Foto ter illustratie: Freepik @suttipunfpik

Enkele weken geleden publiceerde ik een schokkend verhaal waarin ik mijn privégesprekken deelde met redacteuren van toppublicaties die mijn kritische artikelen over Covid-mandaten resoluut afwezen, schrijft Rav Arora.

Eén redacteur maakte bijvoorbeeld duidelijk dat zijn publicatie een sterk “pro-vaccinatie” standpunt had dat niet kon worden gewijzigd:

Ik pas.

Zoals ik al vaak heb gezegd, zijn wij een pro-vaccinatie nieuwsblad, en persoonlijk zou ik gewoon willen dat iedereen zich al had gevaccineerd. Hoewel ik uw beslissing om het niet te doen respecteer (en ik ben het ermee eens dat gevangenisstraf voor degenen die het niet doen overdreven is), ben ik niet enthousiast over opiniestukken die zelfs maar lijken te pleiten tegen vaccinatie voor Covid of iets anders.

Over het algemeen werd mijn verslaggeving over bijwerkingen van vaccins onderdrukt door de grote en alternatieve media. Als een 22-jarige freelance journalist die naam wilde maken, vond ik dit een compleet verraad van de fundamentele missie van de media: de machtigen en corrupten verantwoordelijk houden voor hun wandaden.

Dit was de reden waarom ik op de jonge leeftijd van 19 jaar de journalistiek inging en uiteindelijk verschillende baanbrekende verhalen schreef, zoals het verwaarloosde trauma van de bewoners van de binnensteden in de door misdaad geteisterde straten van Minneapolis in de nasleep van de rellen en de roep om “de politie te defunden” na de dood van George Floyd.

In vervolg op mijn eerste verhaal over de absurde pro-farmaceutische vooringenomenheid in de bedrijfsmedia, deel ik nu een (bijna) tragisch incident dat illustreert hoe gevaarlijk en onverantwoordelijk de journalistieke steun voor mRNA-vaccins tijdens de pandemie was.

Het blijkt dat ik onlangs terloops in contact kwam met een redacteur bij een van deze Amerikaanse topkranten (die ik voor de privacy het pseudoniem “Ben” zal geven) die voortdurend al mijn vaccin-myocarditis-verslaggeving onderdrukte vanwege hun pro-vaccin standpunt. Voor de context: toen ik een van hun andere redacteuren aansprak, reageerde hij met het volgende:

  Ze verbergen COVID-19 vaccinsterfgevallen en verwondingen zeggen Australische ambulancemedewerkers en verpleegkundigen

Rav, sorry, maar we gaan geen anti-vaccin stukken plaatsen.

Ik denk dat het risico totaal overdreven is en versterkt wordt door rechtse critici die zich niet om de volksgezondheid bekommeren. Dit zijn de veiligste vaccins die we ooit hebben gehad en vrijwel iedereen wil ervan kunnen profiteren.

Off-record begon ik met Ben te praten over hoe hij verschilde van de autoritaire pro-mandaat standpunten van zijn collega’s:

Mijn standpunten verschilden veel van die van de andere redacteuren. Ze waren allemaal pro-vaccin paspoorten. Ik herinner me dat ik stomverbaasd was toen mijn collega’s zeiden dat dit de “veiligste en meest effectieve vaccins waren die we ooit hebben gezien.”

Na wat uitgebreide communicatie onthulde hij me hoe hij een angstaanjagende ervaring had na de tweede Pfizer-vaccinprik:

Ongeveer 7 uur na mijn 2e prik lag ik in bed en begon ik te trillen. Mijn hart begon te bonzen. Toen werd het schudden erger en mijn hart bonkte zo hard dat het voelde alsof het ging ontploffen.

Elke slag deed pijn. Ik bleef urenlang zo schudden en bonzen. Heet en koud zweet.

