Een 17-jarig meisje uit Wales wordt nog steeds in het ziekenhuis behandeld en promoot experimentele injecties, ondanks de onbetwiste oorzaak van haar aandoening, schrijft Thecovidblog.com.

Juffrouw Maisy Evans kreeg haar eerste experimentele mRNA-injectie op 11 augustus, volgens haar Twitterpagina. Het is onduidelijk welke injectie ze kreeg. Maar alleen Pfizer, Moderna en AstraZeneca worden in Wales gebruikt. AstraZeneca wordt alleen aangeboden aan mensen ouder dan 40 jaar, volgens Wales Online. Dus kreeg mevrouw Evans de injectie van Pfizer, de enige die in het VK is toegestaan voor kinderen onder de 18 jaar.

Op 13 augustus begon de algehele malaise. Hoofdpijn en spierpijn volgden. Mevrouw Evans zei dat ze “positief testte” op COVID-19 op 14 augustus en dat ze daar sindsdien mee rondliep.

Ze tweette op 19 augustus “wie zei dat COVID geen slecht effect heeft op jonge mensen? Fout, meneer. Die tweet bevatte de hashtags #WearAMask en #GetVaccinated.

Artsen vermoedden eerst sepsis of meningitis. Maar na röntgenfoto’s, CT-scans en bloedonderzoek werd bij haar een bloedsttolsel in de longen vastgesteld. Bloedstolsels zijn veel voorkomende, bekende bijwerkingen van alle experimentele injecties. Juffrouw Evans tweette op 27 augustus dat ze nog een paar dagen in het ziekenhuis zou blijven omdat ze “haar eigen zuurstofniveau niet kan regelen”. Ze neemt bloedverdunners, steroïden, morfine en antibiotica.

Juffrouw Evans bleef COVID-19 de schuld geven van haar aandoening. Ondanks het feit dat ze niet ziek werd in een zogenaamde pandemie van 18 maanden, en vervolgens ziek werd een paar dagen na een mRNA-injectie, wenste juffrouw Evans dat ze de injectie eerder aangeboden had gekregen.

  VS Gezondheidsautoriteit Fauci geeft toe dat Covid-19 vaccins mensen eigenlijk 'slechter' kunnen maken! 

Surrealistische ontkenning of ongegeneerde loyaliteit?

Bij het schrijven van dit artikel, was de laatste Twitter update van juffrouw Evans op 30 augustus. Ze zei iets over “trollen” die wezen op de duidelijke oorzaak van haar aandoening en dat ze een “betaalde acteur” was.

Juffrouw Evans was lid van het eerste Welshe jeugdparlement, MWYP genoemd, toen ze 14-15 jaar oud was. MWYP’s hebben een ambtstermijn van twee jaar en worden ofwel verkozen ofwel benoemd. Ze mogen geen partij kiezen. Mevrouw Evans vertegenwoordigde het graafschap Torfaen. Over haar functie zei ze:

Ik zal ernaar streven belangrijke veranderingen in het Welshe beleid te beïnvloeden en het leven van alle jongeren in Wales te verbeteren door de stemgerechtigde leeftijd te verlagen, proberen de systemen voor schoolfinanciering te verbeteren en me richten op jullie gezondheid en welzijn. Of je nu bevoorrecht of kansarm bent, een jongen of een meisje, 11 of 17 jaar oud, Welsh sprekend of niet, jullie levens zijn een prioriteit voor mij en ons land.

Juffrouw Evans doet ook een podcast genaamd “Young, Female and Opinionated.” Ze vertelde de BBC dat ze geen andere gezondheidsproblemen had voorafgaand aan 11 augustus en de Pfizer injectie. Maar, zei ze, “Ik had gewoon een zeer slechte ervaring met Covid-19.”

Vroeg de jeugd beïnvloeden

Juffrouw Evans is duidelijk een ambitieuze jongedame. Ze had waarschijnlijk een mooie toekomst voor zich. Ze zei “[COVID] is geen grap.” Nou, dat zijn mRNA-geïnduceerde bloedklonters in je longen en mogelijk een leven lang bloedverdunners slikken ook niet.

Juffrouw Evans is duidelijk opgeleid. Maar ze is helaas letterlijk een posterkind voor de pandemie-indoctrinatie. Dit meisje kan haar hersenen er niet eens toe brengen om kritisch na te denken over wat haar is overkomen. Generatie Z, of Zoomers, zijn grootgebracht door Instagram, TikTok en SnapChat. Deze generatie heeft nooit een wereld zonder smartphones, internet en sms’jes gekend. De realiteit is dus wat zij zien op die schermpjes op die digitale apparaten die voor de meeste westerse jongeren dienen als vijfde aanhangsel.

  Covid-19 ziekenhuisopnames in NSW Australië in slechts 7 dagen verdubbeld; 96% van diegenen is volledig gevaccineerd

De toekomst ziet er slecht uit voor iedereen, aangezien deze “vaccinatie”-agenda honderden miljoenen mensen in de komende 2-3 jaar dreigt uit te roeien. En zelfs als dat niet gebeurt, zal iedereen die deze injecties krijgt waarschijnlijk gesteriliseerd worden en niet de mogelijkheid hebben om zich voort te planten. De mensheid staat op een tweesprong. Aan welke kant sta jij? Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates’ zieke geest: “We willen niet veel herstellende mensen” – de reden achter de lockdownsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoormalig vicepresident van Pfizer waarschuwt dat booster-injectie een uitroeiingswapen is om mensen massaal te vermoorden
Volgend artikelSchizofrene Coronapaniek als gevolg van statelijke hetze: Man schoot zijn vrouw dood om zakdoeken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Darwin Award Cum Laude!

  Niet dat ik geloof dat de theorie op de mens toepasbaar is, net zoals Charles zelf, maar dit geval laat me twijfelen

 2. In Roelofarendsveen zit ook zo’n larietroela…..weet zich goed uit te drukken, maar ik zie daar alleen maar een gereincarneerde hysterische non bezig, die in deze een voldoening ontvangt voor haar opgepompte aandachtsbehoefte. Uiteraard volgers bij de vleet…(van hetzelfde laken een pak)
  Tis maar net waar je in gelooft, cq in wil geloven, wat? Of dat nou een hysterische non in de middeleeuwen is die niet anders kan door gebrek aan beter…..een giftig stuk armoe wat op een stoeltje met een breiwerk onder de guillotine om gerechtigheid gilt……of een inquisitoriale kerkelijke rotschoft met een goedkeuring van de paus, die er van geniet om mensen te breken…..energetische parasieten.
  Je komt ze altijd wéér tegen in de geschiedenis….en zeker in dit soort periodes van waanzin.
  Gaat laten koken in het eigen sop.

  • Propaganda kindjes ?hitler was daar ook zo apetrots op.
   Tja… weetje zulke domme schepsels komen keihard te vallen waneer de volksrevolutie met bloed op straten uitbreekt of ww3 of wanneer de kutwetten gaan komen en ze een slachtoffer zijn van hun eigen eigengerijde hysterica die heeft veroorzaakt dat ze geen vrijheid meer hebben en in china 2 wonen…..laten we hopen dat er een dag komt dat zulk trutfrutten gedoe op een dag een griet tegen komen die ze een met de volle vuist een smak in hun smoel geeft voor hun laffe leugens…..das voor ons allemaal beter….wie durft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in