Er zijn plannen die al lange tijd geleden werden gepubliceerd die illustreren wat de Deep State van plan is met het publiek. Het gaat om angst, afleiding, macht en hebzucht – net als bij Covid-19. Op dit moment staan “buitenaardse wezens” op de agenda – en in dit opzicht hebben ze al heel wat gepresenteerd in de VS. Nu zijn de vermeende lijken van twee buitenaardse wezens gepresenteerd in het Congres van Mexico.

Op dinsdag 12 september 2023 werden de vermeende lichamen van twee buitenaardse wezens gepresenteerd in het Congres van Mexico. De gemummificeerde overblijfselen van twee wezens werden onthuld in kistachtige containers voor de aanwezige congresleden. De presentatie werd gemodereerd door Jaime Maussan, een Mexicaanse journalist, televisiepresentator en ufoloog. Hij legde zijn verklaringen over de vermeende buitenaardse lijkvondsten onder ede af, bericht Report24.

Het zou gaan om niet-menselijke wezens, die ook geen deel uitmaken van de evolutie op onze planeet. C14-analyses in laboratoria van staatsuniversiteiten zouden hebben aangetoond dat de overblijfselen ongeveer 1000 jaar oud zijn.

Deze afbeeldingen maakten deel uit van de presentatie.

De overblijfselen van de aliens zouden gevonden zijn in “algenmijnen”, en Maussan heeft het ook over neergestorte vliegende toestellen.

De wezens hebben een humanoïde vorm en hebben bij ruw onderzoek in wezen dezelfde lichaamsdelen als mensen. Er wordt af en toe gezegd dat de vondst verband houdt met Nazca, dat bekend staat om zijn enorme rotstekeningen die alleen vanuit de lucht te zien zijn. In feite werd Cusco in Peru genoemd als de plaats van ontdekking (eerst werd er ook gesproken over Sonora in Mexico. Nazca ligt daar ver vandaan! Cusco ligt hemelsbreed “slechts” 650 kilometer van Nazca vandaan).

Duitstalige systeemmedia weten blijkbaar niet hoe ze met het nieuws om moeten gaan. Vermoedelijk schrijven “journalisten” die anoniem blijven al de eerste nieuwsberichten voor de persagentschappen, die vervolgens woord voor woord worden overgenomen. Wie nieuws uit de Engelstalige wereld wil lezen, moet naar Sky NewsABC News of The Independent.

  Proost, WEFers van Davos!

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Als ze openlijk toegeven dat ze “niet-menselijke” lichamen uit UFO’s hebben gehaald, wat hebben ze dan als volgende stap gepland?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRedacteur bij “Pro-vaccin publicatie” ervoer ernstige bijwerking na tweede Pfizer injectie
Volgend artikelKijk: “Onnatuurlijke” blauwe lichten aan de hemel waargenomen vóór dodelijke aardbeving in Marokko – deskundigen verbijsterd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Ik ken deze lichaampjes van onbekende wezens, nu is het wereldkundig nieuws geworden, voor mij is het gewoon bewijs van leven wat geen mensen zijn geweest, maar de gewone media negeert het vooral of doet het af als nepnieuws, skeletten van wezens die compleet onderzocht zijn en wat voor bewijs moet je nog meer hebben, net als in Mexico wonen ook daar nog Indianen en zij weten de waarheid wel hoor, voor dat de Europese kolonisten kwamen hadden zij die wezens al lang gezien, blij dat het delen met de wereld, waarvan een deel natuurlijk wederom lacherig doet, het zij zo!

  • flardinga september 14, 2023 at 08:12

   Juist flardinga de meeste mensen trekken het in het belachelijke omdat ze niet beter weten en het niet kunnen voorstellen en zich vastklampen aan kerkelijke dogma’s, zo werden complotdenkers ook altijd weggezet als randdebielen, inmiddels weten “we” beter.

  • Ik neem het wel serieus maar ik geloof het niet. Indianen bestaan niet. Die in Azië heten Bharati en die in Amerika heten Mayas, Incas etc. Maar serieus, in Mexico en geheel Latijns Amerika zijn de musea en overheids instanties allemaal behoorlijk corrupt en staan onder het Vaticaan. De grootste leugenfabriek ter wereld.

   Kleine mensachtigen die geen mensen zijn komen overal ter wereld in verhalen en legenden voor. Dwergen die onder de grond wonen zijn niet door Tolkien verzonnen hoor. Feeën, leprechauns, wee people. Ook het dna is niet menselijk. Dat evolutie verhaal is een heel grote leugen, ook weer vanuit het Vaticaan. Maar het dna is niet menselijk, dat is te testen en is getest ook door onafhankelijke onderzoekers buiten de musea en wetenschappers om.