Niets van dit alles zal een verrassing zijn voor iedereen die de door vaccinaties veroorzaakte myocarditis-kwestie heeft gevolgd en erover heeft bericht. Ben is voorspelbaar een jonge man – 32 jaar oud – in topvorm die regelmatig sport. Iedereen die foto’s van hem ziet, kan zien dat hij zelden een fitnessdag overslaat.

Hij legde verder uit,

Ik zou naar het ziekenhuis zijn gegaan, maar ik was eerlijk gezegd ook aan het ijlen en was niet goed bij mijn hoofd. Het was heel erg eng. Ik werd wakker en mijn hart ging nog steeds merkbaar tekeer, maar niet super erg. Mijn hele lichaam deed pijn en ik kon nauwelijks lopen.

Dit bracht hem tot de volgende rationele conclusie:

Gelukkig namen Bens acute hartsymptomen na een paar dagen af en was hij na een paar weken weer normaal. Hij was onverstandig genoeg niet naar een cardioloog gegaan om het te laten controleren, maar besefte na mijn aanbeveling aan hem dat hij dat wel moest doen, ook al is het al twee jaar geleden dat hij dubbel gevaccineerd was.

Zoals cardiologen zoals Dr. Anish Koka hebben verklaard, blijven de langetermijngevolgen van myocarditis door vaccinatie onbekend, zelfs als de symptomen na weken of maanden verdwijnen. Cardiologen in de VS en daarbuiten, zoals Koka, zagen in de zomer en herfst van 2021 een sterke stijging van het aantal gevallen van myocarditis bij jonge mannen. Zoals ik al eerder heb gemeld, zagen landen met nationale databanken die hartletsels bijhouden, zoals Frankrijk, Israël en Duitsland, allemaal een piek na de uitrol van mRNA-vaccins.

Ik sprak met Dr. Koka (zijn Substack: Anish Koka MD (Cardiologie)) over Bens ervaring met het mRNA-vaccin en hij twijfelde er niet aan dat de oorzaak met het vaccin te maken had:

Gezien wat we weten over de mRNA-vaccins en hoe ze inwerken op het hart, past zijn situatie bij een vaccin-gerelateerde bijwerking.

Het had eenvoudig een tachycardie gerelateerd aan het vaccin of een hartritmestoornis kunnen zijn.

Ik zou patiënten met dat symptomencomplex adviseren om zich medisch te laten onderzoeken, ongeacht of ze een vaccin hebben gehad of niet.

Dit helpt patiënten ook om uit te zoeken wat hun risico is bij toekomstige vaccinaties, en hoewel ernstige cardiale morbiditeit als gevolg van vaccins zeldzaam lijkt te zijn, kunt u zich het beste door een cardioloog laten onderzoeken om er zeker van te zijn dat u niet een van die weinigen bent die heel snel heel ziek wordt.

Zoals bij de meeste gevallen van myocarditis is lichamelijke activiteit meestal beperkt gedurende 2-3 maanden. Ben werd snel beter en kon zijn normale activiteiten hervatten, hoewel het misschien beter was geweest als hij naar een cardioloog was gegaan. Koka legde me de reden uit voor de aanbeveling van 60-90 dagen:

In dit geval heeft het vaccin Ben niet uitgeschakeld zoals bij talloze andere mannen die door acute hartsymptomen na de mRNA-vaccinatie minuten van de dood verwijderd waren. Een 38-jarige wetshandhaver die ik vorig jaar voor mijn Substack interviewde, stierf bijna na zijn tweede dosis mRNA-vaccin:

“Ik dacht dat ik mijn vriendin en familie nooit meer zou zien,” zei hij. “Engste tijd van mijn leven.”

Een paar uur nadat hij in het ziekenhuis was aangekomen, zei zijn arts: “Je hebt echt geluk gehad. Als je nog langer had gewacht, was je dood geweest.”

