Al begin 2019 werd een speciale commissie opgericht om de welig tierende sociale fraude in Oostenrijk te bestrijden. Het heeft miljoenen fraudegevallen kunnen ophelderen. Buitenlanders hebben de Oostenrijkse welvaartsstaat in het bijzonder schaamteloos opgelicht. Een Bulgaarse vrouw reed zelfs in een Cadillac naar de Sociale Dienst. Een ander beweerde dat hij 24 uur per dag in zijn broek poepte omdat hij een oorlogstrauma had.

De speciale taakgroep “SOLBE” (Sociale Dienst Bedrog) werd opgericht onder minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ). Na anderhalf jaar samenwerking tussen de politie, de Sociale Dienst, de belasting, politie en de pensioenverzekeringsinstelling kon men een uitkeringsfraude voor een bedrag van vier miljoen euro oplossen. Nu heeft de politie van Neder-Oostenrijk uittreksels van uitkeringsfraudezaken gepubliceerd. De meeste fraudeurs zijn buitenlanders, meldt Wochenblick.

Ook onrechtmatig verkregen Coronahulp

De Solbe-rechercheurs hebben talloze misdrijven kunnen oplossen. Ze vonden zelfs illegale ontvangers van Corona-hulp in verband met werktijdverkorting.

De meest voorkomende misdrijven die worden gepleegd door uitkeringsfraudeurs:

• Onrechtmatige ontvangst van werkloosheidsuitkeringen
• Frauduleuze verkrijging van pensioenrechten
• Ongeoorloofd gebruik van een inkomensafhankelijke minimumuitkering
• Fraude in verband met arbeidstijdverkorting
• Ongerechtvaardigde aanvraag van basisvoorzieningen
• Ziektekostenfraude
• Ongerechtvaardigde ontvangst van noodhulp

Illegale handel in non-ferrometalen en Sociale Dienst-geld

Samen met zijn vrouw loog een Bosniër in Gänserndorf (Neder-Oostenrijk) tegen de Sociale Dienst en het districtsbestuur aldaar om sociale uitkeringen te krijgen. De twee en andere Bosnische familieleden waren op grote schaal betrokken bij een illegale non-ferrometaalhandel [metaal dat geen ijzer bevat of waarin de legeringen ijzer niet als hoofdbestanddeel hebben, bijvoorbeeld koper, lood, red.] en zouden geen behoefte hebben gehad aan sociale bijstand. Ze bedrogen ook een bedrijf voor meer dan 35.000 euro door beton te gieten op de bodem van de transportkisten met non-ferrometalen om de goederen zwaarder te laten lijken.

Wegcontroles op naleving van vaccinatievoorschriften in Oostenrijk... de PUURBLOEDIGEN worden opgejaagd door de politie

Dit is hoeveel geld het criminele Bosnische echtpaar bij elkaar heeft gegraaid:

• Inkomensafhankelijke minimumuitkering: 36.629,68
• Werkloosheidsuitkering: 38.338,26
• Subtotaal financiële schade door uitkeringsfraude: 74.967,94
• Financiële schade door fraude met illegale handel in non-ferrometalen: 35.933,92
Totale financiële schade: 119.901,86

De Bulgaarse vrouw kwam in een Cadillac… en belandde in de gevangenis

Een 69-jarige Bulgaarse vrouw huurde blijkbaar een klein appartementje in Oostenrijk om een ​​permanent verblijf in Oostenrijk te simuleren. Ze deed het uitzonderlijk goed in Bulgarije: ze bezat een huis, verschillende stukken land en een Cadillac in haar thuisland.

Wanneer ze een inkomensafhankelijke minimumuitkering aanvroeg, verborg ze haar rijkdom voor de Sociale Dienst in Neunkirchen. Een of twee keer per jaar reisde de Bulgaarse vrouw in haar Cadillac naar Oostenrijk om een nieuwe aanvraag voor inkomensafhankelijke minimumuitkering in te dienen en haar “winst” te incasseren. Hiervoor had ze haar eigen bankrekening in Oostenrijk geopend.

De Bulgaarse vrouw werd gearresteerd toen ze in haar Cadillac naar Oostenrijk kwam om een nieuwe aanvraag voor inkomensafhankelijke minimumuitkering in te dienen en haar “winst” op te halen. De Cadillac werd in beslag genomen. Ze veroorzaakte financiële schade van 60.284,42 euro.

