Waarom Trump zal winnen – “Absoluut beangstigend” bewijs van diepgewortelde fraude

2

Tijdens zijn campagnebijeenkomsten verkondigde president Donald Trump: “We hebben ze allemaal” of “We hebben het allemaal!” In de komende weken, zo niet dagen, zullen de Amerikanen erachter komen wat hij precies bedoelt.

Die specifieke bijzonderheden hebben de belofte om de Amerikanen tot in hun botten door elkaar te schudden door jaren van diepgewortelde politieke corruptie te onthullen, weerspiegeld in verkiezingsfraude, schrijft auteur Joseph Hippolito op Fronpagemag.

Juriste Sidney Powell geeft een voorproefje. Powell, die het juridische team van Trump heeft geholpen een proces tegen verkiezingsfraude voor te bereiden, vertelde Howie Carr, een conservatieve radiogastheer in Boston, op vrijdag:

“We hebben een aantal smoking guns… en we moeten misschien getuigenbescherming krijgen voor sommige van hen. We hebben een heleboel zeer solide bewijs. Het is meer dan indrukwekkend en absoluut angstaanjagend”.

Onder die smoking guns:

“Hillary Clinton gebruikte vier jaar geleden fraude om de Democratische presidentiële voorverkiezingen in Californië van senator Bernie Sanders te stelen. Toen de mensen het hem vertelden, in plaats van het te onthullen, verkocht hij het”.

“Een werknemer van het Ministerie van Defensie vertelde tijdens een digitale vergadering, die Sanders en de New York Democraat Alexandria Ocasio-Cortez omvatte, aan overheidsambtenaren hoe ze sabotage konden plegen in hun respectievelijke bureaus. Er waren een paar honderd mensen op die vergadering”, zegt Powell.

“China, Iran, Servië en Liechtenstein speelden zeer belangrijke rollen in het zich mengen in de presidentsverkiezingen”.

Op zaterdagnacht in een gesprek met Newsmax, vermeldde Powell:

“Elke Democratische kandidaat in Pennsylvania kreeg 35.000 extra stemmen. Ik durf te wedden dat het overal gebeurde”, zei Powell.

“Staten hebben stemmachines opnieuw gekalibreerd nadat de deadlines voor wijziging verlopen waren”.

“De machines kende een waarde van 1.25 voor elke stem toe die de voormalige vicepresident Joe Biden ontving, maar berekenden elke Trump stem slechts 0.75. U kunt de verslagen van de deelgetallen voor de stemmen zien”, aldus Powell.

“Een voormalige Venezolaanse militaire officier die heeft geholpen de machines te ontwikkelen, heeft getuigd dat ze gemanipuleerd kunnen worden. Hij wist zodra de machines werden uitgeschakeld in die belangrijke staten, dat massale support voor Trump het algoritme had gebroken dat was geprogrammeerd. Dus moesten ze stoppen met tellen en de stemmen aanvullen met frauduleuze mail-in stembiljetten of wat voor middelen ze ook hebben gebruikt”.

Dezelfde officier was “persoonlijk in briefings aanwezig toen dit alles werd besproken en gepland, te beginnen met Hugo Chavez, hoe het daar werd ontworpen, en zag het toen in dit land gebeuren”, vertelde Powell aan Fox’s Lou Dobbs op 16 november.

  1 op de 5 ervan overtuigd dat Biden het land kan verenigen

Powell – die woensdag een proces indiende dat de gegevensverwerkingen van Georgia aanklaagt – krijgt nog steeds felle kritiek en wordt belachelijk gemaakt, zelfs beschuldigingen van liegen. Maar Powell is onderworpen aan dezelfde wetten tegen smaad en laster als elke andere Amerikaan.

Als haar beweringen tegen Clinton, Sanders en Ocasio-Cortez, om te beginnen, zou blijken  kwaadwillige veronachtzaming voor de waarheid te tonen, zou een daaropvolgende  veroordeling haar reputatie en carrière vernietigen.

“Sidney Powell is een serieuze advocaat. Ze gaat geen valse claim indienen. Punt”, zei Larry Johnson, een anti-terrorisme specialist die vier jaar in het State Department en 22 jaar met het bedenken van anti-terrorisme oefeningen voor militaire speciale operaties heeft doorgebracht.

Ondertussen gaf Rudy Giuliani, een van de belangrijkste juristen van Trump, op zondag deze verklaring af:

Sidney Powell oefent haar juridische kracht op eigen initiatief uit. Ze maakt geen deel uit van het juridische team van Trump. Ze is ook geen advocaat voor de president in zijn persoonlijke hoedanigheid”.

Powell bevestigde die verklaring met haar eigen woorden:

“Ik ben het eens met de verklaring van de campagne dat ik geen deel uitmaak van het juridische team van de campagne. Ik heb nooit een voorschotovereenkomst getekend of de president of de campagne een rekening voor mijn uitgaven of honoraria gestuurd”.

“Mijn bedoeling is altijd geweest om alle fraude die ik kon vinden aan het licht te brengen en de feiten te laten vallen waar ze kunnen vallen – of het nu Republikeinen of Democraten is”.

Trump’s team is bezig met het indienen van civiele zaken. Powell benadert de beschuldigingen van verkiezingsfraude als een criminele zaak.

  Migrantenkaravaan eist dat Joe Biden zijn "toezeggingen" honoreert

“We volgen twee verschillende theorieën. Het team van de Trump concentreert zich op “verkiezingswangedrag door staatsambtenaren in minstens vijf of zes verschillende staten” die “ontoereikendheid van de constitutionele rechten voor de president impliceren”, aldus Giuliani.

