De Sloveense regering heeft het vaccin Janssen COVID-19 opgeschort na de dood van een 20-jarige studente. Katja Jagodic, die werd gevaccineerd omdat het verplicht is voor universiteiten, kreeg haar prik op donderdag 16 september. Kort daarna kreeg ze verschillende gezondheidsproblemen. Ze werd op maandag 27 september opgenomen in het ziekenhuis van het Universitair Klinisch Centrum (UKC) in Ljubljana. Haar symptomen waren zo ernstig dat onmiddellijke medische verzorging nodig was. Ze overleed gisteren in de vroege ochtend, bericht Thecovidworld.com.

Igor Rigler, hoofd van de afdeling spoedeisende neurologie van het Universitair Klinisch Centrum zei: “Ze werd ziek met een zeer ernstige aandoening. Op hetzelfde moment had ze bloedstolsels en een laag aantal bloedplaatjes. Dit veroorzaakte bloedklonters en bloedingen in haar hersenen. We hebben alles gedaan wat de moderne geneeskunde in dergelijke omstandigheden kan doen. We hebben alle deskundigen op dit gebied in UKC geraadpleegd: vasculaire specialisten, hematologen, nefrologen, neurologen. We hebben de behandeling agressief aangepakt, maar helaas konden we haar niet helpen.”

De Sloveense minister van Volksgezondheid Janez Poklukar gelastte na het nieuws de schorsing van het Janssen COVID-19-vaccin.

De vader van de overleden 20-jarige was gisteren aanwezig bij een protest tegen de ‘COVID-pas’. De deelnemers aan de manifestatie wijdden een minuut stilte voor hij zei: “Ze wilde vrijheid, net als iedereen hier. Op 16 september ging ze zich laten vaccineren met Janssen, zodat ze niet door nonsens beperkt zou worden. Vandaag is ze er niet meer. Ze was 20 jaar oud.”

Hij vervolgde, “wanneer je op de vaccinatieplaats komt, waarschuwt niemand je voor mogelijke complicaties. Niemand waarschuwt dat vaccinatie met het Janssen-vaccin niet wordt aanbevolen voor mensen onder de 40. Er zijn alleen maar cijfers. Er wordt alleen gesproken over percentages. Mijn Katja was geen percentage. Ze was mijn Katja”, aldus de geëmotioneerde vader.

  Amerikaanse gezondheidsinspecteurs documenteren afgrijselijke omstandigheden in J&J COVID-19 vaccinfabriek

Na de toespraken begaf de menigte zich in de richting van het presidentieel paleis en vervolgde hun tocht door de straten van Ljubljana. De demonstranten, die tegen de verplichte COVID-pas zijn om te kunnen werken, een benzinestation of een winkelcentrum te kunnen bezoeken, blokkeerden uiteindelijk een snelweg. De politie werd met waterkanonnen naar het gebied gestuurd om de demonstranten te bestrijden.

De Janssen-prik was eerder al tijdelijk geschorst in de EU, alsook in de VS en Zuid-Afrika, wegens de bijwerkingen ervan, waaronder gevallen van bloedstolsels.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMILJOENEN sterven aan COVID-19 vaccins, maar de media vertellen u er niets over
Volgend artikelDe Great Reset – De grootste bedreiging voor de planeet sinds de Tweede Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. RIP Katja,
  Het is dus niet veel dansen met Janssen. Misschien beter een andere sport introduceren, zoiets als publiekelijk vierendelen met Hugo, of stenigen met Kasja en Rutte.

  • Yep….je zou die vent vierendelen, de zieke geest…maar op een dag moet die zieke hufter met zijn pedomaatje rutte toch gaan lopen…de arogantie te denken dat zij hier mee wegkomen?

 2. Dus de overheid van Slovenie luistert wél naar zijn mensen……Sjonge jonge, Rutte en zijn arrogante boevenclub verslagen door een bijna-derde-wereld land. Slovenie weet nog maar al te goed waar dit soort boevenclubs en hun boevenregime toe leiden: Communisme. Terreur. Kampen. Dood.

 3. Hoe rot is het systeem?
  Regering is wegens fraude en leugens weggestuurd en denkt gewoon weer terug te komen met dezelfde marionetten als voorheen. Kan het nog verder verrotten?
  Ze hebben nog niet genoeg vernield schijnbaar. Of nog niet binnen geharkt over de ruggen van de bevolking.

 4. …en weer een lief meisje vermoord door big pharma en de politieke psychopaten. Echt, hoe lang blijven we dit pikken? Ik zal nooit, maar dan ook nooit gemuilkorfd door het leven gaan en zal me uiteraard ook never nooit laten testen en prikken. Degenen die met een spuit bij mij of mijn gezin in de buurt komt gaat tussen 6 plankjes naar huis.

 5. Ik denk dat het helaas nog verder kan verrotten. Ik denk dat de hele prikactie wel eens ermee te maken kan hebben. De goedheid, mededogen en gevoel voor een ander, die uit gespoten wordt. En hardheid, afgescheidenheid, agressie en overlevingsinstinct steeds meer erin.
  En Een crimineel kabinet straks een gewoonte is. Normaal etc.
  Is dat teveel doemdenken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in