   Als je een gast zoeken op het onderzoek van LA Marzuli kun je heel veel opsteken over aliens en de reuzen met elongated skulls (punthoofden, net als de farao s uit Egypte).

   Adriaan lult weer eens uit zijn nek want aliens staan gewoon in de bijbel. Genesis hoofdstuk 6 en meer geven duidelijk de buitenaardse origine aan. Zelfs von Däniken, de misleide katholieke onderzoeker wijst veelvuldig op de bijbel. Zelfs de serie ancient aliens melkt het onderwerp uit al klopt het verhaal niet.

   Zelfs Jezus verteld het verhaal van de boer die graan inzaait en zijn vijand die stiekem onkruid inzaait dat erop lijkt maar giftig is. Zaad is een duidelijke referentie naar genen. Ook van Noach staat dat hij zuiver was in zijn gene(N)raties. Jezus zegt ook tegen de Farizeeën (later de religie van Rome/Vaticaan) dat hun vader de satan is. Dezelfde referentie naar Genesis 3.

 2. Volgens mij zijn het gewoon kindertjes van zoveel jaren oud (1000) ofzo. Ze hebben wat gerommeld aan de vorm en het uiterlijk.
  Weer een leuke grap, maar het is nog geen 1 april

 3. Het is erg simpel. We hebben er de afgelopen 55jaar geen last van gehad….toch. Dus waarom zouden we er de komende 55jaar last van hebben dan.

  • Eh, ja. Maar dan kleine kunstmatige lichamen die als gastheer moeten dienen voor de geesten van de overleden reuzen, Nephilim. Dat noemen we demonen. Die willen een lichaam bezitten. Noem het genetische experimenten met een demonisch doel.

   C14 meetmethode is trouwens ook volstrekt lachwekkend. Ze komen immers niet van de aarde dus hoe leg je de aanvangs waarde vast?

   De mijn is voor diotomeeen aarde. Een zeer licht soort zand van algen skeletten.

 4. Dit nieuws is afleiding. Het onderzoek naar criminele activiteiten van Joe Biden is vandaag gestart. Ergens gezien in het nieuws? Vreemd ik ook niet. Wel die aliens overal.

  • Wel eens een aggressieve parkiet op je haar of schouder gehad? Ik wel. Een groene Bokito met vleugeltjes. Maar wel met gevoel voor humor.

   Grootte zegt niet zo veel. Als het demonen zijn dan lig je verlamd van bovennatuurlijke angst. Wel eens een paar abduction verhalen gezien of gelezen?

 5. Indien men ons nu bang gaat trachtten te maken voor de aliens en dat deze wezen ons de oorlog gaan verklaren o.i.d, wat Dr Carol Rosen al lang geleden beweerde dat dit zou gaan gebeuren, kun je er donder op zeggen dat ze liegen, zoals ze gewoonlijk plachten te doen.
  En dat wij bezocht en gemonitord door buitenaardsen zou mij totaal niet bevreemden.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwixhJDCyKmBAxU-xQIHHcveDPEQFnoECCYQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3Uq1BzuKXCI&usg=AOvVaw2OU24Omcgpf_YheEQe7t34&opi=89978449

 6. ‘The Fonz’ was leuker; veel leuker.

  Al dat gezeur om ‘aliens’ is bullshit.
  Angst-verhalen; in omloop gebracht door CIA / D.o.D. / Pentagon.

 7. Ruim 3 jaar geleden ciculeerde er een document met daarop de stappen die de ‘new world order’ voor ons in gedachten heeft. Daarop was naast vaccinatiescam, logistiek chaos, voedsel schaarste, climate change, cbdc enz. ook te lezen dat men ‘aliens’ voor ons in petto heeft. Het is een scam, een hoax, een schertsvertoning. Alles om mensen bang en onder controle te kunnen houden. Het klopt wel dat wij door buitenaardsen bezocht en gemonitord worden, die laffe verrader-klootzakken uit den haag, brussel en washington zijn volledig wereldvreemd.

