Er zijn vreemde blauwe lichten gezien die de nachtelijke hemel in Marokko verlichtten enkele minuten voordat de verwoestende beving van 6,8 magnitude toesloeg, en geofysici zijn verbijsterd.

Blauwe lichtflitsen boven Agadir aan de voet van het Atlasgebergte werden op video vastgelegd door verbijsterde lokale bewoners en de onverklaarbare waarnemingen hebben experts verbijsterd, waarbij sommigen suggereren dat een UFO of bliksem de schuldige zou kunnen zijn.

Veel mensen geloven dat de blauwe lichten een teken zijn dat de aardbeving geen natuurlijk fenomeen was. De bosbranden die onlangs de wereld teisterden, werden ook voorafgegaan door een vreemde verlichting in de lucht die door sommige onderzoekers werd toegeschreven aan directe energiewapens (DEW’s).

Een andere mogelijke verklaring is “aardbevingslicht” – een onverklaard fenomeen dat zich voordoet in tijden van extreme seismische spanning. Maar niemand weet zeker of aardbevingslichten wel bestaan, of wat ze veroorzaakt. Kijk:

“De aardbeving [in Marokko] vond ’s nachts plaats,” vertelde geofysicus Dr. Friedemann Freund aan The Washington Post.

“De voorwaarde voor aardbevingslichten om door mensen gezien en misschien zelfs door camera’s vastgelegd te worden, zou relatief hoog zijn.”

Daily Mail meldt: Lang werd aangenomen dat deze ongewone lichten een mythe waren, maar men denkt dat ze plaatsvinden te midden van de veranderingen die optreden in het magnetische veld van de aarde tijdens een aardbeving of vulkaanuitbarsting.

De lichten kunnen verschillende vormen aannemen, of het nu een roze bol van licht is of 10 cm grote ‘vlammen’ boven de stoep.

Dit laatste zou zich in 2009 in de historische stad L’Aquila in Italië hebben voorgedaan, enkele seconden voordat er een aardbeving plaatsvond.

Ondertussen bewoog een heldere paarse lichtbol naar verluidt langs de hemel bij de St. Lawrence rivier in Quebec in 1988, 11 dagen voor een krachtige beving.

In 2014 bestudeerden Dr. Friedemann en zijn collega’s 65 onverklaarbare meldingen van deze lichten van zo ver terug als 1600.

Ze ontdekten dat 85 procent plaatsvond in de buurt van breuken in de aardkorst, die gewoonlijk “breuklijnen” worden genoemd.

De meeste waarnemingen vonden ook plaats vóór of tijdens een aardbeving, maar zelden erna.

Dit patroon heeft wetenschappers doen geloven dat een opeenhoping van seismische spanning de belangrijkste oorzaak is van aardbevingslichten.

Zij denken dat ‘geactiveerde’ elektrische ladingen in rotsen aan de korst luchtmoleculen ioniseren wanneer deze naar de oppervlakte komen.

Men denkt dat deze reactie de vreemde lichten opwekt, bijna als een batterij, maar veel blijft nog een mysterie.

Het is een van de weinige gedocumenteerde verslagen van iemand die op de aanwezigheid van aardbevingslichten reageert,” zei Robert Thériault van het Ministère des Ressources Naturelles van Québec, die aan het onderzoek werkte.

Aardbevingslichten als vóór-aardbeving fenomeen, in combinatie met andere soorten parameters die variëren voorafgaand aan seismische activiteit, kunnen op een dag helpen bij het voorspellen van de nadering van een grote beving.

Via Thepeoplesvoice.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Roemeense senator beweert dat de aardbeving in Turkije een kunstmatige door de mens veroorzaakte aanval was

Vorig artikelMexico krijgt de volgende schrik: Lichamen van twee “aliens” gepresenteerd in het Congres
Volgend artikelDat is gewoon stom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

101 REACTIES

 1. Ik zie hier toch iets heel anders, eerst een draaiend object in de lucht, en geen “uit de rotsen” komende lading. Maar goed, je moet de wetenschap volgen, zeggen ze.

