Doorzie de Coronapandemie hoax en stop het! Wij zijn slachtoffers en daders tegelijk

2

Er heerst een ongegronde hysterie onder het publiek, aangewakkerd door de mainstream media en politici. Het is schandalig, dit is het grootste bedrog ooit gepleegd op een nietsvermoedende samenleving”.

Dit is wat de Canadese top-patholoog en viroloog Dr. Roger Hodkinson eind november 2020 aan Canadese regeringsfunctionarissen vertelde over Corona tijdens een conferentiegesprek op Zoom (1). En hij heeft gelijk! Wij kunnen deze pandemie-zwendel alleen een halt toeroepen en onze kinderen een waardige toekomst geven als wij beseffen dat wij zowel slachtoffer als dader zijn, schrijft Dr. Rudolf Hänsel.

Macht aan niemand afstaan!

Om de zoveel jaar kiezen wij corrupte politici voor hoge regeringsposten en beschouwen hen als respectabele autoriteiten. Politici verbinden deze toekenning onmiddellijk met aanspraken op macht, creëren een relatie van superioriteit en ondergeschiktheid, en leggen de wil of de instructies van de globale machtselite op aan de burgers. Deze leugenachtige politici zijn niet te vertrouwen, noch vandaag noch in de toekomst, schreef Leo Tolstoj reeds in 1905 (2).

Reeds meer dan een jaar lang hebben zij met hun trouwe mainstream media zonder enige reden irrationele angsten aangewakkerd en een publieke hysterie en paniek veroorzaakt over een verschrikkelijke verstikkingsdood. Het opzettelijk aanwakkeren van irrationele angsten is echter al eeuwenlang een tucht- en overheersingsmiddel van meedogenloze despoten. Zij doen daarbij het werk van de duivel, niet het werk van God. We hebben wereldwijd geen medisch probleem, maar een politiek probleem! Wij moeten allemaal in paniek tot gehoorzaamheid worden gebracht, zodat zij met ons kunnen doen wat zij willen.

Maar despoten wakkeren niet alleen ongegronde angsten aan, zij gebruiken ook religie voor hun satanische plannen. De staat en de kerk zijn sinds mensenheugenis respectievelijk bondgenoten en handlangers. Beiden willen dat wij geloven in de zogenaamde autoriteiten en een absolute geestelijke gehoorzaamheid betonen – een zogeheten kadavergehoorzaamheid! Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïetenorde, eiste dit reeds in het midden van de 16e eeuw: Volgens de goddelijke voorzienigheid moeten wij ons door meerderen laten beleren en leiden, alsof wij een dood lichaam zijn – kadavergehoorzaamheid – waarmee wij kunnen doen wat wij willen.

  BioNTech medeoprichter: Pfizer's Covid-19 vaccine is in een paar uur tijd ontwikkeld

Wij zijn slachtoffers…

En dat is precies hoe de meesten van ons zich ook gedragen. Veel volwassenen reageren op deze politici als kinderen, of als primitieve prehistorische mensen: in de vorm van een “magisch geloof in autoriteit” – onkritisch, en vertroebeld door stemmingen, gevoelens en beloften van geluk. En dit heeft gevolgen: geloof in gezag leidt onvermijdelijk tot trouw aan gezag, wat gewoonlijk de reflex van absolute geestelijke gehoorzaamheid en verstandsverlamming teweegbrengt. Volwassenen kunnen dan niet meer voor zichzelf denken en rationeel oordelen, en dragen de beslissingsbevoegdheid over aan immorele politici of aan een bovennatuurlijk wezen dat ons als “godheid” tot het einde der dagen moet leiden en ons moet beschermen.

Daarom ontvangen priesters massale financiële en ideologische steun van de wereldlijke autoriteiten.En deze gehoorzaamheid wordt ons mensen van kindsbeen af ingeprent! Dit alles leidt er onder andere toe dat burgers wereldwijd:

 • Zich thuis of in isolatiekampen laten opsluiten.
 • Zich van familie, vrienden, en buren laten distantiëren.
 • Dag in dag uit een gezondheidsbedreigende gezichtsmasker dragen.
 • Zich laten vaccineren met een onbewezen en daarom dodelijk vaccin
  en medeburgers die in opstand komen tegen deze waanzin te verraden bij de autoriteiten.

…en daders tegelijk

Door de ongegronde angstreactie, het religieus geconditioneerde geloof in autoriteit en de absolute mentale gehoorzaamheidsreflex, tonen wij geen mededogen met onze medemensen in nood en lijden en laten wij hen in de steek. Dit gaat zo ver dat wij zelfs ons eigen kroost, onze kinderen, niet beschermen, die door het misdadige bedrog in grote nood zijn geraakt en van wie sommigen niet meer willen leven. Door dat te doen, blokkeren we onze hele toekomst. Albert Schweitzer zei ooit dat het mededogen met alle schepselen is dat mensen echt menselijk maakt.

  Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanteren

Beste medeburgers, ik smeek u over mijn woorden na te denken en uit het geloof in autoriteit te stappen.

 • Van het geloof in autoriteit.
 • Uit de spiraal van angst.
 • Uit de gehoorzaamheidsreflex.

Word wakker en heb de moed om je gezond verstand te gebruiken – voor het te laat is!

Voetnoten:

(1) ORBIS(nju:S), Contra-Mainstream-Blog van 22 november 2020
(2) Hänsel, R. (2020). Macht aan niemand afstaan! Een psychologisch manifest van gezond verstand. Gornji Milanovac. ISBN 978-86-7432-119-5. De “Neue Rheinische Zeitung NRhZ” publiceerde de volledige tekst in drie afleveringen. Een verkorte versie is ook gepubliceerd in het NRhZ en daarnaast in “Rubikon” en in het Engels in “Global Research” (www.globalresearch.ca).

Vorig artikelMilitaire biologische mRNA wapens zijn vergelijkbaar met “Covidvaccins”
Volgend artikelNew York Times vertelt lezers: Denken is gevaarlijk, geloof gewoon wat we schrijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Maar ook gelovigen, die dus tegen de satan keren, wordt geleerd te gehoorzamen aan de overheid. Dat maakt het tegenstrijdig. Alsof je je geloof van je afschudt wanneer je niet gehoorzaamt.

 2. Er is nog een ander aspect dat een rol speelt bij dit niet willen zien en weten. Een aanzienlijk deel van de bevolking dat verblind is door afgunst en nijd, heeft nu de mogelijkheid om wraak te nemen onder het motto :” Ik kruip, en de anderen ook…., en vooral diegenen die niet willen kruipen en zichzelf verachten”. Een uitspraak van een deskundige :
  “It is just as difficult and dangerous to try to free a people that wants to remian servile as it is to enslave a people that wants to remain free. Niccolo Machiavelli”.
  Anderzijds worden zwijgen en medewerking afgekocht. Een uitspraak van nog een deskundige :
  “It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.” – Upton Sinclair, 1935”.
  In beide gevallen ontstaat er een wederzijdse chantage tussen de “elites” en het gedeelte van de bevolking dat er zowel een psychologisch als een materieel belang bij heeft, om niets te zien en te weten. Om aan deze Catch 22 iets te doen lijkt mij niet gemakkelijk, zo niet onmogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in