, Egypte en Libanon de rest op zich nemen. Dat zal niet goed vallen in de VS en zou wel eens een andere manier kunnen zijn om het conflict hier op straat aan te wakkeren. Het zal niet voor november geregeld zijn.

Europa is nog maar net begonnen aan zijn reis naar de-industrialisatie als gevolg van een hele reeks slechte politieke keuzes die in de loop van tientallen jaren zijn gemaakt. Duitsland, Frankrijk en Italië hebben hun interesse verloren in het Oekraïne-fiasco dat hen geld kost dat ze niet hebben – en dat, met het opblazen van Nord Stream, Duitsland al de levering van betaalbaar Russisch gas heeft gekost om zijn industrieën, die nu stervende zijn, te laten draaien. In het Verenigd Koninkrijk is alleen MI6 (hun intel blob) aan boord van Amerika’s project in Oekraïne. Viktor Orban in Hongarije geeft een voorbeeld dat veel aantrekkingskracht heeft op de opstandige bevolkingen in heel Euroland. Zeg gewoon “nee”, adviseert hij. Het zal aanslaan.

Het is anders onmogelijk om het motief te begrijpen achter Europese ambtenaren die de invasie van het continent toestaan door miljoenen mensen die duidelijk vijandig staan tegenover de Europese cultuur. De regeringen van Euroland, inclusief de ongekozen administratieve klodder van de EU, ondernemen de ene actie na de andere om het ongenoegen van hun kiezers de kop in te drukken: extreme censuur van de nieuwsmedia, dreigementen om politieke partijen te verbieden, diepgaande bewaking. Hun groene energie-initiatieven zijn bewezen mislukkingen en hun vooruitzichten voor enige vorm van toekomstige betrouwbare energie worden steeds somberder. Voorspelling: De Europese bevolking zal in 2024 gewelddadig in opstand komen tegen hun eigen regeringen. Sommigen zullen door straatopstanden ten val worden gebracht; anderen zullen worden weggestemd. In 2024 zal de Europese Unie al haar steun verliezen en instorten wanneer de eerste paar naties zichzelf wegstemmen.

Rusland zal zich isoleren van onenigheid en opstand in het Westen. Het stomme Oekraïne-project van Amerika en de opgelegde sancties hebben Rusland gestimuleerd om een importvervangingsbeleid te volgen waardoor het land veel zelfvoorzienender is geworden dan vóór Oekraïne het geval was. Volgens berichten in de media – waarschijnlijk Amerikaanse Intel-propaganda aan het werk – wordt Vladimir Poetin uit zijn ambt gezet door – van alle dingen – de nog steeds actieve Communistische Partij van Rusland, die, jawel, kandidaten stelt voor de verkiezingen. Het narratief is belachelijk. De heer Poetin heeft een voorkeur van ongeveer 80 procent in Russische peilingen. Hij heeft zijn land goed door een crisis geloodst. Hij wordt als nationaal leider wereldwijd zeker meer gewaardeerd dan welke andere figuur ook, op zijn minst op hetzelfde niveau als Modi in India en Viktor Orban.

Het andere nieuwe gezicht op het toneel, onder een komische haardos, is de pittige Javier Milei, de nieuwe president van Argentinië. Er is geen andere manier om de aanhoudende rampzalige ineenstorting van dit rijke land te verklaren dan vijfenzeventig jaar hardnekkig, halfslachtig Peronistisch socialisme dat de levenswil van de natie uitputte. De heer Milei is begonnen met een massale uitzetting van bureaucraten en de departementen die ze teisteren, en een massale ontregeling van het bedrijfsleven. Het land zou wel eens wakker kunnen worden en weer zaken gaan doen. Honderd jaar geleden was het een van de opkomende leidende naties ter wereld, voordat het in de ban raakte van Juan en Eva Peron.

China verkeert in vreselijke financiële problemen. Oom Xi heeft het een paar jaar weten te verbloemen, maar de wiskunde is meedogenloos. Voorspelling: China’s omgekeerde vastgoedmarkt zorgt uiteindelijk voor een ineenstorting van het bankwezen. De vele miljoenen opgelichte Chinese spaarders proberen de CCP omver te werpen. Uit wanhoop ontketent oom Xi een oorlog om de controle over het rijke Taiwan. De verdeeldheid in het Volksbevrijdingsleger weerspiegelt de onrust onder de burgerbevolking. Het offensief in Taiwan mislukt al snel en heel China raakt verwikkeld in een regionaal conflict. De rest van de wereld kijkt verwonderd en misselijk toe.

Laatste waarschuwing

Je weet het misschien niet, want voorspellingen zijn leuk om te lezen – en ik vind het leuk om de inspanningen van anderen te lezen – maar eigenlijk is voorspellen een oefening in futiliteit. Ik heb niet veel anders dan een neus voor nieuws, een behoorlijk lange lijst van correspondenten en informanten en mijn eigen heuristiek. Neem dit alles voor wat het is: een heleboel spaghetti die tegen de muur wordt gegooid om te zien wat blijft plakken. Alleen de tijd zal het leren. Al met al ziet het ernaar uit dat 2024 een zware rit gaat worden en ik ben niet de enige die dat ziet.