 8. Korte geschiedenis van het Nazca-rijk (200 v.Chr-750 na Chr.)

  ´schedelmagie, waarbij schedels ingezet werden als offers, met als oogmerk om zo het land vruchtbaar te houden. De ’troffeeschedels’, zoals deze schedels wel genoemd worden, waren afkomstig van tegenstanders die in een oorlog gestorven waren. De schedels werden als offers begraven in de grond.´

  ´Over de religie en rituelen die binnen de Nazca-cultuur gebruikelijk waren, is een en ander bekend. De Nazca’s hadden een soort natuurgodsdienst, waarbij de focus lag op vruchtbaarheid. De stad Cahuachi was het religieuze middelpunt van het rijk. Burgers voerden in Cahuachi allerlei religieuze ceremonies uit en begroeven hier hun doden. De religieuze handelingen en rituelen werden geleid door sjamanen. Zij waren spirituele leiders die, vaak in trance door hallucinerende middelen (gemaakt van extracties uit San Pedro-cactussen), contact zochten met de geestenwereld. Ze voerden hun rituelen uit voor genezingsdoeleinden, vruchtbaarheid of om aan waarzeggerij te kunnen doen.´

  https://historiek.net/nazca-cultuur-nazca-lijnen-inca/146890/

  Lijnen en geogliefen van Nasca en Palpa
  https://whc.unesco.org/en/list/700/

 9. Lw my god please ga er niet mee op loop, heb hier een maand geleden al voor gewaarschuwd dat ze met deze leugens op de proppen zouden komen, cliff high had het voorspeld. Als de banken gaan klappen gaan de joden nepnieuws naar buiten brengen over aliens om de val van hun banken te maskeren. Hij heeft ook gezegd half augustus is het al aan de gang dat banken kapot gaan of faillieten er grote problemen zijn in amerika met staatsobligaties ed….. de waarschuwing was , wanneer weten wij dt het slecht gaat met de banken en er omver gaan vallen, ALS ZE OVER ALIENS GAAN LULLEN🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
  Omg zo duidelijk als wat, alleen moeten wij tot in oktober wachten eer het voor ons blood komt te liggen dt banken in de problemen zitten en ook vanuit amerikaanse joods geld maffia . Dit is waar de oorlog met de deep state en de oligards zichtbaar word. Let vanaf nu maar op. Je zult vanaf nu steeds meer slecht financieel nieuws vanuit amerika vernemen waarvan de effecten naar ons toe groter worden. Cliff high heeft het wel bij het rechte eind met zijn A.i voorspellingen, en ook nog eens optijd. En vanaf nu nog meer fake alien nieuws om de faillissementen van banken te verbergen ,zo ook de amerikaanse rockefeller instituten die op springen staan. Dus de meer alien nieuws , de meer er iets groot aan de hand is wat we niet mogen weten. Wakker blijven.

 10. Natuurlijk zijn wij niet de enige in dat hele heelal.
  Aliens zijn waar de mensen vroeger namen aan gaven zo als een god of engelen.
  Die bezoeken deze wereld al eeuwen. Alleen bedenk maar een naam als grot bewoner voor zo iets.
  Hoe noem je anders iemand die van boven komt in een ruimteschip, ook nog wonderen kon verrichten, terwijl je zelf nog niet het wiel heeft uitgevonden.
  Maar of deze poppetjes echt zijn betwijfel ik.
  Met Roswell hadden ze ook al iemand die een vals filmpje maakte omdat het origineel onduidelijk zou zijn, volgens de vervalser.

 11. De evolutie van onze planeet ? Nog zo een superleugen die men blijft aanhouden. Bestaat niet. Er is zoiets als een kreatie. En dan maar leugen op leugen spinnen. Mensen zijn zo gek dat ze uiteindelijk hun eigen onzin geloven.
  Net als Goebels zei: ” als men een leugen lang genoeg blijft herhalen word ze werkelijkheid”…. maar nooit waarheid natuurlijk….

 12. Als iemand in aliens wilt geloven, mag dat natuurlijk, maar het is eigenlijk gewoon weer zo’n geloofssysteem waarmee iemand een bepaalde angst kan verdringen. Dat zgn ‘we zijn niet alleen’. Geloven dat je bezocht (en nog erger, ‘gemonitord’) wordt door aliens geeft een aangenaam gevoel als je last hebt van het feit dat je tussen allerlei vreselijke medemensen leeft. Je hoopt dat er iets ‘anders’ is, iets ‘beters’. Net zoals er een Sinterklaas is, die leuke dingen brengt, of een engeltje die op de maan zit en naar je kijkt. De alien komt ook leuke dingen brengen. Hij is niet gevaarlijk, maar hij heeft wel super geavanceerde technologie, en hij kan van planeet naar planeet reizen, triljarden km’s ver…. door het duister, door het vacuum, zonder broodjes, zonder thermosflesje, zonder benzine. Hij doet het gewoon. En dan parkeert hij zijn schuit in het bos (gratis), en loopt hij door je straat, en hij denkt, hmm zal ik eens op nummer 11 aanbellen, of zal ik naar het buurthuis gaan? Of hij valt uit de lucht in Roswell en hij wordt in groot geheim bekeken en opgeborgen. En dan hoor je plotseling niks meer van de alien. Maar man, man, man, wat zie ik toch altijd een hoop griezels om me heen in bijv de Jumbo en de AH, zijn dat nou ook aliens?