  • idd, ook gezien, je zou bijna denken aan een soort weather drone ‘antenne’ die bv de beam kan doorzenden vanwaar ze worden gestuurd?

   ze zijn heel ver met weer manipulatie of dit soort operaties.

   het zou mij niks verbazen en ze komen er mee weg want… zij zijn het SSysteem en beheren het SSysteem zo ook de MSM e.d. en dus.

 2. Marokko wil zich aansluiten bij BRICS…..
  Toeval??
  Denk even terug aan die ongebruikelijk zware aardbeving in Turkije. Turkije en Rusland onderhielden goede contacten. Dat werd niet gewaardeerd. Soort van afstraffing? Ook daar werd voorafgaand aan die zware beving melding gemaakt van ‘dat blauwe licht’……

   • Amerika voelt op z’n klompen aan dat het zijn hegemonie aan het verliezen is en begint opeens zéér destructief gedrag te vertonen.
    In mijn hele leven heb ik in één jaar tijd nog nooit zóveel verwoestende natuurrampen gezien. Overstromingen, mega hagelstenen, aardbevingen, overal verwoestende branden, treinen met enorm giftige lading die ontsporen. En noem alle ellende maar op. Dit kan geen toeval zijn. En nee, ik geloof niet in het sprookje dat dit door opwarming van de aarde komt.

   • De Noord Koreaanse President heeft gezegd achter Rusland te staan.
    Nou maar wachten op de blauwe lichten, met de aardbevingen als gevolg.
    Ik heb best wel een beetje respect voor Kim Jong-un.

   • Juist Adriaan, de US gebruikten hun HAARP wapen weer eens. Die satanische installaties zouden eens platgebombardeerd moeten worden. Experimenteren met het weer is spelen met vuur.

  • Fukushima…, de Sendae aardbeving was niet 9+ op de schaal van Richter, maar slechts 6 en een beetje (faktor 1000 minder heftig), alle generatoren van de centrale waren operationeel, de centrale was in goede staat van onderhoud en zojuist naar de laatste normen gebracht. De reactor waarvan het tientallen tonnen zware reactorvat 300 meter vertikaal de lucht in geslingerd werd was vrij van splijtstaven vanwege groot onderhoud en had dus niet kunnen ontploffen tenzij er iets explosiefs aangebracht was…. , enzovoorts, enzovoorts…

   Gestraft vanwege voorstellen tot samenwerking met Iran…

 3. Agadir e.o. is al heel lang, berucht als aardbevings-gebied.

  Licht-verschijnselen in de atmosfeer, zullen elektromagnetisch zijn :
  mogelijk behorend bij spanning door aard-verschuivingen, vulkaan-uitbarstingen, e.a.
  Zie ook : Noorder-licht.

 4. ‘Onnatuurlijk’ in de kop moet ‘onbegrepen’ zijn, zoals ook in het verhaal beschreven staat. Het verschijnsel is al heel vaak gemeld, lang voordat DEW bestond.

  • hoe kan dat dan dat de mensen die dit blauwe licht zagen voor de aardbeving dit nog nooit hebben gezien ?in een filmpje werd er verteld door de bewoners dat het uit de lucht kwam en dat ze dit nog nooit hadden mee gemaakt.

 5. Biden belooft ‘het aantal en de intensiteit van extreme weersomstandigheden te vergroten’

  Democraat-president Joe Biden is beschuldigd van een “Freudiaanse vergissing” nadat hij tijdens een toespraak had verklaard dat zijn regering het weer manipuleert.

  Biden trok de aandacht met een bizarre opmerking waarin hij beloofde dat zijn regering werkt aan plannen om de ernst en het aantal extreme weersomstandigheden te vergroten.

  De president maakte vorige week de wenkbrauwverhogende blunder in Live Oak, Florida,

  Biden gaf commentaar tijdens een toespraak na de orkaan Idalia.

  Sindsdien is er een video op sociale media verschenen waarin Biden de schijnbare fout maakt. >>>

  https://slaynews.com/news/biden-vows-increase-number-intensity-extreme-weather-events/

 6. Het is om te huilen, dat 1 land andere landen verwoest. zie hier, zie Turkije, zie Ukraine, zie Libie etc etc etc.
  Marokko wordt gegijzeld met de Westelijke Sahara, daardoor is Marokko (samen met Qatar) de enige Arabische landen die de usa nog steunen. Marokko is nu stiekem de regenboog aan het inbrengen, maar het volk verzet zich hevig, waardoor de regering hier vanaf wilt zien. Dat was het moment dat de gijzeling weer begon. Ik voorspel dat de Polizario (volk dat vredig in de Westelijke Sahara leeft, binnenkort weer om afsplitsing (opstoking van USA) gaat schreeuwen. Zoals ik al zei, om te huilen. EN DE REST VD WERELD DOET NIKS!