Gelukkig had het ziekenhuis waar hij lag een gespecialiseerde cardiologische afdeling die snel een diagnose kon stellen en zijn levensbedreigende aandoening kon behandelen. De arts diagnosticeerde hem definitief met een door vaccinatie veroorzaakte myocarditis die aritmie met een hoog risico, ventriculaire tachycardie en cardiale myopathie veroorzaakte.

Als journalist kan ik niet veel meer zeggen dan de beste beschikbare feiten suggereren, maar zoals al veel te lang duidelijk is, zijn de mRNA-vaccins niet heilzaam en veilig op populatieniveau voor jonge, gezonde mannen – en toch kon het CDC en de FDA niets schelen.

Hopelijk erkennen de “pro-vaccin publicaties” de schade die ze in stand helpen houden.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Bhakdi: “Waarom laten jullie jezelf vermoorden?”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJoe Biden zegt dat klimaatverandering “angstaanjagender is dan een kernoorlog”
Volgend artikelMexico krijgt de volgende schrik: Lichamen van twee “aliens” gepresenteerd in het Congres
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De schade erkennen die ze in stand helpen houden? De paus bekeert zich nog eerder tot de islam dan dat.
  Ze gaan het weer proberen, de angstknoppen worden al weer verder opengedraaid. Ze zullen weer komen met dreigementen en dwang, misschien erger. Wíj zullen dit zelf moeten stoppen.

 2. p.s. Rav’s artikel heeft eigenlijk geen leerzame waarde zonder het benoemen van de namen. Waarom hij dat niet doet, is tegenstrijdig in de doelstelling van zijn artikel. Als die mensen zo pro-vax waren, waarom wil hij ze dan geheim houden? Bang om geen kruimel meer te krijgen van ze?

 3. Dwepen met een technocraat en zonder mokken meedoen aan medische apartheid: dit is de woordvoerder van Omtzigt

  Dinsdag werd de nieuwe woordvoerder van de partij van Kamerlid Pieter Omtzigt een paar uur na diens benoeming ontslagen. Onno Aerden, die het persbeleid en de contacten met journalisten zou overnemen van oud-Kamerlid Nicolien van Vroonhoven, noemde de BBB van Caroline van der Plas in een oude tweet ‘een gezwel dat de kwetsbare democratie van binnenuit kapot vreet’. >>>

  https://www.ninefornews.nl/dwepen-met-een-technocraat-en-zonder-mokken-meedoen-aan-medische-apartheid-dit-is-de-woordvoerder-van-omtzigt/

 4. Je kan het maar verzinnen als volwassen mensen en op je agenda zetten…..

  Met voorbedachte rade = De plannen met Agenda2030
  https://youtu.be/1PuufqJF2gg

  Welke plannen voor Nederland?

  SYSTEMATISCH ALLE MENSEN HACKEN…..
  WORLD ECONOMIC FORUM EN NL OVERHEID
  VERPLICHT DIGITAAL VACCINATIE PASPOORT
  EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET
  NIEUW ELEKTRONISCH GELD
  NIEUW GELD – OUD GELD WEG 
  ONTMOEDIGINGSBELEID
  DIGITAAL HANDHAVEN

  Dit sociaalkrediet-systeem is in de hele Westerse wereld in wording Het is het kenmerk van het Wereld Economisch Forum in Davos en van Amerika’s Ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

  De meeste van Amerika’s wereldwijde bedrijven zijn er voorvechters van. Het systeem van sociaal-krediet vereist dat “burgers” onderdanig zijn aan de regering. Zulke regeringen worden dan nog wel “democratieën” genoemd, maar de burgers hebben geen stem. Alle stemmen die afwijken van het narratief worden tenietgedaan.

  Merk op dat het tirannieke sociaal-kredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering.

  De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaal-kredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime, toen zes mega-concerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren.

  De volgende stap is het gebruik van angst om een angstige en goedgelovige bevolking zover te krijgen dat zij instemt met het verlies van hun grondwettelijke bescherming, “om veilig te zijn”……
  Als dit eenmaal bereikt is, zijn er geen beperkingen meer voor degenen die de macht hebben……..

