Ik begrijp heel goed dat dit een onderwerp is waar veel mensen niet over willen praten. Als er echt “niet-menselijke” wezens in de lucht boven ons rondvliegen, dan is dat echt een groot probleem. Wat zijn hun bedoelingen? Zijn ze vijandig? De meeste mensen hebben al genoeg problemen zonder over zulke dingen na te moeten denken. De Amerikaanse regering heeft lange tijd keihard gewerkt om legitieme informatie over het UFO-fenomeen te onderdrukken, maar nu heeft er een dramatische ommekeer plaatsgevonden. Tijdens hoorzittingen van het Congres worden allerlei uiterst schokkende dingen aan het publiek onthuld, iets wat vroeger nooit zou zijn toegestaan, schrijft Micheal Snyder.

Dus waarom gebeurt dit?

Proberen ze ons ergens op voor te bereiden?

Terwijl ik dit schrijf, blijft de langverwachte getuigenis van voormalig inlichtingenofficier David Grusch de krantenkoppen over de hele wereld halen. Hij had al eerder interviews gegeven aan een paar nieuwszenders, maar toen hij voor het Congres getuigde, stond hij onder ede.

Dus als hij niet de waarheid vertelde, kon hij mogelijk naar de gevangenis gaan.

Tijdens zijn getuigenis liet Grusch bom na bom vallen

Hij getuigde dat de Amerikaanse overheid meerdere buitenaardse vaartuigen en de overblijfselen van hun bemanning bezit; dat aannemers van de overheid geld “verduisterd” hebben om deze lopende programma’s te financieren en dat er pogingen zijn ondernomen om mensen die naar voren kwamen het zwijgen op te leggen, wat mogelijk zelfs moord inhield. Bovendien zei Grusch dat de V.S. bezig waren met het reverse-engineeren van buitenaardse technologie en dat er mensen gewond waren geraakt tijdens het proces om dit te proberen. Hij zei dat hij een lijst met getuigen had, zowel meewerkende als onwillige, voor toekomstige hoorzittingen die aanvullende antwoorden zouden kunnen geven door middel van verslagen uit de eerste hand.

Wow.

  Trump vertelt supporters dat hij een CBDC "nooit zal toestaan" als hij wordt herkozen

Hopelijk krijgen we een kans om van die lijst getuigen te horen.

Want de mensen verdienen de waarheid.

Voor velen kwam het interessantste deel van Gruschs getuigenis tijdens een gesprek met Nancy Mace, Amerikaans afgevaardigde

MACE: Oké. U zegt dat de regering in het bezit is van mogelijk niet-menselijke ruimteschepen. Gebaseerd op uw ervaring en uitgebreide gesprekken met deskundigen. Gelooft u dat onze regering contact heeft gemaakt met intelligente buitenaardsen?

GRUSCH: Iets wat ik niet in een openbare omgeving kan bespreken.

MACE: Oké, en ik kan u niet vragen wanneer u denkt dat dit heeft plaatsgevonden. Als u gelooft dat we een neergestort ruimteschip hebben, zoals eerder gezegd, hebben we dan de lichamen van de piloten die dit ruimteschip bestuurden?

GRUSCH: Zoals ik al publiekelijk heb verklaard in mijn NewsNation interview, kwam Biologics met enkele van deze teruggevonden lichamen. Ja.

MACE: Waren het, denk ik, menselijke of niet-menselijke biologische stoffen?

GRUSCH: Niet-menselijk. En dat was de beoordeling van mensen met directe kennis over het programma die ik sprak en die momenteel nog steeds in het programma zitten.

MACE: En was dit gedocumenteerd bewijs, zoals video, foto’s, ooggetuigen? Hoe werd dat bepaald?

GRUSCH: De specifieke documentatie zou ik met u in een SCIF (Sensitive compartmented information facility, red.) moeten bespreken.

MACE: Begrepen. Oké. Dus u kunt mijn laatste vraag wel of niet beantwoorden en misschien komen we bij de volgende in een scif terecht.

Grusch beweert dus dat de Amerikaanse regering momenteel in het bezit is van niet-menselijke ruimtevaartuigen die zijn teruggevonden.

En hij zegt ook dat er “niet-menselijke” biologica ontdekt zijn bij ten minste enkele van deze vaartuigen.

  Europese Unie veroordeelt honderden miljoenen tot eeuwige armoede na aanneming van nieuwe "koolstofuitstoot"-wet

Als dit echt waar is, dan moeten leden van het Congres dit echt goed onderzoeken.

Als ik een lid van het Congres was, zou ik echt woedend zijn dat de inlichtingendienst dit zo lang geheim heeft gehouden voor wetgevers.

Op dezelfde dag getuigden ook een paar gevechtspiloten voor het Congres over hun ervaringen met zeer vreemde UFO’s terwijl ze in de lucht waren

De House Oversight subcommissie voor Nationale Veiligheid, de Grens en Buitenlandse Zaken hoorde woensdag een extra getuigenis van voormalig U.S. Navy gevechtspiloten Ryan Graves en gepensioneerd commandant David Fravor, die beiden beweerden dat ze vliegtuigen van niet-menselijke oorsprong waren tegengekomen. “Deze waarnemingen zijn niet zeldzaam of geïsoleerd,” zei Graves, die meer dan tien jaar bij de marine diende. “Militaire vliegtuigbemanningen en commerciële piloten, getrainde waarnemers wiens leven afhangt van nauwkeurige identificatie, zijn vaak getuige van deze fenomenen.”

