De Centers for Disease Control and Prevention zei dinsdag in bijgewerkte richtlijnen dat sommige immuungecompromitteerde mensen die ofwel Pfizer ofwel Moderna’s COVID-19 injecties hebben gekregen een vierde injectie zullen kunnen krijgen,” lazen we in een recent Axios rapport.

Dit stukje informatie is alles wat men nodig heeft om te zien wat een complete mislukking en fraude deze vaccins zijn, schrijft Vasko Kohlmayer.

Vraag jezelf gewoon dit af: waarom is er een vierde injectie nodig?

De voor de hand liggende reden hiervoor is dat de vorige drie injecties hun werk niet hebben gedaan. Met andere woorden, ze hebben degenen die ze hebben gekregen niet voldoende bescherming geboden tegen Covid-19.

Denk er eens over na: minder dan een jaar na de massale vaccinatiecampagne moest de Amerikaanse regering een vierde injectie aanbevelen, omdat ze weten dat de eerste drie niet werken.

Dat zijn dus drie mislukte Covid-19 injecties in minder dan een jaar.

Als je het je nog herinnert, begin dit jaar hebben ze ons verteld dat als we allemaal onze twee injecties zouden nemen, we veilig zouden zijn en de pandemie snel zou eindigen.

Veel mensen geloofden dit. Sommigen stonden zo te popelen om hun injecties te krijgen dat ze zelfs vóór hun meer kwetsbare medeburgers in de rij voordrongen om te worden ingeënt.

Het bleek echter dat wat de vaccinateurs hadden gezegd niet waar was. De originele prikken boden onvoldoende bescherming, en dus kregen we vervolgens te horen dat een derde prik – wat ze een “booster” noemden – nodig zou zijn.

  Ken je iemand die overweegt om nog een COVID-prik te nemen? Dring er dan op aan dat ze eerst deze korte video over vaccinatieletsels bekijken!

En nu moet de derde injectie blijkbaar worden gevolgd door een vierde, want ook de derde heeft zijn belofte blijkbaar niet waargemaakt.

We hebben dus in minder dan twaalf maanden drie mislukte injecties voorgeschoteld gekregen.

De flagrante mislukking van het vaccin staart ons recht in het gezicht en toch zijn veel mensen nog steeds niet in staat om het te erkennen. Zij kunnen het niet inzien, omdat zij bang zijn gemaakt en tot intellectuele stomheid zijn gehersenspoeld door het Covid establishment, en nu volgen zij blindelings de “leiding” van dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor deze travestie.

Welk bewijs is er nog meer nodig om het totale falen van het vaccin te erkennen dan de recente goedkeuring door de CDC van een vierde Covid-injectie in een tijdsbestek van 323 dagen?

Het is onvergeeflijk dat de architecten van dit debacle niet alleen hebben geweigerd er een eind aan te maken, maar in plaats daarvan zijn doorgegaan met het injecteren van de bevolking met hun mislukte en gevaarlijke producten, terwijl zij ondertussen recordwinsten hebben gemaakt. En nu hebben ze het gemunt op uw kinderen van vijf tot elf jaar, hoewel kinderen in deze leeftijdscategorie bijna geen risico lopen op ernstige Covid.

De zwendel met Covid-vaccins is misschien wel de grootste zwendel in de geschiedenis van de mensheid.

Er is geen enkele reden om aan te nemen dat de vierde inenting doeltreffender zal zijn dan de drie mislukte voorgangers. Te oordelen naar de staat van dienst van deze vaccins tot dusver, lijkt het falen van de vierde injectie zelfs zeer waarschijnlijk.

  COVID prikken: Ondoeltreffend, Onderdrukkend en Gevaarlijk

Wanneer zal de bevolking als geheel wakker worden en deze schaamteloze profiteurs de stad uitjagen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill waarschuwt de globalisten: “Het spel is uit”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMillion Mask March demonstranten slaags met politie in Londen
Volgend artikelOpnieuw een “plotseling en onverwacht” – Miss World deelneemster, 24, doodgeslagen door hartaanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wat ik echt niet begrijp is waarom er nog steeds sprake is van covid-19 injecties.
  Dat virus moet toch allang verdwenen zijn?

 2. De gifspuiten werken zeer goed naar verwachting. Ze waren nooit bestemd om een niet-bestaand virus te bestrijden. Daarom gaat het programma ook door.

 3. Niet werken? Klopt voor het doel dat ze beweren.
  Het werkelijke doel is de ontvolking en dat is te snel doorzien. Daarom de druk op vervolg prikken voordat er te veel zijn die het zien. Slachtoffers, de geprikten (gemodificeerden) zullen echter twijfelen omdat ze niet kunnen geloven zo onbeschaamd bedonderd te zijn.

 4. wat een complete kut-sooi iedereen die blijft geloven dat vaccineren met deze namaak troep,want normaal vaccin ontwikkelen duurt minstens 12 jaar> alle debielen op deze planeet…maken zichzelf en ook hun families ziek… onder de valse vlag van dat het zou werken baat het niet schaadt het niet.
  het corona vaccin is geen medicijn
  het coronavaccin beschermt niet compleet tegen het virus,je kan besmet raken
  je kan ge-infekteerd raken en je kunt sterven aan de gevolgen van die infektie zelfs met vaccin en al
  probleem is niet het vaccin en ook niet het virus probleem is ze bijna gehele zieke mensheid,die alle dieren planten en leven dood wil maken en de hele planeet onleefbaar….wow

 5. “Experience hath shewn, that even under the best forms of government those entrusted with power have, in time, and by slow operations, perverted it into tyranny.” (Thomas Jefferson)

  “The Swiss have the William Tell organization to help safeguard the people’s right to bear arms. They don’t assume that because they are free today that they will be tomorrow. Eternal vigilance is the price of liberty.”
  (Anonymous)

 6. vrienden van mij wel exvrienden want ze wilden mij allemaal gek verklaren omdat ik nooit een prik genomen heb nu hebben ze bij het minste longontstekingen en moeten naar het hospitaal kan ivermectine helpen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in