De 69-jarige vrouw bekende en maakte meteen 10.000 euro over als eerste vergoeding voor de financiële schade. Ze moet echter nog twee maanden naar de gevangenis: de arrondissementsrechtbank Wiener Neustadt veroordeelde haar tot 16 maanden gevangenisstraf (waarvan 14 maanden voorwaardelijk) met een proeftijd van drie jaar.

Bosniër verzint oorlogstrauma: “Poep de hele dag in mijn broek”

Om zorgtoeslag te krijgen, deed een Bosniër (48) alsof hij een ernstig oorlogstrauma had opgelopen. Hij poepte de hele dag in zijn broek vanwege allerlei trauma’s. Daarom moest hij de hele tijd een luierbroek dragen en kon hij dus niet werken, vertelde hij aan de sociale Dienst.

Deze griezelige spookfiguren demonstreren voor nog MEER onderdrukkende Corona-restricties

Uit intensieve recherchewerk van SOLBE is gebleken dat de 48-jarige niet bekend is bij de Bosnische strijdkrachten. Bovendien heeft niemand in zijn omgeving iets gemerkt van de ernstige traumatisering van de Bosnier, die blijkbaar niet overal een luierbroek droeg. Hij veroorzaakte een financiële schade van 137.251,20 euro.

Voedselbanken geliefd doel van migranten met vette auto’s

Vorig artikelWaarom Trump zal winnen – “Absoluut beangstigend” bewijs van diepgewortelde fraude
Volgend artikelTrump: De Democraten hebben bedrog gepleegd
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Wat denk je van “vluchtelingenïn NL? En Turken/Marokanen?
  De Turken en Marokanen mogen niet gecontroleerd worden, dat is discriminatie. jawel.Maar dan van de nederlanders.

  Aantallen kinderen die opgevoerd worden, maar niet bestaan of even geleend zijn van de buren; land en gebouwen en bedrijven in bezit, banksaldi.

  Voor Turkije en Marokko simpel: neem lokale onderzoekers, bied ze een loon, plus eenmalig 10% van de fraude dieondekt wordt.
  De nederlandse kant:maakeen gemeente verordenig, waarin staat dat degenen met uitkering toestemming dienen te geven voor contole van bank rekening, KvK en Kadaster.
  Laat ze een formulier in Turks/Marokkaans tekenen.

  niet tekenen: uitkering stop.
  —————–
  De vluchtelingen: bij aanvragen zo’n soort formulier, en beginnen bij hun smartphone. Die wordt betaald via bank. Dan weet je alwelke bank.
  Met hun toestemming saldo controle. Dat is een leuk begin; voor de rest hetzelfde: lokale controleur.

  Paar jaar terug controleerde SVB Egypte; 92% fraude….

 2. Gebeurt in Suid Afrika ook, onwettige immigrante kopen identiteitsbewys en haalt kindertoeslag en pensioen. Koper diefstal is so erg dat twee derde van de treinen staan.

 3. Ik werd wel gecontroleerd in het Oostblok. Heb AOW, vrijgezel.
  Als je samenwoont, kijg je in NL meer; ieder de helft van een samenwoon norm

  Maar zou ik hier saenwonen, krijg alleen ik de helft van een samenwoon norm; dus een paar honderd per maand minder.

  Tja, die “vluchtelingen gaan voor in NL; ik wacht pas 11 jaar op woning…..

 4. Kom ik met mijn fietsje bij de UWV aan voor een afspraak om mij tot op het bot te laten beledigen. Ik zit in de wachtruimte en loop effe naar buiten voor een peukje. Komt daar een vette bmw aangereden met een hele wasmand aan turken er in. Turken lopen bij de UWV naar binnen, ik ga ook weer naar binnen. Zit ik later bij zo’n “ik ben lekker belangrijk” eikel op zijn kantoor om stront op mijn kop te krijgen, hoor ik daar die turken te keer gaan in het kantoor er naast. Man zielig doen van ik ben ziek en zo. Vrouw klagen dat zij zwanger is en dokter nodig heeft en weet ik allemaal wat voor gezeik nog meer. De “ik ben lekker belangrijk” eikel naast mij op kantoor van ja meneer en ja mevrouw… Bang om te discrimineren. Ik loop na de afspraak met de nodige stront op mijn kop weer naar buiten en pak mijn fietsje. Komen die turken ook naar buiten. Hele verzameling wasgoed stapt die bmw weer in en scheuren het parkeer terein af. Tja, en ik weer op mijn fietsje naar huis. Mag ik gaan participeren bij een recycling bedrijf. Electronica recyclen omdat ik ervaring in de ITC heb…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in