Graves vertelde de wetgevers dat zijn vliegtuigbemanning UAP tegenkwam tijdens een trainingsoefening voor de kust van Virginia Beach, Va, toen hun voorste straaljager binnen 15 meter kwam van wat hij beschreef als een “donkergrijze of zwarte kubus binnen een heldere bol”. Hij schatte dat de kubus een diameter had van 2 tot 3 meter, onbeweeglijk was tegen de wind in en recht op het ingangspunt was gericht. De missie werd onmiddellijk afgebroken en zijn squadron diende een veiligheidsrapport in dat volgens hem geen officiële bevestiging van het incident had gekregen.

Als Amerikaanse militaire piloten echt “vaak getuige zijn” van UFO’s tijdens missies, dan hebben we het recht om dat te weten.

Maar ook al is dit allemaal onder ede onthuld voor het Congres, de meeste Amerikanen lijken niet erg geroerd.

  DOCUMENTEN: Jeffrey Epstein exploiteerde tienermeisje om "chantage-informatie te verkrijgen" over "prominente Amerikaanse politici"

Een commentator heeft gesuggereerd dat dit komt omdat de mainstream media hen nog niet heeft verteld wat ze over dit alles moeten denken…

De reden dat het buitenaardse nieuws voor de meeste mensen niet “blijft hangen” of aanslaat, is dat er geen meta-narratief is. De mensen die het voor het zeggen hebben, vertellen hen niet wat ze ervan moeten denken.

Ze hebben geen eigen meta-narratiefover dit onderwerp, dus het is gewoon, bizar genoeg, nutteloze informatie.

Ik vind dat een geweldig punt.

Keer op keer heeft het grote publiek geen uitgesproken mening over een bepaald onderwerp totdat de mainstream media hen vertelt wat die mening zou moeten zijn.

Is dat niet triest?

Uiteindelijk zullen de mainstream media een verhaal ontwikkelen over deze nieuwe UFO onthullingen, en miljoenen en miljoenen mensen zullen dat verhaal gretig overnemen.

Maar zal het de waarheid zijn?

Zoals ik mijn lezers al herhaaldelijk gewaarschuwd heb, geloof ik dat het toneel zich aan het vormen is voor een grote misleiding.

Er wordt zoveel aangenomen over wie deze “niet-menselijke” wezens zijn en waar ze vandaan komen.

En ik geloof dat het meeste onzin is.

Jarenlang hebben we gewacht tot onze regeringsfunctionarissen ons de waarheid zouden vertellen, en nu geven ze een klein beetje prijs.

Helaas ben ik er volledig van overtuigd dat de beperkte hoeveelheid waarheid die ze het grote publiek laten bereiken, alleen maar de weg vrijmaakt voor nog grotere leugens.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het Pentagon publiceert UFO-filmsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom is het “nieuwe offensief” van Oekraïne gedoemd te mislukken?
Volgend artikelVERGRENDELD: Nadat ze aan het begin van de oorlog alle kustgebieden van de Azov Zee hadden ingenomen, blokkeren en vernietigen de Russische strijdkrachten nu de infrastructuur van alle Oekraïense havens aan de Zwarte Zee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

86 REACTIES

 1. Wat ik mij al jaren afvraag is dat waarom de ruimtewezens zich te pletter komen storten in amerika, met weinig of geen getuigen, en niet in mijn tuin !?

  • Ze hebben dit bewust gedaan om een teken achter te laten, er zat ook een aspect van zelfopoffering in hoorde ik. Ze zijn niet materieel en kunnen ook niet neerstorten met een etherisch vliegtuig. Ze moeten zich eerst materialiseren. Ze nemen zelf dan ook nog vaak een vorm aan die herkenbaar is, net zoals sommige meesters.

  • Ook

   http://info.sharenl.org/?s=ufo%27s&op.x=40&op.y=15#ufos

   Schadelijke straling
   Volgens Adamski werd het neerstorten [van ufo’s] in het begin veroorzaakt door [kern]straling in onze atmosfeer die via een proces dat op onze airconditioningsystemen lijkt in hun vaartuigen terechtkwam. De bemanningsleden werden ziek en verloren de controle over hun schepen, wat resulteerde in noodlottige ongelukken.

   • Sjon,

    De kink die jij post! 😀 Nog nooit zoveel bullshit gezien bij elkaar… 😀

    De UFO’s zijn demonische manifestaties, staat ook uitgebreid beschreven in o.a. Genesis (erg kort) en de boeken van Enoch en Jubileeën…

    Dit gaat om de zogenaamde Nephilim, gevallen engelen die al duizenden jaren de aarde bezoeken. Nu zullen ze binnen worden gehaald als onze verlossers. Misschien wel onze scheppers… Allemaal een leugen.

    Daarom wordt het publiek langzaam klaargestoomd en geconditioneerd voor de grote openbaring plaatsvind. Gelukkig zal hun tijd kort zijn…

    • Ja, en hoewel niemand meer in God gelooft, zijn ze des te meer gefascineerd door de duivel. Dat was trouwens toch al de stok achter de deur.