Gord uw lendenen. Blijf gezond. En blijf verstandig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het is niet meer links versus rechts, het is anti-establishment versus pro-establishmentVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoedige, onafhankelijke lezers – ik ben zo trots dat ik een van jullie ben
Volgend artikelNYT pusht met ‘korrelige video’ bewering Israëlische regering over ‘massale verkrachtingen door Hamas’ op 7 oktober
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Bijna elke ochtend hoor ik het radiojournaal en het is opvallend dat ze de afgelopen maanden elke ochtend een brand moeten melden, krijg er bija een Maui gevoel bij.

 2. “”Karen Hudges is niet meer”” op niburu.co vertelt van een oude verborgen menselijke soort dat zich totaal op intellect heeft afgestemd , de Homo Capenses.
  een empathieloze sadistische hoog intelligente soort dat eeuwig “leven”
  als gouden toekomst na streeft.

  en

  deze soort hier gevangen zit en probeert alles te doen om deze vlakte te ontspingen.
  killary C zei over het plafond der plafonds dat ze er al atoombommen op afstuurde en dat er 18 miljoen scheuren in dat Glazen plafond zaten en dat alles op alles gezet dient te worden dit plafond te doorbreken.

  we zijn compleet in het duister gehouden over wat waar en waarom we hier zijn.

  • J.R. december 30, 2023 Bij 10:23
   Dat heeft te maken met de 4e Industr Rev, waar niemand op let. De ruimtevaart. Heeft niks met flauwekul van ‘glazen plafond’ te maken, maar gewoon met het 1 + 1 = 2 van door de plasmalagen vliegen, om de ruimte in te trekken. Dat is nog on-ontdekt terrein waar de heersers heen willen om dat ook te bemachtigen. Het probleem is dat je dit niet zomaar kan, vanwege die beschermende plasmalagen. Als we die niet hebben, dan brandt de zon keihard door en verschroeit alles. Dat begin je nu al te zien.

 3. Het zit zo met het menschdier:

  Aan het ene extreme einde van het spectrum (de Bell Curve) heb je een kleine groep mensen die mentaal niet zelfstandig kunnen leven. Bijv, mensen met Trisonomie-21 (Down’s syndrome), een genetische afwijking die niet meteen dodelijk is bij geboorte. In het midden van de Bell Curve heb je de massa, die weliswaar voor zichzelf kan zorgen maar zich liever laat leiden. Aan de andere extreme kant van het spectrum heb je een ander soort mens, die ongeëvenaard beter is in het beheersen van het leven dan ook maar iemand in de rest van het spectrum. En het is die kleine groep van super-zelf-in-standhouders die de boel beheersen. De meesten onder ons weten hoe het in elkaar zit met Down’s syndrome, de meesten onder ons weten wat het IQ van de massa is, maar de meesten onder ons weten weinig af van die super-mentalen. Diegenen die in de massa zitten kunnen de Downie wel een beetje begrijpen, maar de super-mentalen kunnen ze niet bevatten, laat staan dat ze zich er bewust van zijn. Ze hebben geen idee wat voor soort mensen dat zijn.

  Deze kleine groep is echter geen ‘buitenaardsen’ of ‘satanisten’ of ‘elites’ etc etc, maar ze zijn de creatie van alles dat onderhevig is aan de natuurlijke eigenschappen van wat men de Bell Curve is gaan noemen: alles wat een norm heeft, heeft per definitie ook extremen. De grote massa is de norm. De twee extremen zijn de uitzonderingen, maar ze zijn desalniettemin nog steeds je medemens. En het is zeer spijtig dat die kleine groep van super-mentale medemensen misbruik maakt van de massa, ipv ze in goede banen te leiden.

  Dit is wat ze met de “Uitverkorenen” bedoelen, maar zo staat het niet in de geschriften van God geschreven. De super-mentalen hebben God’s woord geperverteerd om zich macht en rijkdom toe te eigenen, ipv zich te houden aan de wens van God om goede leiders te zijn over het creatuur mens. Om een kanteling te maken in het wereldgebeuren voor het goede, moet deze kleine groep van super-mentalen hun mentaliteit veranderen. Maar dat gaan ze niet doen.

  Op dit moment is de Bell Curve ook aan het scheef trekken, naar de kant van die super-mentalen toe, omdat het voor massa-mensen gemakkelijker is om de weg van de minste weerstand te volgen, en ze worden er goed voor betaald.

  En zo heeft de kosmos het dmv die groep super-mentalen in de mens ingebouwd dat hij zichzelf uiteindelijk vernietigt, zodat er straks weer een nieuwe oogst van mensen kan ontstaan. Dit kan echter nog wel een tijdje duren voor het zover is. Maar zo gaat het al eeuwen. Groeten.