  Disruption of the Global Financial System + Disinformation + Fragmentation of Democratic Societies
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

  Is profit over LIFE en deden het zonder reden. Als er een ziekte is houden wijzen mensen hun mond maar blijkbaar heb ze hier meer belang bij deze zogenaamde volwassen mensen.

  Ze wonen ook nog eens in Nederland……’Pfizer sluist miljardenwinst weg via Nederland’

  Vaccinproducent Pfizer sluist een groot deel van zijn winst weg via belastingparadijzen, waaronder Nederland, Luxemburg en Ierland. Dat meldt Follow The Money (FTM). In Nederland zou Pfizer zelfs helemaal geen belasting betalen, terwijl het bedrijf in Capelle aan den IJssel een kantoor heeft staan.
  https://nos.nl/artikel/2380286-pfizer-sluist-miljardenwinst-weg-via-nederland

  Wist je dat er diep verborgen in je lichaam een plek is waar je emoties worden opgeslagen als je jezelf ‘verloren’ hebt in een ‘bedreigende maatschappij’?

  Onder 15- tot 39-jarigen is het aantal gevallen van darmkanker in de G20-landen tussen 1990 en 2019 met zeventig procent toegenomen. Kanker Je verteert voelen door wrok, rancune of diep leed; onverwerkte trauma bij opgelegd gedrag ondermijnd ieders eigen gezag. Zelfontkenning = jezelf ‘verloren’ hebben in een ‘bedreigende maatschappij. In hoeverre ben dan tegen jezelf gekeerd om die reden?
  Meer belangrijker is in hoeverre ben je dan wel geworteld in jezelf?

  Will Cancer Become a Long-Term Effect of COVID-19?

  An increasing body of research suggests that the virus responsible for COVID-19 can have long-lasting immunomodulatory effects, trigger chronic inflammation, and cause irreversible tissue damage. Previous studies have also shown that the mechanisms by which some viruses induce tumors are often linked to chronic low-grade inflammation and immune escape. COVID-19 infection can lead to excessive cytokine release, impaired T-cell responses, aberrant activation of signaling pathways, and tissue damage—all of which are characteristics found in the tumor microenvironment.
  https://www.theepochtimes.com/health/increased-cancer-risk-following-severe-covid-19-infection-5488863?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-09-14&src_cmp=health-2023-09-14&utm_medium=email&est=qv7HPDGx89bPOqGn09PKJqCj4U8r0DuU9ugrkN85zwo%2Br6njDdtLs9prCKx6zzlUhbqtM7Apw%2BGg

  Can you speak about what you feel as your whole body is a peace of memory and going under your skin as you remember and speak out about that feeling = You can heal our body’s with a touch of our hands if you listen what the soul has to say when you listen to it in harmony is bringing the other also harmony as you feel save with them = How does touch affect our mental and physical health? https://youtu.be/NOazEIijXTo?si=t2TpI4ivUn7CQ0hz we are leaving the “Dark Ages” transforming into love is a pleasant gentle touch….

  ✨ Pure Peace is already in yourself✨When purity is lost peace is lost. Humanity is going through the phase of Anahata….When purity is lost peace is lost and you have to find it back. It is the same with human consciousness. We are innately peaceful beings. Peace is our deepest inner state of being, our true nature. To be at peace is to be in our natural state, but only when our consciousness is pure and clean and true.
  As soon as the pollutants of any negative images are allowed in, or we allow old memories and experiences to disturb us into negative thinking, our purity and therefore our inner peace are gone. It’s not the external event or person that takes our peace away – it’s because we give them permission to enter & give them life in our minds. Keep your mind, heart free of all pollution & peace will always be with you.
  September 14th New Moon 5 Things You Need To Know! 🌑💛✨
  https://youtu.be/Dx2krA3HhaU?si=XknugXoH0gfVsgt-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in