    • Iemand die ik die zijn hele leven cynisch was over dat soort dingen, maar dat komt misschien door mij, hij geloofde wel in Osho dat Jezus nooit echt gekruisigd was maar dat hij stiekem van het kruis klom toen niemand het zag en naar India vluchtte waar hij nog lang en gelukkig leefde met zijn troel, ziet overal ufo’s nu hij een nieuwe vriendin heeft. En hij is geeneens een Amerikaan.

     • @John, Yeshua ben Joseph (Christus) heeft een deel van zijn opleiding in India genoten. Lees ‘Het Aquarisch Evangelie van Jezus Christus’ (1908) van Levi Dowling (1844 – 1911).

      • Bedankt. Hij zal zeker meer geweten hebben, en misschien, al dan niet astraal, in het Oosten zijn geweest, want hij was occult begaafd heet het hetgeen hij moest opofferen voor zijn kruisiging.
       Ik bedoel het niet betweterig, maar ik ken vaag meer van die stromingen, en de persoonlijke gevolgtrekkingen die daaruit worden gemaakt, maar de geloofsgemeenschap (The Aquarian Christine Church Universal, ACCU) omvat ook andere New age richtingen, zoals de “I AM” Movement en de Ascended Master Teachings waar ik sceptisch tegenover sta (en waarnaar Share bij een familievete sommige van haar mensen leek afgestoten te hebben; iedereen interpreteert vooral dit soort zaken naar eigen inzicht). Dus ik onthoud mezelf van stemming.

       • @John, sinds de onafhankelijkheid van India & Pakistan in 1947 is Jammu en Kasjmir een bron van onenigheid tussen beide landen. Volgens de Pakistaanse regering hoort het voornamelijk door moslims bewoonde gebied toe aan Pakistan. India weigert halsstarrig een referendum te laten houden en houdt kost wat kost vast aan de status quo.
        Een deel van Jammu en Kasjmir is door China bezet en daarover lees je nooit iets.

        • Ik weet er alles van. Pakistan werd lang gesponsord door de VS om er kernraketten kwijt te kunnen voor de indamming van Rusland. Maar er spelen nu andere factoren.

        • Ik volg trouwens al geruime tijd niet de uitleg van democratie door het Westen, datzelfde ook met Irak, Afghanistan, Turkije enzovoort. Dit bepaalt ook waarom ik niet prat ga op Zelensky. Ik heb het van tevoren uitgelegd.

        • Ik heb in Amerika uitgelegd dat ik voor Jezus niet zomaar overal ga democratiseren.
         Het draait erom wie het zegt. Ook Nederlanders zijn hier buitengewoon onbetrouwbaar.

      • De cognitieve status van een wetenschappelijke theorie. Hier studeerde mijn broer mee af op de VU. Dat wil zeggen dat het alles uitmaakt wie het zegt.

      • Toen ik een maand ofzo geleden een kledinghandelaar zag aan de rand van een markt, rook ik dezelfde walm als overal in India van voedsel in combinatie met de hitte. Dus ik was daar al toen ik erover nadacht. Daarom vroeg ik of hij daarvandaan kwam; dat was al bijna genoeg voor een geloofsruzie, want hij kwam uit Pakistan.

    • Het zou erger zijn als ze door mij wel in God geloven, want dan draag ik de verantwoordelijkheid dat ze die toch voor het karretje van alledag spannen, ze kunnen niet anders.

 2. Was dit niet eigenlijk gepland voor vorig jaar mei? Toen zaten we allemaal te wachten op de “fake alien invasion”. Ze hebben het gewoon een jaartje uitgesteld… In de hoop dat iedereen dat nu weer vergeten is en er met beide benen instinkt… Nou, persoonlijk ga ik het pas geloven als ze in mijn eigen achtertuin landen…

 3. Jaja, gewoon even wachten op zijn “boek” waarin hij de wereld haarfijn maar zonder bewijs verteld hoe de vork in de steel zit.
  We hebben wereldwijd zoveel ogen op de hemel gericht dat dit onmogelijk verborgen kan blijven dus, voor hem en alle andere zou ik zo zeggen, bewijs het maar.
  Duidelijk en onomstotelijk bewijs, als er echt zoveel rond vliegt kan 1 enkele duidelijke opname geen probleem zijn.

 4. Enkele leestips voor degenen met een meer dan gemiddelde interesse in deze materie, want augustus belooft volgens o.a. de Amerikaanse astroloog Joseph P. Anthony een buitengewoon spannende maand te worden en op 08.08 gaat de Leeuwenpoort open.

  1) ‘De Akashakronieken’ van Linda Howe
  2) ‘UFO’s bestaan gewoon’ van Coen Vermeeren
  3) ‘The U.S. Navy’s Secret Space Program’ van Michael E. Salla
  4) ‘In verbinding met de Arctuariërs’ van David K. Miller

   • @sandra… ik ben het 1000% met je eens, maar middenin een oorlog die ons voortbestaan beslist, lijkt het mij verstandiger om eerst de demonen op aarde te verslaan, zodat we alle rust en tijd hebben om eea eens tot op de bodem uit te zoeken. Het eerste dat in een oorlog sterft is de waarheid en ALLES wat uit de kanalen van de vijand komt is een leugen om te voorkomen dat wij beseffen wie de vijand is, om te voorkomen dat wij de vijand opruimen.