 13. Waarschijnlijk willen ze je laten geloven dat er buitenaards leven is zodat een excuus hebben als ze met al die in de ruimte geschoten technieken de aarde gaan manipuleren. Waar komen toch al die aardbevingen overstromingen en bosbranden vandaan. Ik heb het vermoeden dat het allemaal strategische zetten zijn om de wereldbevolking gek te maken en dan is het natuurlijk heel handig als het allemaal een beetje te ongeloofwaardig wordt om dan buitenaards leven de schuld te geven.

  • @Miriam, op 06 februari werd het zuidwesten van Turkije getroffen door twee aardbevingen, de eerste had een kracht van 7,7 (77) op de schaal van Richter en bij de tweede beving bleef de teller steken op 7,5. Twee dagen tevoren zijn de ambassadeurs van tien westerse landen, waaronder Nederland, teruggeroepen uit Ankara. Huh!
   Op alle continenten zijn HAARP-installaties (High Frequency Active Auroral Research Program) opgesteld die het weer tot in de ionosfeer (160 km hoog) beïnvloeden. Het eerste complex bevindt zich bij Ankona (Alaska), bestaande uit 365 ‘antennes’ en is actief sinds 1994.
   Verder is onze planeet/ Gaia/ Terra bezig met een herstelprogramma om te helen.

 14. Aliens zijn demonische wezens. Ze komen uit lagere dimensies. Satan kan ook wonderen doen, niet zo perfect als God, maar goed genoeg om mensen angst aan te jagen. En gezien de mensen die zich de Verlichten noemen, en de wereld willen beheersen bijzonder slecht zijn, vliegen Aliens vooral naar die groepen mensen waar ze mensen kunnen beïnvloeden. Zij kunnen mensen allerlei kwaad in fluisteren, totdat ze fouten maken en zich te pletter vallen. De gedachten en fantasieën van de Illuminati s zijn zo slecht , dat demonen, Aliens, aangetrokken worden door hun slechte ideeën.
  Dr. Allen Nolan kan hen , die meer willen weten over Aliens, daar alles over vertellen, staat op YouTube.
  Ik vond dat een aannemelijke verklaring voor dit fenomeen. In elk geval Aliens zijn niet veel goeds. Zij ontvoeren mensen en gebruiken hen als proefkonijnen! Zij zijn geen engeltjes, dat moet iets kwaadaardigs zijn. Zoals ze van buiten eruit zien, zijn ze waarschijnlijk ook vanbinnen.

 15. In het laatste boek vd Bijbel de openbaring is er sprake van een invasie van schorpioen achtige wezens uit de Abbys, die de mensheid hevige pijnen zal bezorgen. Dat is voor in de eindtijd, juist voor de vernietiging van alles en iedereen die Gods wil tegen werken.

  • Ik ben het eens met Joghe en Wappie.Staat ook in de Bijbel dat de mensen dingen zullen zien en inderdaad het zijn demonen.Om de mensen van de waarheid af te lijden net als met die vaccinatie zijn de mensen ook afgelijd met leugens en bedrog en met de lockdowns.En de oorlog tegen Rusland.Wanneer worden mensen eens wakker de mens is zo hardnekkig.En iedereen die de vaccinatie gehad hebben zijn net zombies.Je kunt praten wat je wil maar hun hersenen pakken Hennie eens meer op.

 16. Aliens, iedereen trapt er weer in in deze nieuwe angstmakerij. Aliens bestaan niet, marsmannetjes ook niet, plastic poppen die aliens voorstellen wel. In de jaren 50 zond een omroep in de USA een hoorspel uit op de radio. Het ging over buitenaardsen die geland waren op aarde. De complete USA was in opperste paniek, want iedereen dacht dat het echt was. Diegenen die UFO’s waargenomen zouden hebben, Aliens, of zelfs ontvoerd zouden zijn door buitenaardsen zijn rijp voor het gesticht. Druggebruikers en schizofrenen – zien – van alles en lopen ermee te koop. Overheden proberen ons opnieuw weer bang te maken, om weer van alles en nog wat voor waar aan te gaan nemen. Corona-variant zoveel; vaccinaties, mondkapjes, ouarantaines, lockdowns, avondklok. Ze doen maar, maar ik doe niet mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in