38 “volledig gevaccineerde” mensen testen positief op COVID-19

0

Elke “betrouwbare” stem in de Covid-19 marketing campagne heeft toegegeven dat de experimentele injecties de verspreiding van Covid-19 niet stoppen. Ondertussen promoten gezondheidsautoriteiten voortdurend de producten van hun belanghebbenden. Men zegt dat experimentele mRNA en virale vector injecties “voorkomen dat je ziek wordt” van Covid-19. Maar de injecties maken je niet immuun of voorkomen verspreiding. Dus, wat is het nut van deze injecties? Verschillende inwoners van Florida stellen zich nu deze vraag.

Volgens het nieuwsorgaan Clickorlando zijn er tenminste 38 inwoners van Florida positief getest op Covid-19, weken na hun tweede experimentele inentingen. Lake County meldt 26 van zulke gevallen. Sumter County en Volusia County melden elk zes van zulke gevallen. De marketing term voor deze gebeurtenissen is “doorbraakgevallen”.

Hanna Rewerts, een fysiotherapeute in Orlando, kreeg haar eerste Pfizer mRNA-injectie in december. Ze kreeg de tweede dosis in januari. Rewerts testte vorige week positief op Covid-19. “Ik was geschokt”, vertelt ze de verslaggever.

Ambtenaren van het Ministerie van Volksgezondheid van Florida geven de schuld aan “Covid-19 varianten” voor de infectie. Maar Rewerts lijkt zich waarheden te realiseren die haar eerder waren ontgaan, opzettelijk of anderszins. Ze zei dat drie volledig gevaccineerde familieleden Covid-19 hadden opgelopen, waarvan er één in het ziekenhuis belandde. Ze dacht dat de injecties op zijn minst ziekenhuisopnames en ziekte zouden voorkomen.

Het verhaal eindigt met een Dr. Timothy Hendrix die twee schaamteloze leugens vertelt. Hij zegt dat de experimentele injecties “ziekenhuisopnames en de dood” voorkomen. Mevrouw Rewerts zegt dat haar familielid in het ziekenhuis werd opgenomen met Covid-19 nadat ze de injecties had gekregen. Verder zijn er inmiddels duizenden sterfgevallen geregistreerd in verband met deze experimentele injecties. Frontnieuws heeft veel over deze kwestie geschreven. Dit is het probleem met de mainstream media in een notendop.

3.964 DODEN 162.610 Letsels: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 “vaccins”

  Dystopische vooruitzichten
Vorig artikelDuitsland pauzeert opnieuw AstraZeneca-vaccin na 31 meldingen van zeldzame bloedstolsels, 9 doden
Volgend artikelYouTube verwijdert ‘dislike’-functie omdat Biden’s WH-content meer ‘Dislikes’ dan ‘Likes’ blijft zien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in