    Laten we eerst de bestaande bende maar eens opruimen voordat we bezig gaan met aliens en UFO’s.

    • Ik denk dat het onderdeel is van de bestaande bende, het is geen losstaand onderwerp dat je even aan de kant kan zetten totdat je er tijd voor hebt. Het wordt niet voor niets nu zo gepusht, het is een onderdeel van hun agenda om te komen waar ze willen zijn. Uitzoeken wat voor onderdeel en wat ze ermee op gaan schieten is aan ons om uit te zoeken. Ik denk dat als je het aan de kant schuift om uit te gaan zoeken als je er tijd voor hebt, je te laat bent. Ik denk dat we binnenkort inderdaad vreemde dingen aan de hemel gaan zien. De bijbel heeft het over The Rapture (geloof ik niet in) spirituele mensen hebben het over de 5de dimensie (geloof ik ook niet in) Het kan allemaal afleiding zijn, mogelijkheden genoeg! Daarom wil ik er het fijne van weten, omdat ik vermoed dat we er eerder mee te maken krijgen dan we denken. Projecte blue beam, Ufo’s of afleiding, voor mijn gevoel gaat er snel iets gebeuren en ik wil nu weten wat 😉

     • Als het ‘iets’ snel gebeurt dan weet je het nog niet.
      Maar ze houden het achtergehouden nieuws niet onder de hoed.
      Dus zouden ‘ zij’ wel eens ‘iets’ lelijks bedenken.
      10 dagen donker zit in het schema van onze redders.
      We gaan zien wat we bijna niet kunnen aannemen.

  • Ze zullen het wel niet erg vinden als ik een link geef. Hij is nog steeds geen miljonair en hij woont ook niet in Hollywood.

   https://www.bol.com/nl/nl/p/ufo-s-pioniers-van-eenheid/9300000043307458/

   UFO’s; Pioniers van eenheid Wetenschap en wijsheid uit de ruimte

   Samenvatting
   Met de bevestiging van het Pentagon dat recent gelekte Ufo-video’s authentiek zijn, en vermoedens van wetenschappers dat de komeet ‘Oumuamua een satelliet van buitenaardse makelij is, vult het onderwerp Ufo’s tegenwoordig zelfs de kolommen van de kwaliteitskranten. Intussen kan de wetenschap alleen maar raden naar antwoorden op grote vragen omtrent bewustzijn en heelal. In Pioniers van Eenheid laat de internationaal veelgelezen Gerard Aartsen zien dat het onderzoek naar buitenaards leven en recente systeem- en post-materiële wetenschap over de werkelijke aard van leven en bewustzijn, verbluffende overeenkomsten vertonen met de aloude wijsheids-leringen van de mensheid. Kern daarvan: het leven is een universeel verschijnsel dat in diepste wezen overal dezelfde evolutie van bewustzijn doormaakt. Op basis van bewijzen, inzichten, voorbeelden en ervaringen uit een verscheidenheid aan bronnen, neemt dit boek de lezer mee op een meeslepende verkenning van de eenheid van het leven, de eenheid van de mensheid en onze innige band met planeet Aarde en het heelal. Hiermee plaatst de auteur claims over contacten met buitenaardse bezoekers in een uniek en geheel nieuw perspectief. Met als conclusie dat een hoopvolle toekomst binnen handbereik ligt.

  • @John, de toenmalige koningin Juliana (1909 – 2004) heeft George Adamski (1891 – 1965), auteur van o.a. ‘De vliegende schotels zijn geland’ (1953) in 1959 op paleis Soestdijk ontvangen. Dit viel bij de Mockingbird press/ newspeak/ msm niet in goede aarde, omdat veel mensen haar drie jaar na de Greet Hofmansaffaire als wereldvreemd ervaarden.
   Vanwege de rond Adamski ontstane commotie heeft de Britse vorstin Elizabeth II zijn bezoek in datzelfde jaar afgezegd. Een oom van haar echtgenoot Philip, burggraaf Louis Mountbatten (1900 – 1979) en Juliana’s echtgenoot Bernhard van Lippe (1911 – 2004) geloofden wel degelijk in UFO’s en hebben dit ook bij tijd & wijle uitgedragen.

   • Ik heb weleens gehoord van dat verhaal van Juliana. Ze was universeel ingesteld, het koningshuis was ook theosofisch vernam ik.

    Adamski zou trouwens zelf van Venus komen, ze onderhouden vanuit de ruimte contacten onder de mensen en ook met elkaar op afstand. Ik hoorde ook dat ze er op sommige planeten net zo uitzien als de Noord-Europeanen, dat ligt misschien te gevoelig bij de Amerikanen vanwege racisme.

    • Adamski, dat was die kerel met een lamp boven zijn salontafel, lamp die opgemerkt werd door iemand die op de sofa ging liggen, lamp die jarenlang medel stond voor de vliegende schotel met drie bollen onderaan.