Dus hoe weet Powell wat ze weet? Zoals ze tegen Dobbs zei: “Ik ga de Kraken vrijlaten”.

In dit geval is “Kraken” geen mythisch zeemonster, maar een programma dat de CIA en Defensie gebruiken om informatie te krijgen over de vijanden van het land door het hacken van computers en mobiele telefoons.

Het programma bevat verschillende vormen van malware, zoals virussen, Trojaanse paarden en afstandsbedieningen – en werd zelfs gebruikt tegen schijnbare bondgenoten.

In 2017 gaf WikiLeaks talrijke CIA-documenten vrij waarin “Kraken” werd beschreven. Ze bevatten orders om alle belangrijke kandidaten te bespioneren in de Franse presidentsverkiezingen van 2012, inclusief de toenmalige zittende Nicholas Sarkozy. “Kraken” zou informatie geven over de verkiezingsstrategie van elke partij en de privé-conferenties van elke kandidaat en het vermogen om politieke beslissingen te beïnvloeden.

De CIA gebruikt een ander programma in combinatie met “Kraken”, genaamd “Hammer” (of “Hamr” in de bestanden die WikiLeaks uitbracht), waar Powell naar verwijst. “Hamr” bespioneert beschermde netwerken zonder gedetecteerd te worden.

Talrijke plugins begeleiden “Hamr” om de effectiviteit ervan te vergroten. Een, “AngerManagement,” richt zich op Android-apparaten. Een andere, “WildTurkey,” test en verfijnt zijn mogelijkheden.

Als WikiLeaks CIA-documenten beschikbaar stelt aan het publiek, zou Powell zeker de mogelijkheid hebben om er toegang toe te krijgen en specialisten kunnen gebruiken om de code en het jargon te vertalen.

Nadat Powell met Dobbs had gesproken, begonnen berichten te circuleren over een Amerikaanse militaire operatie die werd uitgevoerd om servers in Duitsland te bemachtigen. In eerste instantie dachten velen dat de servers toebehoorden aan twee verkiezingstechnologiebedrijven, Dominion en Scytl. Dominion – opgericht door Venezuelanen – heeft de twijfelachtige stemmachines vervaardigd die in de verkiezingen van deze maand werden gebruikt.

  Afschuwelijke vaccin "bijwerkingen" VOOR & NA Covid-19-prikken, rechtstreeks uit de eigen vaccinschadetabellen van de CDC

Maar die servers behoren blijkbaar tot de CIA, die een veldkantoor in Frankfurt heeft. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft ook een consulaat in die stad.

“Het Amerikaanse leger heeft de volledige bevoegdheid om dit te doen, omdat elke CIA-activiteit in het Europese theater wordt uitgevoerd met militaire dekking. Met andere woorden, CIA-officieren zouden aan de Duitse regering (en iedereen die ernaar vraagt) worden geïdentificeerd als militaire werknemers of consultants”, zei Johnson.

“Een dergelijke operatie zou zijn uitgevoerd met de aanwezige Amerikaanse wetshandhavers om het bewijsmateriaal in bewaring te nemen. Dat betekent dat het bewijs onder de controle van het ministerie van Justitie zal zijn via Amerikaanse juristen en kan worden gebruikt in een rechtszaak of andere gerechtelijke procedures”.

Noch CIA-directeur Gina Haspel, noch FBI-directeur Christopher Wray wist van de operatie, voegde Johnson eraan toe.

Aangezien Dominion servers in Duitsland bezit en Scytl hen in Spanje bestuurd – servers die ruwe verkiezingsgegevens ontvingen – zou “Kraken” kunnen worden gebruikt om die gegevens te manipuleren.

Hoewel Powell niet direct Trump vertegenwoordigt, werkt zij samen met zijn juridisch team. Zodoende zou Trump het gezag hebben om elke informatie die Powell zou kunnen gebruiken te derubriceren (overheidsdocumenten vrijgeven).

Een dergelijk scenario zou deze opmerkingen van Powell aan Carr verklaren:

“Je moet je realiseren hoeveel krachten – waaronder velen in de regering – van dit systeem hebben geprofiteerd. Zij wisten dat het werkte zoals het werkte, en zij gebruikten het om de mensen te installeren die zij in specifieke bureaus wilden installeren”.

“Ik denk dat de fraude bij de verkiezingen veel verder gaat dan de president. Ik denk dat ze het deze keer bij elke bijzonder sterke Republikeinse kandidaat hebben toegepast”.

Met andere woorden, de Verenigde Staten worden geconfronteerd met de grootste politieke en existentiële crisis sinds de Burgeroorlog, zo niet in de geschiedenis.

Trump juristen presenteren bewijs van verkiezingsfraude: “Trump heeft gewonnen”

Vorig artikelMoslimterreur in Zwitserland: moslima valt vrouwen aan met mes
Volgend artikelMet de Cadillac naar de Sociale Dienst: hoe buitenlanders schaamteloos de welvaartsstaat bedriegen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat er behoorlijk gefraudeerd is id duidelijk; maar of het bewijsbaar is enof een rechter bewijs accepteert is de vraag.
    ook duidelijk dat “de vier van het congres”een en andeer organiseerden.

    Maar wat ik hoop, dat de verkiezing ongeldig wordt verklaard en er in Congres gesteemd gaat worden; dan zien we Trump nog4 jaartjes.
    En als dat gebeurd is: eenieder–ook de kleinste manetjes–vervolgen en de bajes in.

    Opruimen die rotzooi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in