Andrew Cuomo © Delta News Hub (CC-BY-2.0)

Terwijl de linkse media druk bezig waren met het bekritiseren van Donald Trump, werd in plaats daarvan de New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo geprezen. Hij werd afgeschilderd als energiek en iemand die de complexiteit van de uitdaging begreep. Maar in werkelijkheid was het dodental in de staat veel hoger dan werd beweerd en wordt Cuomo zelf beschuldigd van seksuele intimidatie.

Volgens een nieuw rapport heeft het New York State Department of Health het aantal sterfgevallen in de verpleeghuizen van de staat sterk te laag gerapporteerd. Degenen die stierven nadat ze eerst naar het ziekenhuis waren gebracht, werden niet meegeteld.

Sinds de zomer is Cuomo’s aanpak van de pandemie en de situatie in de verpleeghuizen uitgebreid onder de loep genomen, en wat zijn plannen om volgend jaar voor een vierde termijn te worden verkozen nog verder zou kunnen verslechteren, zijn beschuldigingen van seksuele intimidatie.

Volgens Cumo’s voormalige medewerkster Lindsey Boylan had de gouverneur binnen zijn regering een cultuur geschapen waarin seksuele intimidatie en pesterijen zo alomtegenwoordig waren dat ze niet alleen werden geaccepteerd, maar ook verwacht.

Boylan is verre van alleen in haar ervaringen, maar velen zijn bang om ook naar voren te komen.

Pesterijen

De prijs voor het uitspreken over de pesterijen was onder meer dat Cuomo’s administratie er alles aan deed om haar te demoniseren.

Een vrouw die contact opnam met Boylan zei dat de gouverneur haar had opgedragen om medewerkers die verontrust waren te waarschuwen dat hun baan op het spel stond.

Toen Ron Kim, lid van de New Yorkse deelstaatregering, zich onlangs in het openbaar uitliet over de werkwijze van de gouverneur en zijn naasten, merkte de Democratische burgemeester Bill de Blasio op dat pesten niets nieuws is.

Donald Trump: Ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over Lady Gaga …

  Democraten verkiezingsfraude - Nieuw ontdekte video toont 's avonds laat de levering van tienduizenden illegale stembiljetten, 8 uur na de deadline
Vorig artikelHoger dan verwachte boetes voor censurerende internetgiganten in Polen – 11 miljoen euro per keer
Volgend artikelMilitaire biologische mRNA wapens zijn vergelijkbaar met “Covidvaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in