Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft indrukwekkende informatie over de ontaarding van onze huidige tijd, vooral onder de linkse jeugd. Ditmaal gezien in het Duitse district Arnstadt (Thüringen), waar de ‘Groene Jeugd Erfurt’ op 6 juli op pad was met een kraam in hun missie tegen de AfD. Het motto was #noafd en “Anale seks voor de dood van het volk”, zoals men kon lezen op een klein hartvormig bordje, dat werd opgehouden door een van de dappere linksen. Maar men kan zich beter zelf een beeld vormen:

Op Twitter merkte de “Groene Jeugdige Jena” direct en met trots op dat ze zelfs een groot spandoek hadden met het, inclusief een foto als bewijs:

Zo staat het met de jongerenorganisatie van een partij die waarschijnlijk deel zal uitmaken van de komende regering in Duitsland, althans volgens de peilingen en het flirten van de CDU met een coalitie met de Groenen. Men kan alleen maar zeggen: Goedenacht Duitsland…

Duitse Groenen politicus: Seks met 12-jarigen moet worden vrijgesteld van straf

  "Man" slaat zijn vrouw voor de ogen van zijn kinderen dood
Vorig artikelMigranten eindigden hun mishandeling met het onderplassen van hun Zweedse slachtoffer: “Ik kroop ineen en liet mijn rug, billen en achterhoofd alle schoppen opvangen”
Volgend artikelDe 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Ik zou zeggen : “Groene Jeugd van Erfurt, als je al een pielemuis hebt, stop ‘m dan in een molshoop, dan hangt de gehele wereld eraan”.
    “Groene Jeugd” noemt dat schorem zich, “Zo rood als een kreeft” lijkt mij veel beter. Ze schreeuwen wartaal en weten niet waarover ze ’t hebben, nog nooit gewerkt maar wél eisen stellen.
    Typisch rode-kreeften-gedrag.

  2. Noem me onnozel, maar ik snap m niet. In Afirka, waar ze anale sex toepassen als anticonceptie helpt t volgens mij geen zier: ze barsten nog steeds uit hun voegen van de piccaninnies. Anale sex heeft ze alleen AIDS opgeleverd. Maar Groenen……. net als Antifa: ze zijn volkomen krankzinnig.

  3. Nou, laat die grorenen maar lekker aids krijgen! Het zijn net watermeloenen, van buiten groen en van binnen rood!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in