FENIXX KLASSIEKEN

Duitsland – Terwijl migranten luxe huisvesting en zorgpersoneel krijgen, kunnen autochtone senioren met hun magere pensioenen vaak nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen. Sociale diensten en voedselbanken worden verondersteld enige verlichting te bieden. Maar ook daar zijn de mensen die hier langer wonen vaak tweederangs mensen. Namelijk wanneer het welzijn van migranten en vooral dat van “grote gezinnen” voorop staat. Wie deze “grote gezinnen” zijn, is bekend en men weet dat deze mensen niet arm zijn.

Buitenlanders arriveren in luxe auto’s

Deze sociale fraude is al meerdere malen door Unzensuriert in woord en beeld gebracht. Ter gelegenheid van een bijzonder ernstig geval vorig jaar, waarbij een inheemse bejaarde vrouw die na aftrek van de vaste kosten per maand slechts nog 180 euro over had om van te leven, als je het zo mag noemen, alleen nog maar de overblijfselen van de Mercedes-rijders mocht meenemen en zelfs met het bord als “voor alleenstaande” werd aangeduid, gaf de AfD-fractievoorzitter Jörg Meuthen daar commentaar op:

Een 78-jarige gepensioneerde vrouw, die om begrijpelijke redenen anoniem wil blijven, meldt onder andere hoezeer zij zich daar als alleenstaande vrouw benadeeld voelt: “Ik had [de werknemer] gevraagd of ik de koteletten kon hebben. Nee, zei hij, dit is alleen voor grote gezinnen”. En waar menig “groot gezin” mee naar de voedselbank rijdt, heeft ze zich ook vaak over verwonderd: “Ik dacht ik zie het niet goed: Dan stappen ze in een gloednieuwe 280 Mercedes die om de hoek geparkeerd stond geparkeerd – dat is toch ongelofelijk!

Aan de situatie van de arme gepensioneerden is sindsdien niets veranderd. Integendeel, deze onfortuinlijke mensen verzamelen nu reeds statieflessen om hun karige pensioen aan te vullen, en het is alleen maar logisch dat Meuthen van mening is:

Tijd om mevrouw Merkel te ontslaan en degenen te helpen die het echt nodig hebben. Tijd voor de AfD.

En nadat de regering al heeft beloofd om de betalingen aan de EU met nog eens miljarden te verhogen – daar is genoeg geld voor – krijgen met name gepensioneerden bij de komende Europese verkiezingen nog een kans om de oude partijen een revanche te geven. En hoe duidelijker dit is, hoe groter de druk op de bondskanselier om eindelijk af te treden.

Gemeente wint: Duitse gepensioneerde moet zijn huis verlaten voor asielzoekers

Kijk: overheidspropaganda-video voor mondkapjes loopt spaak - burgers zijn het zat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here