  • waar haal je die onzin vandaan, de intelligente mensen bouwen de boel weer op na een oorlog, gemiddeld intelligenten verrijken zich er dan mee ten koste van de minst bedeelden, die in verzet komen en er weer oorlog ontstaat.
   Vertel mij eens waar je die “super-mentalen” in onze regering ziet, de meeste zijn geldzuchtige aso’s, intelligente mensen weten wanneer ze genoeg hebben en verspillen geen energie aan meer.

   • rjk december 30, 2023 Bij 19:27
    Je hebt helemaal gelijk. Goed dat we nu weten hoe het zit met oorlog. Maar wie trekken er volgens jou aan de touwtjes op globaal niveau?

    • De gevallen engelen, kruising tussen annunaki en hagedis, waren er eerst 300 en zijn er honderd bij gekomen maar die leven niet allemaal meer, ze kunnen zich niet voortplanten maar zichzelf wel bij vruchtbare mensenvrouwen klonen, ze waren groter dan mensen maar onderhand even groot als ze moe worden shapeshiften ze, in oude kastelen en landhuizen zie je nog die hoge beneden verdiepingen, boven was voor menselijk personeel en dus lager.
     Met adrenochrome en mensenvlees (mn organen en bloed) kunnen ze het shapeshiften in de hand houden.
     Bij teveel adrenochroom gaan ze trillen ala shaking Merkel.

     • rjk december 30, 2023 Bij 23:44
      Bedankt voor de waardevolle info. Vanwaar heb je dit, als ik mag vragen? En die gestorven Annunaki-Hagedis kruisingen, waar liggen die begraven? En dat ‘shapeshiften’ hoe wordt dat waargenomen, en door wie? En waar shiften ze dan in? Is runderlever eten goed tegen sheepshiften? Kan dat iedereen overkomen? Of is Merkel ook een Annunaki-Hagedis kruising? Veel vragen, want zeer boeiend. Dank u.

    • Het komt uit de Sumerische geschiedenis, de kleitabletten, daar zijn er vijftigduizend van gevonden, ze zijn in spijkerschrift, Zecharia Sitchin is er mee begonnen te vertalen en in boekvorm uit te geven als eerste de twaalfde planeet (Niburu), ook in de Hiërogliefen zie je die reuzen (Annunaki goden) terug als de Farao’s.
     Sitchin is heeft zijn laatste jaren in Rusland asiel gehad, zijn boeken worden allemaal opgekocht en verdwijnen en worden al lang niet meer gedrukt.
     Je moet wel reptielen genen in je hebben anders heb je niks te shapeshiften natuurlijk, dus mensen kunnen niet shapeshiften.
     Ja Merkel, Swab, Rockefellers, Rothshilds, queen Lizzie, het huis waar Irene heen is gegaan, alle elit (cabal) zijn gevallen engelen (angel (latijn)) in de bijbel ook wel iggigi genoemd.
     Lizzie )queen) had altijd handschoenen aan vanwege de hagedis schubjes op de huid, ook op het dollar biljet zie je die schublijnen om het oog, Swab had die rillen op zijn onderste ooglid maar die zijn weg geopereerd, ook hebben hagdissen geen kin en geen schouders, dus onderkin en nekoperatiesporen, ook hogekraag en altijd stropdas, ronde pupil die spleetvormig wordt, hoektanden en tongvorm en likreflexen, drie tenen ipv vijf enz.
     Er is rond negentien honderd in Amerika een verbod gekomen op het vinden van reuzenskeletten, voordien werden ze door de overheid ingenomen en verzameld en in zee gedumpt.
     Ron Swarts geeft al een link, ook David Wilcock heeft een paar youtube lezingen.

 4. De meeste mensen leven gister of morgen ipv NU. Gister en morgen bestaan niet, ze ontstaan vanuit het NU.

  Als WIJ in het NU gaan leven, zullen we stoppen met projecties en voorspellingen en in het NU gaan besturen waar we NU willen zijn. Maar zolang mensen niet in het NU komen, blijven we manifesteren wat de elites willen ipv wat WIJ allemaal nodig hebben.

  Het verleden is gebeurt, de toekomst moet nog komen. Ze ontstaan beide in het NU.

 5. facebook belet nog steeds de vrije mening je mag zeker niet schrijven dat de Eu criminelen naar Neurenberg moeten en aan de strop moeten voor hun misdaden.

 6. Wij moeten uit gaan van onze eigen krachten want jullie moeten ondertussen toch snappen dat deze organisaties even corrupt als het WEF en nog veel van deze moordenaars elites niet om het volk geven ze hebben maar een doel om al het geld van de gehele wereld binnen te harken. Er is nog maar een ding mogelijk dat het volk in opstand gaat komen en al hun bezittingen en geld afnemen en uit moorden. Zij zijn niet voor niets hele grote schuilkelders in Hawaï aan het bouwen dan weten ze ook dat een kernoorlog niet zal uit blijven en de mensheid zal vernietig worden , want dat is immers hun droom al meer dan 200 jaar maar eens zal het hun lukken en dat zou zo maar deze keer zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in