    • @John, tijdens een logeerpartij op het witte huis in 1943 ging Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) eerst fluisteren met bomen alvorens ze ging slapen. Haar in 1934 overleden echtgenoot Hendrik was een volgeling van de Duitse spiritueel leraar Bô Yin Râ (1876 -1943) aka Joseph A. Schneinerfranken.

     • Irene heeft het dus met de paplepel ingegoten gekregen. Nog altijd bewondering voor haar dat ze voor haar eigen weg koos. Wellicht omdat ze toch wel dingen had meegekregen van wat er zo “in die kringen gebeurde”. Wat we elders konden lezen.

     • Wel leuke manier Ron om op deze wijze geschiedenisles te krijgen.
      Utrecht had dus een De Ranitz als burgemeester. Staat me beetje bij dat ik dat eerder heb vermeld, maar kan ook in mijn gedachten zijn geweest. Sorry als het dubbel is. Ook mijn cellen worden alsmaar grijzer en ik moet tegenwoordig / momenteel zoveel onthouden…. 🙂 🙂

   • In 1952 zou Adamski contact hebben gehad met een bewoner van de planeet Venus die naar de aarde zou zijn gekomen om de gevolgen van de atoombom te bestuderen.

 5. Als deze buitenaardsen technologisch zo superieur zouden zijn aan ons, waarom storten ze dan neer en worden enkele zelfs gedood !
  Dit is een onmogelijke contradictie.
  Bovendien strookt het niet met hun zogenaamd veel hogere intelligentie dan de onze.
  Het is natuurlijk een definitief opstapje en hopelijk hun laatste belachelijke poging om te doen alsof onze enige redding de EEN-WERELD REGERING (WEF) kan zijn.
  Laat ze toch proberen.
  Door dit te doen maken ze zich steeds meer belachelijk, je ziet dit ook gebeuren in verband met de zogenaamde KOKENDE AARDE, volgens Guterres tenminste.
  Het is ondertussen een koude Europese zomer met barslecht weer.
  De warme periode in de Middeleeuwen was ….. 5 graden warmer dan nu. !!¡!!!
  Nog iets te zeggen Mijne heren Globalisten met jullie GLOBALE LISTEN.
  ROT OP.

  • Ufo’s zijn etherisch van aard, en straling doet de grootste schade op die gebieden.
   Ook voor de mens.

   Eerder werd verteld over de 7 gebieden. Die bestaan ook op fysiek niveau, vast, vloeibaar en gasachtig zijn er drie, daarboven zijn er nog 4 etherische niveaus.

 6. Ik weet nog dat er vroeger een boek over ufo’s in de kast stond.
  Er stond een verhaal in over een neergestorte UFO waar buitenaards leven in gevonden was.
  De foto van de UFO zag er al als een nep schotel uit vergelijkbaar met de maan foto’s.
  Ook stonden er foto’s in van de marsmannetjes in een hospital en die konden ze niet redden.
  Deze foto’s deden mij toen al denken aan Mengele experimenten die ze in een zogenaamde vliegende schotel met een vliegtuig op geringe hoogte hadden laten vallen.

 7. De gebruikelijke onzin uit de vs..Belachelijk..de Russen en de Chinezen zitten véél meer in de ruimte dan de vs..wat die zeggen en zien is andere koek dan de Hollywood waanzin..en veel logischer ook…

 8. Ze experimenteren al tientallen jaren in ondergrondse labs met kruisingen van mensen en dieren en misschien willen ze die creaturen binnenkort op ons loslaten. Misschien hebben ze wel hele legers monsters klaar staan om los te laten en dan komt het wel erg goed uit als er aliens bestaan.

  De dome sluit de aarde af en daar kan niemand door heen. Wij kunnen niet van de aarde af en niks kan van boven hier komen.
  Dat zegt niet dat er geen andere wezens bestaan en dat zijn wel buitenaardsen. Onze ¨aarde¨is veel groter dan wat wij kennen en de naam zegt het al BUITEN AARDSEN het zijn wezens die BUITEN DE AARDE wonen.
  Maar dus niet uit de ruimte komen maar van een andere plek die op ons niveau ligt…

  Buiten de ijs ring van Antarctica liggen ant ARC tica (ARC = BOOG…BOOG IS DE DOME !) nog veel meer werelden en eventuele buitenaardsen komen daar dus vandaan.

  Interdimensionale wezens (demonen) bestaan natuurlijk ook en die openbaren zichzelf altijd als wezens die de mensen op dat moment kennen.
  Alle volkeren uit de oudheid beschrijven wezens die uit de lucht of uit de zee kwamen.
  De indianen zagen wezens in kano´s uit de lucht komen. De vikingen zagen wezens uit de lucht in boten enz.
  Wij zien vliegende schotels e.d omdat we in deze tijd zo geprogrammeerd zijn door films over aliens.
  De demonen passen zich aan aan de tijd waar de mensen in leven en laten zien waar wij in geloven en wat voor ons bekend is op dat moment.

  Er is zoveel wat geheim is gehouden voor ons maar er komt steeds meer naar buiten en we zullen nog veel mee gaan maken tot het bizarre aan toe. Maar dat is ook nodig we zitten in aquarius het tijdperk van openbaringen en de waarheid. Eng en mooi tegelijk maar ik vind het vooral mooi.
  Alles moet anders en zonder al deze ellende waar we nu in zitten was het door blijven sukkelen op de oude verrotte corrupte zieke manier van de parasieten. Dit is onze kans om samen te komen en de aarde weer te herstellen zoals God hem bedoeld heeft.