  • De voormalige Franse kolonies Marokko (1956) en Algerije (1962) leven als kat en hond, omdat Algerije de verzetsbeweging Polisario (1973) in de Westelijke Sahara steunt. De Westelijke Sahara was een Portugese kolonie en na de anjerrevolutie van 25.04.1974 (2 + 5 + 4 = 11) verlieten de Portugezen het gebied met de staart tussen de benen. In 1976 hebben Marokko en Mauritanië de Westelijke Sahara verdeeld.
   Vorige maand heeft de Algerijnse kustwacht twee personen gedood, die op jetski’s de Algerijnse kustwateren waren binnen gedrongen.

    • In 1993 is de grootste moskee van Marokko geopend (en een van de zeven grootste moskeeën ter wereld) in Casablanca, het was de grands travaux van koning Hassan II (1929 – 1999) & koning vanaf 1961. De minaret heeft een hoogte van 210 meter en zo kon Hassan II zijn godsvrucht tonen aan zijn ‘geliefd’ volk.
     De bouwkosten bedroegen plm. 500 miljoen euro en zijn (straatarme) onderdanen betaalden uiteraard graag mee. Een klein minpuntje: de architect was de ongelovige – kafir – Fransman Michel Pinseau.

      • Dan weet je ook dat de Berbers in het Atlasgebergte in 1958 op de toenmalige kroonprins Hassan een aanslag hebben gepleegd. Het is sindsdien tussen Hassan en de Berbers (Amazigh) niet meer goed gekomen.

       Heb je wel eens overwogen je Marokkaanse nationaliteit op te geven?

       • Dat is onmogelijk Ron, als je dat aanvraagt wordt je eerst je waarschuwd (in elkaar geslagen eigenlijk) doe je het nog een keer, ga je een maand de bak in. Ik heb een maroc en italiaans paspoort en ben in NL geboren. Mengelmoesje!!

 7. Dank Rommel voor dit artikel! Interessant om te kijken hoe dit zit, kennelijk zijn er meer opties waardoor dit licht wordt waargenomen.
  Waar is de waarheid weer? Gaan we wel weer zien.
  Maar dank!

 8. Bij dergelijke aardbevingen komt er ENORM veel energie vrij …..ga het dus aub niet verklaren aan de hand van absurde sf complot theorien ….non fictie is al schandalig en dramatisch genoeg tegenwoordig….

   • Pecies , H.A.A.R.P. uit Gakona Canada,maar er zijn nog meer plaatsen op de aarde met soort gelijke instalaties.
    Krijgen we nog veel mee te maken.

  • praat je nou de televisie na, kom s met een onderzoek of met bewijzen? Mensen zoals jij zorgen ervoor dat de satanisten hun doel bereiken. Ben jij ook Satanist? zoja, dan heb ik medelijden met je kids. VUILLAK!!!!!

   • @the real deal OFF Topic .
    HUH ??
    Zinloos grof imo .
    😑
    Svp graag wat meer inhoudelijk waarom spreek je zo tegen Bas ?
    Verbaasd dat ik hier reguurders best wel goed en onderbouwd zie reageren, en dan weer zie terug vallen in kabouter gedrag .
    Deze tendens herken ik al sinds de begin tijd met BBS .
    “Een bulletin board-systeem ( BBS ) is een computer of een applicatie die is gericht op het delen of uitwisselen van berichten of andere bestanden op een netwerk. Oorspronkelijk een elektronische versie van het type prikbord dat in veel keukens en werkplekken aan de muur werd gevonden, werd de BBS gebruikt om eenvoudige berichten tussen gebruikers te plaatsen. De BBS werd in de jaren tachtig en begin jaren negentig het belangrijkste soort online gemeenschap, voordat het World Wide Web arriveerde.” Ben ook wel verrot gescholden, was normaal , heb eens een gesprek gehad met een HP mongool over een probleem met een toendertijds probleem met een printer . Die gast ging te keer … Niet voor herhaling vatbaar .
    XS4all had daar ook een handje van de verhevenheid deed opgeld .
    https://www.techtarget.com/whatis/definition/bulletin-board-system-BBS

