De Hongaarse vice-premier Zsolt Semjen heeft gewaarschuwd dat de islam Europa binnendringt zonder dat er enige sprake van weerstand is, terwijl het christendom en de nationale identiteit verdwijnen.

Semjen, die leiding geeft aan de christen-democratische Volkspartij (KDNP) en in het Hongaarse parlement partner is van de Fidesz-partij van premier Viktor Orbán, maakte de opmerking tijdens een grootschalige pelgrimstocht in Csiksomlyo (Sumuleu Ciuc) in Transsylvanië, Roemenië, waar een grote minderheid etnische Hongaren woont.

Heel veel Hongaren, ongeacht hun religieuze gezindheid, komen hier van jaar tot jaar bijeen om zich te versterken in hun nationale identiteit en christelijke missie, vertelde hij de verzamelde menigten.

Deze pelgrimstocht draagt daarom de boodschap in zich dat Europa alleen kan overleven als het het christendom en zijn identiteit behoudt, als de Europese naties trots zijn op hun nationale identiteit, voegde hij eraan toe.

Premier Orbán heeft al eerder beloofd dat zijn regering – tot grote verbijstering van het Europese politieke establishment en het netwerk van door George Soros gefinancierde organisaties die zich verzetten tegen zijn strenge grensbeleid – zal proberen het land om te vormen tot “een 21e eeuw christelijke democratie”, in plaats van “te proberen een liberale democratie te vestigen die aan de grond is gelopen”.

Voorafgaand aan de verkiezingen waarschuwde hij:

Het grootste gevaar dat Europa vandaag de dag bedreigt, is het onverschillige stilzwijgen van de Europese elite, die hun christelijke wortels afzweert, ondanks het feit dat het lot van christenen in het Midden-Oosten hen zou moeten wakker schudden, door het feit dat wat er daar gebeurd is, hoe ongelooflijk het ook mag lijken, ons ook zou kunnen overkomen.

Hij richtte zich op groepen onder “de intellectuele en politieke leiders van Europa, die een gemengde samenleving willen creëren die de culturele en etnische identiteit van het continent en het christelijke karakter binnen enkele generaties volledig zal veranderen”, en zegde toe zich daartegen te zullen verzetten.

Europa is voor ons een christelijk continent en dat willen we graag zo houden, en hoewel we het misschien niet allemaal kunnen behouden, willen we op zijn minst het kleine stukje ervan redden dat de Goede God aan de Hongaren heeft toevertrouwd, zei hij.

Hongarije’s Corona-plan: Stop het virus EN de immigratie

  Islamisering van België: N-VA politicus gewelddadig aangevallen en gewond
Vorig artikelObama’s portret zal nooit in Trump’s Witte Huis hangen 
Volgend artikelVoedselbanken geliefd doel van migranten met vette auto’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. ‘t Is eigenlijk verschrikkelijk wat er in de EUSSR gebeurt. Wij, Nederlanders, hebben ons tegen Spanjaarden en Duitsers verzet met duizenden gedode Vaderlanders. De huidige indringers, veel gevaarlijker en gemener als Spanjaarden en Duitsers sámen, worden door ons zondet verzet binnen gelaten en we geven ons zonder slag of stoot over aan dat geteisem. En dat alles onder de bezielende leiding van Pinokkio Rutte. Ik kan het niet meer begrijpen !!!

  2. Zijn er dan geen regeerders meer in de europeese landen die hun christen eigenheid willen behouden en er voor opkomen waren er maar meer victors en trumps.

  3. Geloof of wat ervoor doorgaat is strikt persoonlijk. In elk zich democratisch noemend land zou in de Grondwet volgende tekst moeten komen en uiteraard alle Wetten die eruit voortvloeien aangepast dienen te worden: “volledige scheiding tussen Staat en om het even welke geestelijke beleving en/of belijdenis”. Iedereen gelijk voor de Wet en zeer zeker geen enkele financiële tegemoetkoming aan generlei soort. Hou de ‘gebedsgebouwen’ in eer, laat de mensen er samenkomen om te vieren maar verder moet alles in het familiaal huiselijke zich beperken. Uiteraard verbod om nieuwe ‘gebedsgebouwen’ uit de grond te stampen!

    • Hou het simpel en zet een verbod op islam want net dat is de wortel van al het islamiserings gezever met het vervolg van kolonisering.
      Kortom: geen islam= meer vrede…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in