  Ik ben er van overtuigd dat het gaat lukken de wereld is wakker al lijkt het niet zo maar we zijn met veel HEEL VEEL en ze zijn bang. Kijk maar eens naar het filmpje hier onder en kijk naar DE ONTWAKING UIT DE MATRIX.

  https://t.me/maddogholland/60079

  Voor de mensen die hier blijven zeggen dat de hele wereld slaapt kijk maar naar het filmpje wereldwijd zijn de mensen wakker en WE ZIJN MET VEEL nu alleen nog gaan samenwerken en dit is in een week opgelost…

  Fijne dag lieve mensen…

  • Er wordt gesproken over dat de maan een reflectie is van de grote aarde en dat de wereldkaart die we kennen een klein gedeelte is van de grotere orginele aarde. Er zou een ijsmuur zijn dat antarctica heet of de zuidpool. De noordpool zou dan het middelpunt van de kaart zijn en de zuidpool als een ring van ijs eromheen en daarbuiten zouden andere continenten en werelddelen zijn die extraterrestrial zouden zijn. De simulatiekoepel zou ergens eindigen bij de ijsmuur en zou binnenkort overkoepelt kunnen worden door een nieuwe grotere simulatie koepel op de orginele aarde wat de nieuwe tijdperk start van 7000 jaar. Man hoe kan men zoiets weten terwijl de meeste mensen zo ver van zichzelf vandaan staan en nog niet weten waarom ze op de planeet aanwezig zijn.

 9. Genoeg buitenaardsen die hier op aarde rondlopen, politici die in een ander universum leven. De meesten komen van de planeten Corruptus, Ur-anus, Nep-tunes en Plutocratius. Niet van Mars, dat hebben ze niet in zich. 🪐🌍👽

 10. Hollywood geblaat……met geen enkel ander doel dan angst creëren voor dat wat zich gaat manifesteren. Uit die koker valt weinig reëele info te verwachten.

  Vanuit andere bronnen is mij verteld dat ……..
  ” is mij verteld dat “…….

  Ik ga het aankijken.

  Ben benieuwd. Door ruimte en tijd ken ik.

  Taal is een te beperkt medium.

 11. ” Dus als hij niet de waarheid vertelde, kon hij mogelijk naar de gevangenis gaan.” nou, enkel als ie word vervolgd…en ondervraging door regeringen of senaat/kamerleden zijn geregisseerde shows met ene vaststaande uitkomst.

  Ik zag de man, zijn manier van kijken en mimiek en het is een fantast, geen leugenaar. Gewoon iemand met een fantasie die ergens los is gekomen van het geweten….kun je niet straffen voor meineed, want hij liegt niet…zijn waarheid is anders dan de onze….kom je vak tegen trouwens

 12. Voor de mensen die niet weten wat de matrix inhoud

  Vrijmetselaar zijn MASONIC oftewel de MASONS dat zijn de beginletters van de matrix.

  Trix is een synoniem voor TRICKS oftewel TRUCJES.

  MA TRIX MA-son TRIX = TRUC

  Het is de truc van de vrijmetselaars om ons in hypnose te houden met hun middelen – dat is de matrix .

 13. De verschijning van de H. Maagd Maria in Lourdes is nu geactualiseerd door ongrijpbare vliegende objecten waarvan de openbaring voorbehouden is aan uitverkorenen met onwrikbaar geloof. Eten van sommige paddenstoelen of andere geestverruimende roesverwekkers bevorderen de kijk en het contact met de intergalactische intelligentsia.

 14. Frontnieuws schrijft: “Zoals ik mijn lezers al herhaaldelijk gewaarschuwd heb, geloof ik dat het toneel zich aan het vormen is voor een grote misleiding. Er wordt zoveel aangenomen over wie deze “niet-menselijke” wezens zijn en waar ze vandaan komen. En ik geloof dat het meeste onzin is.”

  Daar sluit ik me helemaal bij aan!

  Dat lieve buitenaardse wezentje uit de film ET leek ook bedrieglijk echt, toch?
  Met techniek is er veel mogelijk wat bedrieglijk echt lijkt, dus laat je niet niet bang, ook al zal het aantal ‘bekentenissen’ van regeringsfunctionarissen (en andere lieden) alleen maar gaan toenemen.