    1200 baud en een dikke telefoon rekening met cassette recorder een programma inladen (basic poker prog 😁
    the real deal ik ben geschokt 🤣

    • je schrikt hiervan???? dan hebben we nx aan jou, ga jij maar lekker over je gevoelens huilen. Wij hebben alleen strijders nodig met een stenen hart en stalen ballen, alleen dan maken een kleine kans om hier uit te komen. Dus ga jij je verschuilen achter bejaarden, vrouwen en kinderen, wij redden jouw zielig leventje wel. EN BEDANKT HEE!

      • Ik vecht hier genoeg en zal dat blijven doen. En hoe vecht jij? Met je toetsenbord zeker? Dat er op een gegeven moment gevochten moet worden, weet jij net zo goed. Daar ontkomen wij niet aan. Bereid u voor!

     • @the real deal
      Alleen een zwakkeling spreekt zo al jij .
      Dude ik ben er veel zoals jij tegen gekomen .
      Violence is the last refuge of the incompetent.
      Ik heb mijn deel ook gehad en heb geweld gebruikt .
      Jij de real deal ben een braller .
      Die hebben hun plaats vaak gevonden in de beruchte vierkant .
      Je bent het niet waard om op te ageren .
      Fijne dag verder .

     • @the real deal September 14, 2023 at 1:28 PM

      We need fighters with brains and the ability to research and learn before they open their mouths , of which you are clearly not an example judging by the tone of your writing.
      Where is your investigation or evidence ?? Or are you just spouting some ‘conspiracy’theory based on some (half-)truths and a lot of conjecturing ,like Q and other psyops regularly do?
      People like you also ensure that the Satanists achieve their goals.

      Want to do some research ? Go to thunderbolts.info or holoscience.com , try to understand the role that plasma ,magnetism and electricity play in the universe and (therefore also) here on Earth, the role they play in connection to earth , weather and space events.
      Ken Wheeler and Eric P Dollard are also good sources on electricity and magnetism but difficult to follow (for me that is , surely not for a warrior of your stature)

      • Ik ben een trotse hardwerkende Marokkaan (halfbloed) die z’n geschiedenis goed heeft bestudeerd. Ik ben nu ook in Rabat, al 9 weken. En vanaf vrijdag ben ik weer in Marrakesh, helpen! Wat doe jij dan? Hollandse naam, maar Engels zeuren? Wat is dat? Ben je in je kontje genomen ofzo, wel zorgen dat het wat gladder is dan heee.

        • Baske, mijn strafblad is 3meter lang. Heel mn leven zie ik de overheid als vijand. Dus nee ik sta op geen ene lijst. Jij wel? Misschoen op een COC-lijst of een pedolijst

        • If the AIVD or NCTV put an idiot like this on their payroll they are even dumber than i think they already are.

 9. Dat er elektriciteit opgewekt kan worden met gesteente onder spanning te zetten is allang bekend, kijk maar naar je sigaretten aanstekertje, velen met een vuursteentje, maar de anderen met een piezo elementje, ik denk dat het daarmee te maken heeft.
  https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwixhJDCyKmBAxU-xQIHHcveDPEQFnoECCYQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3Uq1BzuKXCI&usg=AOvVaw2OU24Omcgpf_YheEQe7t34&opi=89978449

  • Het piëzo-elektrisch effect is het verschijnsel dat kristallen van bepaalde materialen onder invloed van druk, bijvoorbeeld door buiging, een elektrische spanning produceren en andersom: er zijn materialen die vervormen als er een elektrische spanning op wordt aangelegd. Het woorddeel piëzo- is afgeleid van het Oudgriekse woord πιέζειν (piezein), dat drukken betekent.

