Groene Jeugd: “Anale seks voor de dood van het volk”

5
1729

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft indrukwekkende informatie over de ontaarding van onze huidige tijd, vooral onder de linkse jeugd. Ditmaal gezien in het Duitse district Arnstadt (Thüringen), waar de ‘Groene Jeugd Erfurt’ op 6 juli op pad was met een kraam in hun missie tegen de AfD. Het motto was #noafd en “Anale seks voor de dood van het volk”, zoals men kon lezen op een klein hartvormig bordje, dat werd opgehouden door een van de dappere linksen. Maar men kan zich beter zelf een beeld vormen:

Op Twitter merkte de “Groene Jeugdige Jena” direct en met trots op dat ze zelfs een groot spandoek hadden met het, inclusief een foto als bewijs:

Zo staat het met de jongerenorganisatie van een partij die waarschijnlijk deel zal uitmaken van de komende regering in Duitsland, althans volgens de peilingen en het flirten van de CDU met een coalitie met de Groenen. Men kan alleen maar zeggen: Goedenacht Duitsland…

Duitse Groenen politicus: Seks met 12-jarigen moet worden vrijgesteld van straf

Duitse Vluchtelingenraad eist: Corona-dwangtesten alleen voor Duitsers en niet voor asielzoekers

5 REACTIES

  1. Ik zou zeggen : “Groene Jeugd van Erfurt, als je al een pielemuis hebt, stop ‘m dan in een molshoop, dan hangt de gehele wereld eraan”.
    “Groene Jeugd” noemt dat schorem zich, “Zo rood als een kreeft” lijkt mij veel beter. Ze schreeuwen wartaal en weten niet waarover ze ’t hebben, nog nooit gewerkt maar wél eisen stellen.
    Typisch rode-kreeften-gedrag.

  2. Noem me onnozel, maar ik snap m niet. In Afirka, waar ze anale sex toepassen als anticonceptie helpt t volgens mij geen zier: ze barsten nog steeds uit hun voegen van de piccaninnies. Anale sex heeft ze alleen AIDS opgeleverd. Maar Groenen……. net als Antifa: ze zijn volkomen krankzinnig.

  3. Nou, laat die grorenen maar lekker aids krijgen! Het zijn net watermeloenen, van buiten groen en van binnen rood!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here