  Hier de link naar een klein deel uit de film ET (Extra-Terrestrial), compleet met UFO!
  https://www.youtube.com/watch?v=LVkO9Zw1F1k

  En een stukje van de film “ET came home for Christmas” uit 2019
  https://www.youtube.com/watch?v=52roM4-5GWs

  • Nog een toevoeging van mezelf op het bovenstaande:

   Bekijk ook eens het” Blue Beam Project” van de NASA
   De Canadees Serge Monast en een andere journalist, die onderzoek deden naar dit project van de NASA, stierven kort na elkaar aan een ‘hartaanval’.
   Voorafgaand aan zijn vroegtijdige dood, ontvoerde de Canadese regering illegaal Monast’s dochter, onder het voorwendsel dat ze door hem ‘in gevaar’ zou zijn, in een poging hem ervan te overtuigen zijn lopend onderzoek naar Project Blue Beam stop te zetten! Zijn dochter werd nooit meer teruggezien.
   BRON:https://eindtijdnieuws.com/nasas-project-blue-beam-het-vier-stappenplan-reposted/

   • @Lente, de Canadese politicus Paul Hellyer (1923 – 1921) was piloot tijdens WOII bij de RCAF, minister van defensie tussen 1963 en 1968 & hij hield zich sinds 1967 bezig met het UFO-dossier. Hij was uitstekend op de hoogte over zaken als het neerschieten van een Ufo door op aarde verblijvende buitenaardsen op 08.07.1947 bij Rosswell in New Mexico.
    Het zal de lezer niets verbazen dat de Mockingbird press/ newspeak/ msm hem niet serieus nam als onderdeel om de waarheid verborgen te houden.

 15. Komen uit binnen-aarde, niet van een andere planeet. En indien ze toch van andere planeten komen zijn wij de indianen en zij de blanke kolonisten. Het gouvernement van de VS zijn vredespijp rokende stamoudsten die aan het kampvuur “onderhandelen”, de buitenaardsen maken een afspraak met de regering die weldra zal klagen dat die buitenaardsen met gespleten tong praten omdat de regering een contract tekende dat ze niet eens kan begrijpen. Neen, het zijn de binnenaardsen.
  Die drie getuigen hebben niets gezegd want alles is geclassificeerd dus nul bewijzen voor het publiek. Mogelijk hebben deze “getuigen” of “klokkenluiders” onder MK-Ultra een beetje té veel LSD toegediend gekregen.
  Maar ik ga voor de Atlantiërs uit het binnenste van de holle aarde.

 16. Jullie allemaal krijgen bij deze de hoofdprijs .
  Verheven naar de orde van Infidel .
  Lig dubbel van de commentaren hier . 🤣
  geheime ondergrondse labs . enz.
  Heb idd Erich von Däniken gelezen (vroeger)
  En last but least ook Donald Edward Keyhoe .
  Valt nog mee JC niet al geland is. 😁

  • Ja Cor dan heeft de matrix programmering goed gewerkt bij u…
   Is moeilijk buiten de box denken voor mensen als u…

   von Daniken is een cabal lul dat is al jaren bekend.

   Moeilijk voor sommige SMALL MINDED PEOPLE om verder te denken dan het narratief…

   Maar dat zegt u naam al.

   • @boertje
    Dank U voor deze wijsheid .
    Kost me dat dit profiel ?
    Ben net als ingevet canvas je bazel naar mijn persoon glijd van mij af .
    Hoop dat je even van je momentje genoten hebt .
    JHartelijke groeten .
    En P.s waar staat dat “von Daniken is een cabal lul”is ?
    😎

     • @boertje
      Beste .
      Je mag het hebben verder hoor .
      Ik kap ermee .
      IK verlaag mij niet tot jouw niveau .
      De site is intressant genoeg .
      Fijne dag nog .

      • Jij ook een fijne dag cor NIET DUS !!!

       wel veel reacties voor iemand die een ingevette canvas is…
       Glijd wat minder goed dan je zegt. OOK NIET DUS !!!

       Groeten BOERTJE WEL DUS …

       • Wat voel ik net een kriebel in mijn hol er kwam wat uit het was een TROL…
        Zo glad als canvas wat hij ingevet hij dacht alles te weten maar kwam nog NET kijken om de hoek van wat niet bestaat en daarom kwam trol Cor uit mijn naad.
        Zijn handjes openden mijn hol en zijn oogjes zagen het licht maar Cor hield liever zijn oogjes dicht.

        Slaap lekker beste vriend.

 17. Wellicht komen onze regeringsleiders met het verhaal dat wij mensen een buitenaardse vijand hebben die de mensheid bedreigt en moeten overleven door samenwerking en daarom een wereldregering moeten vormen, het is maar een gedachte….

  • Dat proberen ze al een tijdje… ook in de VS jaren geleden al. Als jij een goed excuus wil hebben om een zonsverduistering aan te moeten leggen omdat je het dak van je huis aan het slopen bent, dan is dat een prima excuus: die van de alien bedreiging die je tegen moet houden. En ondertussen verniel je het dak zodat je met je ruimtescheepje zelf op pad kan. Landbouwzeil om de aarde heen, alles weer in orde.

 18. Na wat de illuminatie, cabal, WEF ect met de mensheid wil doen, moeten “wij” mensen dan nog bang zijn van UFO’s en hun bemanningen dacht het niet, zelf volg ik met interesse het hele UFO gebeuren vanaf eind jaren 60. Project Blu Book, Grudge door de Amerikaanse overheid waren bedoeld om het hele gebeuren te debunken, het Roswell incident New Mexico stond niet alleen ook Rusland Kapustin Yar hebben UFO’s neergeschoten, de 3e wereld oorlog is dicterbij dan ooit dan bang zijn voor UFO bemanningen, ze zijn al onder ons.
  *
  Behold A Pale Horse door William Cooper

  https://stopthecrime.net/docs/William_Cooper-Behold_a_Pale_Horse1991.pdf

 19. AI komt eraan, dus “echte” beelden worden schaars….eigenlijk zijn we nu al op een punt gekomen dat niets meer geloofwaardig is….geld niet, politici niet, beeldmateriaal niet en op schrift staande shit al helemaal niet….vertrouwen is dus weg, terwijl onze wereld op vertrouwen is gebaseerd….