 10. Eric Hecker – Antarctica Firefighter for Raytheon Exposes Scary Earthquake Weapon.

  Last but certainly not least, Eric Hecker closes out our Whistleblower Marathon this week on SRS. Eric is former Navy and contractor for Raytheon, a major U.S. defense contractor. Eric’s position as a firefighter and plumber for the South Pole facility gave him unrestricted access to the compound. During his stay, Eric observed highly advanced directed energy weapons and other technologies beyond what we previously thought possible. Eric has also testified to congress under oath and hopes to bring his experience to the public for the good of humanity.
  https://www.youtube.com/watch?v=rckecs0PKI4

 11. HAARPbeving hoogstwaarschijnlijk. Vergeet niet dat Zio-Jared Kushner (schoonzoon van je Zio-vriend Trump) destijds de deal gebrokered had met Israel om de West Sahara te krijgen, heel stiekem gedaan. Israel = Ziomerica. Bovendien is Hoessein dikke maten met Netanyahu. Vanuit de Sahara worden allerlei experimenten gedaan met stof in de lucht voor zonsverduistering (zoals je bijv een jaar geleden of zo het “Sahara zand” fenomeen zag dat alles roetbruin kleurde, dat aangewakkerd was om helemaal tot de VS te trekken.) Het potentieel van aardbevingen kan ook aangewakkerd worden (mbv HAARP). Wsch dus afstraffing omdat ze bij BRICS willen.

  Vergeet niet gul te storten op rekening 666, oeps, mijn keyboard bedoelde Rode Kruis. Hoessein kan het geld goed gebruiken.

 12. Zowel de aardbeving in Marokko (ook die van dit voorjaar in Syrie/Turkije!!) en de storm ‘Daniel’ zijn door artificiële weersmanipulatie gecreeërd! Door de massamoordende fascisten die de aandacht willen afleiden van Maui en de corrupte Bidens, de organized crime family van de VS. Natuurlijk ook om de mensheid nog meer schrik aan te jagen over de “man-made” klimaat-verandering die idd door henzelf wordt veroorzaakt, met opzet.

 13. Nog even en er gaat nog iemand beweren dat vulkaan uitbarsten ook het werk is van mensen.
  Een aardbeving heeft natuurlijk helemaal niks met het klimaat te maken.

  • Bert, Een aardbeving heeft inderdaad niets met het klimaat te maken. ; maar tegenwoordig wel met slechte mensen‼️

   Ga jezelf er eens in verdiepen en je zult gruwelen!

   • De planeet ,beste Anna,is niet van ‘ons’ , het is slechts louter toeval dat we hier nog zijn, en ondertussen met waanzinnig veel, als er in het universum een en ander gebeurt , kan het ZO MAAR gedaan zijn ! Wist je dat écht niet ?

 14. Wat is het verschil tussen Berbers en Marokkaans?

  Bevolking van Marokko: Ongeveer 60 procent van de bevolking van Marokko bestaat uit Arabisch sprekende Marokkanen, 40 procent uit berbers die een berberdialect als moedertaal hebben. De berbers, die zich Amazigh (betekent ‘vrije man’) noemen, zijn de oorspronkelijke bewoners van Marokko.

  De VS hebben wéér een heleboel vijanden erbij.

  • Nee joh, heb je dat van wikipedia Adriaan? 80% is berbers van de gehele Magrig (Maroc, Algerije, Tunis, Libie) 17% van Marokko is Arabisch en 3% iets anders. Berbers zijn familie van de Kelten en van de Moren. Taal heeft nier niets mee te maken, een belg spreekt ook frans, maar is geen Fransoos!

 15. Iedereen doet net of de vs iedereen aanvalt, maar het valt zichzelf dan toch ook aan.

  Vs, brics, whatever, allemaal 1 pot nat, het een helpt het ander, de gevolgen worden OVERAL gevoeld. Het is een totaalscript, geen script dat overhoop ligt. Binnen de lopende BRICS bevinden zich voornamelijk WEF gezanten….

  Waarom doorzien mensen maar een deel, en putten hoop uit afleiding…ik snap het niet.

