Er zijn schermutselingen uitgebroken tussen de politie en deelnemers aan de jaarlijkse Million Mask March in Londen. Anti-establishment demonstranten staken vuurwerk af naar agenten en verbrandden een beeltenis van de Britse premier Boris Johnson, bericht Rt.com.

Demonstranten marcheerden vrijdag over Parliament Square, Trafalgar Square en Oxford Street ter gelegenheid van de jaarlijkse Million Mask March, die elk jaar op 5 november grote demonstraties trekt tegen de te ver doorgeschoten overheid, inkomensongelijkheid en, meer recentelijk, Covid-19 beperkingen.

Veel demonstranten droegen Guy Fawkes-maskers ter ere van het fictieve anti-regeringspersonage uit Alan Moore’s stripboek “V for Vendetta”, op de herdenkingsdag van de echte Fawkes.

“Boris lied, people died”, scandeerden demonstranten terwijl ze door de straten trokken. Op een bepaald moment verbrandde een groep demonstranten een beeltenis van Johnson uit protest tegen de Covid-beperkingen van het land.

Uiteindelijk trok de politie op de menigte toe en kwam in botsing met enkele demonstranten nadat vuurwerk was afgestoken, waarvan sommige naar verluidt dicht bij agenten en andere personen.

De Metropolitan Police zei in een verklaring dat haar agenten gedwongen waren “in te grijpen” nadat “een menigte op Parliament Square op gevaarlijke wijze vuurwerk en vuurpijlen had afgestoken”. De politie zei dat ze zich in de menigte begaven om “al het vuurwerk te verwijderen en te voorkomen dat mensen gewond raken”.

  Engeland gaat mondkapjesregels afschaffen na onthulling van enorme economische impact

Er is een samenscholingsverbod van kracht voor verschillende gebieden in Westminster. “Agenten zijn in gesprek met degenen op Parliament Square en zullen hen op de hoogte brengen van dit verbod”, twitterde de Metropolitan Police.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De tol die het vaccin eist op de seksuele gezondheid van mannenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOvermatige sterfgevallen wijzen op ontvolkingsagenda
Volgend artikelDe 4e Covid prik: Kan het falen van een vaccin nog duidelijker zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Elke agent die zijn werk nu nog niet neergelegd heeft is een nsb-er en is TEGEN zijn medemens en TEGEN vrijheid. Tuig is het, ik vertrouw er geen een meer.

 1. Zo hoort het en de volgende stap is geweld tegen agenten, eigen schuld dikke bult, moeten ze maar niet tussen het vernederde volk en hun regeringsleiders gaan staan. Basta

 2. Politie, denkt, vind omdat zij politie zijn, ze alles mogen, zij zijn zoals wij allemaal mensen, moeten eten, wonen etc…. als je dan nog steeds als politie agent, begeeft in groepen van de bevolking, om de orde te handhaven, waar het niet gaat om de orde te handhaven, maar gewoon het volk aan te vallen, te provoceren, neer te slaan, ben je fout bezig, wij , mensen zijn met veel, veel meer,, ze creëren het zelf, mensen zullen in opstand komen, jong, oud, dik , dun, kortom mensen in al zijn variaties zullen op straat komen, verpletter de despoten, zij zijn het uitschot, zij zijn degene die de meewerken met de tirannie die de bevolking word aangedaan, ze moeten bij mij ook niet afkomen, dat ze zich bij ons zouden willen aansluiten, als het ineens te warm onder hun voeten zou worden, voor het andere kamp kiezen, het zullen zij zijn die als eerste zullen worden afgemaakt, dan moeten ze ook niet komen janken.

 3. Jongens even voorzichtig hier
  Zien jullie niet dat de boel word gehyjact.
  Kijk maar is goed. Betaalde sorrows vriendjes
  ANTIVA IS VAN DE PARTIJ dat linkse tuig
  is de boel weer is flink naar hun hand aan het zetten.
  Zie hun vlag in het filmpje.
  Ik begrijp niet dat ze dit tuig in hun midden dulden
  Dan ben je echt een idioot
  En nog steeds niet wakker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in