  DAT is de spil van alles, en dat stukje vertrouwen maakt dat we kunnen samenleven, handelen en opbouwen.

  Die great reset gaat het zonder vertrouwen ook niet worden trouwens…

  Wat ik zie in de schaal oude gebruikte koffiepads is chaos…..onze toekomst is chaos…en tot de “techniek” totaal kapot is en de laatste persoon die dit kende is gestorven zal er ook geen vertrouwen meer zijn.

  En dat is erger dan wat dan ook.

 20. Wat kunt u tegen doen een krankzinnige wie intelligenter is dan uzelf, die oprecht luistert naar uw argumenten en vervolgens gewoon in zijn waanzin volhardt?

  – George Orwell

 21. Waar het om gaat is de technologie – niet alleen de Duitsers waren al op zoek naar deze technologie voor de tweede wereld oorlog . Wat voor technologie > ? 0. energie en anti zwaartekracht, dit zou het hele energie probleem in een paar jaar op kunnen lossen .Tesla had dit al doorgrond , een eeuw geleden , of niet soms? maar dit zou de economie die op fossiele grondstoffen gebaseerd is verpesten en dat is niet leuk voor de portemonnee van de extreem rijke psychopaten, Aliens komen voor in de gehele geschiedenis , ik kwam ooit eens tegen in RigVeda een beschrijving tegen wat voor dieet piloten moesten eten om een Vimar met gedachten kracht zouden kunnen besturen. Nee dat dieet was niet een broodje aap . Gg Ook de bijbel staat vol met verwijzingen naar buiten aardse wezens entiteiten Je hoeft alleen maar het begrip engel te begrijpen als alien . GG . Laten we stellen dat we niet echt op hoogte zijn , dom gehouden zijn . Als je rode pil geslikt heb zie je de werkelijkheid – de waarheid in elk geval in een ander licht , een licht waarin het duidelijk is dat er nog heel wat te leren is – niks is onmogelijk.

 22. als ze niet bestaan wat hebben wij dan met 8 personen gezien ?we zijn uit de auto gestapt en wij allen zagen een rond object boven ons.geen geluid geen beweging niks.toen ineens vloog het met een noodgang het luchtruim in.ook weer zonder geluid.

 23. Julia wij leven in het stenen tijdperk qua technologie. Zij hebben alles en het bestaat al heel lang vrije energie, kwantum/resonantiegenezing enz.. Wat u gezien heeft is gewoon aardse verborgen gehouden technologie wat ze hier en daar testen en dan gezien word.

  Duizenden patenten van dit soort technieken liggen in kluizen maar mogen niet gebruikt worden anders verliezen zij hun inkomsten van de zogenaamde ¨fossiele¨ brandstoffen en dergelijke.

  Begin 20e eeuw bestonden er al elektrische auto´s zonder accu. 2 koperen bollen op de motorkap en ze reden gratis en zonder vervuiling. Maar dat kwam de parasieten niet goed uit want ze wilden natuurlijk wel geld verdienen aan (de onbeperkte) olie en gasvelden.

 24. Het enige wat ik me voor kan stellen is dat ze willen laten zien hoe reëel de dreiging is zodat we akkoord gaan met uitgaven voor ruimtebewapening zoals je al in een ander artikel stelt.

 25. De geoengineering gaat gestaag door. Als er hard genoeg gesleuteld wordt aan het firmament, komt de Rapture echt wel! Zodra de atmosferische druk vermindert omdat ‘ze’ er in geslaagd zijn de plasmalagen dusdanig te bewerken dat er ‘gaten’ ontstaan, krijg jij de kans om te zien dat het niet om ufo’s en aliens gaat, maar gewoon om het dak van je huis als jij er doorheen vliegt. Opgezogen met de vortex van de Rapture! Net zoals we nu al vele zware tornado’s zien, en hier en daar wat kleinere in gebieden die ze normaal niet hebben, zo zal de Rapture zich ook aanmelden. Maar je komt helaas niet terug om er over te vertellen. En je crematie in de plasma is gratis.

 26. Alles draait om mensen bang te maken en te houden. Nu Corona als bangmaker niet meer werkt, volgen de aliens en de marsmannetjes. Wie bang is, is sterk vatbaar voor allerlei onzinnige leugens. Dat hebben we tijdens de Coronaperiode kunnen ervaren. Bijna iedereen trapte erin. Iemand als Robert Jensen voorspelde 3 jaar geleden al dat deze leugen (vliegende schotels) eraan zat te komen. Zoals de Jehova’s hun aanhang jarenlang wijsmaakten dat God op een vastgestelde datum zou wederkeren op de aarde. Zoals het schaapje naast de leeuw zou slapen zeiden ze ook, en de leeuw zou het schaapje met rust laten. Hoe zit het nou, zijn wij nog steeds behept met een kinderverstand en geloven wij nog steeds in sprookjes ? Niet te geloven zeg !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in