 16. De 4e Industriële Revolutie gaat over de ruimte en ruimtevaart (plus het beheersen van het menselijk bewustzijn – zie onder meer het boek van Schwab waar dat doel beschreven staat). Dit is per definitie een industrie die door bedrijven beheerd wordt. Het WEF staat voor regering door bedrijven. Alle landen doen mee aan de ruimtevaart industrie, inclusief Rusland en VS. Verschillende zotten met veel geld hebben het regelmatig over ‘kolonisering van de ruimte’ zwevende leefruimtes, en de ‘new world order.’ Alles is al weggegraaid op Aarde. Resteert alleen nog space. Putin zat een paar dagen geleden met Noord Korea over het beheren van de ruimte te overleggen, nota bene in een ‘ruimtevaart centrum’ in Oost Rusland. Hoe duidelijk kan het zijn? De heersers willen nu het ruimtegevecht aangaan – wie krijgt wat. En de overige mensheid betekent geen zak voor ze. Een handjevol willen ze overhouden die nog wat werk kan doen. En dat doen ze onder meer middels de gifspuit, waar heel veel doden vallen bij het ombouwen van de mens tot GMO. Het gaat er om de goyim tot goede GMO’s om te bouwen, welke in een heel andere leefomgeving kunnen bestaan: met veel minder zonlicht. En als je kijkt naar wat er tevoorschijn komt uit de laboratoria, dan zie je nu al kunstvlees. Ook het schaap Dolly werd gemaakt. Wat denk je dat er nog meer gemaakt kan worden in reageerbuisjes waar jij niks van af weet? En zo gaat het ‘leven’ in stand gehouden worden voor de heersers, in reageerbuisjes, waar het goyim dan ook uit tevoorschijn komt wanneer het de heersers zint.

  Het grotere plaatje dat mensen nog steeds niet zien is dat alles wat nu uitgespookt wordt, met de goedkeuring van elke regering in elk land – inclusief je redder Rusland – uitgevoerd wordt om de ruimtevaart mogelijk te maken. Er zal toch ook een vorm van transport moeten komen om ‘mensen’ naar de kolonies te vervoeren (Zie Bezos.) Dit houdt onder meer in dat het firmament gesloopt moet worden, anders kunnen ‘ze’ er niet door. De maan is nu op het programma. Satellieten hangen overal al, dus hoe lang duurt het nog voor er een bijenkorf vol met verpieterde menswezens de donkere ruimte ingeploert wordt?

  Alles wat de mens bedenkt, kan hij ook maken. De heersers hebben grootste plannen en ze zijn ze aan het uitvoeren met het geld dat ze overal hebben weggegraaid. Maar gelukkig hebben we laptops, mobieltjes, games, joysticks, etc. Wat zou het leven zonder zijn. Evolutie heet dat. Technologische evolutie. Het punt is bereikt waar de mens geen waarde meer heeft onder het juk van de technologie.

  • God gaat ingrijpen.

   Staat geschreven.

   Maar ja, God bestaat niet want al het leven op aarde is vanzelf ontstaan uit een eencellige amoebe die op zijn beurt uit een grote explosie is ontstaan. Dat heet Evolutie.

   Logisch toch!

   Wie dat niet kan geloven mankeert logisch denken en is niet helemaal goed in zijn bovenkamer.

   • Dat jij daar zo van overtuigd bent dat alles uit niets is ontstaan, getuigd van jouw gebrek in je “bovenkamer”.. onverdraagzaamheid in de reacties zeg je dan nog.. succes met je google wijsheden

 17. De Marokkaanse koning Mohammed VI (M6) verbleef weer eens in het buitenland toen Marrakesh e.o. werd getroffen door een aardbeving. Hij stamt naar eigen zeggen af van de profeet Mohammed (vrede zij met hem) en daarom noemt hij zich aanvoerder van de gelovigen. Met zo’n stamboom staat hij ver boven de wet en hij heerst als een autocratisch heerser, die zijn zakken meer dan heeft gevuld; naar verluidt bedraagt zijn vermogen ruim 15 miljard euro.
  In 2016 bracht hij een kort bezoek aan Amsterdam toen hij door een grote groep Marokkaanse Nederlanders werd toegejuicht al betrof het iemand van het kaliber Messi. Indertijd werd dit verschijnsel door de msm – natuurlijk bewust – niet opgepikt.

 18. Een blaaskaak met het niveau van een gehangen gans , en de diepgang van een plas water op het trottoir neem je niet serieus……ongeacht zijn afkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in